Digidexo.com

Grunnleggende Sjekkliste Ansvarsområde etter døden

Grunnleggende Sjekkliste Ansvarsområde etter døden


Selv takle tapet av en kjær er vanskelig fra en følelsesmessig ståsted, trenger de utfordringene ikke slutt der. Overlevende familiemedlemmer står overfor oppgaven med å bosette alle etter-døden saker samt overvinne sorg. Med henvisning til en grunnleggende sjekkliste kan lette byrden for å organisere en begravelse og adressering en til tider overveldende rekke juridiske saker.

Varsle Andre

Ved høring av en kjær død, komme i kontakt med de som kjente den avdøde. Varsle alle venner og familiemedlemmer som kommer til hjernen, utnytte elementer som adressebøker og konsulenttjenester med de som er nærmest den avdøde for å finne ut hvem du skal kontakte. Sjekk for å se om den avdøde igjen en liste over navn og numre for å varsle; Dette forenkler jobben betraktelig.

Planlegg Funeral

I det umiddelbare kjølvannet av å miste en kjær, er den første som må arrangere en begravelse for å feire livet til den avdøde. Hvis du ikke allerede har bestemt deg for en på forhånd, få forslag fra venner, slektninger eller presteskapet på kvalitet begravelsesbyråer i området. Referere til noen skriftlige dokumenter avdøde venstre om preferanser for begravelsen. I tilfelle kremasjon var ønsket, tjenester av et begravelsesbyrå er valgfrie.

Sette sammen en nekrolog

Arbeide med alle de som kjente den avdøde beste, skape en kjærlig minnesmerke og oppsummering av livet igjen. Bruk noen viktige punkter etterlatt av den avdøde hvis dødsfallet var forventet, men i tilfelle det ikke er noen notater å jobbe med, diskutere nekrologen med venner og slektninger av den avdøde en. Nekrologen er tradisjonelt presentert for lokalavisen for å kjøre.

Bestill Historier

Når du vasse i de juridiske områder av etter-døden sjekkliste, vil du oppdage at dødsattester er ofte nødvendig. Å forberede for dette, bestille flere kopier av dødsattest, minst 10-15 som et lavt estimat. Hvis du trenger flere eksemplarer senere, kan du få dem på nettet eller på rådhuset.

Kontakt noen organisasjoner eller arbeidsgivere

Dersom avdøde mottok inntekt fra en arbeidsgiver eller gjennom trygdeytelser, lover krever disse partiene kontaktes på tidspunktet for dødsfallet. Du må også kontakte forsikringsselskapene om alle retningslinjer, inkludert liv og helse blant andre. Returnere noen kredittkort med en kopi av dødsattesten eller varsle kredittkortselskapet du ønsker å ta over kortet. Likeledes, kontakte andre finansinstitusjoner som banker eller meglerhus og enten stenge regnskapet eller endre kontoinnehaver.