Digidexo.com

Hvordan du kan redusere natrium inntaket med Kosher Salt

Hvordan du kan redusere natrium inntaket med Kosher Salt


De av oss med høyt blodtrykk vet at høy bruk salt kan legge til våre problemer. Vi må sjekke for natrium innhold på etikettene på alle pakket varer, hermetikk, og snacks. Vi prøver også å begrense vårt inntak av natrium i vår egen matlaging. En av måtene du kan gjøre dette på er ved hjelp Kosher salt, tilgjengelig i alle supermarkeder. Vanlig salt har 590 milligram natrium per 1/4 teskje, mens Kosher salt har 480 milligram per 1/4 teskje, en besparelse på 110 milligram per teskje brukt. Her er hva du trenger å gjøre.

Bruksanvisning

Tomme alle salt containere, saltbøsser. Bruk denne til å vaske og oppdatere avløp i dine synker. Legg noen ekstra pakker av salt i skapet ditt til dette også.

Fyll alle salt containere og shakers med Kosher salt bare. Ikke glem shakers du bruker av din ovn for matlaging. Kosher salt er også større krystaller enn vanlig salt, og dermed bruker du mindre når han rister det på maten.

Nå forberede dine vanlige rettene på vanlig måte, men bruker den nye salt (Kosher), og du vil se en nesten umiddelbar forskjell i oppbevaring av væske i kroppen din, og i blodtrykket tall.

Tips og advarsler

  • Hvis du bake brød fra grunnen av, med mindre du har spesifikke oppskrifter for bruk av Kosher salt, fungerer det ikke så godt. Bruke vanlig salt for stigende deig oppskrifter. Dette er egentlig den eneste grunnen til å holde noen vanlig salt på hånden.
  • Hvis du har høyt blodtrykk, får en lav kostnad skjerm, slik at du er i stand til å holde styr på det.
  • Alltid fortelle legen din om eventuelle endringer i kostholdet ditt.
  • Kosher salt er ikke iodized. Hvis du har noen skjoldbrusk problemer, sjekk med legen din før du bruker den.