Digidexo.com

hva fjerner parasitter

Standard fremgangsmåte for å fjerne parasitter

Selv om det er mange naturlige rettsmidler og over-the-counter løsninger på problemet med interne parasitter, er det beste løpet av handlingen for å konsultere en medisinsk faglig hvis du tror du kan være smittet. En lege kan ta en prøve for å diagnostisere den spesifikke type parasitt involvert og foreskrive medisiner som er rettet mot arten.

Diagnose

Ulike parasitter forårsaker ulike symptomer. Imidlertid er en generell mangel på energi eller dårlig helse forbundet med de fleste typer infeksjoner. Noen parasitter forårsake alvorlig diaré eller uønskede hudreaksjoner. For å bekrefte en diagnose, vil en lege ta en prøve av avføring, blod eller duodenal væske og teste den for parasitt egg. Det enkelte tilfeller er det nødvendig med en undersøkelse av tarmvevet.

Reseptbelagte legemidler

Legen vil fastsette et antibiotikum som er spesifikk for den type infeksjon. For eksempel vil en person som lider av en type helminth infeksjon bli satt på et regiment av anthelmintika. Doseringen og lengden av regiment avhenger av medikamentet. Fjerne parasitter fra kroppen tar tid og tålmodighet. Noen behandlinger vare en måned eller mer. Ivermectin er et eksempel på en parasitt medikament som gis til både dyr og mennesker.

Naturlig rettsmidler

Det er mange naturmidler som folk tar for å lindre seg av parasitter. Det er viktig å spørre legen din om du kan ta dem i tillegg til medisiner han foreskriver. Turkey rabarbra brukes som en tarm rensemiddel for å fjerne giftstoffer fra kroppen. Spise frisk nellik sies å drepe eggene som parasitter lå. Det er også anbefalt å drikke minst 10 glass vann om dagen for å skylle parasittene ut av kroppen.

Diet

Å fremskynde fjerning av parasitter fra kroppen, vil en lege anbefaler generelt at du justerer kostholdet ditt. Unngå sukker så mye som mulig, fordi dette gir energi for organismene. De også gjøre det bra på mettet fett, junk food, hvitt mel og gjær. Det er best å motstå alkohol, tobakk og koffein. Dietter som inneholder mye karbohydrater og lite protein kan gjøre en parasitt infeksjon verre også. Legen din vil gi deg instruksjoner om hvordan du best kan sulte parasitter.

Slik fjerner parasitter fra kroppen naturlig

Menneskelige parasitter kan komme inn i kroppen via kosten, insektsbitt, kontakt med andre mennesker og selv gjennom øynene og lungene. En person kan også lider en overvekst av candida albicans (en naturlig kropp sopp) i tillegg. Parasitter kan rane kroppen for viktige næringsstoffer, noe som gjør at du føler deg svak og syk. Ifølge Allergyescape.com, et populært allergi ressurs nettsted, kan vanlige parasitter som påvirker mennesker inkludere ulike ormer og protozoer. Den beste måten å fjerne parasitter fra kroppen er naturlig gjennom et riktig kosthold, juicing med grønnsaker, probiotika og et kolon rens.

Bruksanvisning

Fjerne parasitter fra kroppen din

Eliminer alle sukker og gluten matvarer fra kostholdet ditt, inkludert kommersielle brød, frokostblandinger og pasta som inneholder hvete. Substitute brun ris produkter for disse matvarene kan ønskes. Hold deg på denne dietten før alle symptomer på parasittene er borte. Spis mye brun ris, grønnsaker og høy protein matvarer.

Rengjør vasken med oppvaskmiddel, skyll den og sette proppen i den. Bland 1 eller 2 gram av eddik i vasken med ca 4 til 6 inches av vann. Plasser agurker, gulrøtter og reddiker i vasken og la dem trekke i en time. Skrubb huden av grønnsakene med en børste og skyll dem av.

Ta en halv agurk, flere store gulrøtter og noen reddiker og bland dem i en blender. Drikk blandingen av grønnsaker i morgen sammen med frokosten. Drikk en annen rå grønnsaker drink på kvelden.

Ta en probiotiske supplement en halv time før hvert måltid. Fortsett å bruke probiotika daglig inntil symptomene er borte.

Bland en kolon rensing kit drink med vann eller din favoritt drikke. Drikk ett av disse drikkene daglig i 30 dager.

Tips og advarsler

 • I stedet for kolon rensing kit, kan du også gjøre colonic vanning, som innebærer å skylle dine store tarmen. Dette gjøres oftest med en lisensiert kolon hydrotherapist på hans kontor. Du må kanskje om seks til tolv økter i løpet av en eller to måneder å bli kvitt dine parasitter.
 • Aldri spise rå grønnsaker uten først å rense dem. Unnlatelse av å rense rå grønnsaker kan øke antall parasitter i tykktarm og fordøyelseskanalen.

Slik fjerner parasitter

Ofte er folk infisert med parasitter og ikke engang vet det. Vanlige symptomer på parasitter inkluderer: forstoppelse, diaré, gass, irritabel tarmsyndrom, muskelsmerter og utslett. Men når legen bekrefter at du har parasitter, er det viktig å bli kvitt disse skadedyr. Heldigvis finnes det reseptbelagte og naturlige metoder for å avhjelpe problemet.

Bruksanvisning

•  Sjekk ut salt. Dette er en naturlig urt, som er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker, som har anti-bakterielle egenskaper. Denne urten stimulerer fordøyelsen og skaper et miljø i fordøyelseskanalen som ikke er ideelt for parasitter. Ved bruk av denne urten, velg te og eteriske oljer, som er mest effektive.

Bruk gresskar frø olje for å fjerne parasitter. Sett noen dråper av denne oljen i en medisin dropper å bli kvitt parasitter i løpet av få timer. Etter inntak av gresskar frø, ta en mild avføringsmiddel for å forårsake en avføring, som vil begynne å fjerne parasitter.

Spis nykvernet nellik. Male opp ca 300mg av nellik, og spise ren uten andre matvarer. Fortsett å innta nellik inntil legen bekrefter parasitten infeksjonen er helt borte.

Sjekk ut malurt kapsler. Disse kapslene er tatt i 200 til 300mg doser for å bli kvitt parasitter i kroppen.

Tenk reseptbelagte behandlinger. Hvis du foretrekker å ta en antiparasite narkotika, snakk med legen din om å ta medisiner som albendazole, Iodoquinol eller quinacrine. Legen din vil vurdere infeksjonen, og anbefaler den beste medisinen.

Tips og advarsler

 • Forhindre fremtidige problemer med parasitter. Folk får ofte parasitter fra å spise uvaskede frukt, grønnsaker eller rått kjøtt. Sørg også for å bruke hansker når du arbeider i hagen for å unngå smitte.
 • Ikke glem å behandle alle i familien din. Parasitter er svært smittsomt, og det er viktig å unngå re-angrep Alle som bor i samme husstand bør behandles for parasitter på en gang. Ark, leker og håndklær bør vaskes i varmt vann og enkeltpersoner bør vaske hendene ofte.

