Digidexo.com

Hva Foods å unngå med Barretts øsofagus

Barretts øsofagus, en tilstand noen ganger diagnostisert hos pasienter med gastroesophogeal reflukssykdom (GERD), kan være en forløper til mer alvorlige esophogeal sykdommer og bør forvaltes med omhu. Hos pasienter med denne tilstanden, vevet som linjer spiserøret endringer, vanligvis på grunn av eksponering for magesyre. Avtagende magesyre og forebygge halsbrann gjennom et riktig kosthold er nøkkelen til å holde symptomene i sjakk.

Know Your Triggers

Matvarer som irriterer magen og spiserøret av én person kan ikke bry en annen. Pasienter med Barretts øsofagus bør vite og unngå matvarer som utløser symptomene. Vanligvis kan imidlertid fettstoffer og stekt mat irritere esophageal foring og bør unngås. Andre vanlige irritanter inkluderer alkohol, tomatsaus og andre tomatprodukter, appelsinjuice, koffein, løk og hvitløk. Nikotin kan også forverre halsbrann smerte, og peppermynte og sjokolade har en tendens til å slappe av ventilen i den nedre esophogus, som kan øke den tilbakestrømning av magesyre.

Low-Fat Diet, Meal Strategier

Pasienter bør satse på en lav-fett diett ved å innlemme fem eller flere porsjoner med grønnsaker og frukt. Ved å spise en lav-fett diett, kan overvektige pasienter ned i overskytende pounds som kan bidra til symptomer.

Til hvert måltid, størrelse grense del for å redusere symptomer, og ikke spise i løpet av to eller tre timer før sengetid. Erstatt kullsyre brus med vann, spesielt i timene før sengetid.

Røyking

Fritt spiller en rolle i alvorlighetsgraden av Barretts øsofagus symptomer som det har vist seg å svekke sphincter i de lavere spiserør, og tilbakeløps ofte resultater. Ved å ikke røyke, gjør at pasienten den esophogeal sphincter å gjøre jobben sin mer effektivt, som er å holde ødeleggende magesyre ut av spiserøret.