Digidexo.com

Hvordan å stoppe håravfall og regrow New Hair

Hvordan å stoppe håravfall og regrow New Hair


Også kjent som alopecia, er håravfall ofte sett på som typisk en mannlig problem. Mens det er sant i noen tilfeller vises alopecia ganske ofte hos kvinner og også barn. Ifølge American Academy of Dermatology, vil 2 prosent av de som bor i USA lider av flekker av skallethet, også kjent som alopecia areata, i sin levetid. Hvis du merker at håret blir tynnere og mer av det faller ut når kjemmet, vil du naturlig nok ønsker å finne ut hvordan å stoppe håravfall og hva du kan gjøre for å vokse det tilbake.

Hvordan å stoppe håravfall og regrow New Hair

•  Ta kontakt med din lege eller hudlege for å finne årsaken. Visse medisinske tilstander kan føre til hårtap hos både menn og kvinner. Lag en liste over symptomer for legen din, for eksempel når du først merke til hårtap, hvis det er kontinuerlig eller om det ser ut til å være smerte eller irritasjon involvert. Også dokumentere om det har vært noen nylige endringer i kosthold, stressnivå, hårpleieprodukter eller medisiner. I noen tilfeller testing - for eksempel en blodprøve, en pull test for å finne ut hvor mye hår er Shedding, en punch biopsi eller hud skraping - er nødvendig for å fastslå om det er underliggende helseproblemer.

Seponer kjemiske hårbehandlinger. Hårbehandlinger som perms, rettetang og hårfarge vil svekke håret over tid. Hvis det brukes for mye eller feil, kan de også la håret overprocessed og utsatt for brekkasje. Avvikle disse behandlingene og velger naturlig, kjemisk fri frisyrer i stedet. Hvis håret ditt tap er et resultat av disse styling valg, kan avvikling bruken være nok til å fremme sunn vekst av nytt hår.

Forbedre din diett kan stoppe håravfall og stimulere hårvekst. Ifølge Mayo Clinic, kan kjepphest eller krasje dietter, spiseforstyrrelser eller mangel på skikkelig protein og jern føre til tap av hår. Spis et velbalansert kosthold uansett om du prøver å gå ned i vekt. Legen din kan sette deg på en sunn spising plan eller henvise deg til en ernæringsfysiolog. Hvis legen mistenker en spiseforstyrrelse, vil han diskutere terapi eller behandling for problemet. Start en ekstra vitamin plan som anvist av lege eller ta en daglig vitamin.

lindre stress fra livet ditt. Visse typer hårtap kan være forårsaket av et overskudd av angst fra dagligdagse hendelser som for eksempel arbeid eller fra en alvorlig følelsesmessig eller fysisk sjokk til systemet. Finn årsaken til stress og gjøre arbeidet med å fjerne det fra livet ditt hvis mulig. Planlegg tid hver dag til å drive virksomhet som har avslappende og hyggelig til deg. Når stressende situasjon har vedtatt, vil hårvekst generelt gå som normalt i løpet av noen måneder.

Ta medisiner for å fremme hårvekst. Den type medisiner og dens potensial for deg avhenger av årsaken og omfanget av hårtap. Positive resultater er mest vanlig i milde tilfeller av alopecia. Noen av behandlinger for hårtap er Minoxidil, kortison injeksjoner, anthralin krem ​​eller salve eller Propecia. Medisiner er enten over-the-counter, administrert av hudlege, eller på resept.

Hint

  • Noen former for håravfall er arvelig.
  • Seg håret i stramme hestehale eller fletter kan føre til permanent hårtap kalles traction alopecia.