Hvordan Clean & Fjern Parasitter Fra Colon

Tykktarmen er en del av legemet som er kjent for eliminering av toksiner og avfallsmateriale. I løpet av tiden, slimaktig plakk, kan avføring og parasitter blir støttet opp i tykktarmen som følge av dårlige spise og livsstilsvaner. Parasitter er organismer som lever på innsiden av tarmveggene og de mate ut av maten du spiser. Når de dukker opp, kan ikke kroppen absorbere næringsstoffer riktig, og det kan bli utsatt for sykdommer og følelser av trøtthet. For å fjerne parasitter, er det flere tiltak som kan iverksettes.

Bruksanvisning

•  Rydd opp dietten. Det er visse matvarer som fremmer parasitter for å vokse, og de bør kuttes ut av kostholdet. Noen av disse inkluderer hvitt mel, sukker, gjær og matvarer som inneholder mye mettet fett. Også unngå kjøtt som ikke er tilberedt godt.

Drikk vann din. Eliminere høyt kalori drikker som brus, alkohol og søtet kaffedrikker. Drikk vann i stedet som det har ingen kalorier eller sukker, og det bidrar til å skylle giftstoffer ut av kroppen. The Institute of Medicine anbefaler at kvinner bør spise 2,2 liter om dagen og menn bør spise tre liter om dagen.

Øk fiber. Fiber bidrar til å passere avfallsstoffer ut av tykktarmen ved å fremme regularitet. Noen matvarer som inneholder fiber inneholder hele korn, frukt, grønnsaker, havrekli og havremel. Det kan også bli funnet i form av et pulver som heter psyllium skall.

Ta noen urter. Det finnes ulike urter som kan hjelpe push-toksiner ut av tykktarmen, og også bidra til å drepe parasitter. Noen av disse inkluderer marshmallow rot, ingefær, aloe vera, burdock rot, svart valnøtt og pasjonsfrukt.

Spis noen viktige matvarer. Det finnes ulike matvarer som kan være gunstig å kvitte parasitter fra kroppen. Noen av disse inkluderer gresskarfrø, hvitløk, nellik og fennikel. Disse ikke bare bidra til å drepe parasitter, men også bidra til å drepe egg at de etterlater seg.

Slik fjerner Parasitt Worms fra brystet

Parasittiske ormer, til tross for sitt navn, er faktisk ikke ormer, men parasitter med orm-lignende strukturer som er avhengige av verten sin for mat, husly og total overlevelse. Det finnes flere typer parasittiske ormer som kan ligge i kroppen, som rundormer, flatormer og pinworms. Disse ormene kan påvirke mange organer og deler av kroppen, inkludert nedre og øvre ekstremiteter, hode, mage og bryster.

Slik fjerner Parasitt Worms fra brystet

•  Bestem type parasittisk orm som påvirker brystet. Den beste behandling alternativet vil avhenge av hvilken type orm som forårsaker problemet. Når identiteten er oppdaget, kan behandlingstilbud bli diskutert og brukt.

Cook og avkjøl kjøtt. Mange parasittiske ormer er funnet i kjøtt fra husdyr som kyr, sauer og griser. Når disse dyr blir spist, blir ormer overført inn i menneskekroppen. Disse ormer kan drepes ved riktig matlaging alle forbrukes kjøtt ved egnede temperaturer, og kjøle matvarer heller enn å forlate dem ut ved romtemperatur.

Innføre ernæringsmessige urter i kostholdet ditt. Urter som svart valnøtt, vanlige nellik, og malurt brukes ofte for parasitt renser. Disse urtene målrette mange av parasitten er livsstadier, i hovedsak utrydde parasitter fra kroppen (se Ressurser nedenfor).

bruker hjemme rettsmidler for å fjerne den parasittiske ormer. Granateple juice, gresskarfrø, lakserolje og kokos er populære ingredienser som brukes til å drepe og hindre parasittiske ormer (se Ressurser nedenfor).

konsultere legen din eller lege. Avhengig av alvorligheten av tilstanden, kan en kirurgisk prosedyre være nødvendig å fysisk fjerne parasitten og dens egg. Røntgenundersøkelser kan være nødvendig å se parasitten i brystvev, og bestemme den beste mulige rute for fjerning.

Hint

 • Ikke prøv å tvangsflytte de parasittiske ormer selv, da dette kan føre til vev og organskade som kan være vanskelig å reversere. Oppsøk lege hvis du opplever alvorlige, langvarige symptomer på grunn av en parasittinfeksjon.

Hva skyldes parasitter i kroppen?

Hva skyldes parasitter i kroppen?


Parasitter er organismer som beiter på sine verter. Ifølge US Department of Agriculture, parasitter blir konsekvent identifisert som en viktig årsak til matbårne sykdommer i USA. Når en parasitt har infisert kroppen din, begynner det å trives i vev og organer, raskt reprodusere, som deretter kan føre til alvorlige medisinske problemer. Da forblir ubehandlet, kan en parasittisk infeksjon bli ødeleggende og til og med føre til døden.

Transmission

Å bli smittet med en parasitt kan være enkelt. En av de mest vanlige måter å bli infisert ved å spise forurenset mat eller vann. Kokt kjøtt er en måte for parasitter å overføre seg inn i kroppen din. En annen passasje av parasitter er gjennom fekal-oral rute. Dette betyr at hvis en person kommer i kontakt med avføring, for eksempel forurenset mat når en mat handler ikke vaske hendene, så du kan bli infisert.

Giardia duodenalis

Når du blir infisert med Giardia duodenalis, vil parasitten begynner å gjøre sitt hjem i tarmen. Giardia duodenalis smitter ved forurenset mat eller vann som inneholder infeksiøs stadium av organismen. En annen måte du kan få Giardia duodenalis er ved å sette inn elementer i munnen som har kommet i kontakt med noen infisert avføring av en person eller dyr. Symptomer på parasitten kan inkludere diaré, magekramper og kvalme. Ifølge USDA, kan en Giardia duodenalis infeksjon vare opptil seks uker, men noen tilfeller har pågått i årevis.

Trichinella spiralis

Trikinose er forårsaket av parasittiske rundorm Trichinella spiralis. Ifølge Charles Davis, MD, PhD of Medicine Net, er sykdommen forårsaket av inntak av kokt svinekjøtt produkter. Parasitten kan ikke overføres fra person til person, og er en matbåren smitte prosessen. Når du utvikler trikinose, kan det føles som om du har en alvorlig influensa. Symptomer manifest innen to dager for å spise forurenset kjøtt. Symptomer løse seg selv innen to uker til to måneder.

Taenia saginata & Taenia Solium

Taenia saginata er forårsaket ved å spise halvsteikt biff. Taenia Solium er forårsaket av å spise kokt svinekjøtt. T. saginata er en type bendelorm, mens T. Solium er en type parasittisk orm. Ifølge USDA, mennesker er den eneste vert for taeniasis. Denne typen infeksjon forekommer hyppig i underutviklede land, men reisende kan bli utsatt for en infeksjon. En taeniasis infeksjon kan vare i mange år hvis den ikke behandles, og føre til vekttap, fordøyelsesproblemer og tarm hindringer.

