Digidexo.com

bekken for avføring

Slim avføring hos barn

Slim avføring hos barn kan være en årsak til bekymring hvis de oppstår regelmessig eller bli kroniske. Slim i avføringen kan være en indikasjon på en alvorlig helsetilstand som Crohns sykdom, irritabel tarm sykdom eller ulcerøs kolitt. Det kan også være et resultat av endringer i de naturlige bakterier i fordøyelseskanalen og kan følge diaré eller forstoppelse. Normalt slim hjelper linje og smøre tarmen, og mest avføring inneholder en liten mengde av slim.

Bakteriell overvekst

Ifølge feil diagnose, en av årsakene til slim avføring hos barn er bakteriell overvekst. Normalt er det en viss mengde bakterier i fordøyelseskanalen. Dette er sunn og hjelper på fordøyelsen. Men hvis det vokser ut av kontroll, så det kan bidra til slim i avføringen. Symptomer på bakteriell overvekst inkluderer oppblåsthet, gass og slim avføring. Disse symptomene kan lindres ved å spise yoghurt, som vil balansere fordøyelsessystemet bakterier.

Blodig avføring

En annen alvorlig grunn til bekymring er hvis slim avføring ledsages av blodig eller vente avføring. Dette er en indikasjon på at det er blødning i tarmen eller endetarmen. Lyse røde avføring indikerer blodet kommer fra endetarmen eller nedre fordøyelseskanalen, ifølge MedlinePlus. Mørkere avføring indikerer at blodet kommer fra den øvre fordøyelseskanal, slik som magesekken eller tynntarmen. Avføring blir mørkt og tjæreaktig når de har vært utsatt for fordøyelsesenzymer juice.

Ulcerøs kolitt

Ifølge feil diagnose, kan en av årsakene til slim i avføringen være ulcerøs kolitt, som kan påvirke ungdom og unge voksne, og er en tilstand der tarmkanalen er kronisk betent. Personer med ulcerøs kolitt ofte opplever hyppige utbrudd av diaré og forstoppelse. Det finnes ingen kur, og behandling inkluderer ofte endringer i livsstil og kosthold, ledsaget av medisinering.

Crohns sykdom

Crohns sykdom er lik ulcerøs kolitt og er også ledsaget av kronisk diaré og forstoppelse og av og til slim i avføringen. Crohns sykdom kan påvirke enkeltpersoner i alle aldre og er behandlet med diett endringer og medisinering. Det finnes ingen kur for denne lidelsen, og mange synes det er ekstremt nedbrytende.

Tarmobstruksjon

Slim i avføringen kan også være en indikasjon på tarmobstruksjon, i henhold til feil diagnose. Dette er en alvorlig tilstand som krever øyeblikkelig legehjelp. Barn med denne tilstanden vil ha problemer passerer gass og kan ikke ha en vanlig avføring i flere dager. Barna har sitt eget naturlige og normale rytme for avføring, men hvis barnet ditt ikke har flyttet sin avføring i flere dager, og dette er ikke normalt for dem, vil de være i store smerter og kan kun ha små oppfordrer til å flytte sine avføring som er ledsages bare av mengder slim. Hvis dette er tilfelle, søker oppmerksomhet fra barnets lege eller legevakt.

Hjem tiltak for å fremme regelmessig avføring

Tarm uregelmessighet er en vanlig helseplage, og over 4 millioner amerikanske voksne er rapportert å være forstoppet mesteparten av tiden. Det er mange endringer i livsstil og hjem rettsmidler fra kjøkkenet og medisinskapet som kan hjelpe behandle forstoppelse og øke tarm regularitet.

Om tarmen regularitet

Individuelle avføringsmønster varierer mye fra flere avføringer i dag til en hver to eller tre dager, men en person er generelt ansett for å være forstoppet hvis avføring ikke har skjedd for tre eller flere dager. Forstoppelse kan være forårsaket av livsstil problemer som utilstrekkelig væskeinntak, en lav-fiber diett med høyt raffinert mat og mangel på mosjon. Tarm uregelmessighet kan også skyldes medisinske tilstander og reseptbelagte stoffet bivirkninger. Forstoppelse er mer vanlig hos kvinner og er ofte rapportert som en bivirkning forekomst av svangerskapet. Hvis venstre ubehandlet, kan forstoppelse ha negative helseeffekter, inkludert toppelse, tarmobstruksjon og utvikling av hemorroider fra anstreng.

Kjøkkenrettsmidler

En enkel måte å redusere kronisk forstoppelse er å øke fiber i kosten. Du bør spise fiberrikt brød produkter som hel-korn korn, pasta og brød i stedet for produkter laget med raffinert hvitt mel. Cruciferous grønnsaker som brokkoli, kål og grønne blader er høy i fiber, og det er nyttig å spise grønnsaker rå eller lett dampet for å opprettholde fiberinnholdet. De fleste bønner som kidneybønner, pinto bønner og grønne erter er lastet med fiber som er de fleste nøtter som mandler, cashewnøtter og pekannøtter. High-fiber frukt inkluderer mango, papaya, fiken og svisker. Å spise frukt som epler og pærer med huden øker fiberinnholdet som gjør spise frøene i frukt som bær og druer.

Andre kjøkken rettsmidler er spesielt nyttig i å lindre akutt forstoppelse ved å fremme avføring med sukker eller med noe som inneholder pektin, ved hjelp av oljesmøring eller oppmuntre bulk krakk produksjon. Et vanlig brukt middel for barn som er forstoppet er å drikke 2 ss melasse eller mørk sirup i en kopp varmt vann. Olivenolje blandet halvt om halvt med juice kan bidra til å smøre fordøyelseskanalen. Du kan også kjøpe fennikelfrø, linfrø eller psyllium frø fra en helsekostbutikk og suge dem i vann for en hjemmelaget avføringsmiddel drink.

Medisinskap rettsmidler

For en akutt tilfelle av forstoppelse, kan medisinskapet allerede har noen rettsmidler. Mineralolje er en av ingrediensene i noen over-the-counter avføringsmidler. Du kan ta en eller to spiseskjeer av mineralolje alene eller sammen med andre væsker for å smøre din fordøyelsessystemet. Epsom salter er krystaller av magnesiumsulfat, og kan blandes i vann for å virke som en saltløsning lakser lignende til tarm kirurgi forberedelse produkter. Du bør ikke bruke en av disse metodene for kronisk forstoppelse som langvarig bruk kan føre til vitamin og mineral mangler og elektrolyttforstyrrelser.

