Digidexo.com

Hvordan unngå halsbrann på Halloween

Hvordan unngå halsbrann på Halloween


Hvis du lider av halsbrann, kan Halloween presentere deg med et problem. Her er noen enkle måter å hjelpe bygge din viljestyrke og unngå halsbrann på Halloween.

Hvordan unngå halsbrann på Halloween

Limit Tilgjengelig Candy

Det første skrittet for å unngå halsbrann på Halloween er å begrense mengden av godteri som du har tilgjengelig for deg.

Unngå å sette ut en godte på jobb eller på skrivebordet. Det kan være en fin ting å gjøre for dine medarbeidere, men det kan også skape en fristelse for tøft for deg å unngå. Sitter ved en pult i åtte timer ser på en skål med godteri kan få deg til å overspise.

Et annet alternativ er å gi bort Halloween godteri til venner eller kolleger. Jo mindre godteri du har på hånden, jo mindre sannsynlig vil det være at du vil spise den.

Prøv å ikke kjøpe for mye ekstra Halloween godteri, selv når den er på salg eller tilgjengelig på en rabatt. Begrense mengden godteri tilgjengelig for deg vil hjelpe deg å spise mindre. Spise mindre godteri kan hjelpe deg å unngå halsbrann på Halloween.

•  Gi bort godteri du ikke liker. Hvis du holder godteri du ikke liker, kan du ende opp med å spise det når det "gode ting" går ut.

Sorter og erobre Candy

Det neste trinnet er å sortere candy du har. Visse godteri er mer sannsynlig å forårsake halsbrann enn andre candy. Sortere sjokolade fra de harde drops. Separer minty godteri fra de andre harde drops. Også holde karameller, nøtter og andre chewy godteri i en annen haug.

Gjør mindre hauger av godteri, med to eller tre stykker fra hver av de hauger du allerede har gjort. Hold bare en sjokoladebit i hver. Ved å gjøre dette, kan du lage en liten godbit bag for deg selv. Ved å ha små godbit poser tilgjengelig, kan du unngå overspising og unngå halsbrann på Halloween.

Oppbevar ekstra godteri i plast mat containere. Hold det på hånden, men ute av syne. Når snack poser løpe ut, gjøre flere små snack poser av Halloween candy.

Hold styr på kalorier

Hold Halloween godteri spising i sjakk ved å telle kalorier.

På utsiden av hver snack pose med godteri, skrive ned antall kalorier i godteri.

Når du ser det totale antall kalorier skrevet på hver pose, vil du være mindre sannsynlig å spise fem eller seks av de søte små godteri barer.

Se når du spiser

Velge når du spiser godteri kan også hjelpe deg å unngå halsbrann på Halloween.

Spis godteri etter at du spiser et måltid, ikke i stedet for et måltid.

Prøv å spise noe godteri i løpet av dagen, ikke om natten, for å unngå halsbrann på Halloween.

Hint

  • Kjøp Halloween godteri som du ikke liker, for å minimere fristelsen.
  • Hold en mint godteri i hver snack pose for å bidra til å redusere sjansen for halsbrann.
  • Unngå å treffe etter Halloween salg, hvor din favoritt candies kan selges til halv pris.
  • Ikke spis Halloween godteri med andre halsbrann "utløse mat."