Digidexo.com

flytende næring ved kreft

Flytende ernæring for kreftpasienter

Noen kreftpasienter har problemer med å motta den aktuelle næring de trenger på grunn av ulike årsaker. En av disse er cachexia, eller vekttap på grunn av den unormale forskyvning av næring til en svulst. En annen grunn for uttømming av næring er at pasienten kan være i stand til å innta og fordøye maten. For å supplere dette tapet, kan flytende ernæring være foreskrevet.

Fakta

Væske ernæring, som også er kjent som enteral ernæring, er den fremgangsmåte hvor mat i væskeform blir gitt til pasienten. Dette gjøres gjennom bruk av et rør som er anbragt i magesekken eller tynntarmen. Rør som er plassert på magen kan håndtere den kontinuerlige strømmen av mat eller i flere porsjoner i løpet av dagen utlevert. På den annen side er tynntarm rør som brukes til kontinuerlig å pumpe mat inn i kroppen.

Tube Typer

Ulike typer fôring rør brukes til flytende ernæring. Den første er ment for korttidsbruk og innebærer røret blir plassert gjennom nese og svelg. Røret kobles deretter til magesekken eller tynntarmen til å levere mat direkte. For de kreftpasienter som kan kreve langsiktig flytende ernæring, er røret plassert i magesekken eller tynntarmen gjennom en åpning som kalles stomi. En stomi er vanligvis gjort på utsiden av magen.

Formler

Forskjellige typer av formler brukes i flytende næring for kreftpasienter. De spenner fra det totale tilbudet av alle næringsstoffer som kreves av pasienten til formidling av spesifikke stoffer. Formelen brukt i flytende ernæring er avhengig av behovene til kreftpasient, som bestemt av legen. Andre sykdommer som diabetes og hjertesykdommer hjelp bestemme næringsstoffer som finnes i flytende ernæring formel.

Trenge

Flytende ernæring er nyttig i tilfeller av de med kreft i hode eller nakke. Behandlinger som kjemoterapi og strålebehandling kan gjøre det vanskelig for disse pasientene å ta i mat og drikke normalt. Men flytende ernæring ikke bare for pasienter som er helt ute av stand til å spise mat gjennom munnen. Denne prosessen er også anbefalt for de som kan spise eller drikke, men kan bare gjøre det i små mengder. I disse tilfeller er et materør som brukes til å levere resten av den nødvendige næringsstoffer og kalorier.

Begrensninger

I noen tilfeller vil væske ernæring ikke være effektive for en kreftpasient. Et eksempel på dette er når magesekken eller tarmen ikke lenger er funksjonelle eller har blitt fjernet. Grunnen til dette er at foringsrøret ikke kan bli skikkelig festet. Andre situasjoner når flytende ernæring kan være upassende, er når pasienten har en blokkering i tarmen, lavt platetall eller kvalme og oppkast.

Flytende Radiation behandling for kreft

Strålebehandling er en av de viktigste behandlingsmetoder for å håndtere kreft, men det er mange varianter på grunnleggende tema. Strålebehandling er vanligvis delt inn i to typer - eksterne og interne, med væske strålebehandling å være en form for intern stråling som brukes til å bekjempe kreft innenfra kroppen.

Flytende Radiation Methodology

Forstå at flytende strålebehandling er oftest foreskrevet bare for bestemte typer kreft. Ifølge National Cancer Institute, disse inkluderer kreft i skjoldbruskkjertelen eller non-Hodgkins lymfom. Flytende strålebehandling brukes oftest ikke som en frittstående behandling, men sammen med andre kreft-bekjempelse metoder som kirurgi eller kjemoterapi. Strålebehandling arbeider for å utrydde kreft ved å ødelegge kreftcellenes evne til å reprodusere, gjør dem ute av stand til å fortsette å spre i hele kroppen.

Flytende Radiation Prosedyre

Vet de forskjellige måtene som flytende stråling kan administreres og hvordan flytende strålebehandling vil påvirke kroppen din. Flytende stråling kan gis intravenøst, gjennom en pille, eller ved å drikke en radioaktiv væske. Ifølge National Cancer Institute, vil den flytende stråling deretter reise gjennom kroppen, søker ut og invalidiserende kreftceller. Flytende strålebehandling vil medføre at alle dine kroppsvæsker å bli radioaktivt for en tid, som kroppens prosesser og disponerer stråling gjennom fordøyelsessystemet. Flytende strålebehandling kommer også til en pris, så er det noen bivirkninger å bære sammen med behandlingen. Disse inkluderer følelser av generell tretthet, sår i eller rundt munnen, seksuell dysfunksjon, lokalisert og systemisk hevelse og svelgeproblemer.

Slik utfører du en overføring ved hjelp av en Hoyer Lift

Før du forsøker å overføre noen bruker en Hoyer Lift, er det viktig å være trygg på ens dyktighet. Øv på forhånd for å utvikle letthet og tillit. En person som er avhengig av denne type hjelp er sårbare og har behov for bistand av noen som forstår riktig prosedyre og sikkerhetstiltak. Noen helseinstitusjoner krever at en Hoyer Lift betjenes av to opplært personell: en for å få øye på for vanskeligheter eller uventede bevegelser av pasienten, den andre til å operere heisen.

Bruksanvisning

•  Plasser pasienten på seilet. Selv om det finnes en rekke stropper stoff, kan de alle være plassert under pasienten på en lignende måte. Forsiktig rulle pasienten bort fra deg. Med slynge brettes i to, legg den på senga bak pasientens rygg. Rull pasienten tilbake i første posisjon, slik at han blir liggende på seilet. Sørg for at alle deler av seilet er på de riktige stedene.

Spenn pasienten i heisen slynge. Det er viktig å sikre pasienten i slyngen slik at han ikke vil falle ut. Dobbeltsjekk stropper og sikker hensiktsmessig. Snakk med pasienten om hvert trinn, slik at han ikke blir tatt på sengen.

•  Plasser undersiden av heisen under sengen og låse benene på plass. Senk løfteren for å dekke høyden av pasienten. Hvis det er nødvendig, heve hodet av sengen og senke sengen skinner. Fest løftebånd slik at pasienten er forsvarlig fastspent i og klar til å bli flyttet.

Løft pasienten ved hjelp av spaken på Hoyer Lift. Bremsene bør frigjøres på dette punktet, slik at vekten av pasienten vil hjelpe det avsette seg i riktig posisjon. Møte pasienten mot deg, og støtter benet som de begynner å dingle fra løftet.

Grip styrehåndtakene og styre heisen mot rullestol eller andre stolen. Senk seng hvis nødvendig klarering. Sakte og forsiktig lavere pasienten over stolen eller rullestol.

Tips og advarsler

  • Det er viktig å kommunisere med en pasient som skal overføres. Gi ham advarsler for hver bevegelse.
  • Be en annen person til å hjelpe deg med å betjene en Hoyer Lift. Assistenten kan bidra til å holde pasienten i ro, hvis det er nødvendig, eller spot i utfordrende situasjoner.

Ved hjelp av Palliativ strålebehandling for å behandle kreft

Palliativ strålebehandling refererer til bruk av strålefremgangsmåter for ikke å herde legemet av kreft, men for å minske kreft vekst og smerteinduserende effekter. Dette kan anvendes på pasienter med kreft har nådd et stadium der sykdommen er terminalen og pasienten er komfortabel å bli gjort.

