Digidexo.com

fant ikke svulsten i nakken

Hvordan behandle nakke & Back Pain

Hvordan behandle nakke & Back Pain


Rygg og nakkesmerter er en vanlig tilstand som rammer enkeltpersoner for korte perioder eller permanent. Kroniske nakke-og ryggsmerter er et tilbakevendende tilstand som kan kreve måneder eller år med fysioterapi, samt regelmessig mosjon som er godkjent av legen din. Kortsiktig nakke-og ryggsmerter kan behandles hjemme og ikke trenger hjelp av en lege med mindre du oppdager blåmerker eller alvorlig hevelse eller er ute av stand til å bevege nakken.

Hvordan behandle nakke & Back Pain

•  Bruk is til nakke og rygg. Umiddelbart etter å ha skadet rygg og nakke, eller følelsen nakke-og ryggsmerter, plassere en ispose på det plagede området. Dette vil redusere hevelse og smerte. Legg et håndkle eller klut mellom ispose og huden din for å forhindre frostskader. Forlate isen pakke på 15 minutter.

Påfør varme til nakke og rygg. Bruk en varmepute eller en varmeflaske til å løsne musklene i nakken og ryggen for å redusere smerte. Legg et håndkle mellom huden og varmeflaske eller varmepute for å unngå brannsår. La varmeputen på i 15 minutter. Bytt tilbake til is hvis du fremdeles føler smerte, og fortsette å veksle mellom varme og kalde behandlinger hvert 15. minutt.

Ta to paracetamol tabletter. Paracetamol kan kjøpes hos din lokale apotek eller matbutikk og er en over-the-counter muskelsmertestillende. Ta det med et fullt glass vann og på full mage for å unngå irritasjon.

Strekk forsiktig å løsne din nakke og rygg. Hvis du er i stand til å bevege nakken og ryggen, forsiktig strekke sine muskler ved å snu hodet fra side til side og deretter vippe øret til skulder på hver side. Hvis du føler ekstrem smerte, ikke forsøk dette trinnet. Hvis disse øvelsene hjelpe nakke og rygg, gjenta dem hver time.

Se en lege om nødvendig. Hvis du ikke klarer å bevege nakken, legge merke til blåmerker eller alvorlig hevelse, eller føler ekstrem smerte når du beveger nakken, se en lege så snart som mulig. Du kan ha skadet en nerve eller bein i halsen eller tilbake eller revet en muskel. En lege kan finne problemet, og om nødvendig, anbefale en fysioterapeut.

Hint

 • Hvis du ikke har en ispose, bruker du en pose med frosne grønnsaker innpakket i et håndkle.
 • Hvis du ikke kan flytte halsen, gå til et sykehus umiddelbart.

Hvordan kan en 12 år gammel få en flat mage?

Når du er 12 år gammel, har du kanskje noen leftmagefett fra tidligere barneår. Som du hodet inn dine preteens, kan det være lurt å eliminere fett å oppnå en mer mager og definert ramme. Hvis du ønsker å få en flat mage for en sommer badedrakt, eller å føle seg bedre i visse klær stiler, er det noen sunne måter å gjøre nettopp det. Her er noen tips.

Hvordan kan en 12 år gammel få en flat mage?

•  Spis næringsrik mat for å miste fett. En preteen som ønsker å gå ned i vekt bør spise mat som har en høy ernæringsmessig verdi når du prøver å bli slankere. For å redusere fett som samler seg i magen, bør matvarer som grønnsaker og frukt utgjør minst 80 prosent av kostholdet ditt. Bare 10 prosent av den diett bør komme fra fett, og minst halvparten av det bør være i form av umettede fettsyrer slik som nøtter, olivenolje og solsikkeolje. Ikke spis behandles eller junk mat som kaker, kjeks, is, godteri eller salgsautomat junk food. Spis mer sitrusfrukter som appelsiner og grapefrukt for sine fettforbrennende egenskaper også. Prøv å spise bare magert kjøtt og begrense karbohydrater som brød, pasta og poteter til 20 prosent eller mindre av din diett for sunt fett tap.

Ikke drikk brus eller drinker som inneholder høye nivåer av kalorier eller natrium. Kalorier kan føre til fettakkumulering og natrium (salt) kan føre til oppsvulmet. Oppblåsthet kan skjule lean muskel som du bygger i mageområdet. Hold sunn snacks på hånden i tillegg til å bite på når du føler deg sulten. Snacking kan faktisk øke stoffskiftet, men nøkkelen er at snacks må være sunn. Pretzels, gulrøtter, selleri, blings ost og yoghurt er sunne snacks som vil hjelpe deg til å føle deg mindre sulten, men ikke forårsake overflødig fett opphopning. Bare husk å begrense deg til en håndfull eller mindre av de fleste snacks og har individuelle deler på hånden for å spise akkurat passe mengde.

Spis frokost å øke stoffskiftet å holde brenne fett hele dagen. Unngå å spise sent på kvelden når stoffskiftet begynner å avta også. Selv om rask mat er ofte et fast innslag i preteen diett, bør du holde deg unna hurtigmat helt hvis mulig. Hvis du må ha fast food, velger salater eller små hamburgere. Unngå frites, milkshake, store smørbrød og kylling nuggets. Drikk 64 gram vann daglig for å skylle fett og holde deg hydrert. Når du er dehydrert kroppen kan forvirre tørst signaler med de av sult. Vann gjør at du føler deg mett, og vil holde deg fra overspising.

Få nok aerobic trening for å forbrenne fett som vil bidra til å definere lean muskel i mageområdet. Bruk morsomme øvelser som virker sentralt, øvre og skrå mage områder for best resultat. Spør dine venner til å spille et slag tennis, kickboxing og basketball. Dette er alle gode øvelser for mage på grunn av side til side og opp og ned bevegelsene involvert i idrett. Dans og gymnastikk vil også bidra til å skape en slank og definert mage. Disse aktivitetene er morsomme for preteens også.

Gjør spesifikke øvelser for å stramme magen området og bidra til å stramme mage band. Utføre crunches med å ligge på gulvet og setter hendene bak hodet. Bøy knærne og løfte føttene opp fra gulvet før kalvene er parallelle med gulvet. Løft hodet, holde nakken rett, til du føler en sammentrekning i øvre og nedre magemuskler. Ikke trekk i nakken eller hodet for å unngå nakkeproblemer. Plukk en flekk på taket for å se på for å hjelpe deg å holde hodet i riktig posisjon, og holde øynene på dette området gjennom hele øvelsen. Ta med knærne inn mot hodet for ekstra nedre abdominal sammentrekning. Gjør så mange repetisjoner som mulig, øke antall daglig for å oppnå en flat mage.

Legg tilbake heiser til mage rutine. Det er et band som omgir mage og rygg og er ansvarlig for å støtte den abdominale. Det er nødvendig å forsterke både for å skaffe en flat mage. Rulle over på magen, med armene rett ut foran deg, håndflatene ned og berører gulvet. Løft begge armene og beina ut av gulvet, overordnede ryggen din, og hold i minst 30 sekunder. Gå tilbake til startposisjonen og gjenta i 10 til 20 repetisjoner. Øke repetisjoner daglig for å øke abdominal bandet styrke.

Aldri krasj diett. Crash slanking kan føre til ernæringsmessige ubalanser som følge av alvorlige mat restrictions.Some krasje dietter involverer eliminere komplette matvaregrupper som karbohydrater eller fett fra kostholdet for å øke vekttap. Det er viktig for preteens å ha tilstrekkelig næring til å vokse fysisk og psykisk. Hvis du ønsker å øke muskel i din mage som bidrar til en flat mage, bør du ha riktig ernæring. Crash slanking vil føre til at kroppen til å lagre fett, og gjøre det vanskeligere å gå ned i vekt i fremtiden også.