Livsstilsrettsmidler

Regelmessig mosjon vil bidra til å stimulere fordøyelsessystemet og utvikle muskulær støtte som trengs for tilstrekkelige avføring. Det er også viktig å sørge for at du drikker rikelig med væske daglig for å opprettholde nok væske i fordøyelseskanalen. Dette er spesielt viktig dersom du bruker en fiber supplement, fordi fiber trenger væske for å produsere avføring. Uvilje mot å flytte innvollene i en ukjent eller offentlig sted kan bidra til forstoppelse. Jo lenger avføringen blir værende i nedre tarmen, vil mer vann bli absorbert fra avføring fører til hard, tørr avføring og mulig toppelse, så det er viktig ved behandling av forstoppelse å flytte tarmer så snart kroppen din signaler.

Mer Årsaker og risikofaktorer for blodig avføring

Blodig avføring er ofte et resultat av hematochezia, som er den medisinske termen for rektal blødning. Årsaker til blodig avføring kan variere; noen er alvorlige, mens andre er bare ulemper.

Typer

Klassifiseringen av blodig avføring, basert på farge og tekstur, er lyse rød, rødbrun farge, okkult (usynlig for det blotte øye) og svart og tjæreaktig. Kjenner disse typene kan hjelpe føre til årsaken til hematochezia.

Årsaker

Noen årsaker til blodig avføring er ikke farlig. Den vanligste er hemoroider, som er utvidede blodårer i endetarmsåpningen.

Alvorlige årsaker

Blodig avføring kan indikere kreft. Tykktarm og mage kreft er ofte knyttet til blodig avføring.

Betraktninger

Fargen på avføringen indikerer opprinnelsen til blødningen din. Bright rødt indikerer blødning fra tykktarm, endetarm eller anus. Mørke og klissete avføring kan være et tegn på en blødning sår.

Behandling

Siden blodig avføring kan indikere alvorlige helsemessige problemer, ta kontakt med legen din om saken. Hun vil være i stand til å fastslå årsaken til problemet og riktig metode for behandling.

Naturlig hjemme rettsmidler for økt avføring i Cats

Naturlig hjemme rettsmidler for økt avføring i Cats


Den gjennomsnittlige katt har en eller to avføringer per dag. Men når de opplever feline forstoppelse, vil ditt kjæledyr være begrenset til en bevegelse hver to til fire dager og vil vise tegn på stress. Når urin blokkering er utelukket og katten din virker ellers frisk, kan du begynne at-home behandlinger for å lindre kjæledyret lidelse.

Vann

Et av de mest over midler av forstoppelse hos katter er også en av de mest effektive - vann. I boken, "nye valg i Natural Healing for Dogs & Cats," Dr. Whiteley, DVM i Guatalupita, Mexico, sier: "Katter er beryktet for ikke å drikke vann." Hun anbefaler å oppmuntre dem til å konsumere mer væske ved å la ulike boller av vann rundt i huset eller forlate et trykk for å dryppe. Du kan også legge til litt vann til maten til hvert måltid for å snike inn litt ekstra fuktighet.

Melk

Som de fleste katter er laktoseintolerante, gi kjæledyret litt melk bør få tarmer flytte igjen. Men tankene beløpet du gir - for mye laktose kan føre til kjæledyret ditt til å ha det motsatte problemet av diaré.

Trening

Holde katten din aktiv og fysisk stimulert i løpet av dagen kan også bidra til å holde ham fast. Dr. Whiteley antyder 20 til 30 minutters daglig trening for å hjelpe presse avfall fra kroppen ved å styrke magemusklene.

Stress Fjerning

Katter kan bli understreket i flere situasjoner - merkelige omgivelser, skitne søppel boksen, tillegg av et annet kjæledyr i husholdningen, separasjonsangst - og de kan nekte å eliminere. Foruten umiddelbart fjerne stress fra kattens liv, Dr. Stefanatos, DVM, holistisk veterinær i Las Vegas, også fra «nye valg i Natural Healing for Dogs & Cats," anbefaler å gi katten din en blomst essensen heter Bach Rescue Remedy for å avlaste angst, og dermed gjenopprette kattens naturlige avføring.

Oljer og urter

Bruk av olivenolje, safran olje eller glatte alm bark vil frakk magen fôr for å redusere irritasjon i tider med forstoppelse. En liten mengde olje eller glatte alm i kattens mat eller vann vil bidra til å gi lindring for kjæledyret ditt, samtidig som det gir smøring for noen komprimert avføring.

Hårball Forebygging

Fordi katten din slikker seg ren og derfor svelger store mengder hår, børsting kjæledyret eller gi ham en hårklipp vil bidra til å redusere forstoppelse på grunn av hårballer. Dr. Stefanatos innstiller den "lion cut" - barbert, med unntak av en bust av pels rundt hodet og en dusk på enden av dyrets hale.

Hjem Cures for påvirket Avføring

Hjem Cures for påvirket Avføring


Forstoppelse er et vanlig problem for folk som ikke spiser nok fiber og sunn mat. Forstoppelse kan også være et problem for folk som tar langsiktige medisiner som kan forårsake tarmproblemer som en bivirkning. En påvirket avføring former når du er så forstoppet at en stor, hard masse av avfall blir fanget i endetarmen din, og du er i stand til å flytte tarmer riktig på grunn av blokkering. Før du kontakter legen din, er det noen hjemme rettsmidler som du kan prøve å hjelpe passere din hard avføring.

Klyster

Klyster, som er små enheter som inneholder væske som pumpes direkte inn i rektum, kan brukes til å hjelpe med påvirket avføring. Klyster bør lagres for tarm nødhjelp og bør ikke brukes på en daglig basis. Overforbruk av et klyster kan føre endetarms skader eller dehydrering. Men det er bedre å prøve å bruke et klyster hvis du har en påvirket avføring enn å fortsette lidelse. Klyster kan bli funnet på noen lokale apotek. Pass på å følge instruksjonene på klyster pakken. Bruk ikke mer enn én klyster om gangen. Sørg for å drikke rikelig med vann eller Gatorade før og etter klyster bruk for å holde deg hydrert.

Avføring myknere

Hvis ideen om å bruke et klyster er for mye for deg, tar en muntlig krakk mykner kan være en bedre passform. Sørg for å ta over-the-counter krakk mykner med en stor kopp vann. Det er best å ta krakk mykner ved sengetid eller når du er i stand til å slappe av hjemme. Det kan ta krakk mykner flere timer for å fungere. Når du passerer hard avføring, slutte å ta avføring myknere. Drikk rikelig med vann og spise en godt balansert kosthold fylt med grønnsaker for å hindre fremtidige forstoppelse.

