Digidexo.com

hvordan feste fatle

Hvordan Fest BTE høreapparater

BTE høreapparater er mye brukt av de med hørselstap, spesielt barn. Fordi de sitter bak øret, de tilbyr ekstra hold at andre stiler, for eksempel i-øret og i-the-kanalen, ikke. Anbringelse BTE høreapparater er relativt enkelt, ettersom de sitter på øret på samme måte et par briller kan.

Hvordan Fest BTE høreapparater

•  Stå foran et speil. Pass på at du har en god vinkel, slik at øret er godt synlig.

•  Slip høreapparatet bak øret, mye som du ville slippe et par briller over øret. Hjelpen skal sitte komfortabelt bak og på toppen av det ytre øret.

Sett øret mold inn i øret. Pass på å stille opp kurvene i formen med kurvene i innsiden av øret.

Kontroller at tonen kroken er sikkert festet til mugg og høreapparatet. Dette vil sikre at øret formen ikke vil falle ut, og at støtten ikke vil falle av.

Hint

 • Hvis du har problemer med å sikre din BTE høreapparat, kan det være lurt å se til å kjøpe spesielle klipp, for eksempel en Huggy, som kan hjelpe videre fester hjelp til øret.

Hvordan Fest EKG Leads

Hvordan Fest EKG Leads


Den elektro test, vekselvis betegnet som en EKG eller EKG, er utformet for å måle den elektriske aktiviteten i hjertet. Testen er ikke-invasiv og er smertefri for pasienten. Prosessen med å feste EKG fører er en enkel en, og bare krever grunnleggende kunnskap om menneskets anatomi.

Bruksanvisning

•  Identifisere områder der EKG fører skal plasseres. En leder er plassert på høyre brystmuskelen like under kragebenet, en annen mellom venstre skulder og kragebenet og ett på motivets venstre side på om den femte ribben. Andre områder er nødvendig for 12-bly maskiner (se referanser).

Rengjør det første området med gasbind. Alkohol kan anvendes, men er ikke nødvendig.

Slip området litt med en skrubb pad.

Fjern plastfilmen fra den klebrige siden av elektroden og plassere den på forberedt område.

Gjenta de forrige trinnene for hvert område som krever en ledelse.

Fest ledningene inn i den vedlagte elektroder.

Fest ledningene på plass ved hjelp av medisinsk tape.

Slå på EKG overvåke og verifisere at målingene er riktige og at alle ledningene fungerer som de skal.

Hvordan Fest jeg en rullestolputer?

Hvordan Fest jeg en rullestolputer?


Rullestol pute plassering og vedlegg kan i stor grad påvirke komfort og helsen til brukeren. Feil pute vedlegg, noe som kan føre til at pute å gli ut av posisjon, kan føre til dårlig balanse for brukeren og decubitus sår (trykksår). Rullestolputer har borrelåsputene på sine baser, som bidrar til å holde rullestolen pute på plass på rullestolen.

Hvordan Fest jeg en rullestolputer?

•  Arranger borrelåsputene på luftputen, som samsvarer med tilsvarende pads på rullestolsetet.

Orient puten. Hvis puten har spesielle egenskaper, slik som gel-fylte puter for trykkavlastning, bør disse være stilt opp på riktig måte for bruk på baksiden av setet i stedet for foran. Dette kan være et sentralt tema for brukeren i å unngå trykksår. Puter er tilgjengelig i et bredt spekter av stiler, inkludert gelfylte pads, luftputer og enkelt tetthet. Pass på at du er kjent med pute funksjoner før installasjonen.

Plasser puten på setet, begynte de tilsvarende borrelåsputene sammen. Påse at puten er presset fast mot ryggstøtten for å unngå at brukeren slumping i en åpning på baksiden av stolen. I tillegg sørge for at puten ikke kan bli fanget ved å slå hjul.

Trekk opp på puten forsiktig. Dette vil sikre at puten er festet med borrelås pads griper fast. Gjør eventuelle ytterligere justeringer som er nødvendig, slik som justering av gelen i en pute. Rullestolen er nå klar til bruk.

