Digidexo.com

Hva er Airborne medisin?

Hva er Airborne medisin?


Airborne, også kjent som Airborne Effervescent Helse Formula, er et kosttilskudd som har til tider hevdet å styrke immunsystemet og behandle eller forebygge forkjølelse. Disse påstandene har ikke blitt bevist, og selskapet som produserer Airborne har møtt uenighet og rettssaker som resultat.

Historie

Formelen for Airborne ble opprettet av Victoria Knight-McDowell, en barneskole lærer. Airborne ble utviklet i 1997 og nådde $ 90 millioner i omsetning årlig innen 2004, ifølge en rapport i "The New York Times."

Ingredienser

Airborne inneholder vitaminene A, C og E, mangan, selen, sink, riboflavin, aminosyrer og en urte blanding av solhatt, ingefær, isatis, kinesisk Vitex, Forsythia, lonicera og schizonepeta.

Bruksområder

The Airborne Effervescent Helse Formula hjemmeside anbefaler å ta produktet "når immunforsvaret trenger støtte." Mangel på søvn og stress er noen av de nevnte faktorene som kan føre til et svekket immunsystem. Nettstedet anbefaler også å ta Airborne før du reiser eller besøke fylte steder.

Tabletter

Luftbårne tabletter oppløses i et glass med 4 til 6 oz. vann før den konsumeres. Skaperne av Airborne anbefale å ta produktet hver tredje til fjerde time, men ikke mer enn tre ganger om dagen. Airborne kommer i fire smaker: sitron lime, rosa grapefrukt, veldig bær og pikant oransje.

Sikkerhet

Forbruket av for mye vitamin A kan føre til toksisitet, som omfatter symptomer som tåkesyn, kvalme og hodepine. The Institute of Medicine anlegges et tolerabelt øvre inntaksnivå (UL) for vitamin A ved 10.000 internasjonale enheter (IE) per dag. På et tidspunkt, en enkelt tablett Airborne inneholdt 5000 IE vitamin A, utsette forbrukerne til potensielle toksisitet hvis de tok tre daglige doser. Foreløpig ett Airborne tablett har 2000 IE vitamin A, men forsiktighet bør likevel tas hvis du bruker Airborne mens du tar andre vitamin eller kosttilskudd.

Forordning

Airborne er klassifisert som et kosttilskudd, som ikke trenger godkjenning fra Food and Drug Administration. Kosttilskudd Helse-og opplæringsloven av 1994 krever at produsenten av supplement for å sikre sikkerheten til sitt produkt og har bevis for å støtte eventuelle påstander om fordelene avledet fra produktet. Produsenten av kosttilskuddet er ikke nødvendig å avsløre dette beviset for allmennheten eller FDA.

Søksmål

I 2008, arkivert Federal Trade Commission et søksmål mot Airborne Health for villedende reklame. Produktet hadde hevdet å være effektive for behandling og forebygging av vanlig forkjølelse, men har ikke vitenskapelig bevis for å støtte disse kravene. Skaperne av Airborne var også en del av en class action-søksmål i 2008 på grunn av falsk reklame. Selskapet slo seg drakten, enige om å betale $ 23,300,000 til forbrukerne.