Få foreldrene dine er involvert i prosessen. Fortell foreldrene dine at du jobber med å få en flat mage, og at du ønsker deres hjelp. Be dem om å hjelpe deg til å kjøpe næringsrik mat som vil hjelpe deg å bygge muskelmasse. Be vennene dine om å hjelpe deg i prosessen også. Se om de ønsker å bli med deg i et team innsats for å komme i form og få en flat mage. Noen ganger jobber med noen gir deg den motivasjonen du trenger for å arbeide gjennom vanskelige tider i fitness søken.

Hint

 • Suge i magen mens du utfører øvelsene. Trykk ryggen i gulvet når du gjør crunches.
 • Hvis crunches vondt halsen din, legge hodet ned og gjøre leg heiser i stedet. Ikke fortsett hvis din nakke eller rygg er i smerte.

Hvordan å miste vekt når du har kneet skader

Kneskader kan begrense dine fysiske aktiviteter, men dette betyr ikke at du ikke kan gå ned i vekt hvis du har dårlige knær. Det er mulig å slanke seg selv om knærne ikke kan håndtere mye press fra tradisjonelle former for trening som jogging. Endre kosthold for å oppnå dine vekttap mål, og justere din trening diett for å innlemme en rekke fettforbrennende øvelser som beskytter knærne.

Hvordan å miste vekt når du har kneet skader

Diet

•  Spis en sunn diett, redusere kaloriinntaket og fokusere på de riktige næringsgruppene. Ifølge Mayo Clinic, er den beste dietten for vekttap basert på frukt, grønnsaker, magre proteiner og hele korn. Forbruker færre kalorier betyr ikke nødvendigvis å spise mindre eller gå sulten.

Spis rikelig med frisk frukt og grønnsaker, rik på vitaminer og lite kalorier. Inkluder magre proteinkilder i kosten som egg, fisk, nøtter og fjærfe.

Drikk minst 64 dl vann per dag for å holde riktig hydrert. Tilstrekkelig hydrering er nøkkelen for vekttap og generell helse.

Aerobic Exercise

Utfør aerobic øvelser som ikke krever betydelig belastning på knærne. The Mayo Clinic anbefaler minst en time med aerobic trening tre til fire dager per uke.

Brenn kalorier med fysiske aktiviteter som svømming, elliptiske maskiner, roing, eller å sykle eller stasjonær maskin. Dan Falkenberg av Columbus Sports anbefaler disse slags aktiviteter som alternativer til tradisjonelle øvelser som jogging, knebøy thrusts og kontaktidretter som kan inngi ekstra belastning på knærne.

Press deg selv så hardt som mulig for bedre vekttap resultater. Eksperter ved Mayo Clinic samtale i minst 60 minutter med moderat intens aerobic trening flere ganger i løpet av uken for å slippe de ekstra pounds.

Gradvis øke tiden og intensiteten av din aerobe økter. Ikke mist motet hvis du sliter med det første. Det vil ta tid å utvikle utholdenhet og utholdenhet.

Styrketrening

Legg styrketrening til ditt treningsprogram. Ifølge sertifisert styrke og condition spesialist Deborah Mullen av Simple Fitness Solutions, styrkeøvelser er like viktig som aerobics når det gjelder å miste vekt.

9. Fokuser på å bygge muskelmasse heller enn ren bulk. Ifølge Deborah Mullen, brenner muskelmasse langt flere kalorier enn vanlig vev eller fett, noe som gjør det viktig å gjøre en rekke muskel-building øvelser hvis du ønsker å slippe noen pounds.

Utfør overkroppen styrketrening for å tone opp og samtidig unngå stress til knærne. Har tre sett med 20 pushups annenhver dag. Dette vil bygge muskelmasse i brystet, armene og ryggen.

Utfør core styrke trening for å forbedre styrken i magemusklene. Har tre sett med 20 sit-ups hver dag. Pass på å ikke bøye nakken når du gjør sit-ups. Bruk magemusklene snarere enn nakkemusklene til å løfte overkroppen opp fra gulvet med hver repetisjon.

Hint

 • Eliminer unhealthful matvarer fra kostholdet ditt. Alt det harde arbeidet du legger i treningen vil bli opphevet hvis du forbruker kalori-laden matvarer og drikkevarer. Unngå brus, sukker-baserte juice, stekt mat, enkle karbohydrater og alkohol. Disse elementene inneholder tomme kalorier.
 • Drikk rikelig med vann for å unngå å bli dehydrert.

Skadelige effekter av sakkarin

Skadelige effekter av sakkarin


Oppdaget i 1879 av forskere ved Johns Hopkins University, er sakkarin sukker erstatning. Markedsføres som et sikkert alternativ til sukrose, den hvitt krystallinsk pulver, som er omtrent 300 ganger søtere enn sukker, ofte først på i produkter som for eksempel tyggegummi og brus. På 1970-tallet, mistenkt forskerne at sakkarin forårsaket kreft og de begynte å undersøke produktet. Forskere fant ikke en definitiv sammenheng mellom kreft og sakkarin, imidlertid, og sakkarin ble ryddet for generell bruk.

Blærekreft

Interessen for sakkarin negative helseeffekter begynte under de tidlige 1970-tallet da forskerne fant at sakkarin forårsaket blærekreft i laboratorierotter når kombinert med cyklamat, en annen kunstig søtere. Hannrotter som ble matet høye doser av sakkarin i senere studier viste en økt risiko for blærekreft. Kongressen mandat advarsel etiketter for alle matvarer som inneholder sakkarin og autorisert ytterligere studier i sin sikkerhet og fremtidig bruk, ifølge National Cancer Institute. Sakkarin ble oppført som "rimelig forventet å være et menneske kreftfremkallende" på rapport om kreftfremkallende liste i 1981.

Økt tumorvekst

Ifølge Center for Science i Public Interest, gnager studier utført i 1978 av National Academy of Science viste tentative data som sakkarin forårsaket godartet ovarian lesjoner og livmor svulster. En ekstra 1986 studie av West og Sheldon antydet at sakkarin sped opp veksten av svulster i blæren. Forskerne indikerte et behov for mer forskning før sakkarin kan bli endelig fastsatt som trygge.

Ingen avgjørende sammenheng mellom kreft og sakkarin ble bevist, til tross for mange studier. THvis National Toxicology Program, men nevner at en kobling mellom blærekreft og sakkarin ikke kunne utelukkes helt heller. En 1975 studie av Armstrong og Doll fant at risikoen for blærekreft hos diabetikere som brukte sakkarin var ikke høyere enn for befolkningen generelt. På den annen side vil en studie av 1980 Howe antydet at sakkarin hadde en økt risiko i enkelte undergrupper, særlig hos personer som brukte store mengder av kunstige søtningsmidler.

Godkjent for bruk

Sakkarin ble fjernet fra Rapport om kreftfremkallende liste i 2000 Ifølge National Cancer Institute, rotter utviklet blærekreft på grunn av fysiologiske forskjeller i deres urin systemer og de samme effektene kan ikke forventes å forekomme hos mennesker. Andre studier var mangelfulle.

Den generelle konsensus er at sakkarin er trygt å bruke i moderate mengder. Ifølge University of Minnesota School of Public Health, har mer enn 30 studier på mennesker antydet at sakkarin er trygt for konsum. Fjorten separate studier indikerte at sakkarin ikke forårsake kreft i forskjellige arter av dyr eller i en hvilken som helst bestemt organ. Det er godkjent i mer enn 100 land og har blitt merket som trygge av organisasjoner som Verdens helseorganisasjon og Joint Expert Committee on Food Additives.

Syv Foods En ernæringsfysiolog vil aldri spise

Syv Foods En ernæringsfysiolog vil aldri spise


Når det kommer til et sunt kosthold, uttrykket "alt med måte" er en vanlig del av råd, selv blant ernæringsfysiologer og dietitians. Men det er litt mat og drikke som en ernæringsfysiolog ville vanligvis unngår. Noen kan være åpenbare, slik som brus, mens andre ikke er det, men samlet disse matvarene gir liten næringsverdi.