Toxoplasma gondii

Toxoplasma gondii er en parasitt som kan overføres gjennom inntak av forurenset mat, gjennom kontakt med en katt som er infisert (for eksempel rengjøring kattens søppel boksen), organtransplantasjon, blodoverføring eller fra en smittet mor til hennes barn. Toxoplasma gondii kan føre til en tilstand som kalles toksoplasmose. Denne tilstanden kan medføre influensalignende symptomer hos friske mennesker. Men de som har nedsatt immunforsvar, for eksempel HIV / AIDS-pasienter, kan toksoplasmose skape skade på hjernen eller øynene. Hvis du eier en katt, er det viktig å vaske hendene etter kontakt med sin søppel boksen. Hvis du er gravid, aldri rengjøre kattens liters boks, men har et familiemedlem gjøre det. Hindre katten din fra scavenging eller bruke for mye tid ute for å hindre en Toxoplasma gondii infeksjon.

Cyclospora cayetanensis

Cyclospora cayetanensis fører til en tilstand som kalles cyclosporiasis. Cyclospora cayetanensis kan overføres via forurenset mat og vann eller gjennom fekal-oral rute. Symptomene kan manifestere seg som muskelsmerter, lavgradig feber (under 100 grader Fahrenheit), kvalme og oppkast, og magekramper. I de fleste tilfeller vil Cyclospora cayetanensis opphøre innen en måned fra infeksjon. Imidlertid, i henhold til USDA, kan symptomer på cyclosporiasis tilbake.

Hva typer parasitter kan mennesker kontrakt?

Hva typer parasitter kan mennesker kontrakt?


Mennesker er infisert av to forskjellige typer parasittiske organismer. Protozoer, som er encellede organismer, forårsake en rekke ulike sykdommer - mens helminths eller parasittiske ormer lever i tarmen eller andre organer. Symptomene på infeksjon og fremgangsmåte for behandling variere, avhengig av hvilken type organisme ifølge Des Moines området Community College.

Giardia

Giardia intestinalis er også kjent som Giardia lamblia og Giardia duodenalis. Giardia parasitter lever i tarmen hos infiserte mennesker eller dyr. Parasitten finnes i alle regioner av USA og verden rundt. Den finnes i mat, vann eller jord som har blitt forurenset med infisert fecal restene. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, sprer Giardia via forurenset drikkevann eller ved å svelge infisert rekreasjons vann. Det sprer seg også gjennom ukokt mat smittet med Giardia, blant andre metoder. Personer med Giardia erfaring magesyke, diaré, gass og fettete avføring. Symptomene vanligvis vedvarer mellom to og seks uker.

Amebiasis

Den Entamoeba histolytica parasitten forårsaker amebiasis. Sykdommen kan ramme hvem som helst, ifølge CDC, men det er mest vanlig i tropiske land med dårlige sanitærforhold. Du kan bli smittet ved et uhell inntak av forurenset mat eller væske eller ved å plassere infiserte objekter i munnen. Symptomene er vanligvis ganske mild og involvere magekramper og løs mage, men noen ganger en mer alvorlig form av sykdommen som kalles amebic dysenteri utvikler. Hvis du har amebic dysenteri kan du lider blodige avføring, feber og magesmerter. I sjeldne tilfeller kan parasitten også kolonisere lungene, hjernen eller leveren.

Roundworm

Rundormer er helminths, eller parasittiske ormer som lever i tarmen. De infisere mennesker som lever i varme og tropiske klima. Ascariasis er den vanligste typen av rundorm infeksjon, ifølge University of Maryland Medical Center, denne sykdommen påvirker om lag 1 milliard mennesker. Nysmitte med ascariasis ved å spise eller drikke forurenset mat. Symptomene inkluderer nærvær av ormer i avføringen eller i spy - samt kvalme, diaré, vekttap og tretthet. Hookworms er en annen vanlig type rundorm infeksjon. Hookworm larvene trenge sålene på bare føtter og jobbe seg gjennom lungene og inn i tynntarmen. Hvis du er infisert med hookworms kan du være asymptomatiske og viser ingen symptomer i det hele tatt - andre opplever magesmerter, tap av appetitt, utslett, tungpustethet, hoste og pustevansker.

Bendelorm

Mennesker er utsatt for flere ulike typer parasittiske bendelorm. The Mayo Clinic viser at svinekjøtt bendelorm eller Taenia Solium er den farligste. Den voksne ormen, som vokser til å være rundt 20 fot lang, produserer egg som klekkes til larver. De larver skjema cyster i lever, hjerne eller muskel-vev. Ifølge Parasitesinhumans.org, cyster alder og deres skallkonstruksjoner svekkes - dette skaper en betennelses kroppslig reaksjon som innebærer svimmelhet, hodepine, kramper, organsvikt og selv plutselig død. Nysmitte med svinekjøtt bendelorm ved å spise kokt kjøtt, gjennom dårlig hygiene og ved eksponering for husdyr.

Hva Fjerner Riper på Briller?

Hva Fjerner Riper på Briller?


Briller koste mye penger, spesielt hvis du har øyeproblemer som krever spesielle linser eller må bære en sterkere resept. Fordi du må betale for et par briller nesten hvert år, er du forsiktig med å få riper på dem. Briller få riper fra slippe dem på bakken, blir plassert med forsiden ned og tilfeldigvis sovner i dem. I stedet for å betale en masse penger for å fjerne riper, kan du fikse dem hjemme.

Tannkrem og natron

Plain, fjerner hvit tannkrem riper fra både glass og plast linser. Alt du trenger å gjøre er å presse en skvett av tannkrem på en bomullsdott eller en bomullsklut. Gni forsiktig tannkrem i en sirkulær bevegelse over ripete linse i 10 sekunder. Du skyll glassene under vann og tørk med en myk klut. Tannkrem inneholder peroxide og tann hvitting ingrediensene er for slitende for linser. Baking soda fjerner også riper fra briller. GlassesCrafter.com sier å lage en tykk pasta av natron og vann, og bruke en bomull eller ull klut til å gni blandingen på linser. Skyll linsene og tørr med en myk bomullsklut.

Armor Etch

Armor Etch midlertidig fyller riper og etterlater en skinnende belegg på brilleglass. Det fjerner riper og den ytre dekker fra plastglass. The Centers for Disease Control and Prevention sier Armor Etch aktive ingrediensen, flussyre, er en kjemisk forbindelse som brukes til etsing glass og metall. Du må spraye et tykt lag av Armor Etch på hver side av brillene og la det sitte i ca fem minutter. Skyll av produktet og tørk med en klut. Dette produktet fungerer ikke på glass linser; det skader dem enda mer.

Car Products

Kommersielle bilprodukter fjerne riper fra briller. Ifølge GlassesCrafter.com, kan kommersiell bilvoks brukes til å polere biler brukes på objektiver med en myk klut og polert til du fjerner riper. Du må kanskje gjøre det flere ganger for dyptliggende riper. Regn og tåke repellents brukes på frontruter får også kvitt brille riper. Spylevæske tilbyr den ekstra fordelen av å rense fastsittende skitt og rusk av briller og fungerer som en antifogger når temperaturen endrer seg. Spylevæske fungerer bare for mindre riper, ikke for alvorlige linse riper.

