Digidexo.com

langvarig feber hos barn

Langvarig feber hos barn

Selv om foreldre har en tendens til å bli bekymret når deres barn utvikler feber, å ha et barn med en langvarig feber kan være spesielt bekymringsfull. Langvarig feber hos barn kan ta lang tid å diagnostisere, siden denne tilstanden har så mange mulige årsaker.

Fakta

Ifølge Barnesykehuset i Denver, Colorado, en langvarig feber, også kalt en feber av ukjent opprinnelse (FUO), oppstår når barnet ditt utvikler feber som varer i mer enn 14 dager.

Årsaker

Barnet kan utvikle en langvarig feber som et resultat av en rekke forskjellige sykdommer eller lidelser, inkludert urinveisinfeksjoner, autoimmune sykdommer (slik som inflammatorisk tarmsykdom og juvenil revmatoid artritt) eller kreftformer (slik som lymfom eller leukemi).

Evaluering

Når diagnostisering årsaken til barnets langvarig feber, legens viktigste evalueringsverktøy er den lille sykehistorie og symptomer, inkludert ditt barns feber mønster, noen nylige vekttap og siste eksponering til sykdom (for eksempel gjennom reiser).

Testing

Avhengig av resultatene av ditt barns evaluering, kan legen henvise barnet til spesialister eller foreslå en rekke tester for å gi en definitiv diagnose; noen mulige testalternativer er blodprøver, urinanalyse og en kiste røntgenbilde.

Behandling

Behandling for ditt barns langvarig feber varierer, avhengig av testresultatene. Barnesykehuset i Denver sier at mange barn langvarig feber løse uavhengig før legen kan finne årsaken.

Feber hos barn

En feber er en kroppstemperatur som er høyere enn vanlig. En feber i seg selv ikke nødvendigvis indikerer en alvorlig medisinsk tilstand. Feber er faktisk en vanlig reaksjon på en kropp som kjemper en infeksjon.

Temperaturområder

Normal temperatur varierer mellom 97 til 99 grader Fahrenheit; lavgradig feber varierer mellom 99,1 til 100,9 grader Fahrenheit; felles feber varierer mellom 101 til 103,5 grader Fahrenheit; høy feber er 103,6 grader Fahrenheit og høyere.

Virus og bakterieinfeksjoner

Virusinfeksjoner er vanlige årsaker til feber hos barn; vanligvis ikke farlig, vil dette feber ende i løpet av dager uten medisinering. Bakterielle infeksjoner kan også føre til feber, og er mulig å behandle med antibiotika.

Termometre

Bruk en rektal termometer for spedbarn under ett år gammel, et øre termometer for små barn eldre enn ett år gamle, og en muntlig termometer for eldre barn og tenåringer.

Behandling

Paracetamol lindrer smerte og senker feber. Sjekk med en lege for nøyaktig dosering. Hydrate med kule væsker å drikke. Aldri gi barn under 19 år aspirin eller aspirin-holdige produkter.

LEGEHJELP

Ring lege hvis barnet ditt er 3 måneder eller yngre med en temperatur på over 100,4 grader Fahrenheit, eller hvis et barn har feber og andre symptomer, inkludert oppkast, diaré og tap av bevissthet.

Hva er årsakene til høy feber hos barn?

Hva er årsakene til høy feber hos barn?

Barn som blir syke får ofte feber. Det er ikke uvanlig. Men bare fordi feber er et vanlig symptom betyr ikke at det bør tas lett på. Høy feber, for eksempel, kan sette et barn i faresonen for en febril anfall. Ifølge boken med tittelen "Ta vare på barnet ditt" av Pantell, Fries og Vickery, kan det være flere årsaker til høy feber hos barn.

Meningitt

En av årsakene til høy feber hos barn er hjernehinnebetennelse. Dette er en alvorlig infeksjon som involverer ryggmargen og hjernen. Takknemlig, er det ikke en vanlig infeksjon. I tillegg til en høy feber, andre symptomer inkluderer irritabilitet og en stiv nakke. En god test for å prøve er å ha barnet prøve og berøre haken til brystet. Kvalme og oppkast er også noen ganger til stede.

Hepatitt

En annen årsak til høy feber hos barn er hepatitt. Dette resulterer når leveren blir betent. Kvalme og oppkast er de første indikatorene. Mens gulsott er ikke alltid åpenbar, er mørk urin. En ting som er universelle med denne infeksjonen er ømhet i magen der leveren ligger - i øvre høyre del av bukhulen.

Roseola

Denne sykdommen er vanligvis finner hos unge barn i alderen tre og yngre. Feberen som følger med Roseola vanligvis varer i tre dager. Det visuelle aspektet av dette er et utslett. Når utslett vises, betyr at feberen går bort. Utslettet varer ca 24 timer eller mindre. Andre symptomer som barnet kan oppleve er rødhet i hals, rennende nese og hovne kjertler i nakken eller bak ørene.

Når skal man oppsøke lege

Ikke alle feber bør involvere å gå til legen. Det er visse retningslinjer å gå etter. Ifølge KidsHealth.org (se Ressurser) bør du ta tre måneder gamle eller yngre spedbarn til legen hvis han har en temperatur på 100,4 grader F (38 grader C) eller høyere. Ta en ungdom til legen om hun har en høyere temperatur enn 102,2 grader F (39 grader C). Når du er i tvil, alltid ringe ditt barns barnelege.

Medisin og Dosering

Vanligvis paracetamol er feber redusering at barneleger anbefaler. Aspirin unngås på grunn av muligheten for en sjelden, men alvorlig problem kalt Reyes syndrom. Hvis feberen ikke reagerer på paracetamol, kan ibuprofen gis. Faktisk, venter fire timer etter paracetamol er gitt er ikke nødvendig før administrering av ibuprofen. I høy feber, barneleger si at vekslende de to legemidlene er nyttig. Dette er tillatt fordi de er to forskjellige typer av medisin. Såvidt dosering, er en utmerket dosering diagram tilgjengelig av Warren P. Silberstein, MD (se Ressurser).

Tilbakevendende Feber hos barn

Tilbakevendende Feber hos barn

Feber hos barn er et resultat av en økning i kroppstemperatur, som vanligvis er et symptom på en infeksjon. Tilbakevendende feber hos barn, også kalt kronisk feber, er feber som oppstår hos barn gjentatte ganger over tid. Feber er en sunn symptom av legemet som reaksjon på en infeksjon som stimulerer immunsystemet til å bekjempe infeksjoner og drepe bakterier. Tilbakevendende feber kan utvikle seg i barn på ulike hastigheter og varierer fra så lite som 100,4 grader F til så høyt som 104 grader F.

