Digidexo.com

Hvordan Roter Foods i kosten

Å leve med matallergier kan være vanskelig, men deres innvirkning på livet ditt kan bli gjort mindre alvorlig av tilslutning til en strukturert mat rotasjon diett. Et mat rotasjon diett kan hjelpe deg å redusere symptomer og unngå å utvikle nye matallergier ved stadig å endre matinntaket slik at kroppen din blir aldri irritert av måltider inntatt. Selv om å holde seg til en streng mat rotasjon diett kan være tyngende, vil forbedring i din helse ofrer verdt.

Hvordan Roter Foods i kosten

Sette opp en rotasjon

Følg en streng fire dagers turnusplan. Dette er en plan som vil veksle tillatte matvarer hver dag, hindrer kroppen i å utvikle allergi mot noen spesiell mat, eller for å hindre kroppen din fra å bli overdrevent irritert til matvarer som du allerede er allergisk. Holde kroppen gjette ved stadig å endre mat kilder er en naturlig måte å holde kroppen sunn og lindre symptomene på allergi uten å ty til reseptbelagte medisiner

Ta en tur til butikken for å forberede seg til den nye kosten. Som du vil være i stadig endring hvilke matvarer er tillatt, må du kjøpe et bredt utvalg av kjøtt, meieriprodukter, frukt, grønnsaker og korn, slik at du alltid vil ha noe i huset som du har lov til å spise. Generelt vil du trenge minst minst fire ulike proteinkilder fra følgende kategorier - rødt kjøtt, fjærkre, sjømat og meieriprodukter. For eksempel kan du kjøpe biff, kalkun, kveite og egg for å tilfredsstille dine protein behov for din første bout med mat rotasjon. I tillegg kjøper minst fire forskjellige grønnsaker, fire ulike frukter, og fire ulike typer kornprodukter (for eksempel havre, quinoa, bokhvete og rugbrød).

Sett opp en tidsplan ved å ta de ulike matvarene du har kjøpt og tilordne dem til en dag. For hver dag i fire dagers rotasjon må du tilordne en proteinkilde, frukt, grønnsaker og korn. For eksempel kan første dag består av å spise rødt kjøtt (f.eks biff, lam og vilt), epler og appelsiner, spinat og salat og fullkornsprodukter. Dag to kan bestå av å spise sjømat (laks, kveite og ørret), sitrusfrukter, bønner og cruciferous grønnsaker, og rug produkter. Dag tre kan bestå av å spise fjærfe (kylling og kalkun) sammen med bær og druer, agurk og neper og havre. Dag fire kunne bestå av å spise protein fra meierikilder (egg og oster), fersken og pærer, erter og grønnkål og quinoa. Etter dette, ville du rotere tilbake til dag én, og begynne planen på nytt.