Digidexo.com

De beste protein kosttilskudd for kvinner

De beste protein kosttilskudd for kvinner


Protein er funnet i nesten hver del av kroppen, inkludert blod, vev, hud, muskel og ben. Aminosyrer er ansvarlig for etableringen av proteiner i kroppen, men siden kroppen ikke lagrer aminosyrer, nye kilder til aminosyrer som kreves hver dag for å skape ny protein. Proteintilskudd kan være en god kilde til disse viktige aminosyrer og noen er spesielt nyttig for kvinner, særlig kvinnelige idrettsutøvere.

PowerBar Protein Plus

Australian Institute of Sport anbefaler bruk av PowerBar Protein Plus på grunn av balansen mellom karbohydrater og protein. PowerBar Protein Plus produkter inneholder også soya, som har vist seg å ha helsemessige fordeler for kvinner, inkludert reduksjon av cellulitter, færre mat cravings, redusert fettlagring og lindring av menopausale symptomer.

Protein Plus MetRx med kalsium

Dette protein pulver inneholder 46 gram protein for å hjelpe med muskel utvinning og ombygging. Det har også kalsium, som er et næringsstoff mange kvinner ikke bruker nok av. Kalsium kan hindre premenstruelt syndrom (PMS), kan redusere risikoen for osteoporose, og kan redusere risikoen for høyt blodtrykk. Dette tillegget har 820 mg kalsium i hver servering, som er over 80 prosent av den anbefalte daglige rasjon (RDA).

Pro-Ms CNPP Body Sculpting Protein

Dette er et protein supplement som er designet spesielt for kvinner og inneholder 25 gram protein per servering, samt acidophilus (som kan hjelpe fordøyelsen og kan forebygge gjær infeksjoner), soyaprotein, 200 mcg av folsyre (som er et viktig vitamin for prenatal helse), og nok andre vitaminer for å erstatte en daglig multivitamin. Bruk som anvist.

Forsiktig

Alltid snakke med en lege før du begynner på ernæring eller treningsprogram, herunder bruk av eventuelle kosttilskudd.