Digidexo.com

Alternativ medisin for nyrecellekarsinom

Nyrecellekarsinom er den vanligste typen av nyrekreft funnet hos voksne. Ifølge Center for Holistisk Urologi ved Columbia University Medical Center, det finnes alternative behandlinger tilgjengelig for denne typen kreft.

Historie

Alternativ medisin, som vi kaller det i dag, var faktisk den opprinnelige medisin for behandling av kreft. To tusen år siden før nyrecellekarsinom selv hadde et navn, det ble behandlet med alternativ medisin.

Typer

De mest populære typene av alternative behandlinger for nyrecellekreft er tradisjonell kinesisk medisin, akupunktur, ernæring terapi, natur og åndelig helbredelse.

Betydning

Selv om det har vært noen betydelig forskning for å bevise at alternativ medisin kan kurere nyrecellekreft, kan det bidra til å redusere bivirkningene av denne sykdommen.

Effekter

De vanligste bivirkningene av nyrecellekreft som kan være komfortabelt lettet med alternativ medisin er smerter, tretthet, kvalme, underernæring, ødem og depresjon.

Advarsel

Nyrecellekarsinom er en svært alvorlig tilstand med en fem-års overlevelse på 60 til 70 prosent. Ikke forsøk å self-godbit med alternativ medisin før du snakker med din medisinske leverandøren.