Digidexo.com

erfaring med snoremate

Hvordan finne en lege med erfaring i Bruke Restylane Under Eye

Hvordan finne en lege med erfaring i Bruke Restylane Under Eye


Restylane, en hyaluronsyre-basert gel, brukes regelmessig for å fylle ut linjer og rynker over hele ansiktet, inkludert den sarte huden rundt øynene. Restylane gis som en injeksjon i en doctora € ™ s kontor. Selv om Restylane er generelt ansett for å være trygt for de fleste pasienter, er det avgjørende å finne en hudlege eller plastisk kirurg med erfaring injisere Restylane rundt øynene før du gjennomgå noen prosedyre.

Bruksanvisning

•  Start med legen din. Selv om din forsikring plan doesnâ € ™ t krever henvisninger til spesialister, kan legen din fortsatt være en stor ressurs for anbefalinger for kvalifiserte plastikkirurger eller hudleger. Spør spesifikt om råd om leger opplevd med Restylane. Som Dr. Scott Miller, en plastisk kirurg og styremedlem i Forbruker guide til plastisk kirurgi, påpeker, kan meget gode hudleger og kirurger har absolutt ingen erfaring med Restylane injeksjoner. Konsentrere seg om å finne en god lege med rett type erfaring.

Sjekk profesjonelle organisasjoner. Grupper som American Society of Plastic Surgery og American Academy of Dermatology har elektroniske verktøy for å la deg søke etter en lege i ditt område som spesialiserer seg på Restylane.

Intervju leger. Når du selv har laget en kort liste over potensielle leger i ditt område, gjøre noen avtaler og stille spørsmål. I tillegg til å finne ut om den doctora € ™ s utdanningsbakgrunn og legitimasjon, spørre ham spesifikt om hans erfaring administrere Restylane injeksjoner rundt øynene. Spør om resultatene han mener du kan forvente, hvor mange behandlinger du trenger for å få de ønskede resultater, og hva slags utvinning tid du bør forvente. Også be om å se noen før og etter bilder av tidligere pasienter, og spør om du kan se noen anbefalinger fra tidligere pasienter.

Tips og advarsler

 • Word-of-mouth anbefalingene er en flott måte å finne en lege, så hvis din familie eller venner har hatt Restylane injeksjoner, spør om sine erfaringer.
 • Alltid få Restylane injeksjoner fra en medisinsk fagperson med erfaring med behandling. Selv om du kan være i stand til å kjøpe Restylane online, aldri forsøke å injisere.

Hvordan snakke med barn om Cerebral Parese

Hvordan snakke med barn om Cerebral Parese


Mainstreaming barn med cerebral parese er en viktig måte for dem å utvikle de ferdighetene de trenger for å leve selvstendig. Mange unge med cerebral parese på skole og camp med funksjonsfriske jevnaldrende som ikke kan ha erfaring med mennesker som har CP. Når du snakker med barn om hva du kan forvente at du kan gjøre det enklere for mainstreamed barn å føle seg inkludert.

Hvordan snakke med barn om Cerebral Parese

Snakk med barna om Cerebral Parese

•  Få tillatelse fra foreldrene til et barn med cerebral parese før diskutere barnets tilstand med noen. Bestemme hvilke emner for å dekke og finne ut om det er noen spørsmål om barnets tilstand de ikke ønsker å snakke om.

Snakk med barna når en student med cerebral parese er å bli en ny klasse eller når et familiemedlem har blitt diagnostisert.

Forklar at barn med cerebral parese er det samme som alle andre, men de har problemer med å gjøre de samme tingene.

Prøv å gjøre det enklere for barn å forstå ved å forklare utfordringene på en måte som alle kan forholde seg til.

Bruk eksempler på ting som er sant for noen gruppe mennesker. For eksempel kan piping være lett for noen mennesker, men noe andre mennesker sliter med. Tale kan være lett for de fleste barn, men folk med cerebral parese kan ha til å bruke maskiner og datamaskiner for å hjelpe dem.

Vise enheter som barnet med cerebral parese kan være med å hjelpe dem å snakke eller bevege seg, for eksempel datautstyr eller en spesiell rullestol. La barna ta på utstyr, men forklare at barn med cerebral parese trenger utstyr for å hjelpe dem til å gjøre de tingene andre barn kan gjøre.

Forklar hvordan de kan kommunisere med et barn som har cerebral parese. Noen barn med cerebral parese bruk enheter som bruker bilder og ord til setninger, andre barn bruke talesynteser som gjør det mulig for dem å snakke gjennom en maskin.

La barna vite at det kan være vanskelig å forstå hva noen med cerebral parese sier og at de kan trenge ekstra tid til å svare på spørsmål.

Oppfordre barna til å inkludere barn med cerebral parese i sin virksomhet. Forklar at cerebral parese er ikke smittsom og er en tilstand som gjør det vanskeligere for noen å utføre grunnleggende funksjoner.

Hint

 • La barna se hjelpemidler et barn med cerebral parese kan bruke til å hjelpe dem med hverdagslige oppgaver, men forklare at barn med CP må alltid ha tilgang til disse enhetene.

Hvordan snakke med en lege om erektil dysfunksjon

Erektil dysfunksjon (ED) er kanskje ikke et tema som du finner lett å diskutere, men det er et svært vanlig problem. Det er også en svært behandles stand og snakke med legen din om ED er det første skrittet for å identifisere årsaken og finne effektiv behandling. Etter retningslinjene lagt ut i denne artikkelen vil bidra til å gjøre en tilsynelatende vanskelig diskusjon enklere.

Hvordan snakke med en lege om erektil dysfunksjon

Etter at du gjør en avtale med din primære omsorg lege, lage en liste over dine ED symptomer og hvordan disse symptomene påvirker ditt daglige liv og spørsmål for legen din om ED. Disse notatene vil gi deg svar på legens detaljerte spørsmål om erektil funksjon og seksuelle relasjoner.

•  Begynn utnevnelsen ved å erklære dine bekymringer og detalj din erfaring med ED. Legg merke til hvor lenge du har vært opplever disse symptomene og hvordan din seksuelle relasjoner har blitt påvirket. Når møte med legen din forstår at han eller hun er en medisinsk faglig og er vant til å diskutere ED og ED-relaterte problemer.

Neste legen vil spørre deg noen detaljerte spørsmål om ED. Svare på alle legens spørsmål så ærlig og omfattende som mulig. The Mayo Clinic hjemmeside sier at du bør være forberedt på å svare på følgende spørsmål om om seksuell funksjon: Alle endringer i seksuell lyst eller hyppigheten av samleie? Hvor lenge har du hatt problemet? Hvor bekymret er du og partneren din om det? Enten du har erfaring og / eller søkt behandling for problemet i det siste? Og i så fall, hvilken type behandling du har prøvd?

Legen vil da stille deg noen spørsmål for å finne ut hva som forårsaker din erektil dysfunksjon. Du bør være forberedt på å svare på følgende spørsmål som spesifikt og omfattende som mulig: Kan du oppnå selv stimulert ereksjon Opplever du spontan ereksjon om natten eller når du våkner opp Har din erektil dysfunksjon start plutselig eller utvikle seg over tid Hvor lenge??? er dine ereksjoner og hvor hardt de er? Kan du opprettholde en ereksjon lenge nok til å ha samleie? Er sex er smertefullt?

Du bør også gi legen din med informasjon om din nåværende helsetilstand samt bruk av resept / reseptfrie legemidler (ulovlig og over-the-counter narkotika), så vel som du inntak av alkohol, tobakk, koffein. Legen din bør også spørre deg om ditt humør, stress nivå, forholdet problemer og depresjoner. Det er viktig at du svarer ærlig og husk at medisinske problemer er ikke noe å være flau over. Legen din bør stille åpne spørsmål på slutten av avtalen, og dette er en flott tid for deg å forklare ytterligere bekymringer om din ED eller tilby informasjon du mener kan være relevant, men du har ikke relatert til legen under samtalen.

