Digidexo.com

Fase to Diet Plan for South Beach Diet

The South Beach Diet plan, skapt av Dr. Arthur Agatston, begynner med en restriktiv fase, Phase One, og utvikler seg til en mindre restriktiv fase for pågående vekttap heter Phase Two. Phase One vare i to uker, og utvikler seg til fase to. Hvis du er en tenåring, barn, ammende mor, eller ikke har mye vekt å tape, vil du begynne dietten med Phase Two.

Nye valg

Under dietten Fase to, fortsetter du å spise all den maten du fikk lov til å spise i løpet av Phase One. Men det også noen nye valg, inkludert gjeninnføre lavere glykemisk frukt som epler, blåbær, jordbær, honningmelon, fersken, plommer og aprikos. Også tillatt er meieriet i form av melk (skummet eller 1 prosent), vanlig yoghurt (fett gratis eller lav fett), "light" frukt flavored yoghurt (redusert fett yoghurt med kunstig søtet frukt), eller fett gratis pudding. Fase to omfatter pinto bønner eller Black Eyed Peas; og små mengder korn som brun ris, villris, fullkornspasta, Uncle Sam frokostblandinger, stål kuttet havregryn og små hele korn bagels. Rødvin eller semisweet eller bittersøt sjokolade kan bli fortært av og til. Ubegrenset protein kan spises til hvert måltid. På minimum, har 1/2 kopp grønnsaker til frokost, og 2 kopper av grønnsaker til lunsj og middag. Hver dag, har en frukt valg og ett korn valg, selv om du vil jobbe deg opp til tre valg av hver, hver dag. Hvert måltid kan inneholde en porsjon fett. Du kan ha en 1/2 kopper melk eller andre meieri porsjoner hver dag. Snacks er en ekstra mulighet. De kan være protein, grønnsaker, nøtter, eller en frukt eller meieri servering.

Grenser Remain

Selv om dine valg på Fase to er bredere, det er fortsatt noen matvarer for å unngå, inkludert høyere glykemisk indeks frukter som bananer, rosiner og fruktjuicer. Stivelsesholdige grønnsaker må fortsette å unngås for eksempel rødbeter, mais, gulrøtter og poteter. Produkter laget med raffinert blomst og sukker, inkludert de fleste brød, kjeks og frokostblandinger (inkludert riskaker), ikke er tillatt. Unngå honning, syltetøy og gelé, og iskrem.

Hvorfor Progress?

Det er viktig å begynne på fase to hvis det passer for deg, eller at du videre til fase to hvis du begynte dietten på Phase One. Vekten er tapt saktere på fase to av kosthold, men de ekstra matvarer bidra til å gi variasjon som er viktig ernæringsmessig, og for å holde fra å bli lei med spising plan. Ifølge Dr. Agatston, bør selv folk som har en stor mengde vekt å miste holde på Phase One for bare to måneder.