Digidexo.com

Microcurrent Effects

Microcurrent terapi, også kjent som microcurrent nevromuskulær elektrisk stimulering, benytter milde strømninger av elektrisitet anvendt på nerver og muskler med sikte på å ha fordelaktige effekter så som smertereduksjon, blodrensing, vekttap tilrettelegging og forbedret organfunksjon.

MENS

Microcurrent terapi eller MENS (Microcurrent Elektrisk nevromuskulær stimulering), er basert på premisset om at cellene i kroppen er innstilt til de subtile utveksling av elektriske impulser som finner sted gjennom hele kroppen. MENS benytter anvendelsen av ekstremt lav frekvens elektrisk energi (milliondeler av en forsterker) for å trenge inn i cellen og stimulere cellulær aktivitet og å normalisere dens virkning.

Healing Effects

Microcurrent terapi har en rekke gunstige effekter. Det kan bidra til å redusere smerter og betennelser forårsaket av fibromyalgi, leddgikt, sarkoidose, kronisk utmattelsessyndrom, muskelknuter, sportsskader og nevropati. Det kan også brukes til å hindre utbrudd av herpes og redusere symptomene på helvetesild.

Tissue Healing

Hvis vevet er skadet, vil cellene i det ha blitt kompromittert. Stimulering ved hjelp av MENS vil øke cellens energi, bedre oksygenering, absorpsjon av næringsstoffer, ionebytting og eliminering av giftstoffer. MENS kan brukes til å matche kroppens egne lavnivå elektriske impulser, lage sunn celle metabolisme og rebalansere kroppsfunksjoner for å redusere betennelse, lindre smerte og fremme helbredelse av celler og vev.

Fordeler

Microcurrent terapi har mange av fordelene med akupunktur, men uten bruk av nåler. De elektriske impulsene som produseres i MENS er så ekstremt lavt at pasientene føler dem sjelden i det hele tatt. Dette betyr at det ikke er noen vevsmotstanden i motsetning til andre former for elektroterapi, noe som gjør det til en mer effektiv behandling. Microcurrent terapi er trygt for folk i alle aldre om bruken er noe kontroversielt som det tidvis kan ha uforutsigbare resultater. Hver person reagerer ulikt på MENS og resultatene vil variere avhengig av din alder, hvor lenge du har lidd av tilstanden og tilstanden din generelle helse. Mange pasienter legger merke fordelene som blir mer langvarig i løpet av behandlingen.

Side Effects

Det har vært en rekke bivirkninger rapportert av personer som mottar microcurrent terapi behandling. Det antas at denne rekke bivirkninger som skyldes stimuleringen av cellene forårsaker en økt prosessen med avgiftning. Bivirkninger kan være influensalignende symptomer, kvalme, hodepine, tretthet og forbigående smerte. Bivirkninger kan være merkbar innen 2-4 timer med behandling og vanligvis passere i løpet av 24 til 48 timer.