Hvordan du skal Fest en Hoyer Lift Sling

Hoyer heiser, eller slynge heiser, blir brukt til å overføre pasienter med begrenset mobilitet, for eksempel fra en seng til en rullestol. Heiser er hjul, kranlignende enheter drevet manuelt eller elektrisk som seilet er festet. Slynger er tilgjengelig i en rekke ulike stiler og størrelser for å imøtekomme pasientens behov. Men U-stropper, som festes rundt pasientens lår og krysser mellom beina, er de mest brukte. Riktig feste seilet minimerer risikoen for skade på pasienten under overføring.

Bruksanvisning

Samle alle nødvendige forsyninger, for eksempel slynge, heis og en stol eller rullestol. Legg slike elementer nær sengen for enkel tilgang.

Hev pasientens seng til hoftehøyde, hvis mulig. Dette minimerer tilbake belastning og skader som du plassere seilet.

Assist pasient i rullende bort sin side. Hvis du bruker et sykehus-stil seng og pasientens tilstand tillater det, oppmuntre pasienten til å holde på sengen siderekke.

Brett seilet i henhold til instruksjonene for seilet modellen du bruker. Flere forskjellige størrelser og stiler av U-stropper er tilgjengelig.

Plasser den bakre delen av den U-sling like over den lille av pasientens rygg, og hjelpe pasienten i å rulle over på ryggen. Trekk bein løkkene på seilet frem under lårene.

Kryss løkkene mellom pasientens ben. Krysse løkkene hindrer pasienten glir ut av seilet som det er løftet og gir pasienten en større følelse av trygghet.

Plasser løfteren under pasientens seng med ben åpne og hjul låste. Senk heisen over pasientens seng før det er nær nok til å feste seilet. Låse hjulene før du begynner å løfte pasienten.

Bruk åpningene i løkkene å feste hver side av seilet til den ene siden av heisen bar. Sørg for å henge løkker jevnt på hver side. Hvis du bruker en slynge eller heis med kjettinger, konsultere bruksanvisningene for heisen modell på hvordan å feste S-kroker og kjettinger.

Hev heisen til pasientens rumpe er litt over madrassen og slå forsiktig pasienten så føttene dingle over på siden av sengen. Styre heisen sakte til rullestol eller annen destinasjon og låse hjulene igjen.

Senk brukeren på rullestolen og fjerne seilet. For å unngå ubehag for pasienten eller skade, alltid fjerne seilet etter en overføring er fullført.

Hvordan legge ved en Hoyer body Sling på en Hoyer Lift

Hvordan legge ved en Hoyer body Sling på en Hoyer Lift


Den Hoyer heisen er en mekanisk enhet som brukes til å løfte og overføre en person med begrenset mobilitet. Brukes i helseinstitusjoner og hjemmesykepleie innstillinger, kan Hoyer lift kutte ned på skader på både pasienter og deres omsorgspersoner. Den Hoyer heisen er en hjul metallramme med en arm-lignende lift vedlegg. Et lerret eller mesh slynge, kalt en Hoyer slynge, er plassert under den personen som blir overført. Den Hoyer slyngen blir deretter festet til armen-lignende heis, før overføring. Forstå hvordan å feste Hoyer slynge er en viktig sikkerhetsfaktor ved bruk av Hoyer heis.

Hvordan legge ved en Hoyer body Sling på en Hoyer Lift

Hvordan legge ved en Hoyer body Sling på en Hoyer Lift

•  Forklar prosedyren til pasienten.

Kontroller at ett stykke Hoyer slynge er riktig plassert under brukeren. Bunnen av seilet bør være rett under brukerens knær, mens toppen av seilet skal være like over pasientens skuldre. Denne fatle stilling gir jevn fordeling av pasientens vekt og fremmer optimal sikkerhet.

•  Plasser Hoyer lift under sengen så holderen er sentrert over pasienten. (Se referanser 1)

Widen bunnen av Hoyer løfte og låse hjulene.

senkes holderen inntil det er lavt nok til å feste Hoyer slynge stropper til krokene.

