Digidexo.com

Hvordan få en flat mage uten kirurgi

I dagens verden, betyr kroppsbilde mye og en flat mage er høyt på listen. Kosthold og mosjon er to av de viktigste elementene for å oppnå dette. En flat mage er viktig ikke bare for å se bra ut, men for generelt god helse. Dietten industrien har vokst utrolig og det er et stort utvalg av DVD-er, utstyr og kosthold mat der ute. Med litt forskning og litt selvdisiplin, kan du oppnå en flat mage på kort tid.

Hvordan få en flat mage uten kirurgi

•  Gå til din datamaskin og forskning diett programmer for å finne en som fungerer for deg. En god nettside som tilbyr mange diett planer er www.realage.com Dette programmet er gratis. Start med å ta virkelige alder test.

Design din meny med en diett lav på mettet fett. Inkluder proteiner som magert kjøtt, fjærkre og fisk; high-fiber matvarer, slik som hele korn og belgfrukter og nøtter; og magre meieriprodukter. Dette vil hjelpe kroppen din akkumulere mindre uønsket mettet fett, den stygge fett som legger seg i magen området.

Planlegge et treningsprogram. Et godt nettsted for dette er www.fitnessmagazine.com Inkluder mageøvelser for å hjelpe brenne av fettet rundt magen området. Inkluder cardio trening, så dette er flott for din generelle helse og forbrenner kalorier. Velg hvilke områder du trenger mest toning for og la web verktøy utforme et program for deg. Brenne øvelser på en DVD eller bruke datamaskinen til å se videoer.

Finn plass til å gjøre dine oppgaver. En godt planlagt program er en du vil holde oss til. Med mindre du har din egen gym, må du finne et område i hjemmet der du kan ha plass til å utøve som er rolig og gir litt privatliv. Du må ha tilgang til en TV eller datamaskinen. Hold utstyr (manualer, trening band, matte) i dette området.

Husk gode joggesko for støtte. Lær hvordan du beskytter din kjerne mens du trener. Dette vil hjelpe deg å tone opp raskere og beskytte ryggen din. Stå rett. Hold skuldrene tilbake litt. Trekk magemusklene inn mot ryggraden og brette din gut muskler i. Gjør dette vil også styrke magemusklene, hjelpe deg å oppnå en flat mage. Husk å puste jevnt, inn og ut. Unngå å holde pusten mens du trener.

6. Hold hydrert. Drikk vann mens du trener, og i løpet av dagen for å øke væskenivået og for å bidra til å skylle fett giftstoffer fra kroppen. Unngå sukkerholdige drikker og brus som øker magefett

Hold en journal. Inkluder type og mengde mat spist og hvor ofte du spiser i løpet av dagen. Logg treningen din ved aktivitet, anstrengelse nivå og tid.