Hint

 • Din fastlege kan henvise deg til en spesialist som en urolog eller endokrinolog, hvis han eller hun ikke er i stand til å stille en diagnose eller bestemme riktig behandling.
 • Medisinske problemer, inkludert ED, er ikke noe du bør være flau over.
 • Legen er en medisinsk faglig og ditt personvern er garantert.
 • Diskuter din partners bekymringer om din ED før du ser legen din eller ta partneren din med deg til avtalen.
 • Være årvåken om å følge opp med legen din og følge hans eller hennes instruksjoner.
 • Ikke diagnostisere deg selv eller få medisiner som ikke er foreskrevet av en lege for deg.

Aktiviteter for å hjelpe barn Deal Med Fears

Aktiviteter for å hjelpe barn Deal Med Fears


En engstelig barn er et usikkert barn. Verden kan føle skremmende eller bare litt usikre. Bestemme årsakene til en barnets frykt kan hjelpe deg å forstå henne, hennes behov og måten hun kan se verden. Alle mennesker opplever noen form for angst, gjennom projeksjoner og svar hente på å observere andre, høre hvordan andre reagerer på ulike situasjoner, eller fra å ha ingen direkte erfaring med noe som føles fremmed for dem. Frykt kan være en naturlig reaksjon på det ukjente inntil videre kunnskap er ervervet, så hjelpe et barn fra en veldig ung alder vil bidra til reduksjon av frykt.

Årsaker og kilder

Frykt for ting, mennesker, situasjoner, været, aktiviteter og innbilte vesener som monstre i skap kan forlate et barn cowering og bekymret for hva som kan skje med ham. Foreldre kan også være kilder til frykt, så vær klar over dine ord og handlinger. Unngå alt som ville gjøre barnet ditt frykte deg - trusler, skylden, kraft turer og skyld mongering ikke bidrar til friske barn. Noen former for moderat frykt kan faktisk være sunt for barn å lære om deres verden, for eksempel branner, bier og ville dyr. Lær barna om hver av disse; kunnskap kan styrke.

Skap og the Dark

Mange barn synes å være redd for mørket. Det er ingen grunn til ikke å forlate en natt-lys på å hjelpe barnet ditt til å føle seg trygge. Gi henne en lommelykt til å sove med. Play "telt" eller "gjemmested" ved å komme under noen tepper eller en faktisk telt og forestille seg en verden der barnet er helten eller explorer. Bruk en lommelykt i teltet om dagen, så prøv det om natten, innendørs. Gå på et søk i barnerommet eller huset - se under senger for interessante ting, snakke med monstre under senga eller i skapet ved å si huset er ditt og ingen monstre er velkomne. Navngi forestilt monster et tåpelig navn eller ha barnet hjelpe deg "kommandoen" monster å forlate kan være nyttig, også.

Miljøer

Danger er noe som er lært og er i forhold til en forelder egne erfaringer. Vis barn positive aspekter av elementene og verden for øvrig: Dirt vokser vår mat og blomster; kjæledyr har følelser; brann holder oss varme, og så videre. Deretter tilby retningslinjer for samhandling: spiser ikke skitt og planter eller berører katten sakte. Unngå å si "nei" hele tiden; forklare stedet. Lære å svømme fra en tidlig alder vil betraktelig redusere frykt for å falle i eller drukning. Ta spedbarn inn i en dusj eller sprinkleranlegg på varme sommerdager å undervise vann bevissthet. Lær forskjellen mellom leker og virkelige objekter som verktøy eller ovner. La ham hjelpe deg å bake cookies eller bruke sin late hammer til å bygge ting.

Folk

Ta et barn til et nytt sted og la henne oppleve en rekke fremmede. The Mall, park, lekeplass eller atletisk gruppe vil utsette ham for mange former for stimuli, og vil vekke spørsmål du kan løse. Hvis han viser frykt for fremmede i hjemmet ditt, eller ikke ønsker å klemme de pårørende, aldri tvinge ham. Ta barnet til legekontoret før en faktisk avtale - Barneleger vanligvis ikke vil tankene stopper for to minutter for å bli introdusert på forhånd. La ham se pappa få en hårklipp et par ganger før du tar ham inn til sin egen første kuttet. Se etter tegn på mobbing på skolen. Frykt kan være avledet fra lærere, religiøse ledere, politimenn og andre også, så se ditt barns reaksjoner og lytte godt.

Bekymringer

Dersom barnets frykt sentrum rundt en bestemt hendelse, et element eller person, be for ham å snakke med deg om detaljer. Noen ganger ting vil klare opp kort tid etter; kunne imidlertid pågående fobier eller tegn på ekte terror om noe garanterer hjelp av en barnepsykolog. Har din sønn male eller tegne sine vonde drømmer, den skapning i skapet eller den personen som han frykter. Legg igjen en vegg å stille ut kunstverk og gjøre en seremoni for å rive opp de "gamle frykt" når et barn har vokst fra dem. Alltid berolige ham og lytte nøye. Aldri klandre, håne eller forkaste en frykt. Din kjærlige nærvær er ting han trenger mest.

Slik Fast med Warm Lemon Water

Sitron vann raskt er også kjent som Master Cleanse. Det har vært påstander om at sitronvann fort kan redusere blodtrykket, stabiliserer diabetes, klar uren hud og selvfølgelig kaste vekt. Begynnelsen rens, derimot, er ikke noe å bli tatt lett på. Selv om ingrediensene er enkel og lett å montere, det tar planlegging, sterkt ønske og mental vilje til å feste med det, spesielt hvis du er ny på faste. Her er hvordan du kan rense kroppen din med den varme sitronvann fort.

Slik Fast med Warm Lemon Water

Sjekk med legen din før du starter den varme sitronvann fort. Ikke gå videre hvis du er gravid eller ammende. Selv om det er kjent for å være en trygg og mange bruker denne rens for å bidra til å redusere symptomer på eksisterende medisinske tilstander, er det best å feile på siden av forsiktighet før du starter raskt ved å få klarsignal fra legen din.

Klem ca en halv sitron, 2 ts. lønnesirup og en klype pulverisert cayennepepper (ca. 1/10 ts.) inn i en 10 oz. glass varmt filtrert vann. Rør grundig og drikk.

•  Gjenta prosessen flere ganger om dagen. Du bør spise minst seks 10 oz. glass sitron, sirup og cayenne blandingen utover dagen. Sørg for å plass forbruket av væsken jevnt utover dagen siden det vil være din eneste kilde til næring, mens på det varme vannet sitron fort. Du kan imidlertid drikke så mye vann som du vil.

Opprettholde det varme sitronvann raskt i minimum 10 dager. Noen mennesker som har erfaring med denne typen fort forbli på det i 30 dager. Men hvis dette er din første gang, er 10 dager nok for deg å se en betydelig forbedring i din helse og en reduksjon i vekt.

Avslutt rask sakte. På dag 11, er det ikke anbefalt at du går til en lokal restaurant og spise alt du ser. Det vil angre alt du har oppnådd i løpet av de siste 10 dager og fordøyelsessystemet ikke er klar for så store mengder mat. På første dag etter raske, bruker mye væske slik som vann-saft. På den andre dagen etter at sitron vann raskt, introdusere varme buljonger. Vent til den tredje dagen før innføring av frukt, grønnsaker og salater. Sørg for å holde det lys og la kroppen din til å akklimatisere.