Fest de fire stropper i Hoyer slynge til de fire tilsvarende kroker på holderen. Noen Hoyer Heiser kan ha fire kjeder hengende fra vugge som krok gjennom metallplater på de fire kantene på seilet. For U-formet stropper, sørg for de nederste stroppene krysser mellom pasientens knær før du fester dem til holderen kroker. Sjekk alltid produsentens veiledning for å være sikker på at du bruker riktig fatle for modellen av Hoyer løfter du bruker.

Kontroller for å være sikker på at Hoyer slynge er godt festet til holderen kroker før du løfter pasienten. Hver side av Hoyer sling må festes til den tilsvarende side av holderen.

8. Fortsett med Hoyer lift overføring.

Hint

 • Følg institusjonens prosedyre manual for riktig bruk av Hoyer lift.
 • Hoyer løfteseil kommer i ulike typer og størrelser. (Se referanser 2)
 • Bruk en U-formet slynge for pasienter som er i stand til å sitte oppreist. (Se referanser 1)
 • Bruk en full-body slynge for mer svekkede pasienter. (Se referanser 1)
 • Hvis legen foreskriver en Hoyer lift for deg hjemme, vil noen forsikring planer dekke kostnadene.
 • En Hoyer lift overføring er en to-person prosedyre. Forsøk aldri å overføre en pasient alene.
 • Skader kan oppstå hvis feil type Hoyer slynge brukes.
 • Falls eller skader kan oppstå hvis Hoyer heisen ikke brukes som anvist av produsenten.
 • Ikke la Hoyer slynge under en pasient i lengre perioder av gangen. Dette kan føre til ubehag eller hudskader.

Hvordan Heal et Full Rotator Cuff Tear

Hvordan Heal et Full Rotator Cuff Tear


Noen rotator cuff tårer kreve kirurgi for å hjelpe dem å fullstendig helbrede, mens andre tårer vil bli overkompensert av de omkringliggende musklene. Full rotator cuff tårer (hele tårer gjennom ligament) mest sannsynlig vil kreve kirurgi. I de fleste tilfeller, er det lettere å helbrede Rotator cuff hvis operasjonen finner sted innen tre måneder etter den opprinnelige skaden.

Bruksanvisning

Hvordan Heal et Full Rotator Cuff Tear

•  Finn en ortopedisk spesialist for å se på skulderen din og finne ut nøyaktig hva som er galt. En MR og en X-ray bør utføres for å avgjøre om du har en revet rotator cuff og alvorlighetsgraden av tåre.

Ha kirurgi for å reparere rotator cuff tåre, hvis legen din bestemmer du trenger det. Alvorlighetsgraden av tåre vil diktere hvor mye legen din vil være i stand til å fikse.

Bruk en startsperre eller en slynge for et par uker for å holde skulderen i en posisjon. Dette vil tillate kroppen til å helbrede den berørte skulderen uten risiko for ytterligere skade på operasjonsstedet fra bevegelsen. Legen din vil gi ytterligere informasjon om hvordan å bruke fatle og når du kan fjerne det.

Begynn fysioterapi så snart som mulig etter operasjonen. Dette vil holde skulderen i å fryse, noe som ville begrense bevegelsen. Fysioterapi vil begynne sakte, arbeider for å strekke skulderen din. Det vil se ut som skulderen din tillater det, før du gjenvinne hele spekteret av bevegelse og styrke.

Start en vekt-treningsprogram for å styrke skulderen kompleks. Gjør dette ved skjønn av din fysiske terapeut, som skulderen din skal være helt leget før du kan ekstra vekt trening til trening / rehab program.

Hint

 • Oppsøk lege så snart som mulig etter den opprinnelige skaden. Rotator cuff tåre skader er mye mer sannsynlig å gro skikkelig hvis du får operasjon så snart som mulig.
 • Ikke fortsett å bruke den skadde skulderen hvis det gjør vondt. Finn en ortopedisk spesialist som kan sjekke skulderen din og fastslå omfanget av skaden din.