Bruk

Palliativ strålebehandling er ansett bare når behandlings fordelene vil oppveie eventuelle negative bivirkninger. Derfor, en lege, pårørende og potensielt pasienten selv bør veie alternativene. Noen tilfeller som kan tyde på potensialet for palliativ omsorg er kreft som har nådd bein eller hjerne, en kreftsvulst som presser på ryggmarg og hemme bevegelse, en kreftsvulst som holder en person fra å spise, puste, eller delta i en avføring eller kreft som forårsaker blødning i magen, strupen, blære eller andre organer.

Typer

En strålings oncologist kan evaluere en pasient med disse typer av kreftformer for å bestemme områder hvor en pasient kan motta strålingsterapi for å lindre smerte, langsom indre blødninger og hindre trykk på ryggmargen. Stråling kan leveres i ulike behandlinger, så mye som fem dager i uken i 1 til 3 uker. Beløpet kan bestemmes basert på hvilke behandlinger vil gi de beste resultatene.

Potensielle bivirkninger

Mens stråling behandlinger selv er ikke smertefullt, kan pasienten oppleve bivirkninger som økt tretthet, kvalme eller diaré. Imidlertid er disse behandlingene anbefales med vekt på å minimere skadelige bivirkninger. Holde en lege informert om eventuelle bivirkninger relatert til stråling kan tillate legen å foreskrive noen medisiner for å hjelpe med disse effektene.

Pasienter som mottar palliativ stråling behandlinger er i stand til å overleve uker lengre enn de som ikke gjør det, og ofte med betydelig mindre smerte.

Overføring av toksisk sjokksyndrom ved fødselen

Hva er toksisk sjokksyndrom?

Toksisk sjokksyndrom (TSS) er en sjelden og livstruende komplikasjon av en bakteriell infeksjon som er forårsaket av Staphylococcus aureus (staph) bakterier og av giftstoffer produsert av gruppe A streptokokker (strep) bakterier. Det har vært forbundet med bruk av befruktningshindrende svamper og super absorberende tamponger. Symptomene på denne tilstanden varierer på sin underliggende årsaken. Forhold forårsaket av staph bakterier har høy feber ledsaget av lavt blodtrykk, ubehag og forvirring som sin vanlige symptomer. Strep bakterier forårsaket forholdene føre til symptomer som feber, pusteproblemer, svimmelhet og en svak og rask puls. Den vanligste smittemåten av TSS er gjennom huden sår og kirurgi. Derfor, er overføring av TSS ved fødselen kanskje den mest alvorlig for det skader ikke bare mor men også barnet.

Typer

TSS forårsaket av staph bakterier er ofte forbundet med bruken av tamponger. Den varme og fuktige miljø skapt av super-absorberende tamponger gjør at bakterier trives og forårsake infeksjon. Denne typen TSS påvirker enkeltpersoner som lider av noen form for staph infeksjon som lungebetennelse, abscess, sepsis og osteomyelitt. TSS forårsaket av strep bakterier ofte invaderer skadet hud som kutt, skrubbsår, kirurgiske sår og vannkopper blemmer. TSS overføres ved fødselen er mer sannsynlig forårsaket av strep bakterier.

Overføring ved fødselen

Den vanligste forekomsten av strep TSS er ved fødsel. En kvinne som nylig har født et barn er i høy risiko for å få bakterieinfeksjoner, spesielt på hennes lacerated regionen. Hvis en gravid kvinne har et barn som lider av strep hals, det øker hennes sjanser for å få TSS. Dette understreker viktigheten av postnatal helsen. Hvis det skjer at en ny mor viste tegn til strep hals, hun trenger å umiddelbart snakke med henne gynekolog eller fødselslege.

Risiko

Infeksjoner forårsaket av toksisk sjokk-syndrom kan påvirke noen svært viktige organsystemer som inkluderer lunger, nyrer og lever. Komplikasjoner av sykdommen utvikler seg raskt, noe som forklarer nødvendigheten av øyeblikkelig medisinsk behandling. Lengden av sykdommen varierer per pasient. Umiddelbar behandling er avgjørende for å forebygge sykdommen fra å forårsake nyresvikt, leversvikt eller respiratoriske problemer, som alle fører til døden.

Behandling

Umiddelbar behandling er et must for toksisk sjokksyndrom. Ved umiddelbart å fjerne smittekilden, pasientene får bedre sjanser til å ikke lider av alvorlige TSS symptomer og komplikasjoner. Emergency behandlinger vanligvis innebære intravenøs væskeerstatning og sykehus intensiven, spesielt når kroppen har allerede lidd av sjokk. Videre behandling ville innebære sterke antibakterielle medikamenter for å fullstendig utrydde smittsomme bakterier involvert. I tilfelle infeksjonen har allerede forårsaket et viktig organ for å mislykkes, mekanisk ventilasjon, dialyse og andre støttetiltak kan anbefales. Ved omfattende infeksjon, kan kirurgisk fjerning av ødelagt vev blir nødvendig.

Forebygging

Riktig renovasjon av fødselsapparat er viktig for å forebygge overføring av TSS under fødsel. Etter at barnet er ute, må den nye mor å være forsiktig i å ta vare på hennes fødsel sår, spesielt når hun har gjennomgått keisersnitt. Vær også forsiktig med å bruke stikkpiller. Ikke bruke tampong eller noen prevensjon apparatet umiddelbart etter fødselen. Snakk med din gynekolog eller fødselslege om familieplanlegging bekymringer.

Løs avføring og Diet

Løs avføring og Diet


Opprettholde tarm helse er viktig for en sunn avføring, og kosthold er en stor del av det pågående arbeidet med å øke fordøyelsen helse. Løs avføring er ofte en plagsom forekomst for folk som har opplevd en bout med kreft, sykdom eller hadde magen kirurgi. Selv om disse problemene kan føre til et problem med tarmer som fører til løs avføring, kostvaner er ofte den skyldige også.

Typer

Typene krakk du slipper kan indikere mål på helsen din. For eksempel kan vanskelig eller klumpete avføring mener du lider av dehydrering eller ikke får nok løselig fiber. En flytende avføring er ofte et resultat av sykdom eller infeksjon som fører til at kroppen for å frigjøre matvarer for raskt å absorbere vann og passerer ut i flytende tilstand. En tynn avføring kan indikere en blokkering i tykktarmen. Krakk farger kan variere fra blek grå til brun til rød, og mye av fargen er avhengig av maten du får i deg.

Årsaker

Løs avføring kan være forårsaket av mat forurensning fra bakterier, eller medisiner. I tillegg kan de være relatert til sykdom fra viral infeksjon, behandling vitamin eller fysisk traume. Hvis du nylig har reist til et annet land kan du bli lider av forurensning fra urent vann. Hvis diaré kommer plutselig og andre du har spist med har det, kan du ha matforgiftning. Eventuelle endringer i medisiner eller vitamin inntak bør overvåkes for eventuelle medfølgende endringer i avføring.

Matvarer for å unngå

Matvarer som inneholder sorbitol, fruktose og laktose kan gjøre diaré verre i mange mennesker, spesielt hvis du har en laktoseintoleranse. Bruk en fordøyelseskanal enzym som inneholder laktase når du drikker melk eller spiser produkter som inneholder melkeprodukter. Forbruker kaffe eller alkohol kan også føre til diaré hos noen mennesker. Enkelte kosttilskudd som magnesium eller vitamin C, kan føre til løs avføring i tillegg. Yoghurt med aktive kulturer kan bidra til å avlaste løs avføring som er forårsaket av bakterier.