Hint

 • Hvis det er din første gang, er det best å ta noen dager fri fra din vanlige travle timeplan for de første dagene av fasten.

Hvordan snakke med en lege om PCOS

Hvordan snakke med en lege om PCOS


Én av ti kvinner har polycystisk ovariesyndrom (PCOS); men det er en av de mest vanskelige forhold for å bli diagnostisert. Dette er hovedsakelig fordi PCOS symptomene kan variere mye fra kvinne til kvinne. Pluss, de er ofte delt med andre metabolske forstyrrelser. Hvis du mistenker at du eller en du er glad man har PCOS, må du vite hvordan du skal snakke med legen din om det. Les videre for å lære hvordan.

Hvordan snakke med en lege om PCOS

•  Få fakta. Gjør så mye lesing som du kan om PCOS, slik at du kan ha en utdannet samtale med legen din. Det er mange bøker og nettsteder dedikert til PCOS, og det ville være gunstig å bringe noe av litteraturen med deg til legetimen.

Skriv ned de symptomene du opplever, slik at du kan snakke om de vanligste PCOS symptomene og se hvordan du sammenligne. Du trenger ikke å lide av alle symptomene, men jo mer du vet om dine risikofaktorer, jo bedre.

Se på din data. Legen vil be om en fullstendig medisinsk historie, så jo mer du vet, jo bedre sjanse har du for et gjennomspill diagnose. Av særlig betydning er de andre kvinnene i familien din, fordi PCOS er arvelig. Noen historie med diabetes eller infertilitet er et rødt flagg.

finne en lege som forstår tilstand. Ikke stol på din vanlige OB / GYN å gi deg en diagnose. I stedet søke hjelp av en endokrinolog. De er mer sannsynlig å kunne bestille de riktige testene som trengs for å gjøre vurderingen. Du kan også ringe på forhånd. Spør lege eller sykepleier utøveren hvis hun har noen erfaring med PCOS. Hvis ja, hvor mange saker hun har sett.

Ha et mål i tankene. Vil du bli gravid med PCOS eller er du bare ute etter å administrere dine PCOS symptomer? Å ha et klart mål i sikte vil hjelpe deg og legen din bestemme din neste løpet av handlingen.

Møt opp tidlig og spør mange spørsmål. De fleste kvinner er mer komfortabel med å snakke om symptomer og problemer før et bekken eksamen enn etter; så holder klærne på og be om et kontor besøk.

Vær klar for et batteri av tester. Hvis legen mistenker PCOS, vil han utføre en rekke tester for å bekrefte diagnosen.

Hint

 • Ikke vær sjenert når du snakker om dine symptomer. Mange av symptomene på PCOS kan være flaut å snakke om; men det er viktig at du betror deg til legen din om alt du opplever.

Hvordan å miste vekt med supplement pulver

Hvordan å miste vekt med supplement pulver


Det er mange kommersielt tilgjengelige piller, pulver og spretter som hevder å ta livlinjen fra ekstra store til ekstra-small, men å navigere i verden av vekttap kosttilskudd kan være vanskelig å si det mildt når du starter din reise med svært lite kunnskap. Mens mange kommersielt tilgjengelige produkter er effektive, finnes det alternativer til slanke spesifikke kosttilskudd som kan føre til bemerkelsesverdige vekttap resultater. Protein pulver, fiber supplement pulver og appetitt suppressant pulver er alle effektive vekttap alternativer.

Hvordan å miste vekt med supplement pulver

•  Besøk din lokale kroppen bygningen eller fitness supplement boutique og be om informasjon om protein supplement pulver. Ekspeditøren skal kunne gi deg nok innsikt i hvordan et protein pulver kan passe din livsstil for å hjelpe deg å ta avgjørelsen om hvorvidt et protein supplement kan være nyttig for vekttap innsats. Den mest effektive form for proteinpulver for vekttap ville være et måltidserstatnings supplement basert på protein.

Shop på ditt lokale apotek og ta en titt på ulike fibertilskudd. Mens en fiber supplement kan virke som et merkelig valg for et vekttap verktøy, er det evnen til å fungere som et svært effektivt vanndrivende mens fremme god helse også gjør det til et svært attraktivt alternativ for vekttap. Metamucil og Fiber One er to eksempler på mix-in pulver som kan legge fiber til nesten alle drikkbar væske som vil hjelpe flush uønsket fett og giftstoffer ut av kroppen, hjelpe til vekttap.

•  Dra til en spesialitet butikk som selger bare kommersielle vekttap hjelpemidler eller kosttilskudd. Det vil være lurt å ha gjort leksene dine litt før du besøker en av disse spesialitet butikker, fordi rekke valg er ofte overveldende. Her vil du finne et vell av pulver kosttilskudd laget for å undertrykke appetitten og dermed påvirke vekttap nesten umiddelbart. Ta hensyn til ingrediensene i disse pulver som noen inneholder elementer som ikke er sanksjonert av FDA.

Bestem hvilken type tilskudd som er best for deg etter undersøkelser hvert alternativ i person. Noen typer supplement pulver kan passe din livsstil bedre enn andre. For eksempel bør protein pulver bare brukes av de som har planer om å trene i tillegg til å bruke et supplement pulver for å gå ned i vekt, mens fiber supplement pulver bør bare brukes av dem komfortabel med hyppige bad turer. Appetitt suppressant pulver bør bare brukes av de uten helsemessige komplikasjoner, spesielt hjerte uregelmessigheter.

Kjøp en liten mengde av supplement pulver som du har valgt som det beste alternativet for deg selv. Ikke bli sugd inn tilbud om bedre priser for bulk kjøp før du vet om produktet fungerer for deg. Kjøpe alle typer mat eller drikke som du ønsker å blande din supplement pulver med for å sikre at din erfaring med vekttap supplement pulver er en positiv en.

Hint

 • Overvåke vekttap fremgang å få et nøyaktig bilde av hvorvidt den valgte supplement fungerer for deg. Hvis det ikke er det, ikke vær redd for å se på andre alternativer som er nevnt ovenfor.
 • Rådfør deg med lege før du begynner noen form for vekttap supplement pulver diett. Det kan være faktorer til hver pulver som vil føre til komplikasjoner for deg personlig, så ta kontakt med en profesjonell først.

Bivirkninger av Similac Prematur Infant Formula med jern

Bivirkninger av Similac Prematur Infant Formula med jern


Similac tidlig spedbarnsformel, markedsført under navnet NeoSure, blir formulert med høyere protein, kalsium og fosfor enn typisk formel for å hjelpe til med vektøkning og bein utvikling. Det er også forsterket med ekstra jern og viktige vitaminer.

Vanligste klagene

Foreldre kan merke bivirkninger ved innføring av et spedbarn til formel og ofte skylden formel for symptomer på kolikk, gass, forstoppelse, oppkast og fussiness.

Formula Base

NeoSure er en melkebasert formel basert på kumelk. Soya formler er ikke anbefalt for premature eller lav vekt spedbarn på grunn av potensielt redusert vektøkning.

Oppkast

Oppkast eller "spytte opp" er et tegn på både overfôring og formel intoleranse, slik at mange foreldre forvirret. Dr. William Sears, MD sier, "mellom fødsel og 6 måneders alder vil barnet trenge et gjennomsnitt på 2 til 2 1/2 oz. Av formel per pund per dag."

Overgangen

Overgangen fra morsmelk til formelen, kan føre til mer hyppig oppkast, forstoppelse, fussiness og gass. Spedbarn kan trenge tid til å tilpasse seg den "tyngre" konsistens NeoSure. Kontakt barnelege etter tegn på at barnet ikke klarer å trives på formel, for eksempel vedvarende oppkast, vekttap, mindre hyppig vannlating og gråter mye.