Hvordan bruke Hjem Oxygen Providers

Hvordan bruke Hjem Oxygen Providers


KOLS, eller kronisk obstruktiv lungesykdom, er samlebetegnelsen for lidelser som forårsaker pustevansker, inkludert emfysem, kronisk bronkitt og kronisk astma. Med denne sykdommen, kan blod ikke komme tilstrekkelig oksygen fra de skadede lungene. Pasientens lege kan forskrive ekstra oksygen for å brukes hjemme. Oksygen leverandør kan være en oksygenkonsentrator til bruk inne i boligen eller en oksygentank som kan brukes enten innendørs eller utendørs.

Bruksanvisning

Plugg konsentrator inn i en stikkontakt. Ikke bruk skjøteledning. Baksiden og sidene av konsentratoren må ha minst 12 inches klaring fra vegger og draperier, slik at ingenting blokkerer luftstrømmen. Konsentratoren trekker luft fra rommet og renser det.

Konsentratoren kommer med et langt rør som tillater bevegelse i hjemmet. Fest røret og sett nesekanylen i nesen med de ledende delene peker nedover. De fleste konsentra har filtre som må rengjøres regelmessig. Ikke endre strømningshastigheten som er foreskrevet. Ditt hjem medisinsk utstyr leverandør vil instruere deg om hvordan du kan ta vare på kompressoren, og vil også gi deg en eller to backup oksygen tanker. En mindre bærbar tank kan brukes til reiser.

Oppbevar oksygen tanker oppreist i vognene i et område hvor de ikke vil bli slått over ende. Hvis du ikke har en vogn, lå tanken flat. Oppbevar aldri tanker i et lukket rom som et skap eller bil bagasjerommet. Hjemmet medisinsk utstyr forhandler vil instruere deg i hvordan du bruker sylindertank strømningsmåler og regulator og hvordan å feste slangen til tanken. Du må sette opp en ny tidsplan for tankene. Oksygen tanker er vanligvis brukes når ekstra oksygen ikke brukes kontinuerlig.

Forhindre faller ved å holde øynene på røret mens du går så du ikke snubler. Hold slangen bak deg, samle det som du går. For å unngå muligheten for brann, bo minst fem meter unna åpen flamme, tente peiser, komfyr og ovn pilot lys og lys. Ikke stek over åpen flamme mens du bruker oksygen. Ikke røyk eller tillate andre å røyke mens du bruker oksygen. Hold elektrisk utstyr som hårføner og barbermaskiner minst fem meter fra enheten. Ikke bruk aerosol-produkter som hårspray og oljebaserte produkter nær oksygenutstyr, og bruker kun vannbaserte glidemidler på leppene.

Hvordan lære om Leg Vesker

Hvordan lære om Leg Vesker


De med lammelser, blære inkontinens eller visse urinveiene svekkelser stole enten på en intern eller ekstern kateter festet til en oppsamlingspose. Selv om det er praktisk å bruke en stor drenering pose over natten, bytte til en mindre etappe pose i løpet av dagen gir pasienter med mer frihet. Hvis du er hjemme omsorgsarbeider, familiemedlem eller sykepleier, kan du lære klienten din eller kjære hvordan du bruker en etappe bag, en beholder som er mer diskret og gir rom for økt mobilitet.

Bruksanvisning

•  Vis din pasient eller et familiemedlem hvordan å feste beinet bag. Først legge ned et håndkle eller blå pad bare i tilfelle det er noen urin søl. Løsne større over natten drenering bag ved sakte peeling av kateteret gummislanger. Tørk både kateteret og ben sekk slange med en bomullsdott dyppet i isopropanol. Dette tjener til å desinfisere slangen, men også gjør at gummislangen til å gli på en enklere måte.

Demonstrere hvordan du effektivt plassere beinet bag på pasientens ben. Sørg for at den er plassert i et godt øye slik at når hun trenger å tømme beinet hennes bag, hun trenger bare løfte henne buksebenet litt å nå stuss (tut). Vanligvis halvveis ned kalven er et bra sted for den spiss å være. På den måten alle av benet posen og slangen er skjult. Som du viser henne hvordan å feste limet stropper, sørg for at hun vet ikke å feste dem for tett til poenget med å forstyrre blodstrømmen.

