Digidexo.com

Hvordan ta vare på noen med Tourettes syndrom

Hvordan ta vare på noen med Tourettes syndrom


Omsorg for noen med Tourettes syndrom, en nevrologisk forstyrrelse i hjernen som forårsaker vokale og motoriske tics, kan være utfordrende og frustrerende. Hjelpe noen til å redusere potensielt pinlige symptomer på Tourettes syndrom kan være enklere enn du tror, ​​men siden behandlingstilbud har blitt tilgjengelig de siste årene. Les videre for å lære mer om hvordan å ta vare på noen med Tourettes syndrom.

Hvordan ta vare på noen med Tourettes syndrom

Care for noen med Tourettes syndrom ved å bringe alle sine tics og vokal utbrudd til hans oppmerksomhet når de skjer. Mange mennesker med Tourettes er uvitende om sine tics, og bare bringe dem til deres oppmerksomhet kan hjelpe dem til å prøve å undertrykke dem. Pass på at du informere dem om sine symptomer i et rolig, nyttig måte.

Bruk speil terapi for å ta vare på noen med Tourettes syndrom. Dette innebærer å ha henne se hennes tics i et speil, slik at hun blir mer klar over hvordan hennes atferd ser ut til andre. Igjen, dette kan gjøre henne mer bevisst sin egen tilstand, og hjelpe henne til å endre sin atferd, slik at symptomene på Tourettes syndrom vil bli mindre merkbare for andre.

Eliminer kosttilskudd stoffer som kan forårsake kostnad å være nervøs, nervøs eller overstimulert. Koffein og sukker kan forverre symptomene på Tourettes syndrom, så begrens kaffe, brus, godteri og frukt juice.

Gi et miljø av støtte og forståelse for noen med Tourettes syndrom. Mange symptomer på Tourettes kan forverres av stress fra omverdenen, samt følelser av forlegenhet og isolasjon. Ved å sikre at den enkelte med Tourettes er omgitt med folk som er klar over tilstanden, kan det nivå av stress bli betydelig redusert.

Pass på at når du bryr deg for noen med Tourettes, er den enkelte å følge planen satt av helsepersonell. Dette betyr å ta noen foreskrevet medisiner som anvist, er konsistent med avtaler for atferdsmodifisering terapi og følge andre instruksjoner for behandling.

Hint

  • Det kan være lurt å undersøke de ulike urte-og vitamintilskudd som er tilgjengelige for å behandle Tourettes syndrom naturlig. Disse inneholder ofte stoffer som er kjent for sine beroligende egenskaper, som for eksempel kamille, vendelrot, nattlysolje og linfrøolje. Det finnes et utvalg av te som også kan bidra til å redusere symptomer på Tourettes syndrom.