Digidexo.com

Hjelp til urinveisinfeksjoner

En urinveisinfeksjon (UVI) er en tilstand der bakterier inn i urinrøret, blæren og noen ganger, nyrene. Bakteriene opprinnelse utenfor legemet, og kvinner er mer utsatt enn menn på grunn av lengden av urinrøret. Symptomer inkluderer hyppig og smertefull (eller brenning) vannlating, og en følelse av fylde eller smerter i blæren. Hvis infeksjonen har spredd seg til nyrene, det kan også være smerter i korsryggen og feber. Det finnes flere alternativer for behandling og forebygging av UVI.

Behandling - Kontakt lege

Det beste løpet av handlingen er å oppsøke lege ved første tegn på infeksjon. Hvis den ikke behandles riktig, kan en blære infeksjon spre seg til nyrene og selv inn i blodet. Mens det er flere hjem rettsmidler tilgjengelig, er et kurs av antibiotika ofte den raskeste og mest effektive måten å behandle en UTI.

Behandling - Drikk vann

Vann utvanner urinen og hjelper skylle ut bakterier. Unngå koffeinholdige drikker som de kan irritere blæren og øke trangen til å urinere.

Behandling og forebygging - Cranberry Juice

Tranebærjuice er en klinisk bevist behandling og forebyggende tiltak for dem som lider gjentakende UVI. Tranebær strøk av fôr av blæren, noe som gjør det glatt. Bakteriene er ute av stand til å feste seg til veggene i blæren og spyles ut av kroppen.

Forebygging - Unngå Utsette Urinering

Utsette vannlating gjør at urinen blir mer konsentrert og bakterier å vokse. Urinering når trangen presenterer spyler avfall og bakterier fra kroppen.

Forebygging - urinere Umiddelbart etter samleie

Samleie kan innføre bakterier inn i urinrøret. Urinering umiddelbart etterpå spyler eventuelle bakterier før den kan ta tak i urinveiene.

Forebygging - Tørk Første til

Bakterier fra avføring kan finne sin vei inn i urinrøret. Tørke forfra og bakover skyver fecal bakterier bort fra urinrøret, noe som reduserer sjansen for infeksjon.

Forebygging - Bruk Parfymer, Pulver og Douches Sparsomt

Mange feminine hygieneprodukter kan faktisk irritere underlivet, inkludert urinrøret. De kan også ha kjemikalier som skaper en ideell yngleplass for bakterier som kan finne sin vei inn i urinrøret.