Fiber

Uløselig fiber ikke oppløses i vann og øker krakk bulk ved å binde seg til mat i fordøyelsessystemet. Spise uløselig fiber kan bidra til å stramme opp løs avføring og tillate mer normale ekskreter. Prøv å spise matvarer som kål, kli, hele korn, nøtter og blomkål å tykne avføring. Produkter med psyllium kan også tykkere flytende avføring.

Anbefalinger

Leger kan anbefale Brat, eller en diett av bananer, ris, applesauce og toast, for løs avføring. Disse matvarer er lett tolereres og har høyt fiberinnhold er nødvendig for å øke avføring bulk. I tillegg, er det tilrådelig å fjerne så mye som mulig olestra fra kostholdet. Olestra er en feit erstatning som ofte finnes i chips, ost puffs, kjeks og popcorn. Ifølge en Penn State University publikasjon, passerer olestra gjennom fordøyelsessystemet og er ikke absorberes, noe som kan føre til diaré.

Etterfyll

Øk mengden av væske for å sette tilbake eventuelle væsker du kan miste på grunn av diaré og løs avføring. Mister vann gjennom avføringen kan føre til at du blir dehydrert. Dette kan føre til sykdom og fremme en syklus av kroppen produsere dine mer flytende avføring. Rehydrere ved å drikke sportsdrikke eller spise grønnsaksupper som inneholder essensielle næringsstoffer.

Peg sondeernæring Prosedyrer

For de med svelgeproblemer eller ute av stand til å konsumere mat muntlig, kan en perkutan endoskopisk gastrostomi (PEG) tube være kirurgisk plassert ved å lage et lite hull i magen og setter inn PEG tube. Straks røret er i riktig posisjon, kan flytende ernæring administreres gjennom røret, direkte inn i magen. PEG rør kan plasseres midlertidig eller permanent, og gir total ernæring eller å supplere peroralt inntak.

Forberedelse

En PEG-røret er typisk ikke godkjent for bruk i 24-48 timer etter plassering kirurgi. Riktig plassering av røret må bekreftes, og magesekken må ha tid til å komme seg etter inngrepet. En lege vil gi instruksjoner om passende flytende ernæring, samt bestemme hvordan supplement vil bli levert - enten ved hjelp av pumpen, gravitasjon pose eller sprøyte. For de ved hjelp av den elektroniske pumpen, er det tilrådelig å lære en manuell måte å levere supplement, slik som ved hjelp av tyngdekraft pose eller sprøyte, i tilfelle av funksjonsfeil pumpe.

Når leveringsmåte er etablert, samles de aktuelle utstyr. Hvis en matepumpe er å bli utnyttet, sikre en pumpe som fungerer og har alle nødvendige komponenter. Bekreft riktig supplement og riktig dose før du starter fôring. Legen og ernæringsfysiolog vil arbeide sammen for å finne ut hvilke næringsstoff tilskudd ville være best for den gitte situasjonen. Ingen endringer bør gjøres uten å konsultere noen av disse medisinske fagfolk.

Samle følgende utstyr: 30-60 milliliter nål nese sprøyte, fôring pose og rent vann. Næringsposen bør kontrolleres for kompatibilitet hvis du bruker en matepumpe. Et IV-stativ eller en krok til å henge posen fra, vil være nødvendig. Å ha et håndkle på hånden er tilrådelig i tilfelle tube siving eller søl.

Administrere sondeernæring

Renslighet er det viktigste skrittet for å administrere PEG tube feedings. Den abdominal åpning gjennom hvilken PEG røret inn i magen og røret, i seg selv, er mulige inngangspunkter for bakterier, slik at det er en konstant fare for infeksjon. Lagringsområdet og leverer behøver ikke være steril, men holdes ren for å redusere risikoen for infeksjon. Den viktigste bestanddel av renhet er en god håndvask teknikk. Dette reduserer drastisk risikoen for infeksjon.

Prime linjen, eller slangen, av næringsposen. Dette innebærer å helle supplement inn i foringsposen, og la den flyte gjennom til enden av leveringsrøret for å fjerne luft fra mateposen røret. Dette tiltaket hindrer at luft som pumpes inn i magen, og forårsaker ubehag. Når røret er fylt, klemme det, og plassere et lokk på utgangen inntil den er festet til PEG-røret.

Plasser den som mottar røret i så oppreist stilling som tolereres. Dette hindrer aspirasjon bør det være en hvilken som helst tilbakeløpskjøling. Før start av tilførsel, bør omtrent 30 ml rent vann bli trukket inn i sprøyten. Åpne hetten på PEG røret og vannet fra sprøyten skal administreres langsomt. Dette trinnet fjerner PEG rør og bidrar til å bestemme om det er blokkeringer som kan hindre levering av kosttilskudd. Hvis vannet kan bli innpodet lett, bør da linjen i foringsposen festes til PEG-røret.

Når matingen er ferdig, bruk av 30-60 ml av vann for å spyle gjenværende supplement fra PEG-røret. Sett hetten på PEG røret og la mottakeren å stå oppreist i minst 30 minutter.

Betraktninger

Aldri tvinge væske gjennom en PEG rør som ser ut til å være tett. Dette kan føre til alvorlig skade. Væsken supplerende ernæring er en førsteklasses medium for bakterier; ikke bruk bokser som er åpnet for en utvidet, eller ukjent, tidsperiode. Ved administrering av fôring, ta hensyn til PEG tube nettstedet. Misfarging på stedet, bør lekkasje rundt innstikkstedet eller forskyvning av røret rapporteres umiddelbart.

Hvordan å gjøre en flytende diett

Hvordan å gjøre en flytende diett


Vekttap er bare en av fordelene ved å gå på en flytende diett. Når man er på en flytende diett, er fordøyelsessystemet lov til å hvile og omprogrammere seg selv. Flytende ernæring er lettere å fordøye enn fast føde og krever mindre arbeid fra våre organer til å assimilere ernæring.

Et anlegg basert væske diett som inneholder juice og grønnsaksbuljonger, vil gjøre huden ser yngre og mer levende. Denne endringen kan skje i de første 24 timer for de som er relativt sunn til å begynne med. Avgiftning, økt energi og bedre humør er også fordelene med den flytende diett.

Det er viktig for deg å vite at den flytende diett bør gjøres over korte perioder av forhåndsbestemt tid og ikke som en langsiktig forpliktelse. Drastiske begrensning av kalorier er ikke sunt over lange perioder av gangen. Ta alltid kontakt med en helsepersonell før du tar fatt på en ny diett.

Hvordan å gjøre en flytende diett

•  Bestem deg for hvor lenge du ønsker din diett for å vare. Noen mennesker gjør en flytende diett en dag per uke. Nybegynnere ofte satt sine mål mellom 3 til 7 dager.

Kontroller at den tidsperioden du velger for dine flytende diett ikke er i konflikt med forestående stressende situasjoner. Under en flytende diett, bør man være i en relativ hviletilstand.

handle for flytende diett forsyninger. Du trenger rikelig med frisk frukt, friske grønnsaker, urtete og vann. Mens du er på denne dietten, teller kvalitet på maten veldig mye. Siden ernæring inntaket vil være begrenset, er det viktig at det du gjør putter i kroppen din har mest ernæring mulig og lite eller ingen kjemikalier. Av denne grunn, foreslår jeg at du spiser kun økologiske produkter.

Vann bør være din viktigste væske på denne dietten, 8 glass minst. Du bør spise mer enn 3 glass fersk juice fra frukt og / eller grønnsaker på en dag. Prøv å konsumere mer grønnsaksjuice og buljong enn fruktjuice. Grønnsaker inneholder flere fordøyelsesenzymer og vil hjelpe deg sammen kostholdet ditt bedre. Nippe urtete hele dagen, ingen grense. Ikke bruk noen form for søtningsmiddel.

