Digidexo.com

Tidlig Graviditetstest Nøyaktighet

Par som forsøker å bli gravide er ofte over-engstelig for å finne ut om de er gravide, vanligvis velger å ta graviditetstester før en savnet perioden. Heldigvis for disse par og andre som ønsker å finne ut om de er gravide så tidlig som mulig, er det mange pålitelige tidlig graviditetstester på markedet i dag. Av testene som er tilgjengelige, har nyere studier vist at First Response produserer tidlig graviditet test med den største nøyaktighet.

Time Frame

Tidlig graviditet test nøyaktighet er vanligvis trykt på pakken og støttet av laboratorietester. Disse tidlige graviditetstester hevder at testing kan utføres begynner fem dager før datoen for den forventede savnet perioden.

Funksjon

Tidlig graviditet test nøyaktighet er basert off av testene 'evne til å oppdage graviditetshormonet hCG, og tidlig graviditet tester er opprettet for å oppdage svært lave nivåer av hCG i kroppen begynner å produsere selv før en savnet perioden.

Funksjoner

First Response og de fleste andre tidlig graviditetstester på markedet kan oppdage graviditet hormonnivåer i 69 prosent av kvinnene fire dager før forventet periode, i 83 prosent tre dager før menstruasjonen, i 93 prosent begge to dager og en dag før forventet periode , og er 99 prosent nøyaktig på å oppdage graviditetshormonet på dagen av en savnet perioden.

Forebygging / løsning

Tidlig graviditet test nøyaktighet kan bli sterkt påvirket av brukerfeil. Av denne grunn, de fleste tidlige graviditetstester kommer med svært detaljerte instruksjoner for bruk, og de fleste merker stå ved sine nøyaktighetskrav når testen brukes som forutsatt.

Betraktninger

Fordi tidlig graviditet tester er opprettet for å oppdage en lavere mengde graviditetshormonet enn tradisjonelle graviditetstester, kan de være mye dyrere.
Tidlig graviditetstester, til tross for deres nøyaktighet, kan produsere nedslående resultater for de som håper å bli gravid. Bare fordi testene kan gi nøyaktige positive resultater fem dager før en savnet perioden ikke garantere at testen taker ikke vil være i at 31 prosent av kvinnene at testen ikke oppdager graviditetshormonet i, selv om hun er gravid.