Forstoppelse

To studier publisert i Pediatrics, det offisielle tidsskriftet til American Academy of Pediatrics, konkluderte med at ingen forskjell i gastrointestinal nød ble vist mellom lav-jern og jern-forsterkede formler. Ifølge AAP forskning, mødre ofte konkludere med at jern fører til forstoppelse, på grunn av sin erfaring med prenatal vitaminer.

Hvordan hjelpe et barn med Juvenile Diabetes

Hvordan hjelpe et barn med Juvenile Diabetes


Over 400.000 nye tilfeller av juvenil diabetes er diagnostisert hvert år. Barn plaget med juvenil diabetes - også kalt Type 1 diabetes - krever spesiell oppmerksomhet for å hjelpe dem å overvåke og kontrollere sykdommen. Lær hvordan du kan hjelpe et barn å leve et normalt liv med juvenil diabetes.

Hvordan hjelpe et barn med Juvenile Diabetes

•  Forstå hva som forårsaker juvenil diabetes og hvordan håndtere sykdommen for barnet ditt. Juvenile diabetes er en kronisk (livslang) sykdom som vanligvis diagnostisert i løpet av ungdomsårene. Bukspyttkjertelen produserer svært lite eller ingen insulin - det hormonet som gjør sukker brukbare for kroppens energi. I juvenil diabetes, angriper immunsystemet cellene som produserer insulin. De med juvenil diabetes nødt til å injisere seg selv med insulin flere ganger om dagen. For å kontrollere juvenile diabetes, trenger en person til å balansere kosthold, mosjon og insulin til å leve en sunn livsstil.

Lær hvordan du kan overvåke blodsukkeret til barnet ditt. Flere ganger per dag, må barnet sjekke nivåene av sukker i blodet hans. Disse tidene er før måltider og før sengetid. Normalområdet før måltider er 70-110 mg / dl og etter måltider, er rekkevidden 100-140 mg / dl. Bruk en glukose overvåkingssystem som krever en liten blodprøve. Prikk barnets finger, plassere en dråpe blod på en testing stripe og plassere stripen i glukose monitor for en nøyaktig lesing.

•  Innse behovet for en spesialist for å overvåke helsen til barnet ditt. En endokrinolog er en lege som er spesialist i diabetes og andre sykdommer forbundet med det endokrine systemet. Finn en endokrinolog i ditt område fra henvisninger fra primærhelsetjenesten lege eller din forsikring leverandøren. Vær sikker på at han har erfaring med juvenil diabetes.

vurdere å finne en øyelege for å overvåke visjonen om barnet ditt. Juvenile Diabetes kan påvirke synet over tid. Øyelege kan tilby vanlige eksamener for å sikre helsen til synet til barnet ditt og overvåke endringer.

Tilpass kosthold barnet ditt til begrensninger av juvenile diabetes. Sukker og fett er dårlig for barn med type 1 diabetes. Begrense sukker og fet mat. Forbered mat uten steking og begrense saltinntaket.

Informere skolen der barnet deltar i hans juvenile diabetes. Barnet med juvenil diabetes trenger hyppige snacks, tid for å injisere insulin og overvåking blodsukker og spesiell mat i lunsjrommet. Lærere og noen i kontakt med barnet på skolen bør kjenne tegn på lavt blodsukker (mest vanlig beredskapssituasjon håndtere juvenil diabetes) og hvordan du kan hjelpe barnet i en nødssituasjon.

Innse lavt blodsukker fører til insulinsjokk. Vet at tegn på insulinsjokk er svimmelhet, skjelving, kalde og klamme hender, ekstrem sult og beslag. For å takle insulinsjokk, gi barnet sukker umiddelbart. Juice er den raskeste måten å få sukker til barnet. Etter 10 minutter, bør barnet gjenopprettes; hvis ikke, gi barnet mer sukker. Dersom barnet fortsatt er i nød, administrere glukagon (et hormon som øker blodsukkeret) og ringe 911.

Hint

 • Planlegg regelmessige kontroller med endokrinolog for å sikre at behandlingen plan for barnet ditt er hensiktsmessig.
 • Vurder å kjøpe medisinsk advarsel identifikasjon for barnet ditt. Et smykke eller legitimasjon fortelling av barnets diagnose av juvenile diabetes lar andre vet hvordan de skal ta vare på barnet ditt hvis han mister bevisstheten på grunn av sykdommen.
 • Finn en støttegruppe for foreldre som har barn med juvenil diabetes. Finn en støttegruppe for barn med sykdommen for å hjelpe barnet å takle og finne håp.
 • Bruk glukose overvåking enheten i henhold til instruksjonene som følger med maskinen eller som anvist av ditt barns lege.

Problemer med Jaw

Problemer med Jaw


Den kjeven eller kjevebenet er det eneste ben i ansiktet som har evnen til å bevege seg. Kjeven innehar også de nedre tennene på plass. Forhold som bruxism, eller tenner sliping, kan resultere i kjevesmerter og problemer med kjeven. Den øvre del av kjeven beveger seg ikke og holder de øvre tenner på plass. Kjeveproblemer kan forårsake problemer når du snakker eller spise, pusteproblemer eller utgjøre en kvelningsfare blant pasientene.

Pauser og dislokasjoner

Pauser og dislokasjoner i kjeven kan være et resultat av en traumatisk skade eller slag mot ansiktet. Dislokasjoner oppstår når kjeven kobles fra temporomandibulær leddene, ifølge HealthCentral.com. Symptomer på en forstuet kjeven inkluderer problemer med å snakke, en kjeve som ikke lukkes, smerte, feiljustert tenner, sikling og en utstående kjeven. Symptomene pasientene erfaring med en brukket kjeve inkluderer blødninger, blåmerker, hevelse, ømhet i kjeven området, nummenhet og begrenset bevegelse. Kirurgi kan være nødvendig å behandle moderat til alvorlig kjevebrudd. Leger kan kable kjeven stengt under tilhelingsprosessen for å forebygge og begrense bevegelsen.

Kjeveledd syndrom

Kjeveledd, kjeveleddet, er et begrep som beskriver leddet som forbinder kjevebenet til skallen, så vel som en samling av problemer med kjeven. Problemene kan inkludere en sprukket eller hvesing når du spiser eller snakker, eller manglende evne til å åpne munnen helt. Pasienter med kjeveleddet kan lide med kjevesmerter, hodepine, tannpine, øreverk og ansiktssmerter. Tennene sliping eller stress kan forårsake tilstanden når pasienten knytter kjevemusklene. Ifølge HealthCentral.com dårlig holdning, en manglende evne til å slappe av, dårlig kosthold og mangel på søvn kan også føre til TMJ symptomer. Og leddgikt kan påvirke kjeveledd og forårsake betennelser og smerte.

Behandling for TMJ inkluderer medisiner som muskelavslappende, smertestillende, Botox og kortikosteroider. Noen pasienter med TMJ også dra nytte av kognitiv atferdsterapi, som kan hjelpe pasienten slappe av og fjerne stress. TMJ pasienter kan bruke bite vakter for å hindre tennene sliping under søvn og hindre noen av ubehag fra kjeve tilstand.

Prognathism

Misdannelser i ansikts bein kan føre til at tennene blir forskjøvet og kjeven til å stikke. Kjeven utvekst forårsaker symptomer som tygge og talevansker. Hos noen pasienter, er den kjeve fremspringet den normale ansiktsformen av den enkelte. Forhold som Crouzon syndrom og basal cell nevus syndrom kan også være ansvarlig.

Pierre Robin syndrom

En liten underkjeve karakteriserer tilstanden Pierre Robin syndrom. Tilstanden kan føre til puste og mateproblemer for spedbarn med tilstanden. Barn med Pierre syndrom er utsatt for kvelning under søvn når tungen faller tilbake. Utviklingen i kjeven er tregere hos barn født med tilstanden, men etter de første månedene, hastigheter utvikling opp.

