Digidexo.com

Hva slags fisk brukes til å lage Fish Oil?

Hva slags fisk brukes til å lage Fish Oil?


Homeopatiske spesialister prise fiskeolje, et populært helse supplement, for sin nærings rikdom. Produsenter bruker et utvalg av fisk å gjøre fiskeolje; Det tilbyr en rekke helsemessige fordeler.

Typer

Fiskeolje er vanligvis laget med kaldtvannsfisk, tunfisk inkludert, makrell, laks og torsk. Noen produsenter bruker også sjø ørret og flyndre. Oljen kommer fra fettvevet i fisk.

Oppdrettsfisk

På grunn av den utbredte populariteten til akvakultur, er mest fiskeolje laget ved hjelp av oppdrettsfisk. Disse fiskene er avlet for oljeproduksjon, og den nært hold av en gård gjør fisken enklere å vedlikeholde og bruke.

Hvordan Fish Oil Is Made

Når rå fisk går inn i et prosessanlegg, er det kuttet i biter, eller "hash", og dampet. Den kokte fisk presses deretter til separate fettfrie faststoffer fra olje og vann. De fiskefaststoffer blir brukt til å lage fiskemel, som generelt anvendes i dyrefor, mens væsken gjennomgår en prosess for å presse ytterligere separere olje og vann. Når separert, gjennomgår olje "polering", der forurensninger fjernes ved hjelp av varmt vann. Endelig er antioksidanter tilsettes oljen før den er tappet og sendt til dagligvare og helsekostforretninger. Vanligvis, i USA finner du fiskeolje som et daglig supplement eller pille, men andre land bære flytende former.

Globalt Popularitet av fiskeolje

På grunn av de påståtte helsemessige fordelene av fiskeolje, har populariteten økt de siste årene. Hvert år ca 570.000 tonn fiskeolje blir produsert, hovedsakelig i Danmark, Chile, Island, Norge og Peru.

Fordelene av fiskeolje

Fiskeolje er høy i to omega-3 fettsyrer, EPA og DHA, som forbedrer hjernens funksjon, syn og nervesystemet. En 2002 studie av American Dietetic Association bestemt at omega-3 fettsyrer også redusere mengden av fettavleiringer i blodårene, noe som kan redusere risikoen for hjertesykdom. Fiskeolje er også brukt for å behandle leddgikt smerte og virker til å forsinke utviklingen av kreftsvulster på normal funksjon celler. Fiskeolje kan redusere sannsynligheten for brystkreft, prostatakreft og tykktarmskreft, og risikoen for komplikasjoner ved graviditet. I tillegg, kvinner som forbruker fiskeolje mens gravide kan ha en lavere risiko for å utvikle post-partum depresjon.