Digidexo.com

Hva er den mest effektive treningen for vekttap?

Forutsatt at du ikke gjør noen endringer i kostholdet ditt, vil de fleste former for trening resultere i å miste vekt. Men det finnes utallige typer trening, hver med sin egen variasjon av regimer, programmer og støttespillere. Bruk disse retningslinjene for å velge hvilken øvelse programmet vil hjelpe deg mest effektivt ned i vekt.

Aerobic vs Anaerob

De fleste fitness eksperter dele øvelser inn i aerob og anaerob. Aerobic øvelser tvinge hjertet og lungene til å jobbe hardere, generelt bygge utholdenhet. Anaerob øvelser trene enkelte muskler og muskelgrupper, vanligvis bygge styrke. Som regel aerobic øvelser brenne flere kalorier enn anaerob øvelser, og er dermed bedre for vekttap.

Caloric brenne

Et annet viktig spørsmål er hvor mange kalorier en trening forbrenner. Kroppen lagrer overflødige kalorier som fett, så brenner ekstra kalorier betyr fett tap. Det er flere kvalitets lister over hvor mange kalorier en øvelse vil brenne. For eksempel brenner jogging ca 670 kalorier i en time, mens en time med svømming forbrenner ca 603 kalorier. Langrenn, ansett som den mest anstrengende aerobic trening, forbrenner 740 kalorier i timen.

Husk at disse tallene er ikke absolutte. Faktorer som kroppsvekten din, kan nivået av innsats og selv været i stor grad påvirke din calorie brenne resultatet.

Innsats og varighet

Selv om de fleste kalkulatorer synes å liste kaloriforbrenningen av timen, de fleste eksperter nå anbefaler 20 til 30 minutter med moderat trening for den daglige treningen. Moderat betyr at du bryter en lett svette, men er ikke puste hardt nok til å forstyrre tale.

En moderat tempo er overlegen når du trener fordi du kan holde det opp. Noen idrettsutøvere kan opprettholde en energisk tempo i mer enn 10 til 15 minutter, og svært få mennesker ønsker å gjøre det hver dag.

Bærekraft

En endelig vurdering når du velger din vekt-tap øvelse rutine er bærekraft. En øvelse programmet fungerer bare hvis du holder den opp. Derfor bør du velge en øvelse diett som du kan holde deg til. Noen tips for å velge en bærekraftig mosjon tidsplan:

Velg en øvelse du liker. Walking brenner færre kalorier enn løping, men gang forbrenner flere kalorier enn å finne unnskyldninger for ikke å kjøre.

Velg en øvelse som er praktisk. Langrenn brenner masse kalorier, men ikke alle har ski eller en Nordictrac hendig.

Finne en kompis til å trene med. Det gjør treningen mer morsom og gir deg en personlig cheerleader for dagene du føler deg mindre enn motivert.

Variere treningen. Hvis du gjør forskjellige øvelser på ulike dager i uken, vil du brenne ut mye tregere.