Årsaker

Tilbakevendende feber kan være et resultat av barn kontrahering og opplever en gjentatt serie av forkjølelse eller virusinfeksjoner. Tilbakevendende feber hos barn kan også være et resultat av relapsing infeksjoner, blant annet malaria, tyfus og tuberkulose. Andre medisinske årsaker som utløser tilbakevendende feber er hypertyreose eller andre endokrine kjertel lidelser, arvelige lidelser, kreft som nyrekreft og autoimmune sykdommer som lupus eller juvenil revmatoid artritt.

Behandlingstilbud

Milde infeksjoner som utløser tilbakevendende feber hos barn kan behandles med ikke-aspirin feber reduksjonsgir å lette muskelsmerter, frysninger og andre feber symptomer. Barn med tilbakevendende feber bør hvile og drikke rikelig med væske for å hindre alvorlig dehydrering. Foreldre kan bruke pediatriske elektrolytt re-hydration løsninger for å opprettholde mineral nivåer og hindre dehydrering. Barn som lider av tilbakevendende feber kan ha nytte av å ta en lunken bad og deretter kle seg i lette klær.

Alvorlige underliggende forhold som autoimmune sykdommer, inkludert lupus eller hypertyreose, som utløser tilbakevendende feber hos barn vil kreve varierende behandlinger, i henhold til din barnelege anbefalinger og hvilken type infeksjon involvert.

Betraktninger

I sjeldne tilfeller av tilbakevendende feber, kan barnelege ikke være i stand til å diagnostisere årsaken, som kan kreve at barnet ditt gjennomgå en positronemisjonstomografi scan, også kjent som en PET scan. Disse typer skanner er ideell for barn, fordi de er minimal invasiv og gi tre-dimensjonale bilder av hvilket som helst organ i kroppen, slik som hjerne, hjerte eller leveren. PET skanner gir vanligvis tidlig diagnostiske resultater som vil forhindre invasiv diagnostisk testing for å fastslå årsaken til tilbakevendende feber.

Forebygging / løsning

Forebygging av tilbakevendende feber hos barn kan være en utfordring for foreldre. Barn er stadig utsatt for bakterier, virus og bakterier som kan forårsake infeksjoner og resultere i tilbakevendende feber. Det beste forebyggende metode for tilbakevendende feber er å lære barnet å vaske hendene regelmessig gjennom hele dagen. Barn bør trene regelmessig håndvask, spesielt før måltider, etter bruk av toalettet og etter å ha spilt med og klappe dyr.

Advarsel

Barn med en tilbakevendende feber som opplever stivheten av halsen, eller den manglende evne til å bøye halsen, samt en markert sensitivitet overfor lys, bør ha lege umiddelbart. Disse symptomene kan være et tegn på en underliggende hjernehinnebetennelse, som hvis ikke oppdages og behandles tidlig kan ha potensielt livstruende utfall.

Hoste og feber hos barn

Hoste og feber hos barn


Hoste og feber hos barn er vanlige symptomer på forkjølelse, men også kan være en symptomer på en annen viral eller bakteriell infeksjon. Foreldre føler ofte at hoste og feber er alvorlige, skadelige forhold, men de er faktisk nødvendig å tømme kroppen for infeksjon. De fleste hoste og feber symptomer kan behandles med at-home rettsmidler og over-the-counter medisiner.

Årsaker

Hoste og feber hos barn kan være et resultat av en rekke infeksjoner som vanligvis viral eller bakteriell. Virale infeksjoner omfatter forkjølelse og influensa. De kan ikke behandles med antibiotika og må kjøre sine kurs som vanligvis varer i flere dager. Bakterielle infeksjoner kan inkludere ørebetennelse, halsbetennelse, bronkitt, bihulebetennelse og lungebetennelse. Bakterielle infeksjoner svare på antibiotikabehandling og er vanligvis ryddet opp innen sju til ti dager.

Typer av Fever

En normal temperatur hos barn varierer 97-99 grader Fahrenheit. En lavgradig feber hos barn kan være 99 til 100,9 grader Fahrenheit, mens en vanlig feber varierer vanligvis 101 til 103,5 grader Fahrenheit. Alvorlige, høy feber hos barn er noen temperaturer som måler 103,6 grader Fahrenheit eller høyere.

Typer Hoster

Sykdommer kan føre til en forskjellig typer hoste, avhengig av alvorlighetsgraden av slimproduksjon som følge av infeksjonen. Virale infeksjoner som en kald og influensa samt bakterielle infeksjoner som bronkitt og pnemonia kan forårsake elendige og / eller barky klingende hoste hos barn. Disse typer hoste høres tøffe og alvorlige, men faktisk er effektive funksjoner i kroppen å kvitte systemet av overflødig slim. Strep hals, bihulebetennelse og ørebetennelse kan føre til en tørr hoste eller ikke-produktiv hoste som ikke "skrangle" som en elendige eller barky type hoste.

Hjem Behandling

Hoste kan avhjelpes hjemme ved å lage en "badstu-type" miljø på badet ved å slå varmt vann på i dusjen, lukker døren og la vannet renne i minst 20 minutter. Sitt med barnet på badet mens dampen utvikler som vil tillate fuktighet å trenge barnets lunger, løsne slim og beroligende øvre luftveiene. Prøv å lese en bok til barnet ditt mens du venter på badet damp for å fordrive tiden og redusere rastløshet. Sett opp en fordamper i barnerommet om natten for å øke fuktigheten i luften og gi hoste lettelse. Bruk noen få dråper av essensielle oljer slik som eukalyptus, rosmarin og peppermynte i fordamper for å gi ytterligere, hoste-reduserende damper. Feber kan behandles med over-the-counter feber reduserende medisiner som paracetamol eller ibuprofen. Aspirin bør aldri brukes til å behandle feber hos barn på grunn av mulig utvikling av Reyes syndrom.

Profesjonell behandling

Hvis barnet ditt lider av alvorlig hoste og feber, kan barnelege anbefaler bruk av reseptbelagte medisiner for å behandle symptomene. Ikke bruk over-the-counter hoste suppressants eller expectorants uten å rådføre deg med barnelege. Alvorlige infeksjoner som kan forårsake hoste og feber som lungebetennelse trenger øyeblikkelig legehjelp for å hindre alvorlige og mulige fatale komplikasjoner.

Betraktninger

Feber er vanligvis kontaktet av foreldre som en skadelig tilstand, men feber er faktisk en sunn reaksjon av et barns kropp til en sykdom, og er en vanlig infeksjon-kampene prosessen. Lavgradig feber garanterer ikke behandling med mindre barnet ditt er ubehagelig og bør aldri bli behandlet for å hjelpe barnets kropp bekjempe en infeksjon.

Stadige Feber hos barn

Stadige Feber hos barn


En feber er en økning i kroppstemperatur som er muligens et symptom på en underliggende tilstand som en forkjølelse eller virus. Konstant feber hos barn - også kalt kronisk feber - er de som forekommer gjentatte ganger over tid. Feber funksjoner i et barns kropp som en reaksjon på sykdom og stimulerer immunsystemet til å bekjempe virus eller bakterier og drepe bakterier. En feber kan utvikle seg på et utvalg av hastigheter, og kan være så lavt som 100,4 grader opp til 104 grader Fahrenheit.

