Digidexo.com

Croupy Hoste Behandling

Kryss er en hoste og tilstand forårsaket av en infeksjon i strupehodet og luftrøret. Falsk krupp er vanlig hos barn i alderen tre måneder til seks år gammel. Mens falsk krupp er en engangs sykdom for noen barn, er det noen som har flere kamper med det gjennom hele oppveksten. Selv om falsk krupp kan presentere seg når som helst på året, er det mest vanlig om vinteren.

Hjem Behandlinger

Mens krysset må gå sin gang før et barn kan bli kvitt det, det er ting som kan gjøres i hjemmet for å lindre symptomene på falsk krupp. Fordi krupp er en sykdom som blokkerer luftveiene, er det viktig å forsøke å åpne opp luftrøret så mye som mulig når det blir behandlet. Dette gjelder særlig når en hostende plass inntreffer. Disse alvorlige hoste oppstår vanligvis i kveld og gjøre det vanskelig for et barn å puste.

For å gi et barn øyeblikkelig hjelp, ta ham i natt luften i noen minutter. Den kalde, fuktige luft er effektiv til å bidra til å åpne opp i luftrøret og reduserer hevelse og inflammasjon. Selv om du tar et barn i kald luft når han hoster er ikke en god idé for de fleste sykdommer, dette er faktisk en av de aller beste tingene en forelder kan gjøre for et barn som har falsk krupp.

Ved å inkludere en tåke vaporizer i hjemmet - og spesielt i barnets soverom - du kan minimere risikoen for at barnet bryte ut i en hostende plass som oppstår fra strupehodet blir nesten lukket. Unngå rom som er fylt med røyk og ikke røyker rundt barn som har falsk krupp, da dette vil gjøre deres tilstand verre.

Hvis det er en feber som er assosiert med falsk krupp, kan du gi barnet et medikament med paracetamol i den. Legemidler som Tylenol inkluderer paracetamol.

Kanskje en av de viktigste tingene å huske er din rolle som en dyne og oppdrager. Når et barn har et angrep fra starten av krysset, er det svært vanlig for dem å gråte - til tider hysterisk - fordi det er vanskelig for dem å puste. Berolige barnet og la dem vite at du kommer til å hjelpe dem. Hvis barnet er gammelt nok til å forstå deg, forklare at du tar dem ut for å hjelpe dem. Husk å sjekke om barn ofte når de sover og har falsk krupp. Lytt etter barky hoste eller throaty puste. Hvis du hører noen av disse tingene, er det best å ta barnet utendørs for noen kjølig luft. Hvis det ikke er kult utenfor, kan tåken fra en dusj også hjelpe rense luftveiene.