Digidexo.com

Hjernen aneurismer og Stress

Hjernen aneurismer og Stress


En hjerne aneurisme er en alvorlig medisinsk tilstand som er definert som en bule i et kar i hjernen. Studier gjort av Brain aneurisme Foundation viser at stress kan spille en viktig rolle i utvinning av en pasient etter behandling.

Symptomer

Noen av symptomene på en hjerne aneurisme inkluderer kvalme, hodepine, overfølsomhet for lys, kramper, bevisstløshet og forvirring.

Behandling

Behandling for denne tilstanden omfatter kirurgi og medisinering. Kirurgi vil forsøke å stenge av hjernen aneurisme for å hindre fremtidige brudd. Medisinering kan bidra til å minske alvorligheten eller forekomst av symptomene forbundet med tilstanden.

Recovery

Etter operasjonen, mange pasienter opplever ubehagelige bivirkninger, som hodepine, tretthet, ryggsmerter, håravfall og forstoppelse.

Effektene av stress

Stress har en stor innvirkning på symptomene på hjernen aneurismer og bivirkninger av kirurgi. Noen av de symptomer som anfall, hodepine og forvirring, kan bli forverret av angst. Bivirkningene av operasjonen - som håravfall, hodepine og tretthet - kan også forverres med stress.

Forebygging / løsning

Mens mange av de bivirkninger av kirurgi er en del av helbredelsesprosessen, kan senkes deres alvorlighetsgrad ved å unngå stressende situasjoner og praktisere avspenningsteknikker. I noen tilfeller kan angst medisiner være foreskrevet av pasientens lege.