Fyll termosen din skriver beholdere med juice eller kjøttkraft når du vet du vil være ute. Ta alltid juice eller buljong med deg for å unngå krisesituasjoner. Still deg opp for suksess.

Hard trening er ikke en del av en flytende diett. Det er en god idé å ta lange turer på en vanlig tempo, men ikke forsøk å bryte en svette. Legemet bør være i ro i løpet av denne type diett.

Ved slutten av flytende diett, vil det være viktig for deg å tempoet selv tilbake på fast føde sakte og i løpet av noen få dager. Begynn med supper og kokte grønnsaker. Gradvis legge hele korn og frukt. Tung mat som er vanskelig å fordøye, som kjøtt og meieriprodukter (ost) bør komme sist, hvis i det hele tatt.

Hint

  • Rådfør deg med helsepersonell før du går på en flytende diett. Praksis forsiktighet og sunn fornuft.

Forslag til hva du spise med en flytende diett

Det er mange grunner til at en person kan velge å ta fatt på en flytende diett. Vekttap er en vanlig grunn, så vel som tannsmerter eller kjeve skader. Uavhengig av årsaken til en flytende diett, finnes det måter å holde seg frisk og dekke ernæringsmessige mål i denne perioden.

Juicing

USDA kosten retningslinjer anbefaler at folk spiser 2,5 kopper grønnsaker og to kopper frukt hver dag. Benytte en juicer mens du er på en flytende diett er en fin måte å sikre at alle vitamin og mineral krav blir oppfylt. Det finnes en rekke husholdnings juicers som er på markedet som gjør det mulig for hele frukter og grønnsaker som skal krydret med liten eller ingen forarbeidet. Mange av disse maskinene er også i stand til juicing grønne bladgrønnsaker, som spinat eller grønnkål.

De som cringe ved tanken på å drikke spinat eller grønnkål juice bør vurdere juicing disse grønnsakene sammen med epler, druer eller annen frukt for å legge sødme og ekstra smak til grønnsaksjuice.

Protein

Rent flytende dietter vil ofte være mangel på protein. Ifølge USDA, bør kvinner i alderen 19 til 30 være forbruker minst 46 gram protein pr dag. Menn og de med en aktiv livsstil vil kreve enda mer protein. Disse ernæringsmessige behov kan dekkes ved å drikke melk, soyamelk eller mandel melk mens du er på en flytende diett. Kommersielt tilgjengelige protein pulver er også en god måte å enkelt øke protein inntaket. Disse pulver er tilgjengelig i et bredt spekter av smaker og kan også være en velkommen godbit for en individuell begrenset til flytende næring.

Fiber

Det største problemet med flytende dietter er mangel på kostfiber. Utilstrekkelig inntak av fiber kan føre til forstoppelse, hard avføring, oppblåsthet og generelt ubehag. Powder fiber kosttilskudd --- som Metamucil, Benefiber eller Fiber Sure --- kan blandes inn frukt eller grønnsaksjuice, protein shakes, kaffe, te eller annen drikke. Disse tilskudd vil bidra til å holde en person regelmessig og redusere ubehag. Et annet alternativ er å legge til to spiseskjeer kaldt-frest linfrø til en protein shake. Linfrø gir 4 gram fiber i hver to spiseskjeer. Kjøpe linfrø merket som kald-frest vil sikre at du kjøper bakken linfrø. Disse frøene har en sterk smak på grunn av omega 3 og omega 6 fettsyrer de inneholder. Dette er de samme fett som finnes i laks og fiskeolje kosttilskudd. Ved drikking linfrø, blande dem inn i en sterkt smakstilsatt drikke og bruke en blender for å blande riste brønnen for å minimalisere noe ubehagelig smak.

Longevity og ernæring

Longevity og ernæring


Lever lenger med en bedre livskvalitet krever riktig ernæring valg. Videre forstå hva du spiser og hvordan det påvirker helse er viktig til lang levetid. Personer som bruker de riktige mengder av vitaminer, mineraler, proteiner og karbohydrater og som begrenser deres fett og kaloriinntaket drastisk øke sjansene for å forlenge deres levetid og styrke deres livskvalitet.

Betydningen av Protein

Et balansert kosthold bør være rik på magre proteiner. Få et daglig inntak av protein fra magert kjøtt, nøtter, bønner og tofu. Begrense rødt kjøtt eller unngå det helt. Rødt kjøtt øker risikoen for fremtidige hjerteproblemer og inneholder store mengder unødvendige fett.

Fordeler med dietter rike på vitaminer, mineraler og fiber

Legg fiber og kalsium og konsumere et utvalg av frukt og grønnsaker; disse er viktige trinn til et sunt og langt liv. Variety frukt og grønnsaker inntak er viktig fordi ulike frukter og grønnsaker gir forskjellige ernæringsmessige fordeler. For eksempel bær er høy i fiber og antioksidanter, som beskytter mot kreft og hukommelsesproblemer, mens grønnsaker inneholder et stort utvalg av mineraler og vitaminer som ikke finnes i andre matvaregrupper.

Lite fett og lav kalori diett

Opprettholde riktig ernæring ved å holde mengder fett og kalorier til et minimum. Reduser mengden mettet fett og øke inntaket av umettet fett fra mat som magert kjøtt og nøtter. WebMD antyder kosthold rikt på omega-3 fettsyrer for å opprettholde et sunt hjerte og sal av hukommelsesproblemer av eldre voksen alder. Øke forbruket av hele korn. Som rapportert på WebMD, hele korn, lav kalori mat, inneholder en enorm mengde sykdomsbekjempende næringsstoffer.

Viktigheten av Hydration

Riktig hydrering er også avgjørende for en kvalitet aldringsprosessen. Gjør vannforbruk en regelmessig daglig rutine. Hydrering muliggjør fordøyelsen og fremmer et sunt immunsystem. Riktig hydrert, menneskelige organer er i stand til effektivt ved hjelp av næringsstoffer. Dessuten tørker alkohol legemet og bør derfor brukes i små mengder.

Effekter av dårlig ernæring

Når betydningen av riktig ernæring er undervurdert, kan stien inn eldre voksen alder forkortes og livskvalitet kunne lide. Som rapportert av Mayo Clinic, er dårlig ernæring knyttet til tretthet, depresjon, demens, hjerteproblemer, diabetes, benbrudd, anemi, svekket immunforsvar og høyt blodtrykk.

Ernæring for Undervektige mennesker

Media oppmerksomhet er vanligvis fokusert på fedme og vekttap metoder. Men et betydelig antall mennesker er undervektige. The Centers for Disease Control and Prevention rapporterer at om lag 2 prosent av eller 600.000 amerikanske voksne er undervektige. Begrepet under brukes når vekten er 15 til 20 prosent under standarder eller normalområdet. Vektklasse bestemmes ved å beregne kroppsmasseindeks (BMI), og er definert som vekt i kilo delt på kvadratet av høyden i meter (kg / m2).

Årsaker

Å være undervektig kan være forårsaket av dårlig ernæring, en underliggende sykdom, alder, overdreven atletisk trening eller genetikk. Underernæring kan føre til nedsatt funksjon av hormonrelaterte kjertler, tap av energi, økt risiko for skader og infeksjoner, og selv forvrengt kroppsbilde.