Årsaker

Konstant feber hos barn kan være forårsaket fra å oppleve en rekke virusinfeksjoner eller forkjølelse. Gjentakende feber kan også være forårsaket av relapserende infeksjoner som tuberkulose, tyfus og malaria. Andre medisinske tilstander som kan forårsake konstant feber inkluderer autoimmune sykdommer som lupus eller juvenil revmatoid artritt.

Behandlingstilbud

For milde infeksjoner forårsaker kronisk feber, on-aspirin feber reduksjonsgir kan brukes til å redusere feber og lindre symptomer som smerter og frysninger. Barn med konstant feber bør også få nok hvile og øke væskeinntaket for å hindre dehydrering. Din barnelege kan også anbefale bruk av pediatriske elektrolytt re-hydration løsninger for å opprettholde ditt barns mineral nivåer. Prøv å gi barnet ditt en lunken bad og kle henne i lyse klær for å gjøre henne mer komfortabel mens du opplever feber symptomer. Behandling for alvorlige underliggende forhold - for eksempel autoimmune sykdommer som lupus eller hypertyreose - som forårsaker barnet ditt å oppleve konstant feber vil avhenge av hvilken type infeksjon og på hvilken måte barnelege velger å behandle tilstanden.

Betraktninger

I sjeldne tilfeller kan din barnelege være ute av stand til å finne årsaken til en konstant feber. Disse typer av feber tendens til å være bakterieinfeksjoner hos yngre barn og inflammasjon av bindevev hos eldre barn. Hvis barnelege fastslår at barnets konstant feber er av ukjent opprinnelse, kan han kreve at barnet skal gjennomgå en positronemisjonstomografi scan, også kjent som en PET scan. En PET-skanning er minimal invasiv og radionukleid-avbilding test som gir tredimensjonale bilder av hvilket som helst organ i kroppen slik som hjerte, lever eller hjerne. En PET scan gir vanligvis en tidlig diagnose av årsaker til konstant feber og kan eliminere behovet for invasiv diagnostisk testing.

Forebygging

Hindre feber hos barn kan ikke alltid være mulig, men foreldre kan sørge for at deres barn utfører hyppig håndvask som en forebyggende metode for å redusere sannsynligheten for at han vil kontrakten feber forårsaker infeksjoner som forkjølelse og virus. Barn bør oppmuntres til å vaske hendene regelmessig gjennom hele dagen, spesielt etter bruk av toalettet, før måltider og etter å ha spilt med og klappe dyr.

Advarsel

Hvis barnet ditt lider av en konstant feber - og opplever også stivhet i nakken eller manglende evne til å bøye nakken og følsomhet for lys - det er mulig hun kan være viser tegn på hjernehinnebetennelse. Hjernehinnebetennelse er en alvorlig og potensielt dødelig infeksjon som trenger umiddelbar medisinsk behandling.

Hva er årsakene til Hyppige Feber hos barn?

Hva er årsakene til Hyppige Feber hos barn?

En feber stiger vanligvis fra en underliggende virus eller infeksjoner. Feber hos barn er en naturlig reaksjon i kroppen som bekjemper bakterier og stimulerer barnets immunsystem til å avverge smittsomme bakterier og virus. Selv om feber hos barn kan være en positiv, naturlig reaksjon å avverge sykdommer, kan hyppige feber betegne et problem som krever legehjelp.

Årsaker

Hyppig feber kan være forårsaket av en rekke årsaker, men er vanligvis forårsaket fra gjentatte virus og bakterieinfeksjoner. Barn som lider av gjentatte forkjølelser at framdriften i øret og bihulebetennelse er mer sannsynlig å oppleve hyppige feber symptomer. Ulike typer relapsing infeksjoner som tuberkulose, malaria og tyfus kan også føre til hyppige feber hos barn. Arvelige lidelser som middelhavsfeber, kan autoimmune sykdommer som lupus og juvenil revmatoid artritt og endokrin kjertel lidelser som hypertyreose også føre til hyppige feber hos barn. Barn som lider av hyppige feber kan også ha alvorlige underliggende forhold, for eksempel nyrekreft, noe som fører til vedvarende feber hos barn.

Diagnostisering Ukjente årsaker til hyppig Fever

I visse tilfeller barneleger ikke klarer å finne årsaken til hyppig feber hos barn og ytterligere testing må utføres for diagnose. Å diagnostisere en mystisk, hyppig feber hos barn, barneleger stole på positronemisjonstomografi scan, også kjent som PET scan, som bruker radionuklide bildebehandling til å produsere tredimensjonale bilder av et barns organer som hjerte, hjerne eller lever. PET skanner er ideelle for å arbeide med barn, gi tidlig diagnostikk med minimalt invasive prosedyrer.

Behandlingstilbud

Barn som opplever feber som følge av virus eller kalde infeksjoner kan føle smerter, frysninger og generelle ubehag fra feber symptomer. Ikke-aspirin feber medikamenter kan bli brukt til å redusere og behandle alle feber symptomer hos barn. Barn som lider av hyppige feber bør få så mye hvile som mulig for å få styrke til å helbrede fra infeksjoner som forårsaker feber symptomer. Disse barna er svært utsatt for å bli dehydrert og bør oppmuntres til å drikke så mange medier som mulig. Unngå å tilby barnet ditt kullsyre brus eller fruktjuice og i stedet oppmuntre dem til å suge på is chips eller drikke pediatrisk elektro re-hydration løsninger eller vann.

Hjem Rettsmidler

Prøv å gi barnet ditt en lunken bad for å gi lindring fra feber symptomer. Også, kle ham i klær som ikke er for tung eller varm.

Advarsel

Feber hos barn har en tendens til å vare maksimalt to dager og kan nå temperaturer så høye som 101 grader Fahrenheit til 103 grader Fahrenheit. Feber som varer lenger enn noen få dager eller når temperaturer høyere enn 103 grader Fahrenheit bør tas opp av barnelege umiddelbart for å utelukke alvorlige underliggende forhold og forhindre mulige komplikasjoner.

Langvarig hoste hos barn

Foreldre er ofte forvirret når barnet opplever en langvarig episode av hoste. Høre barnet hoste kan føre til at du bekymre deg, men betyr ikke nødvendigvis at det er et alvorlig problem. Hoste hos barn er et vanlig symptom som vanligvis følger med vanlig forkjølelse virus. Langvarig hoste i barn i følge med pustevansker kan bety en alvorlig underliggende tilstand som bør behandles av barnelege umiddelbart.