Vis ham hvordan å tømme beinet bag. Vise hvordan du åpner og lukker kran. Fortell ham at stussen skal alltid være lukket med mindre han tømmer posen over et toalett eller vask. Minn ham at siden posen er mindre enn hans over natten bag det må tømmes oftere. Fortell ham ikke til å drikke mindre væske for å unngå å tømme posen.

Demonstrer hvordan hun skulle rense beinet hennes bag og drenering bag. Når hun bruker en pose hun kan rengjøre den andre. Dette bør gjøres hver dag. Skyll ut posen med varmt vann flere ganger og deretter helle i noen bleike løsning (en del blekemiddel til ti deler vann). La det trekke i en eller flere timer og tøm det ut til tørk.

Bariatric Support Group emner

Bariatric Support Group emner


Fedmekirurgi omfatter slike operasjoner som Roux-en-Y Gastric Bypass og Lap Band prosedyre. Pasienter som velger å ha disse operasjonene vanligvis trenger støtte både før og etter operasjonen. De trenger støtte før for å sikre at de gjør det riktige valget i å velge å ha en slik livsforandrende kirurgi. Pasienter trenger enda mer fokusert støtte etterpå for å holde dem på sporet og sikre at de fortsetter med sitt program trygt. En støttegruppe med fremtredende tema er en viktig del av fedmebehandling.

Ernæring

Spise etter å ha fedmeoperasjon er en ny og utfordrende øvelse. Dietten er høy i protein og krever tilskudd med en hel rekke vitaminer, inkludert vitamin B12 og høye doser av kalsium. Bariatric kirurgi pasienter trenger støtte i å lære hvordan å håndtere denne nye delen av livet for å opprettholde sin nye vekttap og holde seg friske. Emner på sunt kosthold, økt protein og bruk av vitamintilskudd ville være av interesse for pre- og post-op pasienter likt.

Trening

Mosjon spiller en viktig rolle i vekttap prosessen, og mange mennesker som har slitt med vekten kanskje ikke hatt muligheten til å ha øvelse i deres liv. Emner på hvordan du skal begynne et treningsprogram og hvordan å feste med det ville gagne de bare ser inn i vekttap kirurgi prosessen og de som allerede prøver å opprettholde. Vi presenterer øvelsen neophytes til begrepene aerobic og vekttrening ville hjelpe sin vekt-tap reisen sterkt.

Plastic Surgery

Den raske vekttap forårsaket av fedmekirurgi kan la mange pasienter med løs hud som henger fra kroppen. Noen ganger plastisk kirurgi er den eneste løsningen på å bli kvitt denne stygge og usunn overvekt. Mange pasienter trenger støtte i veien til plastisk kirurgi for oppgaver som å finne en lege, som arbeider med overflødig hud og prøver å finne dekning for operasjonen. Plastisk kirurgi er ofte i forkant i hodet av fedmekirurgi pasienter.

Psykologiske endringer

Mange psykologiske endringene kommer med å miste mye vekt raskt, og mange synes det er vanskelig å takle. Emner på hvordan man skal håndtere den nye personen i speilet og forskjellen i hvordan folk behandler pasienten kan være nyttig for å utvinne fedmekirurgi pasienten. Håndteringen av de komplekse psykologiske problemer som omgir maten er også viktig i å erobre demonene som fikk pasienten til operasjon i første omgang.

Hvordan re-Fest en tannkrone

En tannkrone som faller ut er en dental nødsituasjon, ifølge "Dental Health Magazine." I mange tilfeller, når kronen faller ut, vil du oppleve smerte som den følsomme tannvevet under er utsatt for varierende temperaturer, trykk og luft. Men selv om du ikke opplever smerte eller ubehag, er det maktpåliggende å ringe tannlegen din umiddelbart - tannen kan bli svakere og brikkene kan brekke av, ytterligere sammensatte problemene dine. Avventer din avtale, kan du re-feste en tannkrone ved hjelp av svært enkle hjem teknikker midlertidig.