Not-So-Wonderful Hvitt brød

Hopp raffinert hvitt brød og velg grovt brød for høyere fiber, protein og mineralinnhold samt en lavere glykemisk indeks. Hel-korn forbruk er assosiert med en lavere kroppsmasseindeks og redusert magefett, ifølge American Society for Nutrition. Se på ingredienslisten på brød - 100 prosent hel-hvetemel bør være første ingrediens.

Crunchy, Creamy eller redusert fett

Ekte peanøttsmør er laget av én ingrediens: peanøtter. Peanøtter er naturlig høy i fett, hvorav de fleste er enumettet og kan bidra til lavere kolesterol. For å gjøre peanøttsmør lavere i fett og totale kalorier, er mengden av peanøtter redusert og erstattet med sukker, som er lavere i kalorier per gram og inneholder fett. Stick med the real thing og se etter peanøttsmør som er laget med bare peanøtter eller peanøtter og salt. Bare sørg for å se din del størrelse siden det er fortsatt høy i kalorier.

Flytende sukker

Mange ernærings unngå brus og oppfordre sine kunder til å gjøre det samme. En 2010 meta-analyse publisert i "Diabetes Care" knyttet drikker sukkerholdig drikke med en større risiko for vektøkning, metabolsk syndrom og type-2 diabetes. Diet soda kan ikke være en bedre erstatning. Mens kosthold brus ikke bidrar kalorier, har både sukkerholdig og med lavt kaloriinnhold brus vært knyttet til en høyere risiko for slag, ifølge en 2012 studie publisert i "American Journal of Clinical Nutrition." Drikk vann - flat eller musserende - eller usøtet iste i stedet.

Salte, fete kjøtt

Bearbeidet kjøtt inkluderer kjøttprodukter - bacon, pølser, deli / lunsj kjøtt - som er røkt eller gravet eller som har kjemiske tilsetningsstoffer. I 2010 Harvard School of Public Health utgitt en meta-analyse som fant hver daglig servering av bearbeidet kjøtt var assosiert med en 42 prosent økt risiko for koronar hjertesykdom. Denne studien også sett på ubehandlet rødt kjøtt, men fant ikke den samme linken til hjertesykdom. En sunnere erstatning for bearbeidet kjøtt ville være gress-matet, magert kjøtt samt fjærfe.

20-Ingredient Salatdressinger

Flaskesalatdressinger kan ha lange ingredienslister, inkludert fortykningsmidler, stabilisatorer, konserveringsmidler, kunstige fargestoffer, hydrogenerte oljer, overflødig salt og sukker eller søtningsmidler. Unngå lav-kalori dressinger også. Du kan fortsatt kle din salat, siden fett i salatdressing bidrar til å øke opptaket av næringsstoffer i grønnsaker, som beta-karoten og lykopen. Lag din egen salat dressing med en enkel blanding av olje og eddik pluss litt salt og pepper. Vær kreativ med ulike typer oljer, sitron eller lime juice i stedet for eddik, og urter og krydder.

Sukkerholdige frokostblandinger

De fleste vet at barns frokostblandinger, med frukt-flavored looper, frosting og marshmallows, er fulle av sukker. Dessverre er mange sunne-klingende korn for voksne også lastet med søte ting. Andre navn på sukker omfatter stokk eller sirup, fordampet fruktjuice, honning og malt sirup. Se etter frokostblandinger uten tilsatt sukker i ingrediensene, og tilsett frisk frukt til frokostblanding for å tilfredsstille en søt tann.

Chips, potetgull og kjeks

Fra neon oransje cheesy puffs til rømme og løk mais chips, fritert snacks gir liten eller ingen næringsverdi. I stedet legger de overflødige kalorier, fett, natrium og kunstige smaker og farger uten å tilfredsstille sult. Bakt chips kan være lavere i fett og kalorier, men de er også svært bearbeidet mat som gir minimale næringsstoffer. Bedre snacks som er mer næringsrik og mett inkluderer et eple med en håndfull nøtter, paprika og hummus eller 100 prosent hele korn kjeks med en skive ost.

Øvelse for Lindring av isjiasnerven Pain

Isjiasnerven går fra bekkenet ned på baksiden av låret, og deler seg i to grener på vei til føttene. Sciatic nerve smerte, kjent som isjias eller radiculopathy, oppstår når disse nervene i korsryggen er komprimert eller irritert, ofte ved en utvidet spinal plate. Symptomer på sciatic nerve smerte kan være smerter i nedre rygg, hofte eller baken, samt smerter eller prikking nedover baksiden av leggen. Oppsøke lege umiddelbart dersom symptomer inkluderer også svakhet i bena eller inkontinens.

Årsaker

Smerter i isjiasnerven kan være forårsaket av en herniated plate på grunn av skade, aldring, dårlig holdning, svake magemusklene eller graviditet. Andre årsaker til isjias er spinal stenose (en innsnevring av spinalkanalen) og spondyloisthesis (forskyvning av ryggvirvlene).

Trening

Når du trener, kroppen din frigjør endorfiner, som er signalstoffer som hjelper lette smerter. Hvis din smerte er et resultat av en skade, unngå å gjenta bevegelser som forårsaket det.

Low-Impact Exercise

Vann trening, stasjonær sykkel og andre former for aktivitet som plasserer minimal belastning på leddene / ryggraden kan lette deg trygt inn i en øvelse rutine.

Styrking Core

Sterke nedre rygg- og magemuskler kan bremse effekten av aldersrelaterte forandringer i ryggraden. Pilates og andre kjernestabilitetsøvelser vil bygge styrke og forbedre biomekanikk.

Stretching

En måte å lette smerte er ved å strekke den nedre del av ryggen. Mens hun lå flat (eller knærne bøyd hvis flat er ubehagelig), forsiktig trekke høyre bein mot hodet ditt med hendene for å støtte på baksiden av låret eller leggen. Ikke løft nakken eller hodet. Hold i noen åndedrag (ca. 15 sekunder) og gjenta på den andre siden.

Har Koffein Hjelp astma?

Motstridende rapporter har dukket opp gjennom årene når det gjelder bruk av koffein for å behandle astma. Siden koffein er kjemisk beslektet med noen kjemikalier som brukes til å behandle respiratoriske tilstand, og har vært kjent for å redusere noen betennelse, forskning har blitt gjennomført på sin effekt på astma. Eldre studier har vist en viss tvil, men vurderinger av flere nyere studier har vært mer lovende, spesielt i behandling av luftveislidelser forårsaket av trening.

Hva er astma?

Allergiske reaksjoner i kroppen forårsake inflammasjon i lungene av astma lider. Hevelse i luftveiene kan gjøre det vanskelig å puste, nødvendiggjør bruk av hurtigvirkende inhalatorer under slike angrep. Forskning har blitt utført på årsakene til astma, men det er ingen kjent kur for sammentrekkende effekt det fører til, selv om både styrken og frekvensen kan bli moderert gjennom noen behandlinger.

Hvorfor koffein?

Koffein er et sentralstimulerende og en betennelse redusering; det er brukt i noen over-the-counter smertestillende midler for å øke effekten. På samme måte som koffeinholdige drikker redusere tretthet, noen forskere mener at de kan redusere stress av betennelse i lungene for å begrense astmasymptomer, samt å redusere hevelse. Det er også lik i struktur med noen kjemikalier som vanligvis finnes i astmabehandlinger, slik som teofyllin, men at behandlingen har falt ut av tjeneste på grunn av bivirkninger.