Mineral Oil

Hvis du kan føle hard avføring nær tuppen av rektum og ikke klarer å presse det ut, kan du forsøke å bruke mineralolje manuelt for å myke opp den. Sett på en latekshanske for å beskytte hånden mot bakterier. Sett mineralolje på fingertuppen av hansken. Stikke hånden inn i rektum og lett bruke mineralolje i håp om å dempe herdet avføring. Når du gjør dette, sitte på toalettet og gjøre avføringen den naturlige måten. Det er mulig å fjerne påvirket avføring for hånd, men hvis du ikke har noen medisinsk opplæring du kan skade deg selv i forsøket.

Kosthold og trening

Hvis du føler at du blir forstoppet, men du er ennå ikke føler seg syk, er det best å forsøke trening for å bidra til å flytte krakken sammen. Gjør situps, leg heiser eller gå for en kort spasertur kan hjelpe deg til å flytte tarmer. Drikk mye vann og spiser mye fiberrik mat i håp om å få kroppen din regelmessig. Hvis under kamp med forstoppelse og avføring else finner du deg selv febrilsk eller du ser blod i toalettet, ring din lege.

Blodig avføring hos barn

Blodig avføring hos barn


Foreldre er ofte skremt når de oppdager at deres barn har en blodig avføring. De fleste blodig avføring hos barn er forårsaket av mild anal sprekker, men kan være alvorlige underliggende tilstander som ulcerøs kolitt eller invaginasjon som trenger øyeblikkelig legehjelp.

Mindre Årsaker

Den vanligste årsaken til blodig avføring hos barn er anal sprekker. Anal sprekker er grunne sprekker eller rifter i huden ved åpningen av et barns anus som blør under avføring. Blodig avføring som følge av anal sprekker vil ha lyse rødt blod i avføringen eller flekker og striper på overflaten av avføringen samt dokumentasjon av blod på toalettpapiret etter tørke. Magesår og gastritt kan også føre til at barn skal ha blodig avføring. Tarm infeksjoner som Salmonella og rotavirus kan også forårsake blodig avføring. Matallergier, for eksempel allergiske reaksjoner på laktose i meieriprodukter kan forårsake blodig avføring hos barn som kan vedvare helt til maten er fjernet fra barnets kosthold.

Alvorlige årsaker

Ulcerøs kolitt kan forårsake blodig avføring hos barn som er løs og ofte dekket av slim. Ulcerøs colitis.is en alvorlig tilstand som kan føre til feber og vekttap i tillegg til blodig avføring hos barn og må behandles av lege umiddelbart. Tarminvaginasjon er en tilstand hvor det er forstyrrelser i blodstrømmen og forsyning til barnets tarmen som også kan forårsake blodig avføring. Begge forhold kan føre til at tarmvevet til å dø, forårsaker alvorlige komplikasjoner hvis den ikke behandles raskt. Tykktarmskreft, er en sjelden kreft hos barn som forårsaker magesmerter, endringer i avføring og kan også forårsake blodig avføring hos barn.

Testing

Barn som opplever vedvarende blodig avføring kan være nødvendig å gjennomgå endoskopisk diagnostikk for å finne ut årsaken til blødningen. En endoskopi kan settes inn gjennom endetarmen for å tillate legen å analysere og å ta bilder av tykktarmen og tarmene, ta biopsi vevsprøver og eventuelt stoppe blødninger. Andre testmetoder inkluderer en CT skanning, barium røntgenbilder og en angiografi. Ifølge Hopkins Children Hospital, er angiografi det beste alternativet for pasienter som har akutt blødning ved hjelp av fargestoff for å finne stedet av blødninger og kan også tillate injeksjon av medisiner for å stoppe blødning problemer.

Betraktninger

Medisiner som jernpreparater og de som inneholder vismutforbindelser kan føre avføring som vises mørk eller blodig, men er ufarlig. De mørke, blodlignende avføring forsvinner når barnet slutter å ta medisiner. Ulike matvarer som rødbeter, rød gelatin og matvarer med rød konditorfarge kan også forårsake krakker å vises blodig og er ikke en grunn til bekymring.

Advarsel

Ifølge Annie Stine av Babycenter Medical Advisory Board, Tarminvaginasjon, en alvorlig intestinal tilstand som resulterer i betent, hoven og blokkerte tarmen påvirker ca 2500 barn hvert år. Tarminvaginasjon rammer oftest barn under 3 år og kan forårsake blodig avføring som synes å ligne en mørk rød, gelé aktig struktur. Blodig avføring av denne typen bør tas opp umiddelbart av barnelege eller en tur til legevakten for å forhindre livstruende komplikasjoner.

Kronisk løs avføring hos barn

Kronisk løs avføring hos barn


Løs avføring hos barn er ofte forårsaket av tarminfeksjoner og magevirus som rotavirus og matintoleranse og allergier. Kronisk løs avføring hos barn er vanligvis ikke et resultat av alvorlige problemer, men hvis de vedvarer lengre enn fire uker kan trenge å bli behandlet av en pediatrisk gastroenterolog for å utelukke alvorlige underliggende forhold.

Årsaker

Kronisk løs avføring hos barn kan være forårsaket av tarminfeksjoner og mat sensitiviteter, intoleranse eller allergier. Tarm infeksjoner som kan føre til kroniske løs avføring hos barn kan være et resultat av bakterier som Salmonella eller E. Coli. Rotavirus, en av de vanligste årsakene til kronisk løs avføring hos barn, er svært smittsom og ifølge Dr. Jim Sears MD, kan føre til vann, illeluktende, brun eller grønn diaré som kan vare fra tre til fire uker som tarmen helbrede fra infeksjonen. Rotavirus kan også føre til oppkast og feber. Matintoleranse kan føre til kroniske løs avføring som vil vedvare inntil den skyldige matvarer fjernes fra kostholdet. Den vanligste matintoleranse hos barn er laktoseintoleranse som oppstår etter at et barn spiser meieriprodukter som inneholder laktose. Produkter som inneholder fargestoffer, kjemiske tilsetningsstoffer og sukker kan også irritere barnas tarmen. Mat allergi kan også kronisk forårsake løs avføring hos barn som også kan inneholde blod og slim. Forårsaket av matallergier kroniske løs avføring er vanligvis ledsaget av utslett, rennende nese, hoste og / eller piping i brystet.

Testing

Forårsaket av virusinfeksjoner Kronisk løs avføring er vanligvis ikke lar seg behandle med medisiner og må kjøre sine kurs. Alvorlig kronisk løs avføring kan trenge ytterligere testing for å utelukke-out alvorlige forhold. Din barnelege kan utføre en rutine krakk kultur for å teste for salmonella eller E. Coli bakterielle infeksjoner. Ifølge Dr. Sears, kan barnets avføring også bli testet for egg og parasitter samt rotavirus og Giardia antigener som kan også føre til kronisk løs avføring hos barn. Din barnelege kan også utføre en Hemocult test for å teste for tilstedeværelse av blod i barnets avføring som kan bety matallergier eller andre tarmproblemer.

