Digidexo.com

Hvordan fjerne giftstoffer fra kroppen din naturlig

Hvis du er interessert i å fjerne giftstoffer fra kroppen din naturlig, har du flaks. Menneskekroppen er et spenstig organisme utviklet for å rense og fornye seg. Ved å skape de mest optimale forhold og unngå ytterligere eksponering for giftstoffer, kan du sikre at eksisterende giftstoffer i kroppen din vil bli fjernet så effektivt som mulig. Når du har tatt i bruk de nødvendige endringer i livsstil, bestemme om du ønsker å gjøre mer for å fjerne giftstoffer fra kroppen din.

Bruksanvisning

•  Drikk rikelig med vann og spise mye frisk frukt og grønnsaker. Disse sunne valg er helt avgjørende for god helse generelt, men vann og fiber (finnes i råvarer og hele korn) er spesielt viktig for en fullt funksjonell eliminatory system.

Velg økologisk mat så ofte som mulig. "Konvensjonell" eller uorganisk mat er produsert ved hjelp av kunstgjødsel og plantevernmidler som kan være noe giftig, særlig ettersom de bygge opp i kroppen over tid. Eliminere disse forurensningskilder hjelper kroppen din begynne å fjerne giftstoffer.

Unngå animalsk fett så mye som mulig, spesielt fra uorganiske kilder. Animalsk fett samle og lagre giftstoffer, så spiser dem kan være giftige tilsvarer å spise en veldig stor mengde forurenset matplanter.

Opprettholde en sunn vekt. Menneske fett lagrer giftstoffer akkurat som andre animalske fettstoffer gjør, så jo mer du redusere ditt eget fett innskudd, jo mer giftstoffer som er lagret der kan bli eliminert.

Unngå transfett, ofte oppført som delvis hydrogenert olje. Disse oljene er ikke lett fordøyelig og kan skape et giftig miljø i kroppen.

Filter ditt drikkevann for å unngå forurensing som kan være til stede i vannforsyningen.

Spis antioksidantrike matvarer, for eksempel mørke bær, tørkede bønner og grønn te. Antioksidanter bidra til å fjerne skadelige frie radikaler forbindelser fra kroppen.