Tvil

Noen innledende studier hadde så tvil om effekten av koffein på å redusere luftveis hevelse og andre symptomer på astma. Ved Universitetet i Bern i Sveits, testet forskerne tilsvarer omtrent fire kopper kaffe om pasienter som hadde et astmaanfall simulert av forskerne. De fant ikke noen effekter av koffein på tester som vanligvis utføres for å etterligne effekten av angrepet, selv om de ble testet for å se om kosten koffein ville påvirke testresultatene, ikke påvirke symptomer.

Support

Seks småskala studier ble gjennomgått av Cochrane forskere som fokuserte på effekten av koffein hos voksne astmatikere. De fant at effekten av koffein var bedre enn et placebo inntil to timer etter inntak når pasientene ble bedt om å puster kraftig, og konkluderte med at "beskjedne" luftveisfunksjonsforbedringer ble funnet i de 55 pasientene som var en del av studiene.

Nyere forskning

Noen nåværende forskning har funnet at koffein kan være like effektivt som ofte foreskrevet inhalatorer i kampen mot astma forårsaket av trening. Imidlertid gjennomførte forskerne ved Indiana University studien med et relativt lite antall deltakere, og var nødvendig doser i hundrevis av milligram for å oppnå effekt. Likevel: Forskerne sier det utvider på tidligere arbeid knytte koffein og astma, og koffein kan føre til færre bivirkninger enn inhalatorer eller daglig astma behandlinger.

Matvarer for å unngå med BPH

Benign prostatahyperplasi (BPH) er en forstørret prostata tilstand ikke er forårsaket av kreft. BPH er vanlig hos menn etter 50 år, og er først og fremst et resultat av endringer i hormonbalanser. Endringer i kostholdet kan hjelpe noen menn med BPH.

Effekter

Symptomer på BPH kan inkludere problemer med vannlating samt hyppig vannlating. BPH ofte ikke føre til alvorlige problemer, men kroniske BPH symptomer kan føre til urinrøret blokkering og nyreskader.

Behandlinger

Vanlige behandlinger for BPH inkluderer medisiner, laser behandling, prostata stenter og kirurgi. Etter samråd med legen din, kan det være lurt å prøve en endring i kosthold for å se om det lindrer symptomene og reduserer prostata utvidelse.

Avtagende Symptomer

Unngå å konsumere stoffer som forårsaker hyppig vannlating, inkludert koffein og alkohol.

Expert Insight

Økt risiko for BPH var assosiert med fire typer mat i en studie publisert i 2006 utgaven av "Urology" (sitert av HealthandAge.com). Disse matvarene var frokostblandinger, brød, egg og fjørfe.

Ytterligere Betraktninger

The Urologi Channel hjemmeside anbefaler å unngå raffinert sukker og mel, bearbeidet og junk mat, stekt mat og hydrogenerte oljer. Nettstedet anbefaler også å unngå melkeprodukter, men "Urology" journal studien fant ikke signifikante effekter på BPH risiko fra melkeprodukter.

Alternativer for kvinner med uregelmessig menstruasjon

En uregelmessig periode kan være frustrerende eller frigjørende, avhengig av ditt synspunkt. Imidlertid er uregelmessig perioder noen ganger forårsaket av ulike helsemessige bekymringer, inkludert polycystisk ovariesyndrom (PCOS) eller cyster på eggstokkene. Andre ganger er det basert på en kvinnes genetiske makeup. Hvis du er en av de mange kvinner som har uregelmessig menstruasjon, er det ulike alternativer for å hjelpe få din menstruasjonssyklus på en konsistent spor.

Prevensjon

Prevensjonsmetoder nå kommer i en rekke alternativer i stedet for den daglige pillen. Kvinner kan velge mellom piller patcher plassert på et lite synlig sted på kroppen din til månedlige vaginal innskudd eller et hormon skudd som varer i opptil tre måneder. Det er viktig for en kvinne å forstå alle de potensielle bivirkninger og farene ved hennes valgte metoden og til også følge nøye med på kroppen hennes de første månedene av bruk. De ulike former for prevensjon bruker forskjellige mikser av hormoner og blandingen vil ha varierende bivirkninger, avhengig av den enkelte. Potensielle bivirkninger er hodepine, gjennombruddsblødning eller redusert libido.

Naturlige urter

Hvis du ikke ønsker å bruke hormonelle prevensjonsmetoder eller ikke var i stand til å finne en metode som ga deg ikke smertefulle eller ubehagelige bivirkninger, prøve urter. Urter er et naturlig alternativ som kan hjelpe din syklus. En rekke urter som jatamansi, persille, blå cohosh, ingefær og skullcap tendens til å ha en positiv effekt på å opprettholde en regelmessig menstruasjonssyklus uten bivirkninger fra hormonell prevensjon alternativer. Hver urt er tatt ved en regulert punkt hver måned i et bestemt dosemengde, avhengig av alvorlighetsgraden av symptomene. Det er en god idé å besøke en butikk som spesialiserer seg på urter og naturlige produkter for å diskutere bruk av slike urter før selv forskrivning en rutine.

Ikke gjør noe

Hvis du har blitt undersøkt av legen din og de fant ikke noe unormalt eller plagsom om reproduktive system, har du en mulighet til å bare vente det ut for å se om kroppen regulerer seg selv etter hvert. Hvis du ikke prøver å bli gravid, er dette alternativet med null bivirkninger. Men det er ting du kan gjøre for å prøve og hjelpe kroppen din sammen, som å kutte ned på koffein eller finne en stikkontakt til noen tilbakevendende følelsesmessig stress du kan lide av.

Men hvis mensen fortsetter å være unormal godt inn i 20-årene, en annen besøk til legen din for testing for en hormonell ubalanse eller mulig utvikling av cyster på eggstokkene bør vurderes.

Chicken Soup Cures for Common Cold

Chicken Soup Cures for Common Cold


Moren din var inne på noe når hun matet du kyllingsuppe ved første tegn på en kald. Selv om det har vært brukt i årevis som et hjem rette, de fleste forbinder kyllingsuppe med tryggheten det gir når du er forkjølet, men ser det ikke som en kur for den kalde selv. The Mayo Clinic, derimot, viser kyllingsuppe som en av sine topp kalde rettsmidler som faktisk virker.

Vitenskapen bak Chicken Soup

Kyllingsuppe er mer enn en komfort mat når du føler deg syk; det er faktisk vitenskapen bak dens bruk som en kald middel. Et velkjent kyllingsuppe studien ble gjennomført i 1993 av Dr. Stephen Rennard ved University of Nebraska Medical Center. Dr. Rennard testet et utvalg av kylling suppe oppskrifter, både hjemmelaget og hermetisert, og fant at suppa stopper bevegelsen av betennelse-forårsaker hvite blodceller kalt nøytrofile. En 1978 studie av K. Saketkhoo et al, "Effekter av å drikke varmt vann, kaldt vann, og kylling suppe på nasal slim hastighet og nasal luftstrøm motstand," funnet at å drikke varm kyllingsuppe løsner effektivt nasal slimete sekret, som hjelper deg bli kvitt dem fra kroppen din raskere, lettelser kaldt symptomer og lunger.

Hjemmelaget eller Canned?

Rennard fant ikke én bestemt kyllingsuppe ingrediens for å være medvirkende til behandling av forkjølelse. Ingrediensene i hjemmelaget suppe som han testet inkludert kylling, pastinakk, løk, søtpoteter, gulrøtter, selleri, persille og neper. Resultatene av hans studie tyder på at det er mange ingredienser i suppen jobber sammen som er ansvarlig for lettelser en kald. Mens mange hermetisk supper ble også testet og funnet å være gunstig, gjorde Rennard studie ikke spesifikt undersøke hvilke merker var, og ikke var det, effektive.