Årsaker

Ifølge leger og medisinske utvalget av rådgivere for Kidsgrowth.com, kan barn som har hatt en forkjølelse eller tilbakevendende back-to-back forkjølelse lider av en langvarig hoste som kan vare opp til tre uker. Kroniske infeksjoner i bihuler og luftveier, astma og allergier kan også føre til langvarig hoste hos barn. Ifølge American Academy of Allergy, Asthma and Immunology, barn som lider av en langvarig hoste kan også være lider av post nasal drypp, sure oppstøt, en bakteriell infeksjon i nedre luftveier, en inhalert fremmedlegeme, en irriterende hoste som følge av eksponering til miljøgifter som sigarettrøyk og kan også være en vane hoste.

Hjem Behandling

Vanlige behandlinger for langvarig hoste i barn kan inkludere å plassere en fordamper i barnerommet om natten. Prøv å legge til noen viktige oljedråpene, for eksempel peppermynte, eukalyptus eller rosmarin å ytterligere berolige hoste. Eliminere all eksponering for sigarettrøyk og vanlige irritanter, for eksempel støv, kjæledyr dander og mold. Langvarig hoste som påvirker barnets søvn kan bøtes på med kortsiktig bruk av slimhinneavsvellende midler og hostedempende midler. Ta kontakt med din barnelege for veiledning om all bruk av over-the-counter medisiner som mange er ikke egnet for bruk i små barn.

Profesjonell behandling

Primær behandling for langvarig hoste hos barn er basert på den underliggende årsaken til symptomet. Langvarig hoste hos barn forårsaket fra bakterielle infeksjoner kan behandles med antibiotika. Langvarig hoste forårsaket av virusinfeksjoner er ikke vellykket behandlet med antibiotika og må gå sin gang. Barn i skolealder kan ha nytte av hostedempende midler, men total kontroll over hoste symptomer er ofte ikke garantert. Vedvarende hoste som følge av acid reflux vil kreve medisiner for å lindre reflux symptomer. Langvarig hoste som følge av astma behandles med medikamenter for å avlaste bronkial inflammasjon, så vel som forstøverpuste behandlinger for å lette pusting og redusere hoste. Vedvarende hoste forårsaket av allergi, bihulebetennelse eller post-nasal drypp, kan bli behandlet av barnelege med reseptbelagte medisiner for å lette allergisymptomer, klare opp bihulebetennelse og redusere nasal drenering resulterer i hoste symptomer.

Betraktninger

Langvarig hoste hos barn som er en vane hoste en tendens til å forsvinne om natten. I henhold til den medisinske brett av barneleger ved KeepKidsHealthy.com, eldre barn har en tendens til å utvikle sykdommen, også kjent som psykogen hoste, som et resultat av stress. Psykogen hoste høres ut som en tørr, hakkende hoste og kan bøtes på ved en kort prøve bruk av hostedempende midler.

Advarsel

Langvarig hoste ledsaget av pustevansker kan bety at barnet ditt har lungebetennelse. Barn med lungebetennelse kan oppleve langvarig, produktiv hoste med grønt slim som er ledsaget med pustevansker. Langvarig hoste hos barn sammen med hyppige infeksjoner, fettete, illeluktende avføring og dårlige vekstrater kan bety cystisk fibrose og bør behandles av barnelege umiddelbart.

Hodepine og feber hos barn

Hodepine og feber hos barn


Hodepine og feber er svært vanlig hos barn i alle aldre. Til tross for at de forårsaker stort ubehag hos barn, er ofte den underliggende årsaken ikke alvorlig. Imidlertid, når et barn klager over å ha en hodepine og feber, er det viktig å fastslå den underliggende årsak. (Se referanse 1)

Effekter

Barn med hodepine og feber kan også oppleve kvalme, oppkast, sår hals og lunger. (Se referanse 1)

Årsaker

Årsak til hodepine og feber hos barn omfatter influensa, forkjølelse og øvre luftveisinfeksjoner. (Se referanse 1)

Identifikasjon

Å identifisere hva som forårsaker hodepine og feber i et barn, vil en lege utføre en fysisk undersøkelse og ta en medisinsk historie. De vil også bestille blod arbeid, en urinalysis og i noen tilfeller, en kiste x-ray. (Se Referanse 2)

Behandlinger

Behandlinger av hodepine og feber hos barn er medisinering, rikelig med væske og hvile. (Se referanse 3)

Advarsel

Hvis et barn klager over å ha en stiv nakke sammen med hodepine og feber, må du kontakte lege umiddelbart, siden det kan være et tegn på en alvorlig medisinsk tilstand som hjernehinnebetennelse. (Se referanse 3)

Årsaker til Syklisk Feber hos barn

Årsaker til Syklisk Feber hos barn

Hva er Cyclic Fever?

En feber er definert som en temperatur på 100,4 grader eller høyere. Det er vanligvis ansett som et tegn på at kroppen kjemper en infeksjon. Barn som har tilbakevendende feber generelt er de som fanger virusinfeksjoner ofte. Fordi et barns immunsystem ennå ikke er fullt utviklet, han er utsatt for infeksjoner som kroppen bygger opp sitt forsvar.

Syklisk feber er når barn har jevnlige episoder med feber av uidentifisert opprinnelse. Nøkkelen er at de febrile episoder forekommer på en syklisk eller periodisk basis. Når infeksjoner er utelukket, er ytterligere testing nødvendig for å avgjøre om et barn kan ha en sjelden genetisk lidelse som de som er nevnt i avsnittet nedenfor.

Årsaker

Det er flere sykdommer kjent for å forårsake sykliske feber hos barn. Syklisk nøytropeni, familiær middelhavsfeber, hyperimmunoglobulinemi D periodisk feber syndrom og TNF-reseptor assosiert periodisk feber syndrom er sjeldne genetiske sykdommer som forårsaker barn til å få periodiske feber.

Syndromet av periodisk feber, aftøs magesår, faryngitt og adenitis (PFAPA) er en annen tilstand som fører til barn for å få periodiske feber og aftøs magesår - munnsår sammenlign til forkjølelsessår - sammen med sår hals og hovne lymfeknuter. Små barn utvikler vanligvis PFAPA og få feber av 102 to103 grader ganske regelmessig hver 3 til 6 uker. Den feber varer normalt 2 til 4 dager, har ingen andre symptomer i tillegg til de som tidligere er nevnt, og barnet går tilbake til normal relativt raskt.

Behandling

Nøytropeni er en forstyrrelse av blodet kjennetegnet ved et unormalt lavt antall av en type hvite blodlegemer kalles en nøytrofil. Syklisk nøytropeni (eller syklisk nøytropeni) er en form som forårsaker episoder som har en tendens til å oppstå hver 3. uke eller så og siste 3 til 6 dager om gangen, på grunn av varierende priser av celleproduksjon av benmargen. Den behandling for denne forstyrrelse er å administrere granulocytt-kolonistimulerende faktor (G-CSF eller GCSF). GCSF er et hormon som produseres av flere ulike vev som forårsaker benmargen til å produsere granulocytter og stamceller. Det så også stimulerer benmargen til å slippe dem inn i blodet. Det fremmer utholdenhet, forplantning, differensiering og effekt av nøytrofile forløpere og modne nøytrofile. Denne tilstanden vanligvis bedres når puberteten treff.