Hvordan få en forelder med Alzheimers å godta Care

Hvordan få en forelder med Alzheimers å godta Care


For å få en forelder med Alzheimers sykdom å akseptere omsorg kan være en pinefull ansvar. Den av foreldrene opplever vanligvis en periode med fornektelse eller kan aldri akseptere diagnosen. Når glemsomhet truer dine foreldres sikkerhet, er det tid for å håndtere spørsmålet om å akseptere omsorg.

Bruksanvisning

•  Snakk med en lege som har erfaring med demente, en sosialarbeider eller en med erfaring med omsorg for mennesker med Alzheimers sykdom. De kan gi deg ideer om hvordan å håndtere problemet, kan de nærmer seg samtale med deg eller de kan ta kontroll over situasjonen for deg.

Be legen din om medisiner for å roe dine foreldre. Det finnes medisiner som kan hjelpe demente opplever mindre uro, tenke klarere og bli mer underdanig slik at du kan gi for dem.

Velg din tid for diskusjon klokt å få en forelder til å akseptere omsorg. Personer som har Alzheimers sykdom har dager eller øyeblikk når de er mer bevisste og mindre opphisset.

Sjekk din tone, holdning og ordvalg, slik at du ikke setter foreldrene dine på defensiven. Du ønsker å hjelpe foreldrene dine godta omsorg og føle en del av beslutningsprosessen.

La din forelder å bo i kjente omgivelser så lenge som mulig, og få hjelp av andre søsken, slektninger eller betrodde venner. Foreldrene dine vil være mer sannsynlig å akseptere omsorg i eget hjem eller i hjemmet til et familiemedlem.

Berolige dine foreldre og la ham vite at du vil være der for støtte. Prøv å forstå hvor skremmende det er for ham å takle hverdagen, og være tålmodig.

Bli med i en støttegruppe. Du trenger hjelp, oppmuntring og ideer fra andre folk som har erfaring med Alzheimers sykdom eller for tiden omsorg for en person med demens.

Tips og advarsler

 • Ikke flau dine foreldre ved detaljering sin glemsomhet eller gjør narr av uvanlige atferd de viser. Dette vil føre til en defensiv atferd og gjøre dem villige til å akseptere omsorg.

Hva kan man forvente med Chemo

En persons erfaring med kjemoterapi avhenger av mange forskjellige ting. Du kan forvente å jobbe i tandem med legen din for å velge et kurs i behandling, eller en kombinasjon av behandlinger, som best dekker dine behov. Her er noen generelle ting du kan forvente under kjemoterapi.

Metode for levering

Chemo kan leveres på mange måter: i pilleform, i et skudd, i en injeksjon eller direkte på kreft.

Der Behandling Happens

Avhengig av type kjemoterapi, kan det bli levert hjemme eller i en innleggelse eller poliklinisk medisinsk innretning. Spør legen din om dine muligheter for behandlingssted.

Side Effects

Bivirkningene av cellegift også variere basert på hvor stoffet er gitt, hvor ofte det er gitt og pasientens helsetilstand på tidspunktet for behandlingen. Noen vanlige bivirkninger er håravfall, kvalme, oppkast, munnsår og negle.

Self-Care

Legen din vil mest sannsynlig å foreskrive egenomsorg metoder for å hjelpe deg å gjenopprette raskere. Forvent at du kanskje trenger noen til å hjelpe deg med å ta vare på deg selv mens du gjenopprette, selv om du er vant til å bo alene.

Frekvens

All kjemoterapi er ikke gitt med samme frekvens. Hvor ofte du får denne behandlingen avhenger av en rekke ting, inkludert hvilken type kreft du har og hvilke kjemoterapi narkotika du tar.

Hvordan snakke med barn med autisme

Barn med autisme har svært unike verbal og ikke-verbal språkforskjeller som kan gjøre det vanskelig å snakke med dem. Barn med autisme varierer fra svært lav til svært høy funksjon. Selv om du snakker med en intelligent høytfungerende person med autisme, og de synes å ha gode språkkunnskaper, kan deres språkforskjeller gjør conversational ferdigheter vanskelig. Forstå deres behov, men kan bidra til å gjøre en samtale gå greit. Det kan bidra til at de virkelig forstår hva du sier.

Bruksanvisning

•  Å snakke med barn med autisme, være klar over og overvåke for noen av de vanligste språkproblemer som de har.

Gutt med autisme (igjen, ikke to mennesker med autisme er helt like) har en tendens til å tenke veldig bokstavelig. De har en hard tid med slang, ikke-bokstavelig språk, underforståtte begreper og generaliseringer. De har en vanskeligere tid med turn tar. De har heller ikke lest de mer subtile nyansene av sosialisering også. Dette kan omfatte ansiktsuttrykk, følelser som er demonstrert i vår tonen i stemmen, betydninger som er avledet av vårt forhold til den andre personen eller innstillingen, etc. De kan ikke forstå hvordan atferd endringer mellom mer formelle møter og mindre formelle møter. De er generelt ubehagelig med øyekontakt. De har en hard tid å opprettholde en samtale eller emne, spesielt et tema for en annen persons valg. Det er fordi det ofte er vanskelig for dem å ta perspektivet til andre mennesker. Med andre ord: "Jeg er interessert i dette så sikkert alle andre er."

Vit når du skal kreve øyekontakt.

Høyere fungerende voksne med autisme alle si (jeg har hørt dem si dette på konferansen etter konferansen) at de kan få øyekontakt, men det kommer med en pris. Når de gjør øyekontakt, de er vanligvis så fokusert på nettopp det at deres forståelse av hva som blir sagt er svekket. Forskning viser at mennesker med autisme har en tendens til å se på munnen regionen av ansiktet. De er fortsatt å se på ansiktet ditt selv, slik at du vet at du har deres oppmerksomhet. Imidlertid er øyekontakt en sosial forventning. Det kan komme i veien for å komme i arbeid, venner, etc. Den beste anbefalingen er å bare kreve mer direkte øyekontakt under svært sosiale situasjoner som ikke krever mye forståelse. De må lære at det er tider at det vil bli forventet fra dem, og de må ha erfaring med det. La dem vite tider når de trenger å fokusere på å gjøre at øyekontakt. Men hvis du gir instruksjoner til en student eller til barnet ditt, så forståelse kan være mye viktigere enn øyekontakt så lenge du vet at du har deres oppmerksomhet.

Bruk bokstavelig språk.

Dette kan være vanskelig fordi vi kanskje ikke engang er klar over hvor mye underforstått språket vi faktisk bruker. For eksempel, hvis vi snakker med en annen voksen og et barn med autisme begynner å avbryte, kan vi si noe sånt som "jeg snakker med noen." Det betyr ikke fortelle dem å vente. Deres reaksjon kan være å tenke "ja, du snakker med noen" og deretter gå rett på å snakke. Du må være konkret og fortelle dem at du trenger dem for å vente til etter at du er ferdig å snakke før de snakker.

Hold ord og samtalelengden til et minimum.

Barn med autisme har en tendens til å ha en begrenset oppmerksomhet span når det kommer til ting som er av interesse for andre. I tillegg har de ofte ikke har samme behov for å behage andre som vi kunne forvente. Det vil være lett å miste sin interesse og oppmerksomhet.

Pair verbalt språk med ikke-verbale signaler og verifisere forståelse.