Forebygging Dehydrering

Kronisk løs avføring kan føre til dehydrering hos barn. Se etter tegn på dehydrering eksempel en reduksjon i vannlating, innsunkne øyne, tørr munn, manglende evne til å produsere tårer da gråt, økt irritabilitet og en nedgang i aktiviteten. Muntlige re-hydration væsker vil hjelpe barnet ditt holde seg hydrert mens lider av kroniske løs avføring. Hvis barnet ikke vil drikke muntlige re-hydration væsker, prøv å tilby hvit drue juice til å drikke eller is chips å suge på. Unngå juice med høy sorbitol innhold som pære eller eple juice som kan føre til økt løs avføring eller diaré symptomer.

Betraktninger

Dr. Sears sier at å legge nye matvarer til ditt barns kosthold eller øke sitt daglige inntak av høy-fiber frukt og grønnsaker kan også føre til kronisk løs avføring. Barn som drikker mye eple og pære juice kan også lider av kroniske løs avføring.

Advarsel

Hvis barnet opplever langvarig kronisk løs avføring, kan de utvikle en midlertidig laktasemangel som fører til en intoleranse for melkeprodukter. Prøv å erstatte melkeprodukter med soya produkter som soyamelk hvis barnet utvikler alvorlige løs avføring etter å ha spist melkeprodukter.

Hvordan å myke Toddler Avføring Bruke naturlig rettsmidler

Hvordan å myke Toddler Avføring Bruke naturlig rettsmidler


Det er noen naturlige behandlinger du kan bruke til å myke opp pjokk avføring og lindre forstoppelse. Behandlingen bør starte så snart symptomene blir tydelig, fordi hvis det ikke behandles, kan nivået av ubehag for den lille øke, og det kan føre til komplikasjoner. En pjokk som ikke har avføring på to uker er mest sannsynlig forstoppet. Blod i området av endetarmen under en avføring, hard avføring, kvalme, magesmerter og er også symptomer av forstoppelse. Barn med denne tilstanden kan bli grinete. Barn med denne tilstanden bør se en lege for å utelukke en mer alvorlig årsak, før behandlingen tilbys hjemme.

Hvordan å myke Toddler Avføring Bruke naturlig rettsmidler

•  Legg til flere fiber matvarer til ditt barns kosthold. Friske grønnsaker og frukt, særlig svisker og rosiner, er gode kilder til fiber. Ifølge US Department of Agriculture, bør barn mellom 2 og 6 spise to porsjoner frukt og tre porsjoner grønnsaker hver dag. Andre matvarer som kornete brød, kan frokost barer som inneholder fiber, og peanøttsmør også tilby hjelp med forstoppelse. Organisk linfrø drysset over havregryn kan også lette forstoppelse.

Begrens ditt barns inntak av melkeprodukter. Ost, yoghurt, iskrem og ost bør begrenses til maksimalt tre porsjoner daglig med en porsjon tilsvarer en halv kopp. Squash, bananer og kokte gulrøtter kan også forårsake krakker å stivne.

Hold barnet hydrert. Væsker kan avlaste forstoppelse. Barn bør drikke rikelig med vann, juice og melk. Supper og is spretter kan også bidra til deres væskeinntaket. Å drikke mye væske bidrar til å holde avføringen myk. Du kan vite om barnet ditt får nok å drikke ved å betale oppmerksomhet til hvor ofte hun urinerer. Hvis barnet får nok væske, vil hun urinere minst en gang hver tredje time hele dagen.

Gi barnet aloe vera juice for å få hjelp med forstoppelse. Aloe vera juice kan mildne pjokk avføring, men vær sikker på at du bruker den type aloe vera juice som er ment for å drikke. Du kan blande det med ditt barns favoritt frukt juice for å gi den en mer tiltalende smak. Gi den til barn opp til to ganger om dagen ved behov.

Plasser barnet på potte rett etter måltider. Barn som ofte forstoppet noen ganger unngå å ha avføring. Holde den i kan føre til at avføring til å bli hardt. Har barnet ditt opphold på potte i ca 10 minutter etter å ha spist. Dette er når hans reflekser i tarmen vil gjøre det enklere å passere avføring.

Mucousy Avføring i babyer

Mucousy Avføring i babyer


Foreldre ofte bekymre sine babyens avføring er ikke normalt. En vanlig bekymring er når en baby avføring synes mucousy. Ved å nøye observere barnet og hans avføring, kan du hjelpe barnelege diagnostisere problemet. Men før du ringer legen din, her er et par ting du bør vite.

"Normal" Baby Krakker

Baby-bæsj varierer sterkt fra spedbarn til spedbarn, og det er et bredt spekter av normalitet. Morsmelk har ofte sennep-farget avføring som kan se lurvete eller rennende. Men hva mor spiser i stor grad påvirker hvordan babyens avføring ser, så det er ikke uvanlig å se farger som spenner fra lyse ert grønn til oransje til tan og brun. Formel-matet babyer vanligvis har sennep eller tan avføring, men kan ha avføring i samme rekke farger, også.

Har det vært en endring?

Generelt, er det liten grunn til å bekymre deg hvis barnet ditt er sunt, synes ikke ubehagelig, og synes å ha slimete i hennes avføring. Men hvis barnets avføring endrer plutselig - og for mer enn én eller to avføringer - vurdere å ringe barnelege. Og hvis mucousy avføring følge endringer i atferd (som hyppig gråt), det er mer enn ett symptom legen din bør vite om.

Virus?

Hvis babyens avføring er grønne og mucousy, er det mulig barnet ditt har et virus. Endringen i avføringen farge og / eller konsistens skyldes unormal absorpsjon av næringsstoffer i tarmen. Ikke uvanlig denne type avføring er det eneste symptom på et virus, men det bør forsvinne i løpet av få dager.

Tenner?

All spytt din teething baby kroppen gjør kan irritere tarmen, også fører til dårlig opptak av næringsstoffer. Dette kan eller kan ikke være ledsaget av en bleie utslett og siklende.

Blood?

Av større bekymring er når mucousy avføring viser også tegn til blod. Blodet kan gjøre hele eller deler av avføring mørk brun eller svart, eller det kan vise seg som striper av rødt. En liten mengde rødt i avføringen kan komme fra et lite rift i rektal området forårsaket av avføring; Dette forsvinner vanligvis i løpet av 24 timer eller så. Mørk avføring kan tyde på blødning i mage-tarmkanalen, noe som er grunnen til at det er alltid en god idé å ringe barnelege og lagre en prøve i en Ziploc bag.

