Digidexo.com

Spise sunt på Pennies en Day

En av de største unnskyldninger for ikke å spise sunt er prisen. Dette er særlig tilfelle i vanskelige økonomiske tider. Men fra råvarer til brød, det finnes måter å være god til din kropp og din lommebok. Som med alt annet, det krever selvdisiplin og kreativitet i begynnelsen. Gjør din forskning på forhånd bidrar til å åpne sinnet ditt til hva som er tilgjengelig. Sluttresultatet er en fetere lommebok og slankere midje.

Kjøp "By the Pound"

Kjøpe råvarer solgt av pund er en fin måte å bygge et måltid med bare pennies. Søtpoteter er en stor kilde til fiber, høy i vitamin A og C, og kan tilberedes på en rekke måter. Rødbeter er også høy i fiber samt kalium, vitamin A og C, og andre næringsstoffer. Belgfrukter som grønne erter, tørkede Pintos eller erter er høy i protein og fiber. Alle disse er tilgjengelig for bare pennies i produserer delen.

Be Creative

Spinat er en annen billig, næringsrik grønnsak. Du kan lage salater, bruke som en siderett, eller bruke til å erstatte salat. Frukter som kiwi og appelsiner er også pennies per porsjon. Kiwi er rik på vitamin C, E og K, og appelsiner er høy i vitamin C og kalium. Frosne bær er rike på antioksidanter og gjøre en stor pålegg for desserter eller yoghurt. Vanlig yoghurt er billig og er bra for fordøyelsen helse. En sunn frokost med frukt og yoghurt kan koste noen få pennies med riktige proporsjoner.

Protein og omega-3

Hermetisert fisk og gresskar kan ikke gå sammen, men de er to lave kostnader, høy næringsinnhold matvarer som finnes i matbutikken. Hermetisert fisk eller laks er gode kilder til protein og omega-3. Hermetisk gresskar er lastet med fiber og er en anti-inflammatorisk middel. Prøv laks og omega 3 egg til lunsj og nudler servert med en frisk grønn salat og kokt spinat til middag. Til dessert har noen appelsinskiver eller kiwi. Med bare litt planlegging kan du spare mer penger og bli sunnere mens du gjør det.

Endelig Tips

Prøv å lage din egen mat så mye som mulig og kjøpe i bulk. Kjøp produsere i sesongen, og ta hensyn til salg. Bruk egg (Omega-3) som en lavkost filler. De kan brukes for alt fra salat til omeletter. Benytt deg av matrester, og prøver å drikke vann i stedet for brus. Hvis du liker juice, frosne bokser er mer økonomisk. Les etiketter for å identifisere den med minst mulig sukker. Til slutt, ta lunsjen din til å fungere, bruker generiske merker, og dra nytte av merkevarer på salg på rabatt butikker som selger likvidert inventar for en dollar, som Dollar Store.