Digidexo.com

Pels Vekst bivirkninger fra Øyedråper

Pels Vekst bivirkninger fra Øyedråper


Grønn stær er en alvorlig øyelidelse som har rammet mange enkeltpersoner. For å holde glaukom i sjakk, leger ofte foreskrive øyedråper. Disse øyedråper tilfeldigvis føre til vekst av øyevipper og økt tykkelse på vippene. Legene har nå tatt glaukom øyedråper og funnet en måte å bruke dem eksklusivt for vekst av øyevipper terapi. Én resept produkt, Latisse, er avledet fra glaukom øyedråper, Lumigan.

Hva er Glaukom?

Grønn stær er en øyesykdom som er forbundet med den interne trykk i øyet som kan føre til skade på øyets synsnerven. Grønn stær er den nest største årsaken til blindhet og forårsaker noen synstap hos mer enn halvparten av om lag 2,5 millioner amerikanere som har øyesykdom. Det fører ingen smerte og ingen symptomer før synstap oppstår. Vanligvis er de som lider av glaukom tur til å øyedråper for å opprettholde trykk i øyet hos en frisk nivå.

Glaukom Øyedråper

Prostaglandin eller Prostamidreseptoren analoger er typer glaukom dråper som kan føre til vekst av øyevipper og forbedret tykkelse på vippene. Disse dråpene inkluderer Xalatan, Lumigan og behandling med TRAVATAN. De brukes en gang om dagen, om natten, og er vist å senke trykket i øyet. Disse dråpene må være foreskrevet av legen din og tatt i henhold til dine leger instruksjoner.

Latisse

Latisse, som er en variasjon av den Lumigan glaukom øyedråper, selges som en øyen enhancer. Det amerikanske Food and Drug Administration godkjent Latisse som et reseptbelagt legemiddel i desember 2008 I stedet for å bli satt direkte i øyet - som Lumigan - Latisse brukes på lashline daglig, vanligvis om natten. Bimatoprost, som er funnet i glaukom dråper, blir brukt for å redusere trykket i øyet, men mengdene av bimatoprost i Latisse er vesentlig mindre, og leger si at det bør ikke være noe problem for de som ikke lider av glaukom.

Alternatives

Flere produkter på markedet hevder å vokse øyevipper. Noen har LiLash, Jan Marini, Marini Lash, Revitalash, Enormous Lash, Talika, Mavala og Rozge. Latisse er det eneste produktet som krever en resept fra lege. De fleste av disse produktene kan kjøpes på spa og salonger eller via nettbutikker. Priser, som i 2010, for øyenvippe-vekst produkter varierer fra $ 15 til $ 160.

Bivirkninger

Øyenvippe-forsterke effekten av produkter som Latisse er ikke permanent, og hvis du slutte å bruke, vil vippene tilbake til sin normale lengde. Gradvis mørkere iris kan skje så vel som mørkere i huden rundt øynene. Mild irritasjon kan også forekomme. Hvis symptomene vedvarer, avslutte bruken og oppsøke lege.