Hvis du kjøper en hermetisert suppe å behandle kaldt, opt for en som har en stor mengde grønnsaker. Væsken i kyllingsuppe hjelper også rehydrere kroppen din, noe som er nødvendig for slim i kroppen din til å holde seg løs, slik at det kan bli utvist. En siste fordel med kyllingsuppe for en kald, er at det gir et nivå av psykologisk og følelsesmessig komfort som kan bidra til å øke hastigheten på fysisk helbredelse.

The History of Dilantin

Dilantin er et stoff som brukes for å redusere eller eliminere anfall assosiert med epilepsi. Den ble oppfunnet i 1908.

Discovery

Chemist Heinrich Blitz oppfunnet Dilantin, også kjent som fenytoin natrium, 1908. Hans opprinnelige intensjon var å skape et kjemikalie som kan forhindre kramper under elektrosjokkbehandling. Andre legemidler, som fenobarbital, var i stand til å forhindre kramper, men de var også sterke beroligende midler. Blitz solgt formelen til farmasøytiske selskapet Parke-Davis snart etter å oppdage det. Parke-Davis, nå et datterselskap av Pfizer, fant ikke en umiddelbar klinisk bruk for det.

Behandling av epilepsi

En gruppe forskere oppdaget Dilantin evne til å kontrollere beslag i 1938. Det var bemerkelsesverdig på den tiden fordi, i motsetning til andre legemidler som legene brukes til å behandle epileptiske anfall, gjorde ikke Dilantin sedate pasienter. Det ble senere godkjent av US Food and Drug Administration i 1953 for behandling av beslag.

Dilantin dosering

Pasienter tar Dilantin i kapsel eller tyggetablettform, og noen ganger som en væske .. Det er en Pfizer merkevare.

Side Effects

Det er mulig dilantin fører til anemi ved reduksjon av folsyre i kroppen. Det kan også føre til fosterskader hos barn båret til termin av kvinner som tar stoffet. I 2008 startet den amerikanske Food and Drug Administration undersøker om Dilantin forårsaker Purple Glove syndrom, en hudsykdom som fører til hevelse, misfarging og smerter i armer og ben. I alvorlige tilfeller kan det tvinge amputasjon av berørte lemmer.

Som Antidepressive

I 1966, en forretningsmann ved navn Jack Dreyfus talte sin lege for å la ham eksperimentere med Dilantin som behandling for depresjon. Dilantin behandler unormal elektrisk aktivitet i hjernen som forårsaker epileptiske anfall. Dreyfus mente at hans depresjon kan også være en form for elektrisk hjerneaktivitet som kan behandles med stoffet. Han hevder at hans behandling virket. Han startet den veldedige Dreyfus Foundation for å presse på for Dilantin godkjenning for behandling av depresjon, men Parke-Davis var motvillige til å investere i de kliniske studiene det ville kreve. Dette motvilje skyldtes delvis det faktum patentet for Dilantin var i ferd med å utløpe.

Hvordan forbedre Upper Back Posture

Hvordan forbedre Upper Back Posture


Dårlig holdning er et vanlig problem med mange årsaker. Vanlige aktiviteter som kjøring, sittende i en stol og ser på en datamaskin, stående i lange perioder av gangen, og selv sover kan føre til dårlig holdning. Over tid, kan dårlig holdning blir andre natur. De hengende skuldre, kollapset brystet og avrundet tilbake ikke bare ser dårlig, de kan også forårsake pusteproblemer og til og med ryggsmerter. Heldigvis, bedre holdning krever noen enkle endringer i din daglige rutine.

Bruksanvisning

•  Hold kroppen din i innretting i løpet av dine daglige aktiviteter. Hvis du står i lange perioder av gangen, sørg for å fordele kroppsvekten jevnt på forsiden, baksiden og sidene av føttene. Når du sitter, sitte rett opp og holde ører, skuldre og hofter i en vertikal linje. Unngå ubalanserte sittende stillinger som krysset bena ujevnt og hunching skuldrene over.

Opprett en holdning vennlig miljø ved å investere i et støttende ergonomisk kontorstol og gjør at pulten din og datamaskinen høyde er plassert slik at du ikke trenger å anstrenge nakken fremover. Hvis du opplever ryggsmerter i morgen, bør du vurdere å bytte ut madrassen din eller kjøpe en støttende madrass pad. Portable korsryggstøtteputer eller små puter kan hjelpe holdning mens du kjører.

Bruk støttende fottøy mens du går, trener eller står i lange perioder av gangen. Hvis du bruker mye tid på å gå med en pose, kjøpe en veske eller ryggsekk som er designet for å minimere belastningen på ryggen og påvirke god holdning.

Tren regelmessig. Aerobic condition som gange, svømming eller sykling vil fremme sterkere muskler over hele kroppen, som hjelpemidler i holdning.

Strekk øvre del av ryggen i løpet av dagen. For en enkel tilbake strekk, komme inn i en sittende stilling og lås fingrene rundt knærne. Rett albuene som du puster ut og sakte heve hendene til taket, løfte overkroppen for en full strekk.

innlemme øvre rygg øvelser i din daglige rutine. For en enkel Pilates-baserte øvre rygg trening, ligge med ansiktet ned på en matte. Bøy albuene og plassere fingertuppene på skuldrene. Sakte løft overkroppen opp fra matten, holde føttene forankret til gulvet. Løft albuene høyere, holde fingertuppene på skuldrene og nesen pekte rett ned på gulvet for riktig hals justering. Hold i 15 sekunder og slipp. Gjør så mange repetisjoner som mulig, og øker over tid.

Øvelser for nakke smerter

Det finnes øvelser som er tilgjengelige for å redusere og forebygge nakkesmerter. Når det gjøres riktig og konsekvent, vil disse øvelsene ikke bare bidra til å redusere smerte, men vil bringe en større spekter av bevegelse til halsen.

Varmer opp

Begynn treningsøkten med en kort oppvarming. Oppvarmingsøvelser bidra til å få halsen klar til å bli strukket og flyttet. Start med å flytte nakken fremover og bakover samt fra side til side. Gjør hver bevegelse ca 20 ganger for å øke mobiliteten.

Deretter setter du hake slik at den berører brystet. Rull hodet fra venstre skulder til høyre i en halvsirkel foran brystet. Ikke prøv å strekke for langt. Hensikten med denne øvelsen er ganske enkelt å få nakken i bevegelse.

Strekninger

Du trenger ikke mye tid for nakke strekninger. Disse øvelsene ikke fokusere på intens jobbing, men på å få hjelp til de riktige områdene i nakken. Det er best å gjøre en rekke strekninger, til du finner hvilke som beste lindre smerter i nakken. Når du har funnet den rette øvelsen, gjør det konsekvent.

Start ved tucking haken nedover til brystet. Slapp av i denne posisjonen i noen sekunder og deretter forsiktig og omhyggelig bevege nakken slik at hodet kommer opp og du ser mot himmelen. Bo i denne posisjonen i noen sekunder og beveg nakken slik at hodet ditt er fremover igjen. Gjenta denne øvelsen 10 ganger.

For en annen øvelse, bøy hodet mot høyre skulder. Ikke bøy nakken så langt at det fører til smerte, men bøye det langt nok til at du kan føle en liten strekning. Hold denne strekningen i noen sekunder, og deretter bøye nakken til venstre skulder. Gjenta denne øvelsen 10 ganger.

Relaterte Øvelser

Når du har nakkesmerter, kilden til smertene ofte kommer fra andre steder enn bare halsen. Doing lette skulderøvelser kan også lindre smerten. Du kan gjøre en øvelse ved å heise deg skuldre oppover ikke lenger enn det som er behagelig og deretter lirke dem ned litt lavere enn de vanligvis er.

Bracing skuldrene kan også lindre nakkesmerter. Å spenne skuldrene, ta dem til fronten som om du prøvde å presse dem sammen. Hold denne positur for et øyeblikk og trekk skulderbladene sammen. Gjenta dette flere ganger.

