Digidexo.com

Fetal Alcohol Treatment

Å bli forelder er et ansvar som begynner i øyeblikket en mor finner ut at hun er gravid. Alkoholforbruk under svangerskapet kan produsere føtalt alkoholsyndrom, noe som resulterer i livslange problemer for barnet og et liv i utvidet omsorgs for foreldrene. Det finnes ingen behandling for føtalt alkoholsyndrom i seg selv, bare for dens komplikasjoner.

Definisjon

En mor som drikker under svangerskapet risikerer utsette henne fosteret til alkohol, noe som kan føre til føtalt alkoholsyndrom. De langsiktige effektene av denne medisinske tilstanden omfatter fysiske misdannelser og psykiske problemer som kan føre til atferdsproblemer. Disse effektene er irreversible for det meste. Men hvis tilstanden er fanget tidlig nok, kan en lege kunne anbefale behandlinger som kan hjelpe foreldre til å bedre kontrollere sine barns atferd og la barnet en sjanse til en produktivt liv.

Hjerte

Noen tilfeller av føtalt alkoholsyndrom føre til misdannelser i hjerte. Disse feilene, alt fra mindre utviklede arterier til hull i hjertet, påvirke hjertets evne til å levere oksygen-beriket blod til organer i kroppen. Kirurgi kan ofte løse disse feilene, men i noen tilfeller kirurgi utgjør en for stor trussel mot barnet. I disse tilfeller vil barnets livsstilen må endres for å imøtekomme hjertefeil.

Brain Damage

Varierende grader av hjerneskader ofte forekommer som et resultat av føtalt alkoholsyndrom. Hvis hjerneskader blir oppdaget tidlig nok, kan legen henvise foreldrene til utviklings spesialister som vil hjelpe foreldre og barn, som arbeider sammen for å utvikle barnets evner til beste evne.

Fødselskomplikasjoner

Føtalt alkoholsyndrom kan streiken før foreldrene selv har en sjanse til å finne ut om deres barn blir påvirket av det. Syndromet kan resultere i en spontanabort eller at barnet blir dødfødt. Det kan også resultere i for tidlig fødsel. Avhengig av hvor tidlig fødsel er, kan dette resultere i en annen serie av fødselsskader og utviklingsmessige problemer.

Forebygging

Forhindre føtalt alkoholsyndrom er viktig fordi mange av resultatene av denne tilstanden, for eksempel hjerneskader, er uhelbredelig. Å effektivt hindre føtalt alkoholsyndrom, må moren søke hjelp umiddelbart når hun oppdager at hun er gravid. En alkoholisert mor, eller en mor med alkoholholdige tendenser, bør begynne en alkoholisme programmet overvåkes av hennes lege.