Familiær middelhavsfeber er oftest oppdaget i løpet av barndommen. Episodene presenterer symptomer forekommer ofte uten forvarsel. Vanligvis er disse "angrepene" siste 2 til 3 dager og topp i intensitet i løpet av de første 12 til 24 timer. Typiske tegn og symptomer kan omfatte plutselig feber mellom 100 og 104 grader; magesmerter; brystsmerter; smertefulle, betente ledd; uregelmessighet etterfulgt av diaré; og et rødt utslett på beina, spesielt under knærne. Selv om det er ingen kjent kur for denne tilstanden, bør du være i stand til å lette sine symptomer eller i stor grad unngå dem ved å stikke til behandling. Familiær middelhavsfeber er ofte hensiktsmessig kontrollert med et stoff som heter kolkisin.

Hyperimmunoglobulinemi D periodisk feber syndrom kjennetegnes ved utbrudd av feber, leddsmerter, hudskader og diaré. Det er ekstremt sjelden, og de fleste tilfeller har blitt rapportert i Nederland og Frankrike (selv om det har vært en rekke tilfeller i andre land). Kun narkotika etanercept (Enbrel) og anakinra har vist seg å være noe nyttig i behandling av symptomer. Statin narkotika blir undersøkt som en mulig behandlingsalternativ.

PFAPA er ikke skadelig for barnet og svinner etter hvert av seg selv uten medisinering. Men betingelsen er til sjenanse for foreldre og barn. En behandling som har vist seg ved Children Hospital Boston for å være effektiv er en mandlene (se Ressurser). Det er fortsatt usikkert hvorfor det fungerer, men resultatene har vært overveldende positiv.

Urter for Feber hos barn

Når barnet begynner å klage over å ha feber, en god tommelfingerregel er å ha en observasjonsperiode der du ikke gjør noe. Dette er fornuftig før du fortsetter med noen handlingsplan for et barns feber. For å finne ut om barnet er alvorlig syk, se på oppførselen hans og hvorvidt han er sløv, spise godt, eller feber, deretter fortsette å behandle symptomene. Fever følger ofte infeksjoner, som du kan behandle ved hjelp av naturmidler. Gjør urtemedisiner til beroligende te som er egnet for barn over en alder av to år.

Boneset

Boneset fortsetter å være en urt som er begunstiget for behandling av feber hos barn. Boneset er optimal for behandling av infeksjoner som er ledsaget av smerter, smerter og feber. Avhengig av barnets vekt, gjør boneset til en te og gi det tre ganger om dagen. Bratt ca 1 teskje av tørket urt i 2 kopper kokende vann i 10 minutter, deretter strain.Typically, ønsker du å begrense en 40-kilos barn til ikke mer enn 3/4 av en kopp om gangen, tre ganger om dagen . Gi denne te til barnet ditt i tre dager. Overforbruk av boneset kan forårsake oppkast.

Echinacea

En av de mest vanlige urtene som brukes til å behandle infeksjoner og feber hos barn er Echinacea. Echinacea har kraftige immun styrke evner sammen med å være i stand til å bekjempe virus og drepe bakterier. Disse grunner gjør det nyttig for behandling av et barns feber. Echinacea er tilgjengelig i supplement form, samt i te form. Bestem hvilken form av Echinacea er best for barnet, avhengig av hennes alder. Gi barnet ditt Echinacea te å hjelpe henne holde seg hydrert under en forkjølelse eller influensa. Følg doseringsanvisningen nøye på pakken. Echinacea er generelt ansett som trygt for barn.

Kattemynte

Kattemynte er en nyttig urt når det gjelder å behandle feber hos babyer. Spedbarn under tre måneder gammel bør behandles av en lege hvis de opplever feber. Men hvis barnet er over tre måneder gammel, og har en lav feber, eller lider av teething smerte, er kattemynte te et godt middel. Kattemynte har en beroligende og beroligende effekt på mennesker. Se etter tørket kattemynte i helsekostbutikker. Følg doseringsanvisningen.

Oregon Graperoot

Urten heter Oregon graperoot har betydelige mengder av noe som kalles berberine, som er en kraftig fighter for infeksjon. Selv om mange naturmedisinere mener av ingrediensen berberin bare som et antibakterielt middel, kan det også fungere for å senke feber som en anti-inflammatorisk. Flavored varianter av dette tillegget er tilgjengelig i helsekostbutikker. Følg doseringsanvisningen nøye.

Herbal Vann spritzes

Sammen med å sørge for at barnet har rikelig med hvile og er behagelig, noen ganger et enkelt program for en avkjølende urte spritz kan kjøle deg ned i huden og lindre feber.

Gjør urte vann spritzes å senke feber og roe barnet ditt ved å kombinere to dråper kamille, lavendel, ylang-ylang eller rose essensielle oljer i fire gram vann i en sprayflaske. Sammen med å ha antibakterielle egenskaper, er disse essensielle oljer beroligende.

Spray urte vann på barnets armer, ben, bryst og rygg, unngå øynene.

Tegn og symptomer på revmatisk feber hos barn

Tegn og symptomer på revmatisk feber hos barn


Giktfeber generelt frem mellom to og fire uker etter en strep hals infeksjon og forårsakes av en forsinket reaksjon av autoimmune system. Det utvikler seg hos barn som en komplikasjon av strep hals som ikke er tilstrekkelig behandlet og er mest utbredt i barn i alderen fem til 15. Revmatisk feber påvirker hjernen, hud, ledd og hjerte-karsystemet. Symptomer på revmatisk feber inkluderer leddbetennelse, betennelse i hjertet, støt under huden, utvikling av utslett og endret bevegelse.

Leddsmerter

Ifølge Lucille Packard Children Hospital ved Stanford, en av de viktigste kriterier som brukes for å diagnostisere revmatisk feber er polyartritt, eller inflammasjon av flere ledd. De vanligste leddene berørt er håndledd, ankler, albuer og knær, selv om det er mulig å ha smerter eller ømhet i hofter, hender, føtter og skuldre. Leddsmerter kan flytte fra ett ledd til et annet i løpet av flere dager.

Carditis

Betennelse i hjertet, eller hjertebetennelse, er et annet symptom på revmatisk feber. Symptomer inkluderer hjerte knurrer, kortpustethet, rask hjerterytme, flagrende hjerterytme og brystsmerter. Hvis venstre ubehandlet, kan revmatisk feber føre til permanent skade på hjertet.