Behandling

Vanligvis er slimete i en babyens avføring ingenting å bekymre seg og trenger ingen behandling; i de fleste tilfeller, vil det gå bort med tiden. Hvis babyen din utvikler bleie utslett, behandle det med en over mot bleie utslett krem, Aquaphor, og muligens noen baby pulver krem ​​(ikke baby pulver). Endre ditt barns bleier så snart han har avføring kan også i stor grad hjelpe.

I noen vedvarende tilfeller kan din barnelege anbefaler å koble formler eller gjøre endringer i barnets kosthold (eller, hvis du ammer, din egen diett).

Blodig avføring hos babyer

Blodig avføring hos babyer


Foreldre kontinuerlig sjekke sine babyens avføring å sørge for at de er en normal farge og tekstur. Blodig avføring er nok til å få panikk noen foreldre, men er ikke alltid et resultat av en alvorlig tilstand og ifølge Dr. Jim Sears MD, nesten alle barn vil passere minst en blodig avføring i spedbarnsalder. Blodig avføring hos babyer kan noen ganger være et resultat av en alvorlig underliggende tilstand som må tas opp av barnelege umiddelbart for å hindre alvorlige komplikasjoner.

Mindre Årsaker

I mange tilfeller kan babyer med blodig avføring opplever allergisk kolitt, forårsaket av en laktose eller proteinintoleranse i brystet eller morsmelkerstatning de forbruker. Babyer som har allergiske kolitt vil ha lyse rødt striper av blod i avføringen. Morsmelk og formel matet babyer kan både utvikle allergisk kolitt. Babyer som får morsmelk som utvikler allergisk kolitt kan behandles ved å fjerne melk og melkeprodukter fra mors kosthold. Formel matet babyer som utvikler allergisk kolitt vanligvis har intoleranse for soya proteiner og må byttes til en elementær formel.

Alvorlige årsaker

Invaginasjon er en vanlig årsak til blodig avføring i babyer som har en tendens til å utvikle seg i løpet av tiden babyer er introdusert for fast føde. Ifølge Carol Miller, barnelege ved University of California, San Francisco, tarminvaginasjon forårsaker kolikk-type smerte som oppstår i bølger som øker i hyppighet og intensitet. Tarminvaginasjon er en tilstand der en baby tarmen blir betent og hoven som resulterer i blokkerte og eventuelt revet tarmen. Tilstanden kan føre til tarmvevet til å dø og vil produsere mørk rød, gelé teksturerte avføring som kan inneholde slim. Babyer kan også virke svett, sløv, viser tegn på dehydrering og magen kan bli oppblåst med en pølse-lignende masse tydelig i øvre middelklasse eller høyre del av magen regionen.

Behandling

Ifølge Annie Stine av Babycenter Medical Advisory Board, hvis barnelege har mistanke om at barnet ditt opplever blodig avføring på grunn av tarminvaginasjon, diagnosen vil bli bekreftet av ultralyd, CT scan eller spesielle x-ray studier. Etter visuell avbildning gir en positiv diagnose, vil en radiologen deretter forsøke å presse innvollene tilbake på plass ved hjelp av en barium eller luft klyster. Hvis barnet ditt har en revet tarmen på grunn av tilstanden, vil kirurgi være nødvendig å fjerne blokkeringen, og i tilfeller av alvorlig blokkering, kan små deler av tarmen fjernes for å fjerne blokkeringen.

Betraktninger

Iron forberedelse medisiner kan føre til en baby krakk til mørke eller blodig og forsvinner når barnet er ferdig med å ta medisinen. Drikkevarer og mat som inneholder rød konditorfarge kan også føre til en baby krakk å vises røde eller blod-aktig, men er ikke et resultat av en alvorlig tilstand.

Advarsel

Babyer som har blodig avføring som følge av allergisk kolitt bør behandles og følges opp av en barnelege, og spesielt de som opplever magesmerter, oppkast og dårlig vektøkning på grunn av tilstanden.

Hvordan Vask avføring ut av en Crib Sheet

Barneseng ark, eller baby ark, er vanligvis laget av bomull, og brukes til å dekke en barneseng madrass. Hvis du har barn i huset, sjansene er gode for at på et tidspunkt, må du rense avføring fra barneseng ark. Krakk-farget ark kan synke ned i baby crib madrass og stinker opp rommet. Heldigvis crib ark er vaskbare. Du kan vaske dem og drepe eventuelle fecal bakterier ved hjelp av noen enkle vaskemetoder.

Hvordan Vask avføring ut av en Crib Sheet

Ta skitnet barneseng ark og plassere dem i en bøtte eller vask. Fyll bøtte med kaldt vann for å løsne eventuelle fekal faste partikler. Ikke bruk varmt vann da dette kan lage proteinet i avføringen gjør flekken vanskelig å fjerne.

•  Kast vannet i toalett nøye. Fyll bøtte med kaldt vann igjen og kast. Gjenta 3-4 ganger.

•  Plasser barneseng ark i vaskemaskinen. Vask med kaldt vann og tilsett 1 kopp blekemiddel til vask (eller i henhold til instruksjonene på blekemiddel). Blekemiddel vil ødelegge fekal bakterier. Bruk farge-safe blekemiddel hvis barneseng ark er farget.

Tørk barneseng ark i tørketrommelen etter at flekken er helt fjernet.

Årsaker til blek, lys avføring og tretthet i flere uker

Årsaker til blek, lys avføring og tretthet i flere uker


Mens trøtthet er et generelt symptom som kan følge av mange andre forhold enn sykdom, blek eller lys avføring er relativt sjeldne, og kan være et tegn på alvorlige problemer i fordøyelseskanalen. Hvis du har disse symptomene for mer enn noen få dager, bør du søke rask legehjelp.

Gilberts syndrom

Gilberts syndrom er en genetisk tilstand som rammer 3-7 prosent av amerikanerne; menn er mer sannsynlig å ha det enn kvinner. Fatigue er et vanlig symptom på denne lidelsen, som hindrer leveren fra å behandle et stoff som heter bilirubin. Gilberts syndrom kan også føre til blek avføring i noen tilfeller.

Hepatitt

Akutt hepatitt kan produsere tretthet og lys avføring (som noen ganger har puss i dem). Hepatitt er en betennelse i leveren med et bredt spekter av mulige årsaker; de virale former av sykdommen blir vanligvis overført ved å dele nåler, sex, eller andre nære personlig kontakt med en infisert person. Alkohol og enkelte medisiner kan også forårsake leverbetennelse.

Hepatitt er en alvorlig sykdom som krever rask legehjelp.

Bile Duct Issues

Gallestein eller en innsnevring av gallegang kan forårsake lys avføring og tretthet. Det er mulig å lide av en gallegang problemet uten ytterligere symptomer eller smerte. Se en lege hvis tretthet og lys avføring vedvarer, eller hvis du opplever noen smerter i magen eller omkringliggende områder.