Messing og sølvpuss

Messing og sølvpuss fungerer på plast brilleglass, men vil ikke fjerne riper fra glass linser. Hell polish på en bomullsklut og buff til riper ikke lenger er synlige. Du trenger ikke å skylle overflødig polsk; bare ta en ekstra klut og fjerne resterende produktene. Uansett hvilken metode du bruker for å fjerne riper, inkludert messing og sølvpuss, må du lese produsentens instruksjoner og slitasje hanske for å beskytte hendene.

Hva type parasitt som forårsaker lymfødem?

Det finnes flere typer lymfødem som ikke er forårsaket av parasitter, men Filariasis lymfødem (også kalt lymfatisk filariasis og elefantsyke) er en parasittsykdom som påvirker den menneskelige lymfesystemet. Denne parasittsykdom er ikke smittsom, men proklamerer Center for Disease Control (CDC) er det spre seg fra en person til den neste av mygg.

Årsak

Ifølge Lymphovenous Canada, er lymfødem filariasis forårsaket av tre typer parasitter, som er Wuchereria bancrofti, brungia malayi, og Brugia timori. Disse parasittene er innført i menneskekroppen ved infisert mygg.

Transportørene

Mygg ikke produserer disse parasittene som forårsaker lymfødem filariasis; i stedet, i henhold til CDC, er de bærere. Når et myggstikk en person smittet med parasittsykdom, blir mygg infisert med parasitter slik at det å injisere parasittene inn i en annen person.

Effekter

Når en person er smittet, CDC hevder, vil parasittene inn i blodstrømmen og vokse til voksne ormer. Ormene vil leve i kroppen fra 4 til 7 år. I løpet av den tiden, vil de voksne ormer gjøre millioner av egg (larver) som vil sirkulere i blodet og til slutt angriper lymfesystemet.

Symptomer

Ikke alle utvikler symptomer. For de som gjør, CDC erklærer tar symptomene år å utvikle etter at personen har vært smittet. Den parasittsykdom hindrer lymfesystemet fra fungerende forårsaker væskeansamling og hevelse av en infisert persons ben, armer, bryst og kjønnsorganer.

Tester og behandlinger

Lymphovenous Canada proklamerer disse parasitter (ormer) er mikroskopiske. Derfor, for å teste for lymfødem filariasis, leger undersøke en prøve av persons blod under et mikroskop for å påvise om noen parasitter er til stede. En person diagnostisert med parasittene "kan ta en årlig dose medisin kalt diethylcarbamazine (DEC). Medisinen dreper mikroskopiske ormer fra sirkulerer i blodet", ifølge CDC.

Risiko

Ifølge CDC, mennesker i fare for å pådra lymfødem filariasis er de som lever i tropiske og sub-tropiske regioner. Det "påvirker over 120 millioner mennesker i 80 land i deler av Asia, Afrika, det vestlige Stillehavet, og deler av Karibia og Sør-Amerika". CDC understreker også folk som bor i USA kan ikke bli infisert med disse parasittene (ormer).

Slik fjerner interne parasitter

Slik fjerner interne parasitter


Vekttap, tretthet og gastrointestinale plager er noen av de vanligste symptomene på en parasittinfeksjon. Mennesker er utsatt for mange typer interne parasitter, inkludert pinworms, rundorm og Giardia. Legen din vil kjøre diagnostiske tester for å finne ut nøyaktig hvilken type parasitt har gjort seg hjemme i kroppen din, slik at han kan foreskrive riktig medisinering. Stoffet dosering og lengde på behandlingen vil variere, avhengig av medisiner og infeksjon. Følg alle legens instruksjoner. Vurder å bruke hjemme rettsmidler i tillegg til medisiner for å utvise parasitter.

Slik fjerner interne parasitter

Medisiner

•  Ta en dose på mebendazol, albendazole og pyrantel pamoate samtidig å behandle en pinworm infeksjon. Gjenta dose to uker senere for å hindre en reinfeksjon. Hvis andre i husholdningen lider av den samme infeksjon, bør alle ta doser på samme tid.

Ta en medisiner som tinidazole eller metronidazol å behandle en Giardia-infeksjon. Hvis du tar tinidazole, vil du bare trenger én dose. Infiserte barn kan ta nitazoxanide lettere, fordi det er tilgjengelig som en væske i stedet for en pille. Kvinner som er gravide er mer sannsynlig å ta paromomycin å redusere risikoen for fødselsskader.

behandle en rundorm infeksjon med mebendazole, ivermectin, albdendazole eller pyrantel. Det finnes flere forskjellige typer rundorm infeksjoner, for eksempel trikinose, hookworm, whipworm og loiasis. Den nøyaktige medisin du bør ta avhenger av spesifikk diagnose. Leger ofte foreskrive albdenazole for trikinose og mebendazole for hookworm eller whipworm infeksjoner.

Ta en sekundær medikamenter, i tillegg til stoffet som behandler infeksjoner, hvis legen anbefaler det. Noen pasienter med trikinose erfaring muskelsmerter eller allergiske reaksjoner som larvene inn musklene og frigi kjemikalier. Smertestillende midler behandle muskelsmerter, mens kortikosteroider lindre allergiske reaksjoner.

Hjem Rettsmidler

Endre ditt kosthold for å oppfordre de interne parasitter å forlate kroppen din. Unngå å konsumere sukkerarter, med unntak av honning. Skjær ut enkle karbohydrater fra kosten, slik som raffinert mel produkter, frukt og meieriprodukter. Dette skaper et miljø i kroppen din som er mindre gjestfrie til parasitter.

Boost fiberinnholdet i måltidene dine til å hjelpe utvise parasitter eller ta en fiber supplement.

Spis matvarer som kan bidra til å rydde opp parasittinfeksjon, som papaya frø, gresskarfrø, gulrøtter og rå hvitløk.

8. Ta et papain supplement, som er et fordøyelsesenzym. Det kan bidra til å fjerne parasitter fra fordøyelseskanalen. Ta supplement gang daglig 30 minutter etter eller før du spiser et måltid.

Hint

 • Hvis du er på en spesiell diett av medisinske årsaker, som for eksempel diabetes snakke med legen din før du endrer din diett.
 • Endringer i kostholdet og kosttilskudd bør aldri ta plassen til medikamenter for å behandle en parasittinfeksjon.

Hva er en parasitt rens?

Hva er en parasitt rens?


Ifølge Verdens helseorganisasjon, 3,5 milliarder mennesker lider av noen form for parasittinfeksjon. Ikke alle av disse bor i utviklingsland. Selv om den sunne menneskelige kroppen er i stand til bekjempelse av mange parasitter, kan en person med en kompromittert immunitet ikke være i stand til å kvitte seg med parasittinfeksjoner. Når en parasitt tar opphold i gastrointestinal (GI) tarmkanalen, vil den bli der, leve av næringsstoffer med mindre fjernet gjennom en parasitt rens. Mens det er mange reseptbelagte medisiner for behandling av en rekke parasitter, talsmenn for helhetlig og naturmedisin anbefaler en parasitt rens for å fjerne parasitter fra mage-tarmkanalen.