Subkutane knuter

Barn med revmatisk feber ofte utvikle subkutane knuter nærheten benete områder nær store ledd. Disse små humper befinner seg under barnets hud og ikke forårsake smerte. Ifølge Merck Online Manual, om lag to prosent av barn med revmatisk feber utvikle knuter, vanligvis sammen med andre symptomer.

Utslett

Ifølge Mayo Clinic, erytem marginatum, et rosa eller rødt utslett med uregelmessig utforming eller merkelige kanter, er et annet symptom på revmatisk feber. Utslettet kan bli noe hevet og ofte utvikler på barnets ben eller armer eller på stammen av barnets kropp.

Sydenham Chorea

Ifølge Merck Online Manual, Sydenham Chorea forekommer i om lag ti prosent av barn smittet med revmatisk feber. Tilstanden er preget av jerky, ukontrollert bevegelse av kroppen, følelsesmessige utbrudd, tunge darting, grimaser, redusert finmotorikk og en uregelmessig grep. Den er forårsaket av revmatisk feber største virkning på det nevromuskulære system, som resulterer i endret bevegelighet og ofte en endring i håndskrift ferdigheter. Dette påvirker ofte ansikt, føtter og hender, selv om det kan også påvirke ben og armer. Chorea kan være ledsaget av atferds utbrudd som gråter eller ler på upassende tider.

Andre symptomer

Andre symptomer inkluderer feber, ubehag i magen, redusert matlyst, tretthet og vekttap.

Viral Feber hos barn

En feber, i henhold til American Academy of Pediatrics (AAP), er et signal om at legemet kjemper invasjon av bakterier, eller i tilfelle av en viral feber, virus. Mens de fleste virussykdommer gå bort på egenhånd, kan noen signalisere en farlig tilstand som trenger umiddelbar medisinsk evaluering.

Diagnostisere en Fever

The AAP klassifiserer en temperatur på over 100 grader F som en feber. En rektal termometer gir det mest nøyaktige resultatet hos barn under 3; muntlige termometre er effektive for ungdommer.

Vanlige årsaker

Viral feber følge luftveissykdommer, alvorlige forkjølelse, influensa og andre virussykdommer. Noen ganger foreldre lærer aldri årsaken til feber fordi det viser seg effektiv på å bekjempe invaderende virus før den fullt ut kan manifestere seg.

Feberkramper

En feber hos små barn kan utløse feberkramper. Mens oftest ufarlig, råder AAP foreldre til å ta kontakt med en barnelege så snart som mulig etter at barnet sine første erfaringer en.

Behandling

Paracetamol og ibuprofen kan bidra til å senke feber og lindre tilhørende ubehag. Fordi antibiotika behandling av bakterieinfeksjoner, er de ikke foreskrevet for virussykdommer.

Når skal ringe en lege

The AAP råder foreldre til å ringe en barnelege for følgende: feber på minst 100,2 grader F hos spedbarn yngre enn tre måneder gamle; feber på minst 101 i spedbarn 3 til 6 måneder gamle; og en feber på minst 103 hos eldre spebarn og barn.

Brain Damage Fra høy feber hos barn

En feber er ikke en sykdom, sier American Academy of Pediatrics (AAP), men heller et tegn på at kroppen kjemper en infeksjon ved å stimulere forsvar for å angripe og ødelegge invaderende bakterier eller virus. Noen ganger, hvis et barns feber blir betydelig høy, kan foreldrene bekymret for at hun kunne lide hjerneskade. Denne komplikasjonen kan bare bli brakt videre ved å bidra eksterne faktorer og er helt forebygges.

En nøyaktig lesing

I henhold til AAP, Fahrenheit er en temperatur over 100 grader feber. Gruppen sier at den eneste måten å finne ut nøyaktig om et barn har feber-og få en presis lese på sin nøyaktige måling er å ta temperaturen internt med et termometer. For barn yngre enn 3 år, AAP råder ved hjelp av en rektal termometer; gruppen sier at muntlige termometre er akseptabelt for eldre barn.

Vanlige årsaker

De fleste feber følge luftveissykdommer, øre og hals-infeksjoner, alvorlig forkjølelse, influensa og mange viral sykdommer. I tillegg kan infeksjoner i mage, tarmer, eller nyrer forårsake feber. Noen ganger kan foreldrene aldri vite årsaken til deres barns feber fordi feberen viser seg effektive på å bekjempe de invaderende bakterier eller virus før den fullt ut kan manifestere seg.

Når skal ringe en lege

The AAP råder foreldre som en feber på 100,2 grader Fahrenheit eller høyere i et spedbarn yngre enn tre måneder kunne signalisere en alvorlig infeksjon eller sykdom, slik at foreldre bør alltid ringe deres barnelege for veiledning. Gruppen anbefaler også å ringe barnelege hvis et spedbarn mellom 3 og 6 måneder utvikler feber på 101 grader eller høyere, eller et barn som er eldre enn seks måneder har en temperatur på 103 eller høyere, da disse temperaturer kan tyde på en betydelig infeksjon eller dehydrering.

Feberkramper

Ifølge Dr. Alan Greene, en professor, barnelege og innehaver av DrGreene.com, omtrent 4 prosent av barna opplever feberkramper, eller anfall, med feber. Krampetrekningene er utløst av en rask økning i temperatur, ikke av hvor høyt at temperaturen blir. Vanligst hos barn mellom seks måneder og fem år, ifølge AAP, kan feberkramper vare bare noen få sekunder, og sjelden overstiger 4 minutter.

The National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag (ninds) sier at mens skremmende å være vitne til, de fleste feberkramper er ufarlig. I tillegg (og betryggende), skriver ninds at det er "ingen bevis for at feberkramper forårsake hjerneskade." The AAP råder foreldre til å ta sine barn til barnelegen så snart som mulig etter at den første forekomsten av en febril krampe ikke på grunn av Risikoen for hjerneskader, men heller for å utelukke en mer alvorlig årsak til beslaget, som for eksempel hjernehinnebetennelse.

Hvor høyt for Brain Damage?

Medline Plus sier at feber har å stige over 107,6 grader Fahrenheit å forårsake hjerneskade; det medisinske området går på å forklare at naturlig forårsaket feber-de som følge av en infeksjon-vil sjelden stige over 105 dekreter, selv når venstre ubehandlet. Dr. Greene skriver at et barns nevrologiske systemet vil hindre en feber forårsaket av sykdom fra klatring over 106 grader.

The University of Michigan Health System skiltet med "Fever Myter og fakta" i 2009 som forklarte et barns temperatur kan bare stige høyt nok til å forårsake hjerneskade når han blir utsatt for ekstreme miljø temperaturer, som for eksempel å være innesperret i et lukket opp bilen i varmt vær. Hendelser som dette er helt forebygges.