Advarsel

Undervekt er ikke synonymt med optimal helse. Enhver underliggende årsaken til undervektig, slik sykdom, må først behandles. En Sciencedaily artikkel fra 7 november 2007 rapporterte en betydelig økt dødelighet blant undervektige og overvektige personer i forhold til sine normalvektige kolleger. Bør iverksettes tiltak for å opprettholde nær den "normale" BMI rekkevidde.

Anbefalinger

Undervektige personer bør spise 500 til 1000 ekstra kalorier per dag for å få én til to pounds per uke. Økende kalorier bør skje langsomt og over tid til å redusere faren for gastrisk ubehag og andre store medisinske problemer. Overspising fet junk food er ikke måten å øke dine daglige kalorier, da det kan føre til andre langsiktige helseproblemer. I stedet bør du fortsette å følge Dietary Guidelines for amerikanerne, men med et spark. Retningslinjene anbefaler å spise mat som er mindre enn 30 prosent fett, minst fem på ni porsjoner med frukt og grønnsaker, en rekke magert kjøtt, minst tre porsjoner med meieriprodukter og hele korn hver dag.

Tips og triks

Sparke din diett i høygir ved å inkludere en rekke energitette snacks som trail mix, nøtter og granola; bytte til det meste hel-melkeprodukter; spise fet fisk som laks og tunfisk minst to ganger per uke; og inkluderer en flytende nærings supplement som en lynmelding frokost produktet på noen dager. Prøv å spise fem på seks planlagte og planlagte balanserte måltider og snacks hver dag for å møte de økte kravene. Det er viktig å spise måltidene dine, selv om du ikke er sulten.

Betraktninger

Kosttilskudd som protein pulver og aminosyren blander brukes ofte for å hjelpe til vektøkning eller i et forsøk på å forbedre helsen. Kosttilskudd er ikke regulert av US Food and Drug Administration og bør vurderes nøye før bruk. Rådfør deg med din lege eller registrert kostholdsekspert for mer informasjon om spesifikke kosttilskudd. En generell multivitamin kan være nyttig å bidra til å fylle inn de ernæringsmessige hullene. Men vær forsiktig med megadoses; generelt du ikke trenger en vitamin med mer enn 100 prosent av dagsbehovet.

Trening er en viktig del av en sunn livsstil, men må kanskje bli skalert tilbake for noen undervektige individer. Vennligst sjekk med din lege for å lære hva som er best for deg.

Fôring rør hos eldre

En materøret er en medisinsk enhet som leverer næring til en person som ikke kan ta i mat muntlig. Røret gir flytende ernæring på enten en kort sikt, eller mer langsiktig basis, avhengig av den enkeltes helse. Eldre mennesker som er kritisk syke er en populasjon som kan ende opp ved hjelp av en foringsrøret på grunn av en rekke forskjellige medisinske tilstander. Forskning fra den amerikanske Geriatri Society og det akademiske tidsskriftet "Internal Medicine News" påpeke at fôring rør hos eldre er en valgfri behandling metode som ikke alltid er gunstig for pasienten.

Eldre Helse og fôring rør

Helseproblemer i eldre pasienter som kan føre til bruk av en sonde omfatter rammet av slag og å utvikle avanserte Alzheimers eller Parkinsons sykdom som reduserer pasientens evne til å svelge eller mate seg selv. Ottawa Hospital ved University of Ottawa rapporterer også at alvorlig depresjon og manglende appetitt kunne utfelle bruk av et materør.

Typer fôring rør

Naso-gastrisk rør er en type av materør som er brukt på kort sikt, og er gjenget på pasientens nese ned til magen. Materør oftere brukt i eldre pasienter ved enden av livet er PEG og jejunostomi rør som er plassert gjennom huden av magen og inn i magen.

Risiko

Risikoen ved bruk av en fôring rør på eldre mennesker inneholde smitte av oppføringen nettstedet, gastrointestinal blødning og lungebetennelse, ifølge Heidi Splete, forfatter av en april 2006 artikkel i "Internal Medicine News" på temaet fôring rør.

Long-Term Outcome

Fôring rør hos eldre ikke forlenge livet eller bidra til en signifikant vektøkning hos underernærte pasienter, ifølge Robert M. McCann og James Judge, forfatterne av en amerikansk Geriatics Society posisjonspapir om fôring rør hos eldre. Ottawa Hospital statistikk viser at bare 40 til 50 prosent av eldre pasienter som bruker fôringsrørene vil overleve ett år etter plassering.

Alternatives

Justere en pensjonsrabatt medisiner kan være et alternativ til å bruke en materøret, ifølge Ottawa Hospital. Noen medisiner kjedelig appetitten eller bidra til depresjon, noe som kan føre til mangel på ønske om å spise.

Forventet levealder for pasienter med sondeernæring

Gastric fôring rør brukes til å forlenge livet når pasientene ikke kan svelge mat, ifølge Family Omsorgspersonen Alliance. De brukes både på kort og lang sikt, når traumer, kirurgi eller progressiv sykdom sperre svelge. Long-term levealder kan påvirkes av alvorligheten av pasientens sykdom, typen av magesonde brukes, og hvor godt røret opprettholdes.

Overlevelses Faktorer

Ifølge AGS Foundation for Health i Aging, er fôring rør ment å forlenge livet, men området bemerker at pasienter ikke får tilbake tapt vekt eller fysisk bedre samtidig som tube-matet. Noen tjue-tretti prosent av pasientene som fikk mage fôring rør har en forventet levealder på en måned, i henhold til AGS Foundation; over femti prosent av pasientene dør innen tolv måneder.

Typer Tubes

Gastric fôring rør inkluderer "Naso-mage rør" -inserted gjennom nesen, "oro-mage" rør-inn gjennom munnen og G-Tube, eller sondeernæring, satt direkte inn i magen. Ifølge Family Omsorgspersonen Alliance, riktig tube innsetting og vedlikehold er begge faktorer i langsiktig overlevelse.

Kirurgisk Risk

En G-røret er satt inn i magen ved hjelp av kirurgi, i henhold til en familie Omsorgs Alliance. Denne åpne snittet er fortsatt en betydelig smittefare i en alvorlig syk pasient.

Andre faktorer

En annen faktor er å overleve forholdene i magesonde. Fôringsapparat må være riktig vedlikeholdt, eller forhold som aspirasjonspneumoni kan oppstå, ifølge Mayo Clinic.

Aspirasjonspneumoni

Aspirasjonspneumoni oppstår når en Naso-magesonde blir fortrengt og flytende nærings søl inn i lungene, i henhold til Family Omsorgspersonen Alliance. Ifølge Mayo Clinic, kan selv en liten mengde av inhalert flytende næringsstoff føre denne type lungebetennelse, som kan forkorte levetiden.

Reiki behandling for kreft

Reiki er en form for energihealing som brukes til å forbedre en følelse av velvære og avslapping for å gjenopprette balansen. Reiki energien flyter gjennom hvert nivå av person (sinn, kropp, følelser og ånd) for å løse opp blokkeringer som kan forårsake ubehag. Reiki behandling styrker kroppens naturlige helbredende mekanismer, som er nyttig for kreftpasienter under behandling og overlevende fortsetter sine velværekurer. Mens reiki erstatter ikke behandling av en lege, mange har funnet det gunstig som en del av deres helhetlige sykdoms forvaltningsplanen.

Betydning

Reiki er en form for energihealing å gjenopprette balansen, lindre sykdom og ubehag, påvirker avslapping og personlig innsikt. Den metafysiske betydningen av kreft er sinne vendt innover, produsere unormal cellevekst (svulster). I fremme avslapning og balanse, støtter reiki pasientens utgivelsen av problemer som kan hindre henne velvære og utvinning og forbedrer kroppens naturlige helbredende evner. Reiki energi er ansett som et tilleggsbehandling ved kreft, fordi det støtter de farmakologiske og kjemoterapeutiske behandlinger som tilbys av en lege.