Bruksanvisning

Dental Crown Midlertidig reparasjon

•  Rengjør alltid løs krone grundig før du setter den tilbake over din utsatt tann, råder Columbia University College of Dental Medicine. En tannpirker kan anvendes for å fjerne gjenværende sement og annet rusk innsiden av kronen, hvoretter en våt bomullsdott kan fullføre renseprosessen.

Velg riktig midlertidige lim. The Columbia University College of Dental Medicine råder tre over-the-counter produkter: tann sement, protese lim eller petroleum gelé. Disse kan brukes på innsiden av kronen før det gled tilbake over tann og vil generelt tillate kronen å følge mens du venter på din tannlege avtale. Bruk av husholdningenes lim, slik som super lim eller gummi sement, anbefales ikke; disse er utrygt å putte i munnen og kan skade tannen din og din krone.

Ta kontakt med tannlegen din. Hvis tannen ikke viser tegn til forfall, kan en tannlege bare rengjøre området og re-påføre tannkrone. Men hvis tannen er sterkt forfalt, kan det hende du trenger en ny krone etter at forfallet er fjernet.

Hint

 • Hvis tannen ikke er skaper sterke smerter, eller hvis tannkrone er tapt eller skadet, er det andre hjem rettsmidler som du kan bruke i påvente av tannbehandling. The Columbia University College of Dental Medicine foreslår å bruke fedd olje med en bomullspinne eller plassere tann sement direkte på det følsomme området.
 • Disse trinnene er en midlertidig måte å fikse en tannkrone; bare din tannlege kan gi riktig behandling som gir varige resultater.

Hvordan kan et fatle hjelpe en skadet arm?

Immobilizes Arm å fremme helbredelse

En slynge hjelper en skadet arm ved å holde armen immobile, noe som bidrar til å fremme helbredelse ved å begrense aktiviteten av skadet arm. En arm skade, uansett plassering på armen, kan forverres eller gjort verre ved bevegelse. En arm slynge hindrer de fleste, om ikke alle, arm bevegelse, som påskynde helingsprosessen. Skadet vev og muskler i armen kan leges mye raskere uten unødvendig bevegelse.

Shields Arm Fra Utenfor risikofaktorer

I additon å immobilisere en skadet arm, hjelper en arm fatle en skadet arm ved å holde armen inntil kroppen, som igjen beskytter armen fra en rekke utenfor fornærmelser - inkludert å bli fanget i en dør, overstrukket, eller vridd. I dette henseende opptrer en slynge som en beskyttende barriere.

Reduserer Hevelse

En skadet arm som holdes i fatle en tendens til å ha mindre betennelse enn en skadet arm uten støtte fra en slynge. Ved å holde armen i en fast stilling, mens også i en høy stilling, har en tendens blodet til å strømme i en mye jevnere og normalmønster. Dette kan redusere mengden av inflammasjon i en skadet arm, som kan ytterligere øke hastigheten den naturlige helbredelsesprosessen.

Hvordan få Nose Strips til å feste

Hvordan få Nose Strips til å feste


Snorking kan våkne opp den enkelte lider av det eller hans ektefelle, som kan gå glipp av mange en solid natts søvn fra de høye lydene av hennes kjære kjemper etter pusten. Ulike selskaper gjør sinus strimler som presser ned over neseryggen og på sidene av nesen inn kinnben. Disse strimler er utformet for å åpne luftveiene, noe som gjør det mulig for personen å puste gjennom nesen, og unngå snorking. Fet hud derimot, kan forhindre disse strimler fra stikker effektivt. Øv et enkelt tips for å få strips til å feste og snorking for å stoppe hele natten lang.

Bruksanvisning

•  Hell to spiseskjeer med isopropyl (rensealkohol) på en ren bomullspinne rett før sengetid. Tørk av bomullsdott på broen og på sidene av nesen for å fjerne olje fra huden på og rundt nesen.

Vent ett minutt for huden på nesen for å lufttørke.

Fjern selvklebende bakside fra en av dine nese strimler. Plasser stripe over neseryggen og trykk midt på den godt ned. Hold stripe på nesen med jevnt press i ett minutt.

