Digidexo.com

Typer termometre å bruke for voksne

Typer termometre å bruke for voksne


Feber hos voksne er vanligvis ikke farlig med mindre de når 102 grader Fahrenheit eller høyere. De er en naturlig reaksjon på infeksjon eller en indikator på at noe annet er galt i kroppen. Men den eneste måten å vite når feber bør bli en alvorlig bekymring er å overvåke den ved hjelp av et termometer. Det er tre vanlige typer termometre brukes på voksne pasienter enten hjemme eller på legekontoret.

Oral

Standarden muntlig termometer er enhets de fleste voksne i dag vokste opp med. Denne enheten lyspære er plassert under tungen og holdes på plass for en bestemt tidsperiode. Vanligvis tre minutter er tilstrekkelig, ifølge Mayo Clinic nettsiden. I eldre stiler termometre pære var festet til en glass-stav med kvikksølv inne som ville stige for å indikere temperaturen i kroppen. Nyere modeller bruker digital teknologi for å lese av temperaturen raskere og like nøyaktig.

Disse samme termometre brukes også for å ta temperaturen i armhulen, som er mindre nøyaktig, men lettere for noen mennesker. Plasser pære under armhulen og holde den på plass for den nødvendige mengden av tid.

Tromme

En trommehinnetermometer er en enhet som kan brukes på voksne og barn. Tromme versjonen er svært nyttig i å ta temperaturer på de eldre og små barn som er mindre i stand til å samarbeide med en muntlig måling. Termometeret fungerer ved å sette sensortuppen av enheten inn i øret. Med et trykk på en enkelt knapp termometeret returnerer en digital lese løpet av et sekund eller to. Denne raske prosedyren er neppe lagt merke til av de som det er brukt på.

Trommehinnetermometre virker ved detektering av temperaturen i trommehinnen på innsiden av øret gjennom infrarød stråling fra vevet selv. Selv om de jobber raskt og er relativt nøyaktig, melder Forbruker nettside melder at disse typer termometre er mindre nøyaktig og mer kostbart enn muntlige versjoner.

Panne

Pannen termometre er den siste i utviklingen av temperaturtaking produkter. Disse er tilgjengelig for privat bruk, men er oftere funnet i legens kontorer i dag. Disse anordninger, også kjent som tidsmessige skannere, arbeide ved å detektere infrarød stråling direkte fra pannen. Brukeren trykker på en knapp, og avleser sensoren over huden i pannen gang og kontrollerer lesing. Den er rask og enkel å bruke.

Ulempene med disse typer termometre er den høye prisen på rundt $ 50, som i desember 2010, en mangel på presisjon og en mer skjør produkt, ifølge Consumer Reports nettside.