Gutt med autisme har en tendens til å tenke i bilder. De er langt mer visuell enn auditivt. Når du gir dem informasjon eller omdirigere dem, er det å foretrekke å bruke pekepinner for å støtte verbal kommunikasjon. Punkt til hva du refererer til, eller faktisk vise dem hva du mener, etc. Gi visuelle input samt auditive. Også, ikke forvente seg å få betydning fra ansiktsuttrykk eller tonefall. Barn med autisme kan læres opp til å gjøre dette, men det må være konkret lært, akkurat som et matematisk problem ville være. Med mindre dette er en ferdighet de har mestret, ikke nødvendigvis venter det. Til slutt, hvis du gir dem informasjon eller retninger, alltid sjekke om forståelse. Ikke spør, "gjorde du forstår", fordi det er en god sjanse for at de vil gi et bekreftende svar, selv om de ikke forsto. Spør dem "vis meg .." eller "fortell meg hva jeg nettopp sa."

6. Vær tålmodig.

Hodet av barn med autisme er ofte behandlingen mye bedre enn det ville se ut. Lærere kan fortelle et barn noe, og barnet vil synes å ikke har en anelse hva som ble sagt. Men uker senere kan de ofte gjenta den tilbake og faktisk vise forståelse. Tålmodighet er også nødvendig med turn tar i samtaler. De kan ha en tendens til å ønske å fortsette å gå tilbake til sin foretrukne emnet. Det er ikke det at de ikke bryr seg om hva du sier, det er bare at deres sinn ikke fungerer i en "jeg kan fokusere på det som er viktig for deg" modus. De har en hovedperspektiv og det er deres eget perspektiv.

Når gi informasjon som de trenger å vite, eller når omdirigere dem, snu emnet tilbake til hva som må sies. Vær tålmodig, men også være fast. Vær villig til å stoppe dem og si: "Vi kan snakke om, men først må vi snakke om" eller "nei, vi snakker om ___."

I løpet av mer uformell samtale, være villig til å snakke om noe av interesse for dem. De kan bli trollbundet at du liker de samme tingene de gjør. Det kan være grunnlag for å støtte god uformell samtale og støtte et positivt forhold.

Hvordan bruke Homeopati å hjelpe til med bulimi

Hvordan bruke Homeopati å hjelpe til med bulimi


Homeopati er en god terapi ressurs for de som arbeider med spiseforstyrrelser. En vitenskap som er tusenvis av år gamle, er homeopati vel ansett i det medisinske miljøet, fordi den behandler den personen som helhet (sinn, kropp og følelser), snarere enn å ta en eneste symptomet eller problemet. Homeopati kan brukes i forbindelse med andre typer av behandling, som preparatene ikke har noen sekundære virkninger.

Bruksanvisning

•  Se etter en sertifisert lege i homøopati. En lege i homeopati må gjennomgå en grundig opplæring lik som en lege i tradisjonell medisin, som betyr at han vil bli opplært til å forstå kroppen, vurdere symptomer og finne den mest passende løpet av handling for bulimi.

Spør en homeopati lege å foreskrive medisin du kan ta hjemme i ditt eget tempo. Dette er en spesielt god idé hvis din medisinske forsikringen ikke dekker alternativ medisin, og du kan ikke råd til å gå til en lege på en jevnlig basis. Fordi homeopatisk medisin har ingen bivirkninger, bør du ikke ha noen problemer med å ta det hjemme, så lenge du følger legens instruksjoner.

Se etter en lege som har erfaring med å håndtere bulimi eller i det minste med spiseforstyrrelser generelt. Dette vil hjelpe deg å hjelpe deg å sikre at du får den beste behandling for din tilstand.

Spør legen din om Sepia, Lycopodium og Pulsatilla, tre homøopatiske midler som bidrar med følelser av lav selvfølelse, fortvilelse og stress. Ved å hjelpe deg å kontrollere følelsene dine, kan disse tre rettsmidler gjøre en forskjell i hvordan du reagerer og behandler din egen kropp. Lycopodium hjelper også med oppblåsthet, fordøyelsesproblemer og kvalme.

Ta Grafitt for å hjelpe deg med å håndtere mageproblemer, forstoppelse og andre problemer knyttet til spising og fordøyelse. Grafitt også hjelpe med andre problemer som påvirker folk med spiseforstyrrelser, for eksempel dårlig hud og uberegnelig menstruasjonssykluser.

Hint

 • Du kan være i stand til å kjøpe din egen homøopatisk medisin ved naturlig helse butikker eller apotek. Bare spør om råd fra personen som selger dem, som de fleste er enten naturmedisinere eller utøvere.
 • Bruk din bedre vitende når du starter behandlingen. Hvis du har en rekke alvorlige symptomer, kan det hende du trenger hjelp av en profesjonell snarere enn en enkel medisin du kan kjøpe i en butikk.
 • Ikke spis rett før eller etter at du bruker den foreskrevne medisiner. Homøopatiske midler absorberes først og fremst gjennom munnen og spise eller drikke kan påvirke prosessen.

Hvordan leve med Hemaplegic Migrene

Hemaplegic migrene er uvanlig, men en første erfaring med en kan være ganske skremmende - ikke bare for personen opplever migrene, men for deres familie og venner også. En hemaplegic migrene generelt etterligner noen av de samme symptomene som hjerneslag. Det kan påvirke tale, syn og / eller kroppslig bevegelse. Selv om denne type av migrene er generelt begrenset til en side av kroppen, er det ikke alltid tilfelle. Det kan påvirke den ene siden i løpet av en episode, og en annen i løpet av en påfølgende arrangement. Fordi en hemaplegic migrene ikke er lett diagnostisert av lege uten ekspertise innen nevrologi, kan det føre til en god del av panikk og føre til unødvendig testing (og i noen tilfeller, selv urettmessig behandling). Alt av denne forvirringen kan gjøre leve med hemaplegic migrene litt av en utfordring.

Bruksanvisning

•  Bestem at det du eller din kjære opplever er faktisk hemaplegic migrene. Dette vil trolig kreve et besøk til en nevrolog for en eller flere tester, inkludert en CAT scan, MR, EEG og / eller en Trans-Cranal Doppler. I noen tilfeller kan legen har til å indusere en migrene for å få et klart bilde av hva som skjer inne i pasientens hjerne ved tidspunktet for hendelsen.

Identifiser de aktuelle utløser migrene. Mens det er noen triggere som er felles på tvers av mange migrene, de kan variere fra pasient til pasient. For å skjelne hva de er, kan en lege be om at pasienten holde en migrene dagbok for å ta opp alt som skjedde rett før, under og etter en hemaplegic migrene. Ved å gjøre dette over en tidsperiode, kan pasienten og legen ofte er i stand til å skjelne et mønster av hendelser, matvarer, drikkevarer, vær endringer og andre faktorer som kan være utløser migrene.

Fordi leger er fortsatt ikke 100 prosent sikker på hva som forårsaker migrene, eller hva de er, de også gjøre ikke alle enige på behandlinger. Mange leger forsøke en naturlig tilnærming. Andre foreskrive medikamenter som er utformet til å blokkere migrene ved kilden. Atter andre mener at stressreduksjon er en kur. De kan tildele pasienter til psykologisk eller psykiatrisk behandling. Alle disse prosessene fungerer for noen migrenepasienter, men ikke over hele linja. I de fleste tilfeller må migrene behandlinger være så individualisert som personen som lider av dem.

Ta medisiner som foreskrevet, når foreskrevet. Beta eller kalsiumblokkere kan være foreskrevet for å blokkere migrene skjer. Medisiner kan også være foreskrevet for å behandle migrene når den starter. Hemaplegic migrene kan påvirke hvordan muskler og nerver i kroppen til å fungere. Av den grunn er det viktig å raskt reversere hodepine. Å tillate en migrene å somle for en lengre periode (eller en serie av migrene å går igjen i løpet av en kort periode) kunne føre til muskel og / eller nerveskader. Endelig kan en lege fore medikamenter for å behandle symptomene på migrene når den forekommer. Disse kan inneholde smertestillende, sove medisiner og / eller kvalme medisinering. Slike medisiner må tas bare som foreskrevet, og ikke mer.