Betydning

Ifølge Journal of American Academy of Physicians, er det en rekke måter som en person kan få parasitter. Den vanligste måten er gjennom rå mat, forurenset vann og kontakt med husdyr. Men uhygieniske levekår øke sjansen for at en parasitt vil bosette seg i mage-tarmkanalen av en pasient.

Symptomer

Ifølge Mayo Clinic, en gang parasitter forbruker næringsstoffer i din mage-tarmkanalen, slipper de skadelige giftstoffer. Disse giftstoffene kan opprette flere helseproblemer, inkludert symptomer på irritabel tarm syndrom (IBS), magesmerter, feber og frysninger. Flere alvorlige tilfeller kan føre til død, som i tilfelle av malaria. Noen tilfeller, slik som mild trikinose forårsaket av rundormer, kan har ingen symptomer og gå ubemerket.

Behandling

Fordi det er mange forskjellige typer parasitter, parasittiske renser inneholde mange "naturlige" ingredienser med påstander om at de er rettet mot så mange forskjellige parasitter som mulig. Det finnes to metoder for å administrere en parasitt rens. Hjemmet rette metoden krever omfattende søker for alle ingrediensene og blande det selv. Men, jo mindre tidkrevende, men vanligvis dyrere kit metode - er også tilgjengelig - det vil si å kjøpe en ferdig montert kit fra en holistisk eller naturlig healing kilde.

Forholdsregler

De fleste parasittiske renser inneholde minst disse tre elementene: svart valnøtt skrog (høstet grønn), nellik og malurt. Disse er i pulverisert form og er inntatt. Vær forsiktig aldri å ta mer enn de anbefalte doser av hvert stoff. Også drikke rikelig med vann.

Advarsel

Ifølge Mayo Clinic, er det ingen vitenskapelige bevis for å støtte eller motbevise de gunstige påstander om at talsmenn for rensing gjør. Men det er noen alvorlige helsemessige bekymringer som er sentrert på rensing, inkludert en økt risiko for dehydrering. En annen alvorlig bekymring er at avføringsmidler som brukes i kolon rensing som inneholder natriumfosfat kan føre til en økning i elektrolytter. Dette kan kan være farlig for pasienter med nyre-eller hjertesykdom.

Hvordan rense kroppen for parasitter

Hvordan rense kroppen for parasitter


Rensing kroppen for parasitter har blitt en mer populær praksis de siste årene på grunn av de gjenkjennelige effekter bakterier og organismer vi kan spise eller drikke, eller på annen måte absorberer fra vårt miljø. Du kan fjerne parasitter fra kroppen din ved å ta urte kosttilskudd, piller og tinkturer. De kan bidra til å redusere mange helsemessige bekymringer. Følg disse trinnene for å finne ut hvordan.

Bruksanvisning

Velge riktig program for rensing kroppen av parasitter

Forskning de ulike metoder for rensing kroppen for parasitter som bruker upartiske kilder som CureZone.com (se Ressurser nedenfor) snarere enn selskaper som selger sine egne renseprodukter. Du vil også kunne sammenligne priser på de ulike parasittiske urt formler, som spenner fra billig til svært kostbart. Finn en som passer ditt budsjett.

Velg en alt-i-ett parasittisk rensing produkt hvis du ønsker å ta opp en rekke parasitter. Miks og match visse urter og tinkturer å håndtere mer spesifikke helseproblemer.

Vurder å plassere alle andre i din husstand, og med kjæledyr, på samme rens samtidig. Parasitter kan overføres lett fra organisme til organisme.

Vær forberedt på å håndtere tanken på å se levende parasitter i avføringen. At synet kan være urovekkende for mange mennesker. Hvis du vil, men du kan bruke et dørslag for å undersøke avføringen mer nøye for å se hva slags parasitter blir eliminert.

Rense kroppen for parasitter

Velg en periode for rens som ikke vil forstyrre hverdagen din. Mens en endring i dietten ikke er nødvendig, er ofte hyppige doser i løpet av dagen. Det er lurt å være i nærheten av et toalett.

Forbered deg på noen av de bivirkninger som kan oppstå under en parasittisk rens, inkludert uregelmessig avføring, kramper, nyresmerter og til og med tåkete syn.

Plan for å gå gjennom mer enn en parasittisk rens for å oppnå de beste resultatene. En behandling kan bare fjerne et enkelt lag av parasitter i fordøyelseskanalen. De fleste utfører parasittiske renser med jevne mellomrom på grunn av den stadige gjeninnføring av parasitter i vårt fordøyelsessystem.

Clove, malurt, svart valnøtt olje og gresskarkjerner er tradisjonelle vestlige urter for å bli kvitt parasitter. Disse kan tas oralt, eller ved tinkturer brukes som et klyster.

Tips og advarsler

 • Konsultere legen din før du gjør en kropp rens for parasitter, særlig hvis du er på noen reseptbelagte medisiner som kan reagere med rensing prosedyren.
 • Hvis du opplever alvorlige gastrointestinale plager, kvalme, diaré eller forstoppelse, søke medisinsk hjelp umiddelbart.

Kolon Rensing for forstoppelse og parasitter

Uansett hvor forsiktig du er om hva du spiser, kan giftstoffer bygge opp i kroppen din over tid. Disse giftstoffene kan påvirke hele systemet, forårsaker en rekke helseproblemer. Opphoping av giftstoffer i systemet ditt begynner i tykktarmen. Hvis du opplever symptomer på å være sliten, irritabel og deprimert; har hyppig hodepine og uregelmessighet; og tilbakevendende gass, allergi eller intoleranse for visse matvarer, kan du være i behov av kolon rensing. Gjennom kolon rensing, kan du balansere systemet ditt og forbedre din fysiske, følelsesmessige og mentale helse.

Funksjoner av Colon

Maten vi spiser er behandlet gjennom tarmen. Som maten reiser gjennom tarmen, de næringsstoffene kroppen trenger er fjernet og sluppet ut i blodet og avfallet blir eliminert. Folk har en tendens til å overspise til tider, å legge for mye materiale inn i tykktarmen. Tykktarmen kan bli overbelastet og erfaring blokkering, noe som fører til forstoppelse. Når dette skjer, kan avfall bygge opp i tykktarmen, forårsaker utslipp av giftstoffer og parasitter som påvirker andre kroppslige systemer.

Helsemessige fordeler av Kolon Rensing

Hensikten med kolon rensing er å fjerne stillestående materiale fra kolon, for derved å redusere toksiske nivåer i kroppen såvel som skadelige bakterier, parasitter, tilsetningsstoffer, tungmetaller og skadelige kjemikalier. Kolon rensing forbedrer effektiviteten av tykktarmen, noe som betyr at maten er fordøyd og avfall blir eliminert i en mer presis måte, noe som gir mindre mulighet for oppbygging og gjentakelse av skadelige giftstoffer og parasitter.