Kreft

I sjeldne tilfeller kan lette avføring og tretthet være tegn på bukspyttkjertelen eller gallegang kreft. Tidlig påvisning av disse kreftformene kan forbedre din prognose, så igjen, det er viktig å se en lege hvis disse symptomene vedvarer i mer enn noen få dager.

Medisiner

Over-the-counter medisiner som Kaopectate og Pepto-Bismol, som inneholder vismut subsalicylate, kan føre til blek avføring hvis tatt i store doser over lengre tid. Hvis tretthet er også tilstede (på grunn av en mage-virus, for eksempel), kan dette skape et falskt inntrykk av at symptomene er relatert.

Hvordan å miste vekt i to dager for tenåringer

Hvordan å miste vekt i to dager for tenåringer


Ifølge undersøkelser gjennomført av Centers for Disease Control (CDC) har amerikanske fedme doblet for voksne og tredoblet for barn og unge mellom 1980 og 2008 Overvektige tenåringer bære en spesielt stor byrde. De er høyere enn vanlig risiko for depresjon, sosial isolasjon og dårlig selvfølelse, og ikke minst spiseforstyrrelser. CDC fant at i 2005 hadde 12,3 prosent av high school-elever gått for en dag eller mer uten å spise for å gå ned i vekt i 30 dager før de blir kartlagt, og 4,5 prosent hadde kastet opp eller tatt avføringsmidler. Du kan miste litt vekt i to dager ved å spise bare frukt og grønnsaker, som har mye fiber og få kalorier, og drikker bare vann. Men det finnes sunnere måter for tenåringer å gå ned i vekt, høvding blant dem vedtakelsen av en sunnere livsstil.

Hvordan å miste vekt i to dager for tenåringer

En overhaling matvaner. Nix kantina måltider, salgsautomat fare og etter skoletid nærbutikk går. I stedet for snacking på chips eller informasjonskapsler, velger frukt eller grønnsaker. Ta med din egen lunsj til skolen i stedet for å spise varm lunsj. Bytt ut brus for vann, juice eller usøtet te. Hvis du må spise på fast food restauranter, ta sunne valg. Unngå alt stekt eller sukkerholdige, hoppe over mayo og prøve en salat.

Ikke heng ut på kjøkkenet etter skolen. Finne et annet sted å gjøre lekser og lese. Ikke beite i løpet av lekser, tv og andre aktiviteter etter skoletid. Hvis du må ha noe i munnen for å konsentrere seg, lære å drikke te, vann eller club soda med lav-kalori juice. Puss tennene etter å ha spist så du er mindre fristet til å fortsette snacking.

Ta opp en sport eller fysisk aktivitet. Spør en lærer eller en annen skole offisielt om egenutført fotball, dans eller kampsport programmer. Hvis din videregående skole ikke har noe som interesserer deg, se til din lokale samfunnshus. Hvis du er en enslig type, ta opp jogging eller steppe. Hvis du er mer av en lagspiller, vurdere basketball eller landhockey.

Fokus på små mål, som 5 pounds om gangen. Ikke gå over med noen diett eller mosjon planer. Sørg for at planen er sunt. Hvis du ikke er sikker, bør du oppsøke lege eller helsesøster.

Hint

  • Du kan endre måten du spiser. Aldri tror at sunt vekttap er en håpløs oppgave. En god holdning gjør underverker.
  • Lære å lage din egen sunne måltider er en fin måte å gå ned i vekt.
  • Weight Watchers er et godt program for tenåringer, fordi det oppmuntrer sunn mat valg i et støttende miljø.
  • Hold deg unna måltid erstatning vibrering og andre typer vekttap supplement. Som tenåring, trenger du mer næring og energi enn de kan gi. De oppfordrer apati og utmattelse, noe som er dårlig for de nye idretter du tar opp.
  • Motstå fristelsen til å slutte å spise eller å ta slankepiller. Disse aktivitetene kan være effektive på kort sikt, men svært farlig i det lange løp. Hvis du befinner deg på vei mot spiseforstyrret atferd, snakke med en rådgiver på skolen eller sykepleier.

Hvordan takle Grønn avføring

Misfarget avføring kan være alarmerende. Det er mange årsaker til misfarget avføring, men de fleste av dem er ikke grunn til bekymring. Grønn avføring er forårsaket av en rekke grunner. Cope med dine grønne avføring ved å få til bunnen av deres sak.

Hvordan takle Grønn avføring

•  Undersøk kostholdet ditt. Mange grønne avføring er forårsaket av å spise store mengder av grønne, grønne grønnsaker. Noen vanlige lovbrytere er spinat, salat og brokkoli. Hvis du mistenker at dine grønne avføring er knyttet til dette, redusere inntaket av disse grønnsakene og legg merke til eventuelle fremtidige endringer i farge.

Reduser inntaket av kunstig farget mat. Mange frossen frukt behandler, fruktige drinker, frukt snacks, godteri og frokostblandinger er laget med kunstig grønn konditorfarge. De kan føre til grønne avføring. Hvis du har mistanke om kunstig konditorfarge bidrar til dine grønne avføring, avstå fra å spise disse matvarene. Hold deg til en hel mat diett og unngå bearbeidet mat.

Limit dreven jern i kosten. Produkter som inneholder overdreven jern forårsake grønn avføring. Noen lovbrytere inkluderer rødt kjøtt, jern-beriket korn og vitamintilskudd. Hvis du har mistanke om overdreven jerninntak kan være årsaken til grønn avføring, redusere jerninntak for å se om den grønne avføring klarner opp.

Note ekstra tarm endringer. Hvis du opplever diaré i tillegg til grønn avføring, kan problemet gå utover kostholdet ditt. Noen grønne avføring er forårsaket av en endring i colonic transitt tid. Se en lege hvis det oppstår ytterligere endringer med avføring.

Hint

  • Hvis dine grønne avføring vedvare over en lengre periode og ikke rydde opp med endringer i kostholdet, se en lege.

Hvordan Unn blodig avføring

Blodig avføring er ikke et hyggelig tema, men det absolutt må tas opp når noen opplever denne tilstanden. Det er flere årsaker til å behandle blodig avføring. Behandlingene varierer betydelig med årsakene. Her er metoder for å behandle blodig avføring.

Hvordan Unn blodig avføring

En se en lege. Blodig avføring kan bety alt fra hemorroider GI infeksjoner til kreftsvulster. Bare en lege kan avgjøre de nødvendige tester for verktøy prøver samt eventuelle ettervern som er nødvendig.

