Digidexo.com

Slik Lavere Kolesterol Før en medisinsk eksamen

Slik Lavere Kolesterol Før en medisinsk eksamen


Hvis du har høyt kolesterol eller er på grensen, kan det være lurt å prøve å senke det før du har en medisinsk eksamen. Når eksamen er for forsikring formål, kan det hjelpe deg å få forsikring eller kvalifisere for en lavere premie. Hvis du bare har din vanlige medisinsk eksamen, kan det vise legen din at du er i stand til å opprettholde en sunn livsstil for å bekjempe medisinske problemer. Hvis du kan senke kolesterolet selv, kanskje han ikke trenger å sette deg på medisiner. Du må bare være villig til å ta noen solide skritt før eksamen.

Bruksanvisning

•  Planlegg medisinsk eksamen langt nok i fremtiden for å gi deg selv tid til å senke kolesterolet. Hvis du er flittig, bør du være i stand til å senke den innen to måneder så planlegge eksamen i minst åtte uker i fremtiden.

Kutt ned på mettet fett og transfett. The Mayo Clinic anbefaler å få mindre enn 10 prosent av dine daglige kalorier fra mettet fett og eliminere så mye trans fett som mulig for å ha en merkbar effekt på kolesterolnivået.

Spis kolesterolsenkende matvarer. The Mayo Clinic anbefaler havre, mandler, valnøtter, olivenolje og fisk som inneholder omega-3 fettsyrer. General Mills sier at Cheerios kan senke kolesterolnivået ditt med opp til 4 prosent innen seks uker, og Benecol markedsfører et kolesterolsenkende margarin kalt Benecol.

Ta et kolesterolsenkende kosttilskudd. Du kan finne et bredt utvalg av kosttilskudd i større apotek og helsekostbutikker. Vanlig brukte kosttilskudd inneholder hvitløk ekstrakt, artisjokk ekstrakt, blondt psyllium, fiskeolje, rød gjæret ris og sitostano.

øvelse fra 30 til 60 minutter per dag. The Mayo Clinic sier at du kan gjøre nesten enhver aktivitet, fra svømming til å gå til sykling, så lenge du gjør det på en daglig basis. Du kan bryte ned din treningstid i små biter eller gjøre alt på en gang.

6. Slutte å røyke. Hvis du er en tobakk røyker og du avslutter, vil kolesterolnivået går ned. Du kan opprettholde fordel så lenge du ikke begynner å røyke igjen.

Hint

  • Det er en god prestasjon å senke kolesterolnivået ditt før en medisinsk eksamen, men du må holde den nede for å høste helsemessige fordeler. Hvis du har gjort endringer i livsstil for å få nivået ned før eksamen, holde dem på lang sikt for å bo på et sunt nivå.