Digidexo.com

Naturlige urter og produkter for overgangsalder

Menopause er en naturlig del av aldringsprosessen. Det er ikke en sykdom som må kureres. Men noen kvinner opplever symptomer som spenner fra noe ubehagelig (som hetetokter) til ganske alvorlig (slik som overdreven menstruasjonsblødning og kramper). Hvis du er ute etter alternativer til hormonbehandling (HRT), er det mange naturlige urter og produkter som du kan få ganske enkelt fra drugstores eller urte forhandlere som kan gi lindring for dine spesifikke symptomer.

Hvordan Cool De hetetokter

Å kalle dem "overspenning" eller "personlige somre" gjør ikke du føler noe mindre ubehagelig når du finne deg selv dripping med svette på kontoret eller på T-banen. Mange kvinner rapporterer stor suksess med urten klaseormedrue, som ser ut til å redusere hormonet i kroppen din som forårsaker temperatursvingninger. Du kan ta klaseormedrue i en tablett eller et skjær.

En annen urt som kan lindre hetetokter er salvie, som inneholder planteøstrogen som kan bidra til å redusere svette. Du kan lage din egen salvie te ved å koke de tørkede blader av salvie anlegget.

Hvordan stimulere at Limp Libido

Mange kvinner forteller at deres seksualdrift er sterkt redusert i løpet av overgangsalderen, delvis på grunn av en stadig mer tørr vagina, noe som gjør samleie smertefullt. Damiana har lenge vært spioneringen som et afrodisiakum, og det er godt kjent i Sentral-og Sør-Amerika, hvor de innfødte drikke damiana te for å øke seksuell potens.

For vaginal tørrhet, er det også mange smøreprodukter på markedet (tilgjengelig uten resept), inkludert KY jelly og kremer som inneholder vitamin E.

Hvordan huske hvor du la bilnøklene

Kortsiktige minne bortfaller skje ganske ofte i overgangsalderen kvinner. Mens de fleste av disse hullene i tenkning er av mindre interesse, finnes det likevel noen alternative behandlinger som kan hjelpe deg å huske hva det var du ikke ønsker å glemme. Ginko biloba ekstrakt (GBE) er en av de mest brukte urte kosttilskudd i USA og Europa. Noen studier tyder på at GBE fungerer ved å øke blodtilførselen til hjernen. Asiatiske ginseng root brukere rapporterer også økt mental skarphet.

Hvordan kontrollere overdreven menstruasjonsblødning og kramper

For noen kvinner, er overgangsalder en tid med uforutsigbare, ofte ukontrollerbar menstruasjonsblødning, til en tilstand noen ganger så drastisk at du ikke kan trygt ta en tur hjemmefra eller forventer ha nok energi til å utføre dine arbeidsoppgaver. Dong quai er en naturlig urt som har vært brukt i århundrer av kinesiske kvinner til å skape harmoni og balanse i menstruasjonene. Siden det 18. århundre, har wild yam ekstrakt også blitt brukt til å behandle alvorlige menstruasjonssmerter, selv om dagens forskere er enige om at de positive effektene av wild yam kan være mest psykisk, ikke fysisk.