Gjentakende Feber hos barn

Barn får feber, og alle med barn vet dette. Men barn er også robust og er ment å sprette tilbake raskt fra forkjølelse, infeksjoner og influensa. Hvis barnet ditt har en tilbakevendende feber over en periode på flere uker eller måneder, og et mønster av disse feber har utviklet seg, kan barnet ditt ha en større underliggende helseproblem skjer. Feber kan ikke være sammen med noen andre symptomer, eller noen ganger de ledsagende symptomer gjøre seg kjent senere. Og kanskje feberen er ledsaget av symptomer, men du vet ikke hva du skal se etter. Uansett hva tilfellet kan være, er det viktig å kontakte din familie helsepersonell umiddelbart.

Dental Abscess

Barn som har en hvilken som helst form for tann abscess, som er en infeksjon under tannen og i kjevebenet, kan ha en tilbakevendende feber. Den abscess kan starte ut som noe mindre, for eksempel i et hulrom, og hvis det ikke oppdages kan vokse inn i et større problem som tannråte. Andre årsaker til dental abscess omfatter skade på en tann som går ubehandlet, noe som kan føre til alvorlig infeksjon rundt tannkjøttet og kjeven av tannen og kan også spre seg i hele kroppen. Denne infeksjonen kan føre til høy feber inntil behandles riktig.

Immune Deficiency

Immunsystemet er der for å bekjempe bakterier, bakterier og andre skadelige ting som kommer inn i kroppen som ikke skal være der. Hvis et barns immunsystem ikke fungerer som den skal, så barnet vil plukke opp sykdommer og infeksjoner enklere. Ofte feber vil pigg hvis kroppen sliter med å kvitte seg med disse bakteriene. Dette vil være særlig merkbart i løpet av forkjølelse og influensa sesongen. Behandlinger er tilgjengelig for barn med et immunsvikt.

Urinveisinfeksjoner

Urinveisinfeksjoner oppstår når bakterier kommer inn i urinveiene og det blir infisert. Urinveisinfeksjoner er vanligere hos små jenter enn små gutter, men det kan skje til begge. Dette kan ofte gå ubemerket fordi mange små barn er i stand til å gi uttrykk for hvor smerten kommer fra. Men noen ting å se opp for når en urinveisinfeksjon er en mistenkt er hvis barnet holder seg og gråter når han urinerer, hvis urinen virker uklar eller melkeaktig utseende og hvis hun blir alvorlig lethargic ledsaget av høy feber.

Revmatisk feber

Revmatisk feber er forårsaket av en ubehandlet bakteriell smitte fra sykdommer som halsbetennelse eller skarlagensfeber. Revmatisk feber som starter som en mild feber og deretter forverres over tid, sammen med andre symptomer som tap av appetitt, influensalignende symptomer og utslett på huden. Hvis du mistenker at barnet ditt har revmatisk feber, ta kontakt med helsepersonell umiddelbart fordi revmatisk feber kan ha flere langsiktige virkninger på hjernen, øynene, hjerte og hud.

Ulcerøs kolitt

Ulcerøs kolitt påvirker mave-tarmkanalen, som er den nedre fordøyelsessystemet. Når magetarmkanalen blir betent, vil det utvikle seg sår i tykktarmen og i tykktarmen. Ulcerøs kolitt vil forårsake mild feber i begynnelsen og etter hvert bli ledsaget av kramper og diaré, og det kan også være spor av blod som finnes i avføring. Behandling er tilgjengelig for ulcerøs kolitt.

Familiær Kulde Autoinflamatory syndrom

Familiær kaldt autoinflamatory syndrom fører feber ledsaget av et utslett og leddsmerter etter at et barn har vært ute i kalde temperaturer. Mange foreldre misdiagnose det som noe mer enn influensa, men over tid et mønster vil danne og det blir klart at det er noe annet som skjer. Det er viktig å vite at symptomene fordi dette syndromet varer vanligvis mindre enn tjuefire timer, og kan komme på innen en time for å bli utsatt for kulde. Familiær kaldt autoinflamatory syndrom er en genetisk lidelse som går i arv fra en av foreldrene. Det finnes behandlinger tilgjengelig, så hvis du mistenker at barnet ditt har det, ta kontakt med helsepersonell.

Hvordan behandle høy feber hos barn

Barn er utsatt for å fange noe som kommer rundt på skolen, og får feber er en del av kroppens normale forsvarsmekanismer for å drepe bugs i blodet (virus). Når du får feber, varmer kroppen opp til å brenne ut virus som gjør at du føler deg uvel. Mens feber kan brenne seg ut over tid, kan en langvarig høy feber føre til hjerneskade. Behandle et barn med høy feber er et viktig skritt for å bringe feberen ned til et håndterlig temperatur.

Hvordan behandle høy feber hos barn

Administrer barnet en dose av Ibuprofen (Motrin) i henhold til hans alder og vekt. Dersom barnet ikke er i stand til å ta medisinen på grunn av virkningene av hans høy feber, kan smertereduserende stikkpiller brukes rektalt stedet for oral medisin.

Gi barnet et kjølig bad. Denne handlingen vil bringe hans kjernetemperaturen nede ved å utsette sin hele overflaten for å kjøle vann. Pakk barnet i et fuktig håndkle, om nødvendig, for å bringe feberen ned.

•  Oppmuntre barnet til å drikke så mye vann som mulig, som å drikke vann kan redusere feber. Holde skyve væske for å unngå at barnet lider av dehydrering, noe som i seg selv er et medisinsk nødstilfelle. Tegn på dehydrering inkluderer hodepine og noen ganger vondt i magen.

Plasser en kul oppvridd vaskeklut på barnets panne for å redusere feber og gi komfort. Sikre barn på bare en løs bomullstopp og undertøy for å aktivere varmen å forlate kroppen hans; pæling tepper og klær på barnet som var praksis i gamle dager, bare tjener til å holde feberen i, forlenge varigheten av sykdommen. Tillate en tynn bomull ark som et dekke inntil feber pauser.

gi barnet is-sprette å suge å gi kjølig lindring og for å sikre tilstrekkelig væskeinntak. Sukker som finnes i isen sprette vil bidra til å holde barnets energi nivået forhøyet.

Hint

  • Gi Pedialyte til barnet ditt som en endring fra vann og for å gi nødvendige elektrolytter.
  • Ta barnet til legevakten hvis feberen nekter å komme ned eller om det er forbundet med en lys hud utslett, anfall, eller nakkesmerter.

Behandling av høy feber hos barn

Behandling av høy feber hos barn

Innledning

Med barn, selv små helseproblemer kan bli svært alvorlig hvis ikke tatt vare på riktig måte. Ikke i noe tilfelle er dette sannere enn å ha et barn med høy feber. For høy for en feber kan ha ødeleggende effekt på et utviklings barnets kropp, spesielt hans hjerne. Dette gjør det viktig å ta de riktige skritt for å bringe tilbake ned til et sunt nivå barnets temperatur.

