Digidexo.com

Hvordan Quit Smoking med Non-Tobakk Sigaretter

Hvordan Quit Smoking med Non-Tobakk Sigaretter


Non-tobakk eller urte sigaretter er annonsert som et sunt alternativ til vanlige sigaretter fordi de inneholder ingen tobakk eller nikotin. De er laget av mange forskjellige naturlige ingredienser som salat, jasmin, pasjonsblomst og ginseng. De kan også være smaksatt med mentol, kirsebær, vanilje og andre smaker. Selv om de kan hjelpe deg å slutte å røyke, må det erkjennes at i henhold til American Cancer Society, urte sigaretter, "... også avgir tjære og karbonmonoksid og er farlig for helsen din." Det finnes en rekke slutte å røyke trinn som ACS anbefaler at kan kombineres med bruk av ikke-tobakk sigaretter for å hjelpe deg å komme gjennom denne vanskelige oppgaven.

Bruksanvisning

•  Velg en "quit dag" og merke det i kalenderen din. Gjør dette om en måned i forveien. Dette er dagen det nye livet begynner.

Begynn å avvenne deg selv ut av tobakk sigaretter å redusere nikotininntaket frem til din avslutte dagen. ACS sier: "Du kan kutte ut sigaretter med en kopp kaffe, eller du kan bestemme seg for å røyke bare på visse tider av døgnet."

På avslutte dagen, slutte å røyke tobakk sigaretter, helt.

Hold deg aktiv. Gå, løpe og mosjon.

Begynn å røyke uten tobakk sigaretter. Bare bruk noen å trøste deg selv, men vær forsiktig så du ikke overindulge eller blir avhengige av dem.

Endre rutine. Hvis du røykt mens du ser på TV, eller kjøring, eller under frokosten, begynne å gjøre ting annerledes. Drikk te i stedet for kaffe, se på TV på et annet tidspunkt eller på et annet sted eller spise frokost i en annen del av huset.

Drikk rikelig med vann og juice. Hver gang du vil ha en sigarett gå for en av disse i stedet.

Fortsett å bruke de ikke-tobakk sigaretter. Bare røyk noen en dag på det meste. Husk, bare fordi de er naturlige betyr ikke det at de er friske. Disse bør brukes med måte.

Hold rikelig med muntlige substitutter rundt som sukkerfri tyggegummi, godteri eller sugerør for å tygge. Når trangen streik, gå for en av disse.

Sett pengene du har spart fra å kjøpe sigaretter i en krukke til å kjøpe deg en belønning på slutten av måneden.

Kommuniser med din støtte system. Dette kan være et nikotin anonym gruppe, en venn som har sluttet før eller din familie. Snakke gjennom det.

Gi aldri opp. Hvis du slip, kan du alltid gjenopprette. Holde fokus. Bruk ikke-tobakk sigaretter for å hjelpe deg å komme gjennom den.

Stick til den nye rutinen. Lag en ny, røykfri livsstil for deg selv.