Prøv hjem rettsmidler for hemorroider inkludert over-the-counter salver og kremer. Minst 50 prosent av alle amerikanere lider av hemorroider ifølge National Institute of Health. Hemorroider er den viktigste årsaken til blod i avføringen siden det skjer når årer i anal og endetarm området er betent og noen ganger sprekke.

innlemme mer fiber i kosten. En god beslutning om hvorvidt dietten er hensiktsmessig er å avgjøre om avføring flyter eller synker. God avføring bør flyte. Hvis den ikke gjør det, er dette sannsynligvis en av årsaken til blodig avføring. Unngå bearbeidede matvarer. Også avstå fra over spise. Alle disse ting påvirker mage-tarmkanalen, så vel som blodig avføring episoder.

Slutt å bruke anti-inflammatoriske legemidler. Legemidler som behandler betennelse samt medikamenter med ibuprofen i dem påvirke slimhinnen i mage-tarmkanalen og forårsake blødninger og sår. At blødningen vil føre til blodig avføring. Bruke alternative metoder for å behandle hevelse og smerte som ikke involverer disse typer medisiner.

Tren regelmessig. Regelmessig hvile og mosjon vil holde kroppen kjører som en velsmurt maskin. Spesielt forhold som hemoroider oppstår når det ikke er aktivitet.

Blindtarmbetennelse avføring Symptomer

Blindtarmbetennelse avføring Symptomer


Blindtarmbetennelse kan slå til når som helst uten advarsel symptomer. Akutt blindtarmbetennelse er en av grunnene til at pasienter rush til legevakten klaget over sterke magesmerter. Blindtarmbetennelse påvirker alle forskjellig. Noen kan ha et angrep av blindtarmbetennelse uten symptomer, mens en annen ikke kan være i stand til å krype ut av sengen på grunn av smerte og ubehag. La oss ta en titt på denne orgel og tilstanden som fører til kirurgi.

Vedlegget

Blindtarmen din ikke har en kjent funksjon foruten dens tendens til å forårsake problemer. Det er et smalt rør omtrent 3 til 4 inches i lengde som rager fra forsiden av tykktarmen. Blindtarmbetennelse er betennelse i vedlegg. Årsakene til blindtarmbetennelse er usikker, men det antas å være forårsaket av en blokkert fra fekaliene eller et annet fremmed materiale. Uavhengig av årsak, er resultatet det samme. Bakterier formere seg og forårsake infeksjon av vedlegg.

Symptomer på Appendisitt

Symptomer på blindtarmbetennelse kan ikke forekomme i alle pasienter. Noen kan bare ha en kombinasjon av disse symptomene. En klassisk symptom på blindtarmbetennelse er plutselig og vage smerter rundt navleområdet. Smerten seg så langsomt til den høyre nedre del av magen mot høyre hofte i løpet av 24 timer. Klassiske symptomer er kvalme, feber, og hyppig oppkast. Pasienten kan ha dårlig appetitt. Smerten kan bli intens og skarp i løpet av få timer. Bevegelse som å sitte opp eller går kan gjøre vondt verre. Blindtarmbetennelse påvirker avføring. Strai fra forstoppelse kan være smertefullt og ubehagelig fordi det legger press i mageområdet. Pasienten kan også ha forstoppelse og diaré.

Felles Feildiagnostisering

Tidlige symptomer på blindtarmbetennelse kan etterligne andre forhold som gastroenteritt. Blod analyse av hvite blodceller er ofte gjort for å undersøke for hvite blodlegemer. Pasienter som har blindtarmbetennelse kan ha en forhøyet nivå av hvite blodceller. Det er imidlertid viktig å merke seg at normale nivåer kan oppstå hos et individ som har blindtarmbetennelse. Disse er de pasienter som ofte misdiagnosed. Det er ikke en eksakt blodprøve som kan gi bekreftelse på blindtarmbetennelse. Dessverre er det ikke uvanlig at en pasient lider av blindtarmbetennelse å bli sendt hjem med en diagnose av magen influensa eller en ovarialcyste.

Tester

Etter en blodanalyse av de hvite blodlegemer er gjort, kan en lege bestille flere tester for å bekrefte diagnosen. En computertomografi (CT) scan av magen og bekkenet er ferdig. Røntgen av magen kan tas for å utelukke andre vanlige forhold som forstoppelse som kan være årsaken til magesmerter. Ultralyd av magen og bekkenet, kan pålegges å se etter mulige cyster på eggstokkene som kan være årsaken til problemet. Vedlegget ofte ikke kan sees på en ultralyd.

Behandling og komplikasjoner

Når blindtarmbetennelse er diagnostisert, må pasienten ha kirurgi for å ha blindtarmen fjernes umiddelbart. Uten behandling et vedlegg kan sprekke og føre til en livstruende infeksjon kalt peritonitt. Peritonitis er en infeksjon av bukhinnen som er en klar hinne som dekker de abdominale organer. En sprukket blindtarm kan forårsake infeksjon i eggstokkene og egglederne som kan føre til infertilitet. Sepsis, kan en livstruende infeksjon i blodet forekommer også.

Hvordan behandle løs avføring

Hvordan behandle løs avføring


Løs avføring, ofte referert til som diaré, er vanligvis kortvarig og rydder opp på egen hånd i løpet av få dager. Det er ofte forårsaket av en mage influensa. Diaré kan også skyldes problemer fordøye visse matvarer som melkeprodukter for de som lider av laktoseintoleranse. Imidlertid kan kronisk diaré som varer i ukevis være forårsaket av tilstander slik som Crohns sykdom og irritabel tarmsyndrom.

Drikk rikelig med væske

Diaré kan føre til dehydrering, så det er viktig å erstatte tapt kroppsvæsker ved å drikke rikelig med væske. Drikk klare væsker som vann, ingefærøl og suppe buljong. Vann vil erstatte væske, men ikke tapt mineraler. Drikk fruktjuice og spise suppe for å erstatte mineraler slik som kalium og natrium. The Mayo Clinic anbefaler å unngå eple og pære juice, siden de kan gjøre diaré verre. Avstå fra å drikke koffein eller alkohol også.

Se hva du spiser

Spis bland matvarer som vanlig ris, ristet brød, kjeks, bananer, kokte poteter og gelatin. Unngå fet, høy-fiber matvarer og meieriprodukter til diaré har sunket. Legg maten du vanligvis spiser i dietten din gradvis etter at diaréen har stoppet.

Over-the-counter medisiner

Selv om over-the-counter medisiner kan redusere antall løse avføringer, anbefaler Mayo Clinic konsultere lege før du tar dem. Ifølge Mayo Clinic, kan diaré forårsaket av bakterier eller parasitter gjøres verre ved å ta over-the-counter medisiner siden de hindrer kroppen fra å komme på hva som er årsaken til løs avføring. Antibiotika kan være nødvendig for å behandle denne typen diaré.