Testosteron behandling for prostatakreft

Selv om en av de mest vanlige cancer, prostatacancer er også en av de mest vellykket behandlet. Testosteron stimulerer veksten av prostatakjertelen gjennom hele voksenlivet. Dessverre, hormonet stimulerer både hudkreft og friske celler, og gir drivstoff kreften trenger for å vokse. Hormonbehandling forsøker å skjære av at drivstofftilførselen til kreftceller og krympe svulsten.

Prostate Cancer

Kreft i prostata, som er en liten kjertel i bunnen av pungen, er ofte detekteres mens den fremdeles er i de tidlige stadier før den har spredt eller metastasized, til andre organer. Det er en saktevoksende svulst, og nesten alle menn som er diagnostisert og behandlet forbli kreft-fri etter fem år.

Rolle hormoner

Prostatakreft er en hormonavhengig kreft. Den mannlige hormonet (eller androgen) testosteron stimulerer utviklingen av sekundære mannlige kjønnskarakteristika, slik som kroppshår, muskelutvikling og prostata vekst, i puberteten. Etter puberteten, androgener fortsette å stimulere prostata celler i den voksne mannlige. Androgener stimulere alle prostataceller og er ikke i stand til å skille mellom friske og kreftceller, og dermed mannlige hormoner tjene som drivstoff for å stimulere prostata tumorvekst.

Hormonbehandling

Prostatakreft er ofte behandles med hormonbehandling, men den betegnelsen er misvisende. Når den brukes som behandling for prostatakreft, refererer hormonbehandling for å blokkere androgen produksjon å sulte svulsten, ikke supplere testosteron produksjonen. Androgen ablasjon behandling, som er den fulle navn for denne behandling slutter testiklene fra fremstilling av testosteron i et forsøk på å forsinke eller stanse tumorvekst. Androgen ablasjon terapi er vanligvis administreres i seks måneder, etterfulgt av en seks måneders hvileperiode for å forsinke svulsten fra å utvikle resistens. Androgen ablasjon terapi i seg selv eliminerer ikke svulsten, men hindrer den fra forverring og øker effekten av andre behandlinger.

Typer hormonterapi

Testosteronproduksjonen er blokkert av en av fire metoder. Orkidektomi (kirurgisk fjerning av testiklene) eller kjemisk kastrering gjennom bruk av luteiniserende hormon-frigjørende hormon (LHRH) agonister eller LHRH-antagonister redusere testosteronproduksjon med opptil 95 prosent. Anti-androgener blokk testosteron reseptorer, hindre sirkulerende hormoner fra samspill med prostata celler. En kombinasjon av anti-androgener og kastrering reduserer mengden av sirkulerende hormoner, samtidig som blokkerer virkningen av testosteron gjenstår uansett. Østrogen, eller kvinnelig hormon, reduserer testosteronproduksjonen ved forvirrende hypothalamus å avbryte kaskade som normalt utløser testosteron produksjonen. Østrogen er sjelden brukt på grunn av alvorlige kardiovaskulære effekter.

Hormon Ildfast prostatakreft

Selv om de fleste menn opplever en merkbar reduksjon i tumorstørrelse etter androgen-ablasjon terapi, all prostatakreft hvert utvikle resistens mot de drastisk redusert hormonnivå. Noen svulster utvikle resistens i løpet av måneder av androgen-ablasjon terapi mens i andre, kan motstanden ta år å utvikle. Behandlingsalternativer er begrenset for svulster som blir resistent eller hormon ildfast. Terapi for hormon ildfast prostatakreft kan innebære en andre løpet av androgen-ablasjon terapi, som generelt er ineffektive, eller strålebehandling og kjemoterapi.

Alternativer til Meds for depresjon

Noen mennesker som lider av depresjon velger ikke å ta antidepressiva i frykt for farlige bivirkninger. Men dette betyr ikke at de må gå uten behandling av noe slag. Det finnes mange alternativer til antidepressiva som kanskje ikke er like effektivt, men kommer med færre bivirkninger.

Johannesurt

Johannesurt har ofte blitt brukt i stedet for tradisjonelle antidepressiva. The National Institute of Mental Health fant ikke det å være effektiv i behandling av alvorlig depresjon; men det kan brukes for mild til moderat depresjon. Johannesurt kan fås på nesten alle stoff butikk eller vitamin leverandør.

Omega-3 fettsyrer

Omega-3 fettsyrer bidra til å fremme sunn hjernens funksjon. Ifølge National Institute of Mental Health, er det ingen klar forskning som beviser sin effektivitet, som foreløpige studier har hatt blandede resultater. Omega-3 fettsyrer kan finnes naturlig i matvarer som fisk, eller kan tas som et supplement, tilgjengelig på vitamin butikker.

DHEA

DHEA (dehydroepiandrosteron) er et hormon som finnes naturlig i kroppen, og blir forandret til andre hormoner etter behov. Studier om dens effektivitet i behandling av depresjon er blandet, men noen fortsatt velger å bruke det som et alternativ til antidepressiva. Den er tilgjengelig som et supplement hvor som helst vitaminer er solgt.

Trening

Øvelse øker mengden av endorfiner i hjernen, som vanligvis bidrar til å forbedre humøret. Det kan være vanskelig for folk som lider av depresjon for å finne motivasjon til å trene, men trening er nyttig når det brukes. Selv om dette ikke kan være nok til å bidra til å eliminere alvorlig depresjon, kan det redusere dens alvorlighetsgrad.

Psykoterapi

Psykoterapi er vanligvis brukes i tillegg til medisiner, men det trenger ikke å være. Psykoterapi hjelper pasienten til å identifisere årsakene til hans depresjon og gjøre endringer i sitt negative syn på livet. Psykoterapi økter kan gjennomføres med en lisensiert psykolog eller psykiater ved noen mental helse anlegget.

Hvordan å gjøre Reiki Hånd Posisjoner

Reiki er en gammel healing teknikk som utnytter livsenergien som finnes i alt og alle i universet. Til riktig utføre Reiki må du ha en forsoning slik energi kan flyte uhindret. En Reiki master vil også lære deg hvordan du plasserer hendene for å fremme bedre energiflyten til bestemte områder.

Bruksanvisning

Plasser hendene sammen over ansiktet med tommelen berøre bunnen av nesen.

Sett høyre og venstre hånd fingrene over templene deretter bringe håndledd sammen slik at de berører hverandre. Dine hender vil se ut som et pannebånd.

Place hendene plassert på hver sin side av hodet koppformet over ørene.

Cradle hodet ved kopping hendene under hodet med sidene av hendene berøre hverandre.

Trykk på kragebein med høyre og venstre fingrene med pekefingrene lett berører hverandre. Den siden av hånden berører også langs declate. Pass på å ikke røre nakken selv.

Rest hendene over brystbeinet og kragebein, vil hælene på hendene hvile på skulderen muskler ved siden av halsen.

Plasser en hånd på brystbeinet med fingrene vendt mot hodet, derimot berøre hælen av ledelsen hånd danner en opp-ned T.

Plasser høyre og venstre hånd rett under brystet området over ribbeina pekte bort fra deg.

Hold hendene i samme posisjon som trinn 8, men satte dem over midten av magen ved navlen.

Legg hendene på skambenet Pass på å ikke røre i ubehagelig områder, beholde. Begge hendene skal være vendt bort fra deg, hvis de følger skambenet riktig de vil danne inn i en V.

Legg en hånd over, og en hånd under kneskålen holder lett.

Legg en hånd over og en hånd under ankelen området holder lett.

Be din klient til å legge på magen.

Plasser hendene på ryggen i en V ved nakken og spredt ut over skuldrene. Tuppen av pekefingrene skal være rørende.

Plasser hendene på skulderbladene vendt bort fra deg, slik at de dekker over ryggen.

Hold hendene i samme posisjon som steg 15 et sted på midten av ryggen.