Kolon Rensing Diet

En god kolon kosthold hjelper kolon fungere skikkelig. Dessverre gjør den moderne vestlige kosthold gjør ikke dette; faktisk den svært bearbeidet maten vi spiser i dag gjør det motsatte. Vi trenger å gå tilbake til å spise slik våre forfedre gjorde, en diett høy i naturlig ubehandlet mat og masse fiber. Naturlige matvarer kan brytes ned lett, og fiber holder ting i bevegelse sammen i tykktarmen, hindrer forstoppelse og oppbygging av giftstoffer og parasitter. Kostholdet bør bestå av mye frisk frukt og grønnsaker, mutter, bønner, fullkorn, fisk, små porsjoner av magert kjøtt og meieriprodukter og mye vann. Du bør unngå rask mat, stekt mat, junk mat, herdede oljer, delvis hydrogenert oljer, raffinert sukker og bearbeidet hvit blomst. Lær hvilke matvarer er bra for deg og du vil unngå, og deretter ta de riktige valgene i matbutikken.

Kosttilskudd for å forbedre dietten

Avføringsmidler og vanndrivende urter som lakris rot, alfalfa, fiolett blad og marshmallow root rense ut overflødig og påvirket avfall fra tykktarmen (kur og forhindre forstoppelse). Svart valnøtt skrog og gresskar frø fjerne parasitter; Irsk mose og lidenskap blomst blad lindre irritasjon i fordøyelseskanalen; Trollhassel, paprika, gentian rot og tranebær fungere som antiseptisk, anti-inflammatorisk og antioksidanter. Med mindre du er svært kunnskapsrik om formulering av urter, kan det ikke være praktisk å ta alle disse; Det er imidlertid praktiske formuleringer tilgjengelig på helse butikker med disse og andre urter som er laget for kolon-rensing formål. Alternativt kan du ta kontakt med en herbalist å ha formuleringer forsterket for deg.

Fordi potente urte formuleringer som raskt avgifte kolon kan forårsake hodepine, kvalme og andre symptomer, er det en god idé å starte med mildere formulering for å teste kroppens toleranse for ulike urter. Når du blir kjent med ulike formuleringer og finne ut hva som fungerer best, kan du justere doseringen eller prøv formuleringer med forskjellige ingredienser.

Hvordan Kill Parasitter Med Hudbehandling

Hvordan Kill Parasitter Med Hudbehandling


Ingenting gjør huden din gjennomgå lignende parasitter. Selve ideen om bugs gravende i huden din er motbydelig for de fleste mennesker. Imidlertid har ingen å leve med hud parasitter for lang. Aktuell hud behandlinger er tilgjengelige for å behandle skabb og lus, de to viktigste formene for hud parasitter. Suksess avhenger ikke bare av å følge den riktige løpet av behandlingen, men også om hvordan du rengjør alle sengetøy, møbeltrekk og klær for å utrydde de stedene disse svært smittsom, mobile parasitter kan skjule.

Bruksanvisning

•  Gå til legen din for å finne ut hva slags parasitt du har. Skabb og kropps lus har lignende symptomer og kropp, hode og kjønnshår lus er faktisk forskjellige arter av insekter. Legen din vil trenge for å identifisere feilen som plager deg slik at hun kan foreskrive riktig behandling.

Påfør permetrin krem resept fra topp til tå for å bli kvitt skabb. Omtrent en uke senere, gjelder den andre behandlingen. Les resept for nøyaktig antall dager, noe som kan variere basert på ditt tilfelle. To søknader vanligvis danne en komplett behandling hvis du har skikkelig vasket klær og sengetøy for å hindre ny infeksjon. Selv om kremen kan drepe av skabb midd, forventer symptomatisk klør å fortsette i flere uker.

Shampoo, vaske eller bruke din lindan resept for skabb. Lindan er en eldre medisiner som er veldig kraftig og ikke trygt for barn, gravide eller de med nedsatt immunforsvar. Leger fortsatt tidvis bruke den på alvorlige tilfeller av skabb. Lindan kommer i tre former: krem, kroppsvask og sjampo. Bruk som anvist for din foretrukne form for lindan. Behandlinger bør finne sted en uke fra hverandre.

Vask deg med såpe og varmt vann for å avslutte en kropp lus. Noen ganger er dette nok, forutsatt at du også vaske klær, sengetøy og rense møbeltrekk. Hvis dette ikke er tilstrekkelig, kan du bruke en over-the-counter lus behandling. Følg instruksjonene nøye som misbruk av disse kraftige kjemiske sjampo kan være skadelig.

Tips og advarsler

 • Svært få bugs som bite krever hud behandling. Veggedyr, lopper og chiggers, for eksempel, må være utryddet. De bor ikke på menneskelige verter. Skabb og lus er de eneste to vanlige parasitter som lever på mennesker, bortsett fra flått, som kan fjernes for hånd.

De beste ting å Kill Parasitter

De beste ting å Kill Parasitter


Innvollsparasitter kan finnes overalt - i jord, mat, vann og selv i luften. Forskere har identifisert mer enn 3200 varianter som varierer i størrelse fra mikroskopiske til flere meter i lengde. Mens disse parasittene bor hovedsakelig i tarmen, kan de sendes til andre deler av kroppen, inkludert lungene, lever og hjerne. Disse parasitter kan leve i det menneskelige legeme i årevis uten å forårsake noen åpenbare symptomer, noe som gjør diagnose og behandling nesten umulig. Noen mennesker med parasittinfeksjoner kan oppleve tretthet, tilbakevendende diaré, magesmerter, gass, oppblåsthet, vekttap eller vektøkning. Noen parasitter kan forbli i en persons tarmen ubestemt tid, og ikke skape noen store helseproblemer, mens andre kan forårsake sykdom eller død hvis det ikke fjernes. Det finnes flere metoder som har vist seg effektive i å drepe innvollsparasitter.

Urter

Det finnes en rekke urter som har vist seg effektiv på å eliminere innvollsparasitter. De omfatter svart valnøtt skrog, malurt, nellik, gentian rot og timian. Tar noen av disse urter alene, eller sammen, bør drepe eventuelle parasitter som bor i tarmen i ca en uke.

Diett

Hvitløk, som også er en kraftig antioksidant, er en utmerket måte å rense kroppen for parasitter. Det er best å ta hvitløk alene i stedet for i en forberedt måltid for best resultat. Andre matvarer som dreper parasitter inkluderer tyttebær og rå tranebærjuice og gresskarfrø. Innlemme disse matvarene i et sunt kosthold vil hjelpe drepe eventuelle parasitter som lever i tarmen. Probiotika og matvarer rike på betakaroten er også nyttig fordi de gjenopprette gut helse og gjøre tarmen mindre ugjennomtrengelig for parasitt larver.

Kolloidalt sølv

Kolloidalt sølv er ionisk sølv mikropartikler suspendert i rent vann. Det er spioneringen som en trygg og effektiv anti-sopp, bakteriedrepende middel, antibiotika og infeksjon-kampene sammensatte. Den ioniske sølv absorberes gjennom slimhinner og i hovedsak choker parasitter.