Fakta

En feber er faktisk en god ting. Det er kroppens måte å bekjempelse av en infeksjon. En normal kroppstemperatur svever vanligvis rundt 98,6 grader F. Du trenger bare å virkelig bekymre seg når temperaturen blir over 100,5 grader F for spedbarn under 3 måneder, og 103 til 104 grader og oppover for barn i alderen 3 måneder og oppover. På dette punktet bør du kontakte lege. Hjerneskade kan oppstå når temperaturen når 107 grader F.

Medisinering

Så lenge du følger instruksjonene for alderen på flasken, ved hjelp av medisiner som inneholder ingredienser som paracetamol eller ibuprofen kan være nyttig. Disse legemidlene bidra til å redusere barnets indre kroppstemperatur. Vanlige medisiner som inneholder disse ingrediensene er Barnas Tylenol og Barnas Motrin.

Klær

En flott måte å bidra til å redusere barnets temperatur er å fjerne hennes klær. Strippe henne ned til bare hennes bleie eller undertøy for å la huden hennes til å kjøle seg ned. Dette vil også tillate varmen fra kroppen til å unnslippe enklere.

Snyltende

Snyltende er en teknikk som ofte brukes for å bidra til å redusere barnets feber. Men hvis barnet ditt har kommet til et punkt der du trenger for å implementere snyltende, bør du kontakte din barnelege for en avtale. Snyltende innebærer å ta en lunken svamp og forsiktig vask barnets hud. Hvis han begynner å skjelve, må du bruke varmere vann. Du bør aldri bruke is eller alkohol i en svamp bad med et barn.

Hvordan å behandle mild feber hos barn

Selv om det er helt normalt for et barn å ha en mild feber fra tid til annen, er det likevel viktig for en forelder å sørge for at barnet er komfortabel og mottar alt han trenger for å komme over sin sykdom. Klassiske rettsmidler, som kylling noodle soup og hvile, kan hjelpe barn komme over mild feber. Andre ting kan også gjøres som kan være spesielt nyttig for barn å overvinne feber.

Hvordan å behandle mild feber hos barn

•  Gi paracetamol eller ibuprofen. Bare gi det beløp som er anbefalt for barnets alder og vekt på baksiden av flasken. Hvis barnet er yngre enn to, ringe en lege for å finne ut riktig dosering.

Gi en svamp bad for å gjøre barnet mer komfortabel og redusere feber. Ikke bruk kaldt vann, fordi det kan føre til at barnet å skjelve. Varmt vann heller ikke bør brukes. Holde vannet lunken.

•  Hold barnet i klær som er lette og pustende. Å legge for mye klær på et barn som har feber kan holde barnet varmt og ikke la varmen å unnslippe. Dette kan faktisk føre til at barnet temperaturen å stige og feber å bli verre.

Hold barnet hydrert ved å gi væsker som vann, is spretter eller gelatin. Barnet som ikke holde seg hydrert er mindre sannsynlighet for å ha en sterk nok immunforsvar til raskt å avverge en mild feber.

Hold barnet borte fra fysisk aktivitet og fra andre i ca 24 timer. Dette gir barnet tid til sin feber å minske og kroppen sin for å tilpasse seg og gjenvinne sin styrke.

Hint

  • Dersom barnets feber er høyere enn 102 grader, ringe legen.
  • Hvis barnet begynner å få hodepine etter at feberen har startet, søke øyeblikkelig hjelp.

Har Teething Årsak Feber hos barn?

For mange babyer og barn, kan tenner føre til mange ubehagelige symptomer. Hvorvidt det kan føre til feber er fortsatt en debatt i det medisinske miljøet, men uansett årsak, kan både feber og tenner gjøre barn og deres familie elendig.

Generelt Konsensus

De fleste leger er enige om at tenner ikke forårsaker feber - som feber kan indikere en mer alvorlig helseproblem som bør sjekkes av helsepersonell. Samtidig, mange mødre hevder at barna får feber før kutte hver tann, og etter å ha blitt sjekket av en lege ikke noe annet er galt.

Hva Dr. Sears sier

Verdenskjente barnelege Dr. Bill Sears sier at en lavgradig feber kan være forårsaket fra betent tannkjøtt vev under tenner. Han enige imidlertid at en høy feber er tegn på et annet problem som må sjekkes ut.

Vanlige Teething Symptomer

Det er andre svært vanlige symptomer på tenner, inkludert overdreven siklende, tygge eller bite, irritabilitet og fussiness, og nektet mat og en plutselig endring i søvnmønster.

Gir Relief

Det er mange måter å bidra til å gi lindring til teething barn, for eksempel en kald, våt vaskeklut, en bitering, tenner kjeks, Tylenol, homøopatiske teething tabletter eller dråper eller bare et varmt, beroligende bad.

Advarsel

Uansett hva du tror årsaken er, hvis babyens temperatur når over 101 grader F (over 100,4 grader F i en baby under tre måneder gammel), ring din barnelege umiddelbart.

Feber og utslett symptomer hos barn

Feber og utslett er vanlige symptomer hos barn, og kan være en indikasjon på et utviklings infeksjon eller sykdom. Heldigvis kan disse symptomene vanligvis håndteres hjemme, selv om symptomer som forverres eller vedvarer kan kreve medisinsk behandling for å unngå potensielt livstruende komplikasjoner.

Typer

Feber hos barn kan variere fra lav karakter (mindre enn 100 F) til alvorlig (i løpet av 103 F), og utslett kan utvikle seg i et lite område av legemet eller over det meste av kroppen, avhengig av årsaken, per Mayo Clinic.

Identifikasjon

En feber hos barn kan identifiseres ved hjelp av et digitalt termometer i munnen, armhuler eller rektum, eller i øret ved hjelp av en spesiell termometer. Utslett kan identifiseres ved visuell undersøkelse av huden og hodebunn. Feber kan gi irritabilitet, slapphet og tretthet; Whiles utslett kan føre til hevelse og kløe.

Time Frame

Barn kan utvikle en feber og utslett enten plutselig eller gradvis, og symptomene kan vare i noen timer til noen dager eller lenger.

Betydning

Feber og utslett hos barn er ofte tidlige symptomer på en bakterie-eller virusinfeksjoner, som kan være smittsom og spres til husstandsmedlemmer og andre nærkontakter, per American Academy of Family Physicians.

Betraktninger

En feber mer enn 100,4 F i en baby som ikke er ennå tre måneder gammel bør vurderes av en lege, selv om ingen utslett er til stede, ifølge Mayo Clinic.

Behandlinger

Barn med feber som er minst seks måneder gamle kan gis paracetamol eller ibuprofen som anbefalt av en lege, sammen med fuktighet og hvile; utslett kan ofte behandles med vaselin, milde kremer eller varme bad.