Vær forberedt på migrene og unngå stress på nerver og muskler som er berørt. For eksempel, hvis venstre side av kroppen slår seg av, kan du bruke en stokk eller rullator for å støtte den siden av kroppen under bevegelse. Hvis synet er berørt, unngå å kjøre eller bruke noen form for utstyr som kan føre til personskade. Hvis talen er berørt, holde en blyant og papir hendig slik den lidende kan skrive ut meldingen hun trenger å formidle.

Øvelse svekkede muskler. Siden hemaplegic migrene ofte påvirker visse muskler i kroppen, er det viktig å utøve dem for å få dem tilbake til normal styrke. En lege kan forskrive en viss type fysioterapi hvis muskelskade er alvorlig. Ellers kan han forlate metoden for trening til pasienten, avhengig av den enkeltes vilje til å motvirke eventuelle skader.

Søk øyeblikkelig legehjelp i tilfelle av en endring i normal migrene reaksjoner. Nye symptomer eller alvorlige endringer i hvordan migrene utvikler seg kan gi en stor varselsignal om at noe annet som skjer.

Hint

 • Enten legen din ber om det eller ikke, holde en migrene dagbok for å spore noen mønstre, utløser eller problemer.
 • Føl deg fri til å få en andre, tredje eller fjerde mening.
 • Finn en lege som er klarert og har et godt rykte for å behandle hemaplegic migrene.
 • Ikke fortsett behandlinger som ikke fungerer. Finne en annen lege i stedet.
 • Ikke kjør bil eller gjøre noe farlig under påvirkning av narkotika eller opplever en migrene selv.

Hvordan jeg Reverse en Rotator Cuff Tear Med Serrapeptase Do?

Hvordan jeg Reverse en Rotator Cuff Tear Med Serrapeptase Do?


Rotator cuff er en serie på fire musklene rundt skulderleddet. Tårer i rotator cuff er forårsaket av anstrengende aktivitet eller repeterende bevegelser som resulterer i belastning eller separasjon av senen fra muskel. Dette kan føre til betennelse og smerte når skulderen løftes eller dreies i en bestemt retning. The American Academy of Orthopaedic Surgeons rapporterer at 50 prosent av pasientene er fornøyd med nonsurgical behandling av sine rotator cuff tårer. En slik behandling er med Serrapeptase, et enzym som reduserer smerte og betennelse. Den er tilgjengelig over-the-counter eller på nettet uten resept.

Bruksanvisning

Serrapeptase Therapy

•  Gjør en avtale med familien din lege. Mens Serrapeptase er tilgjengelig uten legens resepter, er det alltid en god idé å konsultere legen din før du starter noen nye medisiner. Legen kan også vurdere din skuldersmerter og avgjøre om en orthopedist bør rådføre seg om din tilstand.

Gjør en avtale med en orthopedist. Dette trinn er anbefalt, men valgfritt. Den orthopedist kan avgjøre om det er noen vesentlige årsaker til rotator cuff tåre som kan kreve kirurgi, for eksempel et bein anspore eller en sene separasjon.

Diskuter ikke-kirurgisk behandling. Hvis orthopedist bestemmer at rotator cuff tåre krever ikke kirurgi, spør legen din om Serrapeptase terapi. De kan ha tidligere erfaring med denne behandlingsmetoden og kan foreslå et bestemt merke, ekstra medisiner og / eller planlegge fysioterapi for å bidra til å forbedre effektiviteten av behandlingen.

Ta Serrapeptase henhold til legens instruksjoner. Ikke ta mer enn anbefalt dose for den helt av Serrapeptase kjøpt. Serrapeptase bør tas på tom mage på siste 30 til 45 minutter før et måltid.

Tips og advarsler

 • Hvis orthopedist anbefaler kirurgi, kan du likevel ta Serrapeptase etter operasjonen for å kontrollere betennelse.
 • Se din lege hvis skuldersmerter fortsetter eller forverres, spesielt hvis du mister følelsen i armen eller omfanget av bevegelse blir sterkt begrenset.

Hvordan å behandle Isjias med akupunktur

Akupunktur og tradisjonell kinesisk medisin kan være så allsidig og effektiv som vestlig medisin, og kan brukes til å behandle en rekke helseproblemer. Spesielt er akupunktur ofte brukt til å behandle nevropatiske tilstander som isjias svært vellykket.

Bruksanvisning

Akupunktur og Isjias

Gå gjennom listen over lisensierte akupunktører i ditt område, og intervjue dem via telefon. Spør om utøveren erfaring, og sørg for at du er komfortabel med ham eller henne. Isjias er en svært vanlig sykdom behandlet av akupunktører, og praktisk talt alle erfarne utøveren vil ha omfattende erfaring med problemet. Sørg for at utøveren er lisensiert av National Certification Commission for Akupunktur og orientalsk medisin og styret sertifisert der det er nødvendig

Snakk med din terapeut; kommunikasjon er avgjørende for vellykket behandling. Svar på akupunktøren spørsmål om din fysiske aktivitet, eventuelle skader du kan ha lidd i det siste, kosthold og selv bare hvordan livet ditt kommer. Hvis utøveren ikke har et fullstendig bilde av din nåværende helse, vil han eller hun ha problemer med å behandle deg ordentlig.

Begynn behandlinger, som involverer innsetting av nåler i spesifikke punkter langs et system av meridianer i kroppen designet for å stimulere flyten av Qi (uttales "Chee"), eller vital energi. Når Qi er bremset eller blokkert, vil du bli syk; i tilfelle av isjias, vil du har smerter i korsryggen og ned ett eller begge ben. La din akupunktør å sette sterile rustfritt stål nåler i spesifikke punkter langs disse meridianene å stimulere flyten av Qi, slik at kroppen din helbrede seg selv. Din behandling vil flytte Qi gjennom systemet, øke blodstrømmen, redusere betennelse, lindre smerte og redusere stress.

Slapp under akupunkturbehandling og la stresset forsvinner. Utover betennelser, stress kan være en av de største årsakene til smerter i korsryggen. Stress-relaterte spenning kan constrict musklene rundt isjiasnerven.

Stadig vender. Noen ganger isjiassmerter kan ivaretas i et enkelt besøk, men som regel vil du trenge flere akupunktur økter for å oppnå et ønsket resultat. Snakk med legen din. Målet bør være å få deg til et sted der du ikke trenger å komme tilbake med mindre du er i smerte.

Slik Cure Psoriasis Med Fasting

Psoriasis er en autoimmun lidelse som det finnes ingen kjent kur. Det finnes en rekke konvensjonelle behandlinger som er tilgjengelige til behandling av psoriasis, men tradisjonell medisin behandler symptomer på psoriasis og omhandler ikke mulige kilder til problemet. Naturlige behandlinger kan ikke ha umiddelbare resultater, men har potensial for lengre varig forbedring. Fasting er en slik naturlig metode. Fasting bidrar til å rense kroppen for giftstoffer. Klarere hud resulterer fordi huden er en av de viktigste måtene kroppen excretes problematiske stoffer. Fasting gjør kroppen din en pause fra de fysiske kravene til fordøyelsen. Mens i denne resten modus, kan kroppen din begynne å helbrede seg selv internt.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med din lege før du starter noen form for fort. Noen leger er ikke støttende for faste. Men hvis du ikke har noen store helsemessige problemer, faste bør ikke utgjøre en helserisiko. Personer som har diabetes, visse metabolske forstyrrelser, og nyre- eller hjerteproblemer bør ikke rask.