Legemidler

For personer med alvorlige parasittinfeksjoner eller infeksjoner som ikke har svart på noen annen behandling, besøke en lege kan være løsningen. En krakk test kan bestilles som vil avgjøre hva slags parasitt egg blir utgytt fra slimhinnen i tarmen. Når legen har bestemt hvilken type parasitt som forårsaker problemet, kan han eller hun foreskrive en riktig medisinering for å eliminere dem.

Hvordan behandle lever Parasitter

Mens tanken på parasitter som lever i kroppen din er neppe behagelig, er det likevel svært viktig å diagnostisere og behandle lever parasitter umiddelbart. Noen arter kan utgjøre store langsiktige helserisiko hvis igjen alene. Leveren er det til nytte for deg, så ta skritt for å kaste ut noen snyltere før de har en sjanse til å slå dine vitale organer i en buffet.

Hvordan behandle lever Parasitter

•  Kjenn symptomene på parasittangrep. Menneskelige parasitter kan være vanskelig å diagnostisere, siden det kan være en rekke symptomer. Se etter magesyke, oppblåst mage, forstoppelse eller diaré, blodig avføring, astma, anemi, utslett og følelse av utmattelse og nervøsitet. Noen infestations også resultere i smerter i øyet, søvnløshet og kompromittert immunitet.

Pocket din stolthet og se legen din. Forlegenhet og avsky faktorer er ingenting sammenlignet med hva lever parasitter kan gjøre med deg. Vanlige parasitter er bendelorm og rundorm, også kalt helminthes. Disse skadedyr bor i ulike områder, blant annet leveren, hvor de forbruker næringsstoffer som bør være fordel deg mens skiller ut avfallsstoffer som kan gjøre deg svært syk. Venstre udiagnostisert og ubehandlet, kan parasitter føre til alvorlige helseproblemer.

Vær oppmerksom på risikofaktorene. Hvis du har drukket forurenset mat som feilaktig vasket grønnsaker, ustekt fisk eller forurenset vann, kan det hende du har plukket opp lever parasitter. Du kan også være i fare hvis du har møtt mennesker eller dyr avføring brukes som gjødsel eller hvis du har svømt i forurenset vann.

Fortell legen din hvor du har vært og hva du har gjort. Dette vil bidra til å bestemme hva Hitchhikers du kan ha plukket opp og hvordan best å gi dem støvelen. Praziquantel er en av de mest vanlige stoffene som brukes til å behandle lever parasitter i mennesker og dyr. Imidlertid kan parasitter som Fasciola hepatica ikke svare på Praziquantel, slik at andre medisiner som triclabendazole eller bithionol kan gis i stedet.

gjennomgå en operasjon, hvis det er nødvendig. Vanligvis bare et alvorlig angrep av lever parasitter krever kirurgi. Kirurgi kan være nødvendig for å innpode narkotika inn i leveren eller gallegangene eller til drenering abscesser og blokkerte kanaler. Hvis et stort antall parasitter er til stede, kan de være nødvendig å kirurgisk ekstraheres gjennom en fremgangsmåte slik som endoskopi.

Pass på at parasitter som invadere ett område ikke bare flytte til et annet nabolag. For eksempel kan amøbe forårsake abscesser eller sår på det punktet av oppføringen til blodet, men de kan reise på å bosette seg i leveren. Hold alle avtaler for oppfølging for å sikre at de lever parasittene ikke kommer tilbake.

Iverksette tiltak for å hindre fremtidige invasjoner. Redusere eksponering for risikofaktorer som forurenset mat og vann. Vurdere alternative behandlinger for å hindre fremtidige angrep av parasitter. Naturlig rettsmidler inkluderer svart valnøtt skrog oljer, malurt kapsler, fersk malt nellik og andre urter. Søk på nettet etter informasjon om parasitt rensing programmer og snakke med legen din om alternativer.

Parasitt rens for barn

Dessverre, noen mennesker opplever parasitt invasjoner i kroppen sin. Parasitter kan gjøre veien inn i kroppen gjennom en rekke måter, og når de gjør det, er umiddelbar behandling for å bli kvitt dem. Parasitter er spesielt vanlig å se hos barn fordi de er unge og ikke forstår viktigheten av ting; slik som å vaske hendene så vel som de setter ting i munnen. Heldigvis finnes det måter å kvitte barn av disse parasittene.

Hva er parasitter?

Parasitter er organismer som finner veien inn i kroppen og gjør seg et hjem. De strømmen av det menneskelige legeme, hovedsakelig av blod, og kan føre til skade på vevet. De kan leve i mange forskjellige organer i kroppen; De vanligst, tarmene. Men de har også blitt funnet å leve i visse organer, slik som leveren og hjernen. De er ekstremt farlige former for liv, og kan føre en person til å bli veldig syk hvis den ikke behandles umiddelbart.

Diagnostisering Parasitter hos barn

Når parasitter er diagnostisert, kan du begynne å behandle dem. Det finnes noen måter å diagnostisere parasitter og mange ganger det kommer an på hvor parasittene er plassert, samt hvilken type de er. Noen parasitter; særlig de som finnes i tarmkanalen, kan diagnostiseres gjennom å se på et utvalg av avføring under et mikroskop. Noen parasitter kan ses på ultralyd eller andre filmer, så vel som gjennom blodprøver. Når de har fått diagnosen, kan rense berørte området med en parasitt rens begynne.

All nautral parasitt Cleanser

Å behandle parasitter, er en rens anbefales. Dette rens, hvis brukt som angitt, vil ikke bare kvitt barnet av parasitter, men av sine egg også. Det er en helt naturlig rens består av svart valnøtt skrog, malurt og felles fedd. Alle tre urter må brukes sammen og tas oralt for å kvitte barnet av parasitter. Det har blitt sagt at disse tre urter vil kvitte seg med mer enn 100 parasitter.

All Stop Parasite Cleanser

All Stop er en parasitt cleanser som hevder å kvitte barnet ditt av mer enn 100 parasitter inkludert bendelorm. Det er en 21-dagers renselsesprosess som vil kvitte barn av protozoer, flukes, rundormer, sprett og hele bendelorm, som mange rensemidler sies ikke å være i stand til å gjøre. Med All Stop, kan du bli kvitt en bendelorm hode og hale, så det er ingen sjanse for gjenvekst. Alle Stop er en god intestinal avgiftning system, fordi det er en anti-inflammatorisk, så vel som den vil øke blodstrømmen og blodsirkulasjonen i de berørte områdene.

Effekter av Parasite Renser

Effektene av parasitt renset er å få ditt barns kropp tilbake til god helse. De er ment for å stoppe parasitter fra tappe mer av ditt barns næringsstoffer og vitaminer enn nødvendig. De vil hjelpe barnet ditt bli bedre og samle krefter mye raskere. Fordi parasitter kan gjøre barnet ditt veldig syk, særlig på lengre disse parasittene har lov til å bo i kroppen, det er bedre å få dem i gang med en cleanser så snart som mulig.