Process

Pasienten ligger ned eller sitte i en avslappet stilling, fullt påkledd. The Reiki kanaler energi og sender det utad til pasienten. Ulike håndposisjoner brukes til å dirigere energi fra utøvernes hender til alle områder av kroppen. Fremgangsmåten kan utføres med den praktiserende berøre pasienten eller hennes hender kan være anbrakt litt utenfor legemet (ikke berøring). Energien trenger alle nivåer i person - sinn, følelser, kropp og ånd. Under denne prosessen kan pasienten oppleve en kriblende følelse eller føler bølger av subtil varme som stråler ut fra utøvernes hender.

Fordeler

Reiki fremmer avslapning og øker kroppens naturlige helbredende energi. Pasienten kan føle fysiske opplevelser av prikking eller varme og vanligvis møter tanker og minner som gir innsikt til å fortsette utvinningen. Fordelene med reiki i kreft er rapportert å redusere smerte, lindre kvalme og bedre søvn. Fortsatt reiki økter støtte pasientens helhetlige innsats for å opprettholde helse for remisjon.

Betraktninger

Reiki og energi helbredelse er ikke ment å diagnostisere eller behandle spesifikke sykdommer eller sykdommer. Pasienter med kreft skal fortsette som skal behandles og følges opp av legen sin og bruke reiki terapi som et tillegg til alle behandlinger. Reiki energien tjener til å gjenopprette balanse og pasienten, ikke utøveren, leder løpet av deres velvære. Som med hvilken som helst behandling, dersom pasienten ikke tar en aktiv rolle i hennes helse, som for eksempel gjenkjenne årsaker og endre atferd, effekter av behandlingen er begrenset.

Expert Insight

Studier har blitt gjennomført for Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin (del av National Institutes of Health) og sykehus på effekter av reiki behandlinger i kreft. Disse studiene har vist fordelene med reiki behandling i å håndtere bivirkninger og smerter hos pasienter. Enkeltpersoner har rapportert betydelige forbedringer i deres følelse av velvære og energinivå etter reiki terapi. Reiki har ikke vist seg å være et alternativ til eller erstatning for behandling av kanser; imidlertid mange kreftpasienter fortsetter å dra nytte av sin tilleggs bruk.

Hva er farene ved Cambridge Diet?

The Cambridge Diet sies å ha bidratt til 6 millioner amerikanere i vekttap. Ifølge en november 1983 rapport i New York Times av Jane Brody, Cambridge dietten ført til noen tilfeller av sykehusinnleggelse og død før Cambridge Plan International søkt konkursbeskyttelse mer enn 25 år siden. Dietten har også vært knyttet til helsemessige komplikasjoner som svakhet, tretthet, uregelmessig hjerterytme og kvalme.

Historie

Dietten ble oppfunnet av Dr. Alan Howard, en kjemiker fra Cambridge University i England. Målet var å formulere et produkt som ville føre til vekttap, men ikke på bekostning av proteintapet fra legemet. Hans anbefalte å spise plan inkludert alt av US Department of Agriculture anbefalte daglige kvoter av vitaminer og mineraler.

Funksjon

The Cambridge plan er en lav kalori formel som tilbyr tre ernæringsmessig balansert flytende måltider om dagen. Måltidet Planen består av 300 kalorier per dag, noe som tilsvarer halv sult. Ifølge Dr. Sami Hashim, direktør for Divisjon for Metabolisme og ernæring ved St. Luke's-Roosevelt Hospital Center, "alle som forsøker å livnære seg på færre enn 600 kalorier per dag bør gjøre det bare under sykehuskontroll."

Betydning

The Cambridge diett plan har en svært lav kalori teller. Ifølge Dr. Theodore Van Itallie of St. Luke's- Roosevelt Hospital Center, "Andre effekter av very-low-calorie dietter kan være tretthet, tap av libido, mangel på menstruasjon, intoleranse for kulde, gastrointestinale forstyrrelser, tørr hud, hår tap, irritabilitet, depresjon og angst. "

Cambridge diett plan og mineraler:

The Cambridge dietten formel hevder å inneholde 100 prosent av den amerikanske anbefalte daglige rasjon for alle vitaminer og mineraler. Men ifølge rapporten i New York Times, er den kritiske mineraler kalium, natrium, kalsium og magnesium, og noen vitaminer tapt i betydelige mengder i løpet av rask vektreduksjon, så bare å møte daglige minstekravene for forbruk kan ikke være nok til å holde kroppen levert tilstrekkelig.

Expert Insight

The Cambridge plan sikkert fører til raskt vekttap, men det er materielle spørsmål om effektiviteten av tapet. Ifølge Dr. Howard, '' vedlikehold av vekttap er fortsatt et stort problem i denne type terapi, som det gjør for de som gjennomgår komplett sult. ''

Advarsel

Cambridge diett har mesteparten av sitt protein fra melk som inneholder laktose. Ofte mennesker er allergiske mot laktose, og kan lide av magesmerter og oppblåsthet.

Flytende dietter for Rapid Vekttap

Flytende dietter involverer vanligvis å erstatte måltider med væske som kan inneholde shakes, fruktdrikker eller supper for å oppleve raske vekttap. Flytende dietter blir ofte brukt etter mage-operasjon på grunn av den manglende evne i magesekken til å absorbere de næringsstoffer fra fast føde. De er vanligvis brukes for kortsiktig vekttap, og kan resultere i hurtig vekttap som kan eller ikke kan være bærekraftig på lang sikt.

Slim-Fast

Slim-Fast diett har eksistert i ca 25 år og bruker shakes å oppmuntre vekttap blant dieters. Det utgir seg for å hjelpe slankere miste opp til 2 pounds per uke ved hjelp av sin produktlinje, som inkluderer shakes, måltider, snacks og måltid barer. Slim-Fast anbefaler å erstatte to måltider og en snack med vibrering, og spise en middag som er lav i fett, for å redusere og kontrollere kaloriforbruket. Produktene kan kjøpes på dagligvarebutikker for $ 12 til $ 15 for en 12-pakning med ferdigblandet diett drikker. Den er også tilgjengelig i pulverform som skal blandes med melk for best resultat.

Optifast

Optifast sier at dets rister hjelpe slankere opprettholde ernæringsmessige nivåer mens slippe overskytende pounds ved å forbruke sine drinker og rister som et måltid erstatning. Drinkene bruke kalori og porsjonskontroll å oppmuntre vekttap. Den Optifast Selskapet tilbyr støtte og rådgivning på klinikker og på sin hjemmeside til kunder også. Det tilbyr ferdigblandet og pulverdrikker, shakes, supper og ernæring barer. Selskapet anbefaler at du bytter opp til to måltider per dag ved hjelp av sine produkter for å gå ned i vekt. Optifast kan også brukes etter fedmekirurgi som et måltid erstatning. Ifølge tristarmedical.com, nettstedet til en medisinsk klinikk i Los Angeles, drikker fem porsjoner av Optifast drikke gir 100 prosent av anbefalt daglig næringsstoffer. Optifast kan kjøpes på kliniske sentre eller fra medisinske tilbydere. Den Optifast program kan kjøre alt fra $ 8 til $ 12 per dag, eller opp til $ 400 per måned.