Bestem varigheten av fort. Start med en tre-dagers fort, hvis du aldri har fastet før. Noen individer kan bare være i stand til å tolerere fasting for en dag. Merke kalenderen med de dagene du har tenkt å faste.

Bestem mellom en juice og vann raskt. Prøv en juice raskt hvis dette er din første gang fasting. Forbered frisk frukt i en juicer og drikke umiddelbart. Forbruker vann gjennom hele dagen også. Vann faste vanligvis gir bedre resultater, men er mer intens. Juice fasting er litt enklere for nykommere å følge.

Velg økologisk frukt når det er mulig for en juice raskt. Vask konvensjonelle frukt grundig før juicing.

Planlegg fast i en tid da du vet at livet ditt vil ikke kreve mye fysisk anstrengelse. Unngå festlige tider av året hvis du vet fasting vil være vanskelig.

innlemme regelmessig fasting inn i livet ditt. Prøv faste for en dag hver uke. Hvis dette ikke er mulig, kan du prøve periodisk faste. Slutte å spise på 18:00 en kveld. Med 6 am du har fullført en 12-timers rask, og om lag åtte av disse timene skal ha blitt brukt sove. Hvis du kan tolerere det, fortsetter til middag for å fullføre en 18 timers faste.

•  Vær tålmodig. Antallet kort varighet faster at en person trenger for å legge merke til komplett bedring vil variere fra person. Noter eventuelle forbedringer i din psoriasis etter hvert fort du har fullført. Øke varigheten av din neste fort eller legge til flere halv dag faster til tidsplanen. Ta kontakt med din fastlege, naturopathic lege eller ernæringsfysiolog hvis du trenger hjelp med fasting.

Tips og advarsler

 • Få en rapport fra det lokale vannverket for å bestemme vannkvaliteten i ditt område. Sats på kildevann hvis du er i tvil om din kommunale vannkvaliteten.
 • Være vedvarende. Noen ganger individer finner sin første erfaring med faste å være vanskelig. Prøv igjen om en måned eller så hvis du har problemer med å holde seg med fort.
 • Begrens fysisk anstrengelse mens fasting. Ordne transport fra en pålitelig venn eller et familiemedlem under vann raskt.
 • Tillat bare din lege og nettsted venner eller familiemedlemmer til å kjenne dine intensjoner. Det kan være vanskelig å forklare din beslutning om å spole til andre individer.
 • Bryte fort umiddelbart og ringe legen din hvis du opplever alvorlige svimmelhet, brystsmerter, tung pust eller blackouts.

Hvordan forebygge blodpropp med vitamin E

Det er dokumentert at vitamin E bidrar tynne blodet, noe som kan bidra til å forhindre eller forsinke koronar hjertesykdom og blodpropper som kan føre til hjerteinfarkt eller venøs tromboembolisme. Hvis du finner ut at du har blodpropp kan du enkelt øke inntaket av vitamin E ved å ta kosttilskudd og spise mat som er tunge på vitamin E. Det er viktig å også utøve og unngå stress når du har hatt erfaring med blodpropp. Hvis hjerteproblemer eller andre forhold fortsetter, må du oppsøke lege for hensiktsmessige løsninger.

Bruksanvisning

Bruk en rensemiddel som inneholder vitamin E hver dag når du rengjør hendene. Den rensemiddel vil absorbere inn i porene for å forhindre blodpropp i nærheten områder av dine hender og armer. Bruk bare en passende mengde, for eksempel to eller tre spruter av rensemiddel i døgnet.

Opprettholde en diett som inneholder mat som er tungt med vitamin E. For eksempel bør du spise mer mandler, mais, peanøtter, solsikkefrø, valnøtter og noe mat som inneholder hvete bakterie. Noen matvarer som brokkoli, spinat og asparges er bra for vitamin E, men de inneholder også vitamin K, noe som kan øke clotting.

Ta vitamin E tilskudd i flytende form i stedet for piller for de beste resultatene. Start med å ta 8 mg vitamin E hver morgen når du våkner. Vaske ned væske supplement med vann.

Øk mengden av vitamin E du tar hver dag hvis blodet fortsetter clotting. For eksempel, hvis du tar 8 mg kosttilskudd hver dag du bør øke den til 10 mg, og fortsette å spise vitamin E-tung mat.

Kontakt lege hvis blodpropp fortsetter eller blodet ditt er unormalt tykk. Det kan underliggende medisinske problemer som for eksempel cystisk fibrose, tarmsykdom, leversykdom eller en overaktiv skjoldbruskkjertel som kan kreve mer medisiner enn å ta vitamin E daglig.

Tips og advarsler

 • Prøv å unngå mat som er tunge på vitamin K, da dette vitamin har motsatt effekt av vitamin E.

Hvordan kommunisere Pain med legen din

Smerte er noe alle personer opplever på et eller annet tidspunkt. Graden av smerte kan variere fra svært små til uutholdelig. Mange har problemer med å kommunisere graden av smerte de føler til sin lege. Likeledes, kan legene bli igjen følelsen veldig frustrert av pasientens manglende evne til å kommunisere nøyaktig deres smerte. Du kan bidra til å unngå kommunikasjonsproblemer ved å lære effektive måter å beskrive smerten med legen din.

Bruksanvisning

Pasientkommunikasjonsteknikker.

•  Beskriv din smerte ved hjelp av skalaen system. Mange leger er lært denne metoden i skolen. Siden alle opplever smerte annerledes, kan det være nødvendig å bruke et nummer for å kommunisere intensiteten av smerten. Mindre smerte kan beskrives som en ett eller to, mens nivå ti er reservert til det verre smerte du noen gang har følt.

Bruk adjektiver for å beskrive grad av smerte. En plutselig smerte kan også betraktes som en skarp smerte eller en stikkende smerte. Pounding kan referere til en hodepine. Andre adjektiver for å beskrive smerter kan omfatte stikkende, dyp, brenning, press, prikking og bankende. Du må kanskje bruke litt tid på å fokusere på smerten for å finne en best mulig beskrivelse.

finne en felles plattform med legen din. En lege som har personlig erfaring med fødselen vil være i stand til å forstå hva du mener når du forteller henne din smerte er like intens som arbeidskraft. Sier tå føles som om det har blitt stukket av en bie, eller ryggen føles som om du brukte dagen graving kan skape et godt språkbilde for legen din. Beskriv smerter gjennom vanlige, hverdagsspråk.

Forklar livsstilsendringer knyttet til smerte. Legen din kan skjelne mye om ditt nivå av smerte hvis han vet at du ikke er i stand til å ta din vanlige kveldsturer, eller at du har problemer med å løfte hendene for å vaske håret. Søvnforstyrrelser som følge av smerte skal kommuniseres til legen din. Diskutere eventuelle avbrudd i daglige rutiner forårsaket av din smerte.

Spør legen din om han forstår nivået av smerte du opplever. Kommunikasjon er en toveis gate. Mange misforståelser blir løst når legen din forteller deg hva han hører du sier. Du må kanskje bruke en annen metode hvis du føler en kommunikasjon gap finnes om din grad av smerte. Noen mennesker reagerer bedre til det skrevne ord enn det talte ord. Lag en smerte dagbok med samme beskrivende språk. Skriv ned hva tid du følte smerte og hva du gjorde på den tiden, samt nivået av intensitet. Del dette med legen din for å oppklare eventuelle misforståelser.

6. Ansett hjelp av legen din sykepleier. Sykepleieren kjenner ofte legens kommunikasjon stil og kan vise seg å være en nyttig alliert når hjelpe deg å beskrive nivået av smerte du opplever.