DIY parasitt rens

Hvis du har blitt diagnostisert med en parasitt, vil du kanskje vurdere å drive din egen parasitt rens. En parasitt rens vil fjerne parasitter som har invadert kroppen og organer. Du kan kjøpe legemidler fra apotek til dette formålet, men det er også mange naturlige alternativer. Du kan finne og kjøpe visse urter i helsekostbutikker som vil drepe parasitter. Du må da følge noen retningslinjer for å administrere dem i riktig doser for å oppnå den parasitt rens.

DIY parasitt rens

•  Forbered en kopp eplejuice blandet med 30 dråper svart valnøtt skrog, en malurt kapsel, og en kapsel av nellik. Svelg denne dosen 30 minutter før måltider, tre ganger om dagen. Følg denne diett i en uke. Svart valnøtt skrog og malurt drepe unge og voksne parasitter, og nellik drepe parasitten egg.

•  Opprettholde samme regime for den andre uken. Svart valnøtt skrog dosering forblir den samme. Ta to kapsler hver av malurt og nellik.

•  Fortsett prosessen for en tredje uke. Ta 30 dråper svart valnøtt skrog med tre kapsler hver av malurt og nellik. Mange parasitter vil allerede ha dødd den første uken, men du kan fortsette i opptil tre måneder dersom det er nødvendig, å opprettholde den tredje uken dosering.

Drikk store mengder vann daglig gjennom hvert trinn av rens. Hvis du ikke kan sove godt om natten, ta opp til fire L-ornithine kapsler for å hjelpe deg med resten.

Hint

 • Du kan også kjøpe en ferdig parasitt rens kit som inneholder alle de nødvendige ingrediensene og forberedt doser.
 • Ta aldri mer urter for å påskynde prosessen. Følg de anbefalte doser for å sikre et sunt resultat.

Hvordan Naturligvis bli kvitt parasitter i kroppen din

Hvordan Naturligvis bli kvitt parasitter i kroppen din


Parasitter kan skape alvorlige og noen ganger livstruende helseproblemer. De er ikke en bakterie eller virus; de er vanligvis mye mer farlig enn de to. Parasitter lever i menneskelige organer og mate ut av blod eller maten du spiser. Disse parasittene til slutt føre til helseproblemer. Symptomer på en parasitt kan være diaré, flatulens eller oppblåsthet, oppkast eller kvalme, magesmerter, forstyrret fordøyelse og tretthet eller svakhet. Du kan bli infisert med parasitter fra reiser, forurenset mat eller vann, mygg, inhaling infisert støv, gjennom huden din og selv fra kjæledyr. Den beste naturlige måten å bli kvitt parasitter er ved rensing av tykktarmen.

Hvordan Naturligvis bli kvitt parasitter i kroppen din

•  Diskuter behandle alle i hjemmet, inkludert familien kjæledyr. Behandling av bare én person i familien vil være uten betydning dersom parasitten er fortsatt dveler i et annet familiemedlem. Reinfestation ville sikkert forekomme.

Kjøp et kolon rens som består av svart valnøtt skrog, malurt og nellik. Alle tre urter må brukes sammen for å være effektive. Svart valnøtt skrog og malurt skrog rense kroppen for fullt utviklede og utviklings parasitter. Nellik ødelegge eggene som parasitter lå å klekkes inne i kroppen din.

Ta tre dråper av rens av munnen tre ganger per dag med din favoritt noncarbonated drink. Du kan også blande det med vann. Det anbefales at du begynner med bare tre dråper, gradvis øke dosen til 10 dråper per dag i 14 dager.

•  Lag og bruke en probiotiske klyster for å fjerne parasitter fra kolon vegger. Du kan være i stand til å fjerne parasittene fra øvre fordøyelseskanalen, men du vil trenge behandling for nedre fordøyelseskanalen, som inkluderer tykktarmen, også.

Klargjør probiotiske klyster ved å tømme fem probiotiske kapsler i 30 ml varmt vann og hell blandingen i din klyster flaske eller bag. Bruk instruksjonene på etiketten eller pakningen at klyster pose eller flaske kom inn.

Hint

 • Hvis du ikke har blitt kurert av dine parasitter etter behandling bør du ta neste skritt å se en lege.

Black Walnut Hull Cleanse for parasitter

Black Walnut Hull Cleanse for parasitter


En parasitt er en levende organisme som overlever ved å skaffe mat og ly fra en annen levende ting. Mens noen parasitter ikke er til skade for verten der det lever og mater, andre kan være skadelig, forårsaker sykdommer og lidelser i kroppen. Mye som dyr, mennesker inneholde parasitter i kroppen som kan føre til ulike symptomer og sykdommer hvis den ikke behandles. I århundrer har folk brukt svart valnøtt skrog til trygt og naturlig fjerne parasitter og innvollsorm fra kroppen.

Parasitt Symptomer

De fleste mennesker er verter for parasitter. Symptomer inkluderer fordøyelsesproblemer, gastrointestinale problemer, leddsmerter, økt tilfeller av infeksjon, allergier, hudproblemer og etter måltid tretthet. Ta svart valnøtt skrog hvis du lider av ringworms, pinworms, rundorm eller bendelorm. Parasitter er svært smittsomt, spesielt pinworms. Hvis du bor sammen med andre mennesker, må du behandle dem for parasitter også, så det er mest sannsynlig smittet.

Dosering

Du kan ta svart valnøtt skrog i kapselform eller i flytende form. Ta det på tom mage ca 15 minutter før neste måltid. På Diagnose-Me.com, anbefaler Dr. William Cowden ta en svart valnøtt skrog kapsel to ganger om dagen. Gradvis øke dosen hver dag frem til du tar seks kapsler, tre ganger om dagen for dag syv av behandling. For dag åtte til 14, tar to kapsler tre ganger daglig.

Den totale tiden for å rense kroppen for parasitter skal være om 10 til 14 dager. Du kan imidlertid velge å ta en ukes pause etter at syklusen er ferdig, og deretter fortsette med svart valnøtt skrog for en annen 10 til 14 dager.

Process

Svart valnøtt skrog vil drepe parasitter i voksen form. Sørg for at din svart valnøtt skrog ekstrakt eller kapsler er hentet fra grønne skrog som ikke har modnet. Hvis skroget er blitt svart eller forfaller, vil det være ineffektive i å fjerne parasitter. Sørg for å drikke rikelig med vann for å skylle parasitter ut av kroppen.

Du bør ikke ha bivirkninger av å bruke svart valnøtt skrog. Men hvis tatt i forbindelse med noen medisiner, kan det hende du har brystsmerter, elveblest eller pustevansker. Noen mennesker kan utvikle en allergi mot svart valnøtt skrog.

Til å begynne en rens, kjøpe svart valnøtt skrog på en helsekost butikk eller på Internett. For best mulig resultat, er det ofte brukt i kombinasjon med to andre urter, nellik og malurt. De svart valnøtt skrog og malurt drepe voksne parasitter, mens nellik ta vare på eggene.