Digidexo.com

Hva er vitsen med Thymus Extract?

Thymus kjertel er en integrert del av immunsystemet, nøkkelen til å bekjempe enhver form for fornærmelse mot kroppen. Thymus ekstrakt, avledet fra kalvethymus kjertler, er kjent for å støtte immunfunksjon.

Funksjon

Den thymus er involvert i produksjonen av T-lymfocytter eller T-celler, som identifiserer og ødelegge kreftceller, viruser, bakterier og sopp. T-celler aktiverer også B-celler for produksjon av antistoffer.

Symptomer

Dårlig immunforsvar kan føre til tretthet, slapphet, gjentatte infeksjoner, betennelser, allergiske reaksjoner, langsom sårheling, kronisk diaré og hyppige forkjølelser.

Expert Insight

Ifølge James F. Balch, MD og Phyllis A. Balch, forfatterne av "Resept for Nutritional Healing", to av de vanligste immunundertrykkere er stress og dårlig kosthold, spesielt en diett høy i fett og raffinerte bearbeidet mat. Andre mulige faktorer inkluderer mangel på søvn, kvikksølv amalgam og underaktiv skjoldbruskkjertelen.

Fordeler

Foreskrevet i Europa i år, er thymus ekstrakt brukes til å behandle immunsvikt, benmargssvikt, autoimmune lidelser, kroniske hudsykdommer, virus og bakterieinfeksjoner, hepatitt, allergi og kreft.

Advarsel

Thymus ekstrakt kan samhandle med noen kosttilskudd eller medisiner, og bør bare brukes med veiledning av en lisensiert helse utøveren.