Digidexo.com

Hvordan spise ute på Candida Diet

Candida Diet er en helhetlig strategi ment å hindre veksten av en type gjær som heter Candida albicans. Ifølge nettstedene fremme tilslutning til kosthold, kan overdreven vekst av Candida albicans være ansvarlig for en rekke helsemessige bekymringer, for eksempel trøtthet, hodepine og sukker cravings. Selv stikker til Candida Diet er vanskelig mens spise ute, kan det gjøres med litt forutseende på din del.

Hvordan spise ute på Candida Diet

Utføre due diligence

Utfør forskning på forhånd når du planlegger på å spise ute mens du er på Candida Diet. De aller fleste restauranter har en tilstedeværelse på Internett, noe som gjør menyer og ernæringsmessige informasjon helt tilgjengelig for deg før du setter foten i etableringen. Dra nytte av dette ved å gjennomføre foreløpige undersøkelser på restaurant valg for å sikre at de vil ha et menyelement tilgjengelig som oppfyller dine kosttilskudd restriksjoner. Candida Diet fraråder konsum av meieri, sjokolade, sentralstimulerende midler, gluten, nøtter, sopp, sukker, eddik, frukt og tilsetningsstoffer, så hold et øye med eventuelle uakseptable elementer på restaurantens nettside, husk mottoet "forkant er armed . "

Fortsett din due diligence mens på restaurant for å sikre en kompatibel matopplevelse. Husk at mens den ernæringsmessige informasjon på nettstedet vil være generelt nøyaktig, kanskje ingrediensene ikke ta hensyn til innholdet i sauser og andre smaks elementer som brukes i utarbeidelsen av måltidet, så spørsmålet serveren din hvis du har noen bekymringer. Noen spørsmål som du kanskje ønsker å spørre er: "Hvor tett vil min måltid være forberedt til andre retter?" (Etablerer muligheten for utilsiktet krysskontaminering), og "Hvilke typer marinader anvendes på kjøtt?" Hvis alt annet mislykkes kan det være lurt å fortelle serveren at du er allergisk mot visse matvarer slik at kjøkkenet kan ta ekstra forsiktighet forberede din parabol, eller du kan be om at måltidet skal tilberedes eller grillet "tørr" (uten noen ekstra sauser) .

Fortsett inspeksjon etter å ha mottatt et måltid. Undersøke nøye maten for eventuelle spor av forbudte matvarer, sammen med å se etter tegn på krysskontaminering med andre retter (dvs. ensomme elementer som ikke burde ha vært inkludert med måltidet). Følg nøye med smaken av maten også - du bør være i stand til å skille mellom kjøtt som er kokt uten marinade og en som har vært belagt. Hvis du har noen problemer med kvaliteten eller integriteten til mat, feile på siden av forsiktighet - be om en erstatning parabolen eller gi avkall måltidet helt. Mens tyngende, kan holde seg til disse trinnene hjelpe deg å få mest mulig ut av din tid på Candida diett uten helt å forsake ditt sosiale liv.