Digidexo.com

Den gjennomsnittlige kostnaden for Veneers

Porselen skallfasetter kan ta et skjevt smil og gjøre det perfekt. De kan endre chipped, ødelagte og misfargede tenner i smilet som drømmer er laget av, men gjør resultatene rettferdiggjøre tid og penger som går inn i å få skallfasetter installert? Det er flere og mindre intensive alternativer for å produsere tilsvarende kosmetisk resultat. Skallfasetter har bevist populære fordi de er mer holdbare enn bonding, men ikke fullt så drastisk en prosedyre som å ha kronene installert.

Kostnad

Den totale kostnaden for skallfasetter kan endre ganske mye avhengig av hvor mange tenner må dekkes, og nøyaktig hvor mye forarbeid som må gjøres før selve installasjonen. Prosessen med å installere porselen veneers kan være ganske arbeidskrevende avhengig av den enkelte pasientens behov, jo mer sliping og forme en eksisterende tann må skikkelig passe en finer, jo mer at finer koste.

Ekspertene på WebMD, en av verdens mest pålitelige kilder for medisinsk informasjon, anslår den gjennomsnittlige kostnaden for skallfasetter på hvor som helst mellom $ 500 og $ 1300 per tann, og eksperter fra DentalFind, en ledende kilde for å finne tannleger, anslå varierer fra $ 1000 til $ 2000 per tann, men totalt vil virkelig være avhengig av hvor mye forberedende arbeid kreves før installasjon.

Forsikring Dekning

Porselen veneers er generelt ansett for å være en rent kosmetisk prosedyre, og dermed vanligvis ikke dekket under dental forsikring planer. Hvis det er en medisinsk nødvendighet for skallfasetter, kan noen hjelp fra forsikring være tilgjengelig, men en pasient bør forvente at han vil være ansvarlig for den fulle kostnaden av prosedyren.

Advarsel

Med noe som kommer med så stor en prislapp som porselen veneers, er det vanlig for noen mennesker å føle behovet for å få anslag og shoppe rundt etter den beste prisen. Mens dette kan være en god måte å spare penger, husk at installasjonen av porselen veneers er en alvorlig prosedyre - du bør ikke nødvendigvis ofre opplevelsen av en godt trent profesjonell til å spare noen kroner.

Holdbarhet

En ting å vurdere i kostnadene for å ha porselen skallfasetter installert er hvor lenge de varer. Under normale omstendigheter og slitasje det er mulig at et sett med skallfasetter kan vare i nesten 10 år, og selv om 10 år høres ut som en lang tid, er prosessen ikke reversibel grunn av sliping av tennene til å passe finer. Når dette punktet er nådd vil du mest sannsynlig ha gjennomgå hele prosessen en gang til og har et nytt sett med skallfasetter laget og installert.

Andre hensyn

Bare fordi porselen skallfasetter er et kraftigere alternativ enn liming for kosmetiske reparasjoner, betyr det ikke at tennene er ugjennomtrengelig for problemer mens de er dekket av dem. Tannlegen vil gjøre sitt beste for å sikre at tannen blir dekket er i optimal stand, men det betyr ikke at tannen ikke kunne fortsatt være gjenstand for forfall og krever ytterligere prosedyrer etter at finer er installert. Veneers er en fantastisk mulighet for kjønn et smil for de som har råd til dem, men å ha et sett med skallfasetter installert vil ikke nødvendigvis løse pasientens kosmetisk tannlege problemet permanent.