Digidexo.com

Måter å frigjøre energi lagret i kroppen

Måter å frigjøre energi lagret i kroppen


Før du kan forstå frigjøring av energi i kroppen, er det viktig å innse hvor energien lagres. Kroppen lagrer energi i tre former: fett, protein og karbohydrater. Som du sitter, er kroppen din å konvertere disse reservene til energi for å mate kroppens funksjoner. Hvis du ønsker å frigi lagret energi, må du forbrenne mer energi enn du inntaket via mat hver dag.

Aerobic Exercise

Aerob trening krever store mengder oksygen og oppnås gjennom vedvarende hard trening. I løpet av denne type trening, som kjører flere miles, vil kroppen ty først til sukker i blodet. Når disse sukker, også kjent som glukose, har blitt oppbrukt, vil du begynne å frigjøre energi fra kroppen som er lagret i fett, så lenge du fortsetter å mate kroppen med store mengder oksygen.

Anaerob Trening

Anaerob trening er korte i varighet og krever lite oksygen til å utføre - vektløfting kommer til tankene. Øvelsen kan være svært anstrengende, men den korte varigheten tillater musklene å fullføre bevegelsene uten oksygen. I stedet musklene ser til glukose eller sukker, i blodet. Det glukose er opprettet i leveren som leveren konverterer lagret karbohydrater for å opprettholde blodsukkernivået. Så lenge du opprettholde denne oksygen mindre mosjon, vil du frigjøre lagret karbohydrat energi.

Slanking

Sammen med en sunn dose av aerob og anaerob trening, er slanking en annen flott måte å brenne overskuddsenergi i kroppen. For eksempel, hvis du besøker en ernæringsfysiolog eller ernæringsspesialist, vil de finne ut hva kroppen din trenger for å ta i calorically å opprettholde din nåværende vekt. Hvis du vil frigi den vekten, holdt hovedsakelig i fettreserver, må du redusere inntaket under kroppens daglige kalori break-even på for eksempel 2000 kalorier. Forbruker mindre enn du trenger vil tvinge kroppen til å slippe sin lagret fett energi.

Stillesittende engery Releasing

Som du hvile, brenner kroppen din mellom 50 og 150 kalorier per time, avhengig av størrelse og vekt. Ved å øke inntaket av sunne matvarer som grønnsaker og frukt du vil opprettholde kroppens blodsukkernivået som tvinger stoffskiftet å brenne fett, karbohydrat og protein reserver. Dette er forskjellig fra kosten i at du skal opprettholde samme kaloriinntak, men det er den type kalorier du spiser som driver kroppen til å frigjøre energi i stedet for å sikte for å lagre den.