Hold hendene i samme posisjon som steg 15 et sted på korsryggen rett over setemuskler.

Tips og advarsler

 • Det er viktig med Reiki at du tillater det å arbeide og bare for å veilede det til sitt formål der du bruker den.
 • Noen stillinger kan være ubehagelig for deg eller din klient, finne en annen måte å plassere hendene hvis dette er tydelig.
 • Noen kunder kan ha en følelsesmessig utløsning og begynne å gråte eller le ukontrollert. De kan til og med begynne å bekjenne følelser for deg. Det er viktig at du ikke har noen reaksjon bortsett fra støtte og aksept for å gjøre kunden føler seg trygge.

Hvor sunt er Hair Dye for damer?

Hårfarge er sannsynligvis trygt for de fleste kvinner å bruke av og til, selv om langvarig bruk og mørkere-fargede fargestoffer kan øke risikoen for visse typer kreft. For de som ønsker å minimere risikoen, alternative hårfarge alternativer er tilgjengelige.

Forskning

Mange vitenskapelige studier som ser etter en sammenheng mellom hårfarger og kreft fant ikke høyere risiko for kvinner som farge håret i motsetning til kvinner som ikke gjør det. Det er to unntak: En studie fant en økt risiko for non-Hodgkins lymfom blant kvinner som brukte mørke hårfarge i 20 år eller mer. En annen studie fant at frisører som ofte hadde søkt hårfarge i fem år eller mer hadde en tre ganger større risiko for å utvikle brystkreft.

Typer

Mørkt hår fargestoff er mer av en grunn til bekymring fordi den bruker et oksidasjonsmiddel, som skaper nye kjemikalier. Noen av disse kjemikaliene kan være kreftfremkallende. Lysere hår fargestoff farger har ikke vært knyttet til økt kreftrisiko.

Forordning

The Food and Drug Administration regulerer ikke kosmetikk, inkludert hår fargestoffer. Sikkerheten til hårfarge produkter er i stedet regulert av kosmetisk industri Review, et panel som er finansiert av industrien. Likevel sier panelet sin vurderingsprosessen er "uavhengig" av industrien. De som har bekymringer kan ønske å konsultere listen over stoffer som har blitt svartelistet av EU. I 2007 hadde 135 stoffer blitt utestengt og 49 mer var under vurdering. Mange av disse kan fortsatt bli funnet i hårfarge i USA.

Graviditet Betraktninger

Ifølge Roger W. Harms, en lege ved Mayo Clinic, døende håret ditt mens du er gravid er ikke sannsynlig å forårsake noen skade for barnet. Få studier har vært gjort på effekten av å bruke hårfarge under svangerskapet. De som har blitt gjort har nådd motstridende konklusjoner. Mange kvinner får farge håret gjennom sine svangerskap.

Redusere risiko

For å redusere risikoen, hvis du farger håret ditt selv, bruk hansker, bruke fargen raskt og skyll hodebunnen grundig. Hårfarger med organiske ingredienser er tilgjengelig. Men noen organiske produkter som sier "naturlig" på boksen inneholder de samme tvilsomme syntetiske ingredienser som tradisjonelle hårfarger. Henna er et trygt alternativ som har vært brukt i tusenvis av år. Men noen henna produkter kan også inneholde syntetiske ingredienser.

Slik Cure Carpal Tunnel Syndrome Naturligvis

Carpal tunnel syndrom er en medisinsk tilstand som påvirker median nerve, som kontrollerer finger bevegelse og er beskyttet av en passasje som kalles carpal tunnel. Når trykket er satt på denne nerven av vevet som omgir den, kan en person utvikle carpal tunnel og begynner å føle brenning, prikking og nummenhet i håndflatene, hender og / eller armer. Denne tilstanden oppstår for en rekke årsaker, for eksempel en liten carpal tunnel, en skade i håndleddet og stress til håndleddet og hånden på jobb.

Bruksanvisning

Behandlinger

Hvil hånden og håndleddet for to uker. Dette kan være vanskelig for personer som trenger å arbeide hver dag, men på en lignende måte som i artritt, er den beste behandling for carpal tunnelsyndrom til de kroppsdeler som er vondt så mye som mulig ikke bruke. Dette betyr at folk med carpal tunnel syndrom bør unngå å gjøre aktiviteter som kan forverre smerter i håndledd og hender, inkludert bøye dem. I tillegg kan plassere is på området bidra til å redusere smerte. Hvis personen ikke er i stand til å hvile håndleddet og hånd for lengre perioder av gangen, ved hjelp av en skinne for å holde håndleddet rett kan hjelpe tilstanden fra forverring.

Endre måten at arbeidet er gjort. Arbeidere som har jobber der de gjør repetitive oppgaver, for eksempel kasser, sekretærer, resepsjonister og syerske, noen ganger satt mye stress på håndledd og hender. Hvis de ønsker å redusere smerte av carpal tunnel syndrom, må de finne måter å gjøre jobben sin, slik at de ikke setter ekstra stress på håndledd og hender. For de som jobber på datamaskiner for lange perioder av gangen, kan dette innebære å endre sin holdning slik at ryggen er plassert mot baksiden av stolene sine, og pass på at håndleddene er rette når de skriver og setter referansemateriale i øyehøyde slik de trenger ikke å bøye nakken. De som jobber med håndverktøy bør prøve å unngå aktiviteter der de må flytte hendene fra side til side, bruke verktøy som legger mer stress på muskelen mellom tommel og lillefinger og bruk tykke hansker som bidrar til å minimere press på hånd og håndledd under drift av verktøy.

Bygg utholdenhet i håndleddet gjennom tøyningsøvelser. Øvelser for hånd og håndledd bære utvide hender og fingre utover, utretting håndledd og hånd, noe som gjør en neve med begge hendene og bøye håndleddene, samtidig som en knyttneve. Disse øvelsene vil bidra til å utvikle musklene rundt median nerve og redusere smertene som følger tilstanden. Det er også øvelser på underarmer, nakke og skuldre som kan bidra til å redusere stress i håndledd og hender. En øvelse for underarmene innebærer å sette hendene sammen som i en bønn stilling og heve albuene. En øvelse for nakke og skuldre innebærer å plassere høyre hånd på motsatt skulder, tipper hodet mot høyre, holde hodet fremover mens du gjør det, og deretter gjøre det samme med den andre siden av kroppen.

Endre diett, slik at det inneholder vitaminer, kosttilskudd og matvarer som bidrar til å styrke kroppen og redusere smerte forårsaket av tilstanden. Dette betyr å spise mer mat og / eller ta multivitaminer som inneholder vitamin B og C, jern, antioksidanter og omega-3 fettsyrer. Dette omfatter hele korn, bladgrønnsaker som grønnkål og spinat, blåbær, kirsebær, tomater, squash og grønn te. Vitamin B6 er nyttig fordi det bidrar til å hindre at musklene fra kramper og styrker kroppens nerver. Vitamin C hjelper kroppens bløtvev helbrede og forbedrer immunsystemets respons. De med carpal tunnel syndrom bør unngå matvarer som hvitt brød, pasta, rødt kjøtt, cookies, kaker, pommes frites og kaffe, fordi disse matvarene kan føre til betennelse å forverres.

Gå til en akupunktør for å få hjelp for å lindre smerten. Selv om dette alternativ behandling ikke er påvist medisinsk, har en rekke personer funnet en reduksjon av smerte gjennom akupunktur. I løpet av denne type behandling, blir nålene stikkes gjennom syke områder i legemet for å behandle tilstander. Denne behandlingen gjør at kroppen til å frigjøre endorfiner, som er kjemiske stoffer som hjelper kroppen i å lindre smerte. Dette kan også hjelpe ryggraden for å gi av nevrotransmittere som reduserer stress til håndleddet og hånd og øke blodstrømmen til de områdene hvor nålene er brukt, som kan bidra til å øke visse næringsstoffer i kroppen og redusere giftstoffer.

