Digidexo.com

Eye øvelser for å unngå Briller

Hvis du har svake øyet muskler som forårsaker problemer med øye-koordinasjon eller fokus, eller hvis du har dobbel eller krysset visjon eller en tilstand kjent som lat øye, øye øvelser kan hjelpe deg mye. Visse avspenningsøvelser er nyttige for alle, fordi de forbedre trivsel på øynene dine ved å lindre stress plassert på dem, noe som ytterligere reduserer behovet for briller. Bruk denne veiledningen for å avdekke noen nyttige øye avslapping og fokus øvelser for å styrke synet ditt.

Prakke

Palming er en av de enkleste og mest effektive øye avspenningsøvelser. For dette må du bli sittende komfortabelt, helst før en tabell.

Begynn ved å gni hendene sammen for å gjøre dem varme. Nå plasserer albuene på bordet (eller på knærne, hvis du ikke er foran en tabell), cup håndflatene og legg dem forsiktig over øynene dine.

Pass på at du ikke trykker på håndflatene inn dine øyeepler, men dekker regionen rundt øynene dine fullt ut, slik at du ikke kan merke noen lys å komme inn.

Fingrene bør lukkes sammen og hviler på pannen, og i hælene på håndflatene skal være på kinnbena. Nå lukke øynene og når du begynner å føle varmen av håndflatene på dem, forestill deg at du er ute langt borte i mørket plass. Hold denne posisjonen i et minutt eller to.

Det er alt som er å palming. Det er en utmerket avslapping øvelse å gjøre et par ganger hver dag.

Zooming

Zooming er en svært effektiv øye fokus øvelse, der du må hele tiden justere lengden fokus.

Til å begynne, holde armen utstrakt i skulderhøyde rett foran deg. Lukk håndflaten, men holde pekefingeren hevet slik at tuppen av fingeren er i øyehøyde. Bevisst satset på tuppen av pekefingeren. Unngå å blinke på noe tidspunkt under denne øvelsen.

Nå, veldig sakte, begynne å bringe armen bakover mot øynene dine. Som fingeren beveger seg nærmere, bør fokus ikke vakle, og du bør ikke blinke. Stopp når fingeren er ca 3 inches foran øynene dine. Når du har gjort dette, veldig sakte strekke armen tilbake mot sin opprinnelige posisjon.

Prøv å gjøre denne øvelsen tre til fire ganger hver dag.

Og lange fokuserings

Fjern og nær fokusering er en enkel øye fokus øvelse, der du må hele tiden veksle fokus mellom to punkter.

Til å begynne, hold tommelen ca 10 inches foran deg i øyehøyde. Også mentalt markere et objekt som er 15 til 20 meter unna. Fortsett ved å fokusere på tommelen, og etter en runde med å puste, må du sette fokus på objektet du valgte. Etter en ny runde med å puste, komme tilbake til tommelen. Prøv å blinke så lite som mulig i denne øvelsen.

Prøv å gjøre denne øvelsen for en strekning på tre til fem minutter en eller to ganger om dagen.

Viktige hensyn

Før du gjør noen øye avslapping eller fokus øvelser, er det viktig å vite visse fakta. Problemer som nærsynthet, langsynthet, grå stær og grønn stær er medisinske tilstander, og det er ingen bevis på at øyet øvelser vil hjelpe i noen av disse.

Nærsynthet, langsynthet og skjeve hornhinner er knyttet til formen på øynene dine 'klar overflate og øyeepler, og vinkelen der lysstråler inn øynene dine. Presbyopi er et tap av elastisitet i en øyets linse på grunn av aldring. Eye øvelser kan ikke eliminere noen av disse forholdene.