Medifast

Medifast flytende dietter består av shakes som inneholder protein, vitaminer og mineraler for å møte samlede ernæringsmessige behov. Produktene er lav i laktose og soyabasert, og gir seg ut for at de er hjerte sunn. Det finnes forskjellige pakker for ulike vekt-tap mål, og produktene kan kjøpes online gjennom Medifast nettside, legekontorer og andre elektroniske kilder. Medifast flytende diett inkluderer supper, shakes og fruktdrikker for å hjelpe deg å miste vekt raskt. Dietten induserer vekttap gjennom kalori begrensning. Medifast Nettstedet har også mat som kan kjøpes, inkludert vegetarisk kost. Medifast hevder at programdeltakerne kan miste opp til 5 pounds per uke på sine programmer. Programmet har ulike krav til menn og kvinner, med menn rister generelt har et høyere proteininnhold. Medifast Programmet koster ca $ 11 per dag eller $ 300 per måned.

Fordeler

Flytende dietter har noen fordeler når du prøver å gå ned i vekt raskt. For å miste 1 kilo fett, må du eliminere eller brenne 3500 kalorier. Flytende dietter fungerer ved å begrense kaloriinntaket, og vil generelt føre til at du mister vekt raskere enn en vanlig, ernæringsmessig balansert kosthold. For eksempel, på Slim-Fast diett plan, kan du gjennomsnittlig 1200 kalorier per dag, noe som er 800 til 1800 mindre enn den anbefalte daglige kaloriinntaket for moderat aktiv til aktive kvinner og menn i henhold til Food and Drug Administration. En diett denne restriktiv kan hjelpe deg til å miste opp til 5 pounds per uke.

Ulemper

Å miste vekt for raskt kan føre til tap av muskel samt fett. Kalori-restriktive og flytende dietter kan også resultere i ernæringsmessige ubalanser og sykdom. Ifølge dietspotlight.com, et nettsted som vurderinger forskjellige dietter, flytende dietter kan også føre til svimmelhet, anemi, forstoppelse, kramper, og i mer alvorlige tilfeller, hjertearytmi. Hengende, løs hud er også en bivirkning av å miste vekt for raskt. I tillegg er kalorirestriksjon er vanskelig å vedlikeholde og vekten kan bli gjenvunnet raskt når vanlig å spise gjenopptas.

Sensing kreft med hunder

Sensing kreft med hunder


Hunder har en egen evne til å lukte kreft på plagede folks pust, ifølge forskere ved Pine Street Foundation, en kreft forskningsorganisasjon i San Anselmo, California. Som i 2010, har hunder med hell identifisert hud, blære, lunge og brystkreft med duft alene. Videre studier er nødvendig, men grunnlaget som Pine Street tror hundene kunne bevise instrumental i deteksjon og behandling prosessen med kreftpasienter.

Pine Street Foundation Study

I 2006 begynte Pine Street Foundation til å publisere resultatene av sin undersøkelse bekrefter minimal trente hunder kan oppdage lungekreft og brystkreft med høye nivåer av nøyaktighet bare ved å lukte pasientens pust, selv i svært tidlige stadier av sykdommen. En håndfull av labrador retriever og portugisiske vannhunder deltatt i noen uker med grunnleggende opplæring ved hjelp av mat belønning teknikker. Ved avslutningen av opplæringen, hundene var i stand til å nøyaktig identifisere 99 prosent av lungekreftpasienter og 88 prosent av brystkreftpasienter via en dobbeltblind studie med pusteprøver tatt i reagensglass.

I 2004 Florida State University Sensory Research Institute i Tallahassee gjennomført lignende studier som bekrefter hundene kunne lukte melanomer, eller hudkreft.

Kjemikalier i Cancer

Kreftceller produserer metabolske avfall som er forskjellige fra de av normale celler, ifølge Nicholas Broffman, administrerende direktør i Pine Street Foundation. Kjemikalier som for eksempel alkaner og benzenderivater som slippes ut i pusten av kreftpasienter, som hundene kan forstand i deler per billion.

Canine oppfattelse av lukt

En hunds luktesans er 10.000 til 100.000 ganger bedre enn mennesker, ifølge James Walker, direktør for Sensory Research Institute ved Florida State University i Tallahassee. Ingen er sikker på nøyaktig hvorfor det er slik, men det som er kjent er at mer av canine hjernen er dedikert til å lukte enn det som er den menneskelige hjerne. Det er også en større konvergens av neuroner fra nese til hjernen, sa Walker. I Pine Street studien, resultatene viste det spilte ingen rolle hva hunden luktet som prøven, eller på hvilket stadium kreften var; den samme grad av nøyaktighet ble oppnådd.

Dog Neser versus Technology

"Hundens hjerne og nese hardware er for tiden den mest sofistikerte lukt gjenkjenning enhet på planeten," sier Michael McCulloch, leder av Pine Street studien.

Mens forskere er enige om at diagnoser må bekreftes med tradisjonelle tester, ingen stykke teknologi eller utstyr, som i 2010, kan matche hundens evne til å sanse kreft så nøyaktig på en slik non-invasiv og rask måte.

Søknad

McCulloch og andre håper å se hunder trent til å lukte seg kreft, som de i Pine Street studien, i medisinske innstillinger rundt om i verden. Fordi tidlig diagnose øker sterkt overlevelse, og fordi hunder kan føle kreft raskt selv i en tidlig fase med ingen skade på pasienten, forskningsledere som McCulloch tror disse dyrene kunne bevise instrumental i å oppdage, behandle og lagre kreft pasientenes liv. Hunder, derimot, er ikke i dag mye brukt til dette formålet som i 2010.

Om flytende dietter

Vekttap gjennom flytende ernæring er neppe en roman konsept i kosten bransjen. Flytende dietter ble først allment introdusert til storsamfunnet gjennom "Slim-Fast" plan, som tilrettelagt vekttap gjennom daglig inntak av "to friske shakes og en fornuftig middag." Selv om en slew av flytende diett planer er tilgjengelige på markedet i dag, de alle kretser rundt de samme grunnleggende modellen - kaloribegrensning gjennom forbruk av rister i stedet for faste måltider. Hvis du vurderer en flytende diett, er det flere ting du trenger å forstå.

Må flytende dietter fungerer?

Generelt sett, flytende dietter er nesten alltid effektive for vekttap. Dette er ikke på grunn av noen iboende vekttap egenskaper av flytende måltider, men heller er forårsaket av den kraftige kaloriunderskudd som du vil oppleve når du er på diett. Dermed flytende dietter er ikke iboende bedre enn en sammenlignbar solid mat diett, forutsatt kalorier er ellers like.

Fordeler med flytende dietter

Den primære fordelen med en flytende diett er at det etterlater lite rom for å streif av planen. Måltider er pre-forberedt og planlagt på forhånd, slik at sjansene for at du delta i en "impuls jukse" mens du er på en flytende diett er langt mindre enn en solid mat diett hvor du er hele tiden å lage dine egne måltider beslutninger. Derfor, i den kortsiktige og likvide dietter er en snarvei til å miste vekt.

Ulemper med flytende dietter

På lang sikt, derimot, Kosten på betalings planer ofte lider ubehag og kjedsomhet fra repetitive natur dietten. Mens de fleste mennesker kan tåle en flytende diett for et par uker, forsøker å holde på en flytende diett for mye lenger enn det vil øke den sannsynlige frekvensen av feil. Menneskets natur nyter variasjon, og en flytende diett gir ikke tilstrekkelige mengder til å holde interessen for lang hale.