Hint

 • Folk som er i faresonen for carpal tunnel syndrom kan også ha andre tilstander som senebetennelse og bursitt. Senebetennelse er en betennelse i sener som er ansvarlig for å feste muskler til bein og bursitt i en betennelse i leddene. På en lignende måte som carpal tunnel syndrom, hvile og øvelser er ofte de beste behandlingene for disse forholdene.
 • Hvis carpal tunnel syndrom varer i seks måneder eller mer, kan personer med denne tilstanden må vurdere operasjon. Denne type operasjon innebærer generelt å fjerne vev rundt håndleddet for å redusere stress plassert på median nerve.

Formålet med magnetiske armbånd

Magnetiske armbånd anvendes i et forsøk på å helbrede en rekke sykdommer, som strekker seg fra artritt og carpal tunnel forstyrrelse å søvnforstyrrelser. Mens alternativ medisin selskaper fremme disse armbåndene som en naturlig metode for herding vanlige plager, har forskerne ennå ikke vært i stand til å finne tilstrekkelige bevis som støtter disse påstandene.

Historie

Magneter har blitt brukt til å behandle sykdommer siden Hippokrates ble praktisere medisin i Hellas i det fjerde århundre, og kan også ha blitt brukt enda tidligere. Cleopatra ble antatt å ha ligget med en magnetisk stein i pannen i et forsøk på å forebygge aldring. I løpet av 15-tallet, den sveitsiske legen Paracelsus mente at magneter jobbet for å aktivisere kroppens livskraft og utløse helbredelsesprosessen. Franz Anton Mesmer, en 18. århundre lege, mente at kroppen hadde magnetiske poler som kan føre til sykdom hvis de flyttet ut av stilling. Dr. Mesmer trodde også at han kunne helbrede pasienter bare være å berøre dem, tro at hans egen magnetisk berøring vil påvirke den magnetiske flyt i pasientens kropp.

Typer magneter

Magneter som brukes til å behandle sykdommer kalles statiske magneter og er festet til kroppen med tape eller er plassert i slike elementer som madrass pads, belter, wraps, sko inserts, selvklebende lapper og som en del av smykker. Statiske magneter er målt ved enheter kalt gauss. En vanlig magnet har ca 200 gauss, mens de fleste terapeutiske magneter spenner 400-800 gauss. Både bipolare og unipolare magneter er tilgjengelig. Unipolare magneter er arrangert med en nordpol på den ene siden og en sydpol på den andre. Bipolare magneter er produsert med nord og sør poler på samme side av magneten. Statiske magneter er forskjellig fra pulserende elektromagnetiske felt som brukes av leger for å bidra til å helbrede slow-healing benbrudd.

Magnet Theory

Det finnes flere teorier vedrørende virkningen av magnetene på kroppen. Alternativ medisin utøvere tror at magneter kan gjøre slike ting som øker blod oksygen, gjør kroppsvæsker mer basisk, bedrer blodsirkulasjonen, reduserer dannelsen av plakk forårsaket av høyt kolesterol nivåer, endre nerveimpulser, øke endorfiner og slappe muskler og blodårer.

Scientific Evidence

Så langt har vitenskapelige studier ikke støtter påstandene fra alternativmedisinere som magneter kan kurere eller forbedre sykdommer og tilstander. En studie 2001 utført av Mark H. Winemiller, MD; Robert G. Billow, DO; Edward R. Laskowski, MD; og W. Scott Harmsen, MS; undersøkt om magnetiske innleggssåler plassert i skoene hadde noen effekt på plantar fascitis, en smertefull tilstand som forårsaker hæl og bue smerte. Studien, publisert i "Journal of American Medical Association" (JAMA) i 2003, fant ingen signifikant forskjell mellom pasienter som bruker virkelige magneter versus humbug magneter. I 2003 Cochrane colloboration anmeldt 21 studier om effekten av magneter på carpal tunnel syndrom, en tilstand som påvirker håndleddet. En abstrakt utgitt av D. O'Connor, S. Marshall og N. Massy-Westropp fant ikke noen fordel i seg magneter for carpal tunnel lider. Andre studier har vært mangelfulle om fordelene med magneter og mer forskning er nødvendig før en endelig dom på effekten av magneter kan utstedes.

Kan Magneter Hjelp?

Selv om det er ingen vitenskapelige bevis som støtter påstandene til selskaper som selger magneter, ved hjelp av magneter vil ikke skade din helse. Det er mulig at du kan oppleve noen nytte av ved hjelp av magneter, men legene vet ikke om denne fordelen er fra en placebo effekt eller fra magneten selv. Hvis du bruker en insulin, intratekal eller kjemoterapi pumpe eller har en implantert defibrillator, bør du ikke bruke magneter fordi de kan forstyrre driften av disse enhetene.

Effekter av Magnolia Bark Herb

Effekter av Magnolia Bark Herb


Magnolia bark er en tradisjonell kinesisk middel som brukes i en rekke urte formuleringer, for eksempel Banxia Houpo Tang og Hangekobokuto. Ny forskning støtter bruk av magnolia bark i behandling av tilstander som søvnløshet, angst og kreft. Barken av magnolia officin planten er rik på naturlige kjemikalier som kalles honokiol og Magnolia, som antas å være ansvarlig for mye av den farmakologiske aktivitet.

Anti-Angst

Magnolia bark bidrar til å redusere angst, lindre spenninger og roe nervesystemet når det tas som en urte supplement. Den "Nutrition Journal" publisert en studie i 2008 skrevet av Dr. Douglas S. Kalman og kolleger som viste magnolia bark var effektive i å redusere noen typer angst hos mennesker med ingen uønskede bivirkninger. Dr. Kalman fant ikke at magnolia bark var effektive i behandling enten langsiktig angst eller depresjon, men fant det bedre egnet til behandling av kortsiktig angst. Magnolia bark er best brukt for å støtte akutte følelser av angst. Leserne oppfordres til å snakke med sine helsepersonell før kombinere det med medisiner.

Sleep

I 2010 ble en artikkel publisert i "The Journal of Ethnopharmacology" av Dr. Uwe Koetter og kolleger som viste magnolia bark extract stimulert dopamin, serotonin og benzodiazapene reseptorer. Ved å gjøre det, magnolia bark etterligner naturlige kjemikalier i kroppen vår som støtter humør balanse og avslapning som trengs for en god natts søvn. Dr. Koetter konkluderer med at denne vitenskapelige funn støtter den tradisjonelle bruken av magnolia bark for behandling av angst og søvnløshet.

Kreft

Flere studier støtter bruken av magnolia bark i bekjempelse av kreft. I en artikkel publisert i tidsskriftet "Biovitenskap, bioteknologi og biokjemi" i 2010, fant forskerne Eun-Sun Hwang og Kwang-Kyun Park fra Jeonju University i Korea kjemikalier i magnolia bark betydelig hemmet spredning av prostata kreft celler til andre deler av kroppen. I en annen studie publisert i "Anticancer forskning" i 2010, forsker S. Chilampalli og kolleger oppdaget magnolia bark var effektive i å redusere risikoen for UVB-indusert hudkreft.

Smerter og betennelser

Magnolia bark bidrar til å redusere smerter og ubehag i inflammatoriske tilstander. Forsker Yi-RUU Lin og kolleger viste i en studie publisert i "Journal of Biomedical Science" i 2009 at magnolia bark var effektive i å redusere smerte. Kjemikalier som finnes i magnolia bark, som Magnolia og honokiol, redusere smerte gjennom å hemme frigjøring av en rekke inflammatoriske kjemikalier i kroppen. Dette farmakologiske virkning betyr magnolia bark bør gi symptomatisk lindring til lider av inflammatoriske tilstander som leddgikt, eksem, kolitt, brannsår og nervesmerter.