Advarsler

The University of Maryland Medical Center anbefaler å kontakte din helse-omsorg leverandøren hvis du har diaré ledsaget av feber over 101 grader F hos voksne eller 100,4 grader F hos barn. Se din lege hvis avføringen inneholder blod, puss eller er svart i fargen. Ring legen dersom diaréen ikke blir bedre eller forverres i løpet av fem dager for en voksen eller innen to dager for et spedbarn eller barn.

Hint

  • Drikk rikelig med vann! Du taper væske gjennom diaré som må byttes ut.
  • Drikk vann under måltider og etter avføring.
  • Prøv å ha ulike typer supper for måltider mens symptomene vedvarer.
  • Hvis du fortsatt har løs avføring etter to uker, må du oppsøke lege.

Årsaken til blod i avføring

Å se blod i eller barnets avføring kan føre til at du bekymre deg eller ringe legen din med bekymringer. Årsakene til blod i avføringen, avhenger av mengden og fargen av blod, så vel som typen av avføringen ble funnet i. Ifølge Mayo Clinic and National Library of Medicine, årsakene til blod i avføring omfatter fordøyelsessykdommer og betennelse i tykktarmen eller endetarmen.

Typer

Problemer i den øvre del av mage-tarmkanalen (spiserør, magesekk) kan føre til mørke eller vente ute avføring, mens skader eller lidelser i nedre mage-tarmkanalen (tarmen, rectum) resultat i lyse rødt blod.

Forstoppelse

Hvis du er gravid, eller hvis du belastningen under en avføring, forstoppelse kan være årsaken til blod i avføringen. Forstoppelse kan også resultere hvis kostholdet er lite fiber eller du ikke drikker nok vann.

Karsykdommer

En tåre eller blokkering i venene til spiserøret eller magen kan føre til blødninger i fordøyelseskanalen som blir gått inn i avføringen og ser mørkt eller vente.

Betennelse

Betennelse forårsaket av acid reflux i spiserøret eller magen samt inflammatoriske sykdommer som Crohns sykdom eller irritabel tarm syndrom kan føre til blod i avføringen.

Hevelse

Hevelse i små poser av tarmen, som kalles divertikulitt, eller hevelse rundt åpningen av endetarmen (hemorroider) kan føre til krakk å ha lyse rødt blod.

Hindringer

Blod i avføringen kan være et resultat av hindringer i fordøyelsessystemet, for eksempel polypper i tykktarmen eller svulster i magen, tykktarmen eller endetarmen.

Hva er årsaken til lavere magesmerter og Clay farget avføring?

Clay farget avføring er en sterk indikasjon på lever infeksjon eller sykdom. Så er lavere magesmerter. Vanlige symptomer assosiert med denne lidelsen omfatter gulsott eller gulfarging av huden, mørk urin, oppkast og ømhet i leveren regionen. Årsaker til leversykdom kan tilskrives pre-eksisterende medisinske tilstander, dårlig kosthold, metabolske mangler, alkoholmisbruk og kronisk forbruk av enkelte medisiner.

Leire farget avføring indikerer en feil med galle systemet. Den gallesystemet omfatter lever, galleblære og pankreas. Det er dreneringssystemet hvor galle salter utskilles, av leveren via galleblæren, i avføringen. Dette gir avføringen det er vanlig mørk brunaktig utseende. Galle hjelpemidler i absorpsjon og bryte ned fett før det er utskilles gjennom tykktarmen.

Den gråaktig krakk er et resultat av utilstrekkelig galle utgivelse som resulterer i manglende evne i kroppen til å absorbere og riktig å bryte ned fett. Fordi denne betingelse er ofte ledsaget med hevelse eller herding av leveren, ømhet og underlivssmerter er et symptom som vanligvis følger med denne type lidelse.

Behandling

Behandling for denne tilstanden bestemmes basert på årsaken og stadium av leversykdom. En rekke alternativer inkluderer strålebehandling, farmasøytisk terapi, inkorporering av sunnere fettfattig diett, kirurgi, og mulig transplantasjon.

Årsaker til hvit avføring

Årsaker til hvit avføring


Avføring kan tenkes, og akseptabelt, kommer i en rekke nyanser av brunt, og til og med svart og grønn, men en hvit krakk er ikke normalt og krever handling, ifølge gastoenterologist Dr. Picco på mayoclinic.com (se referanser).

Ingen Bile

Hvis avføringen er hvit det betyr, ifølge Picco, at det mangler galle, som er fordøyelsesvæske som produseres av leveren og lagres i galleblæren. En mangel på galle angir muligheten for et problem i galleveiene eller leveren. Sunn krakk er brunt og det blir farge fra galle som utskilles fra leveren under fordøyelsesprosessen og kommer inn i tynntarmen. Hvis leveren ikke produserer galle, eller hvis det er, men gallen blir hindret eller blokkert fra å forlate leveren, vil avføringen være hvit.

Medisiner

Det finnes medisiner som kan gjøre din avføring hvitt, inkludert anti-diaré medisiner og store doser av Kaopectate eller Pepto-Bismol. Noen anti-soppmidler, antibiotika og antacida kan også ha denne effekten på fargen på avføringen.

Medisinske tilstander

Medisinske tilstander som kan føre til krakk for å slå lys farget eller hvit inkluderer innsnevring av gallegangene, gallestein, svulster, cyster, feil i stoffskiftet, en leverinfeksjon som hepatitt eller galle skrumplever, og tarm og gallegang medfødte misdannelser.

Bile Duct Obstruksjon

En galle duct obstruksjon kan være forårsaket av en rekke forhold, blant annet gallestein, betente gallegangene, skade på galleblæren fra kirurgi, forstørrede lymfeknuter i porta hepatis, cyster i gallegang, svulster i bukspyttkjertelen eller gallegangene og svulster som har spredt seg til galle systemet. En person kan være i fare for at dette vil skje hvis han har et svekket immunforsvar, noe som kan føre til blokkering via infeksjon, skade på magen, gallekreft, galle kirurgi, kreft i bukspyttkjertelen, pankreatitt eller en historie med gallestein, ifølge nlm.nih Gov (se referanser).

Andre problemer knyttet til Bile Duct Obstruksjon

I tillegg til å snu avføringen hvit, kan en blokkert gallegang produsere gulsott og gjøre huden gul på grunn av opphopning av bilirubin i blodet.

Digestive Issues

Hvis du har fordøyelses problemer, kan dette slå avføringen en blek farge, ifølge Wrongdiagnosis.com (se referanser). Den fordøyelsessystemet består av rør som går fra munnen til rektum og som huser spiserøret, magen og tarmene, samt organer som er koblet til røret, som omfatter leveren og bukspyttkjertelen. Hvis du har en duodenal, fekal inkontinens, Whipple sykdom, dysenteri eller esophageal akalasi, er det en sjanse for at avføringen kan være blek i fargen.