Farene ved flytende dietter

Det finnes også farer forbundet med flytende dietter - nemlig vitamin og mineral deprivasjon. Fordi kunstige ernæring vil alltid være dårligere enn det som finnes i naturen, har en flytende diett potensial til å forlate kroppen mangelfulle i en rekke næringsstoffer som ellers ville bli funnet i en tilsvarende fast føde diett. Således, mens skadene led under en kortsiktig flytende diett kan ikke være overdreven (eller til og med merkbar), kan langtids flytende slanking føre til helseproblemer.

Betraktninger

Holde fordeler og ulemper med flytende dietter i tankene, er det klart at flytende dietter er levedyktige løsninger for vekttap, men bare på en kortsiktig basis. Hvis du har planer om å gå på en flytende diett, ikke bo på den for mer enn en måned eller to. Tenk flytende dietter som en måte å hoppe starte vekttap, men ikke som en permanent løsning.

Detox dietter for tenåringer

Detox dietter er et populært alternativ tiltak for angivelig å oppnå økt energi og bedre helse. Hvis du nylig har gjennomgått en detox diett, eller kjenner noen som har, kan du bli fristet til å foreslå en lignende løpet av handlingen for din tenåring. Men før du gjør det, forstår at å forstyrre den normale tenåringsvekstprosessen med en restriktiv "detox" fast kan gjøre mer skade enn godt. Hvis du ønsker en skikkelig avgiftende diett som ikke vil kompromittere helsen din kjære, du kom til rett sted.

Detox og Teens

Flertallet av detox dietter på markedet er restriktive saker som på ingen måte gir en kropp med tilstrekkelig næring til drivstoff vanlige biologiske prosesser. Mens en uke eller to av fasting kan ikke skade et fullt utviklet voksen, frata kroppen av viktige næringsstoffer for lengre perioder kan ha negative effekter på barn som fremdeles utvikler. Videre er det ingen reell vitenskapelig dokumentasjon som støtter påstandene til detox diett produsentene om enten toksin buildup eller effektiviteten av faste å skylle systemet. Mens du, som et fullt rasjonell voksen, kan frivillig velge å risikere helsen din på uprøvd "fordelene" av en detox diett, ville det være svært uansvarlig å gjøre dette valget for din teenage barn. Derfor anbefaler vi sterkt mot detox dietter for tenåringer.

En tryggere Detox

Med det sagt, er det noen grep du kan ta for å hjelpe barnet ut uten å ty til en potensielt skadelig detox. Det beste du kan gjøre for barnet ditt på dette punktet er innpode riktig ernæringsmessige vaner som vil vare livet ut. For tenåringer (og voksne for den saks skyld), anbefaler vi å følge de "7 Habits" av Dr. John Berardi. Dr. Berardi arbeider med kunder som spenner fra profesjonelle idrettsutøvere til hverdags "Joes", og den ene tingen som sine dietter alle har til felles er disse syv grunnleggende vaner. Undervisning barnet å holde seg til disse reglene vil gjøre langt mer for deres helse enn noen detox noensinne kunne.

Innta små måltider hver 2 til 3 timer, til sammen 5 til 8 måltider om dagen. Konsumere magre proteiner til hvert måltid - kylling, fisk, egg eller kjøtt. Konsumere frukt og grønnsaker til hvert måltid. Konsumere karbohydrater kun fra frukt og grønnsaker. Konsumere minst 25% av daglige kalorier fra fett - inkludert animalsk fett, naturlig fett (som de finner i kokosnøtter og avokado), og oljer som fisk, lin og oliven. Drikk kun null-kalori drikker - begrense dette til bare vann der det er mulig. Ingen flytende ernæring - alle måltider bør være solid, naturlig mat.

Selvfølgelig lærer barnet ditt nye matvaner er ofte vanskelig. Vi anbefaler å lede ved eksempel. Følg disse reglene selv og eliminere alle matvarer i hjemmet som ikke er i samsvar med disse vanene. Hvor dårlige valg er eliminert, sunne valg følge naturlig. Før lenge familien din vil bli lykkeligere og sunnere enn noensinne, og uten å bli utsatt for farene ved en detox.

Prosent av Tenåringer som røyker i skolen

Hvert år flere og flere tenåringer begynner å røyke. De som velger å røyke ofte fortsette å være voksne som røyker, øker sjansene for å bli diagnostisert med lungekreft, munn eller svelg kreft. Mens innsatsen har økt de siste årene til å fraråde barn og tenåringer fra røyking, tobakk selskapene fortsette å målrette tenåringer direkte for å oppmuntre dem til å ta opp vane. Nyere statistikk fra American Cancer Society viser at personer som begynner å røyke ved eller før en alder av 19 fortsatt være røykere godt inn i voksenlivet.

Prosent

Antall barn og tenåringer som begynner å røyke hver dag er svimlende. Ifølge American Lung Association, ca 6000 barn begynne å røyke hver dag, og ut av disse 6000, ca 2000 sving inn vanlige røykere. Multipliser dette med 365 dager per år og mer enn 700.000 barn blir til røykere årlig. Det er anslått at mer enn 4 millioner tenåringer under 18 år er nå vanlige røykere, som driver betydelig risiko for å utvikle lunge, hals eller munn kreft.

Hvorfor Teens Røyk

Tenåringer bestemmer seg for å prøve å røyke og sigaretter for mange grunner. I mange tilfeller, ifølge Teen Drug Abuse organisasjon, tenåringer prøver å røyke for første gang fordi de har nære venner som allerede er røykere. De kan føle at røyking gjør dem kjølig eller vil hjelpe dem å bli en del av "i" publikum på skolen. Også mange tenåringer føler utenfor den aksepterte sirkel av barna på skolen. Svært ofte tenåringer tror at advarslene om lungekreft og andre helsemessige bekymringer ikke gjelder for dem, fordi de er så unge.

Helse Bekymringer for Teens

Helsemessige bekymringer for tenåringer når det gjelder røyking kan ikke virker ekte for tenåringer selv, men er svært reell når de kommer til å realiseres. Ifølge American Lung Association, kan tenåringer som røyker ikke bare utvikle lunge, munn og hals kreft, men de har også redusert lungekapasitet og lunge utvikling. I tillegg kan de utvikle en kronisk hoste og har økt slim produksjon. Ungdom som røyker kan også være mer utsatt for å utvikle astma og andre luftveisproblemer, inkludert emfysem.

Forebygging

Ifølge Mayo Clinic, kan foreldre, voksne og venner gjør en rekke ting for å forebygge røyking. Først prøve å forstå hvorfor røyking kan være attraktivt. En annen vei er å prøve å appellere til tenåringens naturlige bekymringer om deres utseende - røyking ikke bare tørker og gjør huden ekstremt tørr, men det for tidlig aldre huden, gjør en pust lukter som et askebeger og gjør fingre og tenner blir gule eller brune . En annen metode er rett og slett å være en god rollemodell for tenåringer ved å ikke røyke selv.

Hjelpe dem til å slutte

Ifølge American Lung Association, de fleste røykere forsøke å slutte mange ganger før de endelig lykkes med å stoppe. Foreldre og voksne kan gi støtte ved å gi oppmuntring til å slutte å røyke. De kan også gi andre aktiviteter vekk fra venner og kolleger som kanskje også være å røyke. De fleste røykere trenger hjelp med nikotin suget og avhengighet. Støtte kan finnes ved hjelp av nikotintyggegummi, plaster eller med medisinsk støtte i form av medisiner som Zyban og Chantix. Begge disse medikamentene har vist seg svært vellykket i røykeslutt og krever en resept.