Digidexo.com

Slik fjerner Tint fra briller

Slik fjerner Tint fra briller


Hvis du ikke liker fargetonen i brillene dine, kan det være mulig å fjerne fargen. Brillene er farget for å gi beskyttelse mot blending og sterkt lys, eller noen ganger lett farget for kosmetiske formål. Avhengig av materialet på objektivet og den type fargetone, kan du være i stand til å redusere eller fjerne fargen i linsene. Når du bestemmer om du vil prøve å fjerne fargetone og et gjør-det-selv-metoden, bør du undersøke alternativene.

Slik fjerner Tint fra briller

•  Kontroller materiale av linsene. Mange vet ikke hva slags objektiver de har på seg. Det er tre grunnleggende stiler av linser: glass, plast og polykarbonat. Det er viktig å vite materialet fordi glass linser ikke kan ha nyansen fjernet. For å sjekke linsene selv, dekker linsen med en tynn klut håndkle. Bank forsiktig på linsen med neglen eller kanten av en skje. Hvis linsen gjør en kjedelig, plunking lyd er det sannsynligvis plast. Polykarbonat linser høres mer tinny. Glass har den velkjente lyden du hører når du velger en vin glass. Vær forsiktig med å trykke så hardt at du chip eller sprekk linsene. Hvis linsene ikke er glass, har du sannsynligvis kan fjerne farge.

Ta glassene til din øyelege eller til en optisk butikk å ha tint lettet når du bestemme objektiv materialet er ikke glass. En optiker kan også bekrefte linsen materialet hvis du er usikker. Mange optiske butikker har missfarging enheter som bruker en spesiell kjemisk for å fjerne farge fra linser. Optiker kan trenge for å holde brillene dine over natten for å fjerne farge, avhengig av alder av linsene. Eldre objektiver kan ta lengre tid å fjerne en fargetone.

Send dine linser til en online optisk lab som farger linser og fjerner nyanser. Det er mange online brille og linsen spesialitet laboratorier som kan Tint linser eller fjerne farge. Hvis du sender linsene til et laboratorium, kan prosessen ta en til to uker.