Trykk på sidene av stripe ned på hver side av nesen og hold hver side ned med en finger. Påfør jevnt trykk i ett minutt. Fjern fingrene og test adhesjon ved rykninger nese og munn fra utleid til høyre fem ganger.

Hvordan lage Papir bånd feste seg bedre til kroppen din

Hvordan lage Papir bånd feste seg bedre til kroppen din


Papir tape er ofte brukt til å feste bandasjer eller dressinger til ulike kroppsdeler for å beskytte sårene fra forurensning og å styrke helbredelsesprosessen. Tapen må forholde seg til kroppen din for å holde fra å falle av. Hemmeligheten er å forberede hudoverflaten ordentlig i første omgang, noe som skaper en overflate som papir tape vil mer kleber seg. Papir tape er bedre enn plast tape hvis du har latex allergi.

Bruksanvisning

•  Rens huden overflaten ved hjelp av såpe og vann.

Shave hår på og rundt området som skal dekkes med tape. Hair forstyrrer papir tape evne til å forholde seg til huden.

Tørk huden med isopropanol for å fjerne eventuelle gjenværende olje og forurensninger.

Kutt tapen til lengde for å dekke dressing. Påfør bånd til dressing eller bandasje først, deretter til den eksponerte forberedt hudoverflaten for å holde bandasjen på plass. Prøv å dekke minst to inches av huden med papirtape for maksimal holdekraft.

Tips og advarsler

 • Benzoin spray kan brukes til å behandle huden før du påfører tape. La spray tørke helt før du dekker.
 • Alkohol på intakt hud vil føles veldig kul. Bruk en bomulls applikator til å søke.
 • Hold alkohol vekk fra huden som ikke er intakt hvis du ikke liker den brennende følelsen som kommer fra alkohol kontakt med sår.

Hvordan få Steri Strips til å feste

Sterile Strips blir brukt til å dekke små sår og kan følge for sju til 14 dager hvis den brukes riktig. De er også fleksibelt nok til å brukes i områder hvor det er en liten mengde av bøying eller strekking, men de er ikke i stand til å håndtere området på undersiden av håndleddet eller på baksiden av albuen. Opprette en klar og tørr overflate vil bidra Steri-Strips klamre grundig til huden, og gir god nok beskyttelse for små sår til å gro uten ytterligere problemer.

Bruksanvisning

•  Rengjør såret. Skyll såret grundig med mild såpe og vann. Hvis såret er fortsatt blødning, rengjør den på nytt før du har blødninger under kontroll.

•  Tørk av huden rundt såret. Bruk en alkohol pad, eller DAB det lett med et papirhåndkle eller annen svært absorberende vev. Vær forsiktig med å berøre selve såret så lite som mulig i løpet av denne prosessen for å hindre ytterligere skade.

Plasser Steri-Strip i en 90-graders vinkel på såret, og skyv hardt ned på de klebrige deler. Lett trykk ned med fingerneglen om nødvendig å la Steri-Strips sitter sikrere på huden.

Tips og advarsler

 • Hvis du ikke kan stoppe blødninger eller har andre bekymringer om et sår, gå til legevakten umiddelbart.

Hvordan søke Wrist splinter

Hvordan søke Wrist splinter


Wrist splinter, eller bukseseler, blir brukt til å immobilisere håndleddet i tilfeller av carpal tunnel syndrom, gikt eller mindre hårfine sprekker eller andre skader der en cast er unødvendig. Påføring av skinne eller bånd feil måte, kan føre til mer skade på håndleddet og armen som du prøver å helbrede. Immobilisering av en skade før de kommer til medisinsk hjelp kan bare være nøkkelen til å påskynde utvinning tid. Du vet aldri når å vite hvordan du skal bruke en håndleddet skinne vil komme godt med.

Bruksanvisning

•  Påfør et lag med gasbind polstring rundt armen fra hånden til pasienten til albuen. Dette vil holde immobiliseringsinnretningen ermet fra å gni mot huden.

Plasser immobiliseringsinnretningen ermet rundt gasbind, og pass på at det dekker fra midten av hånden til minst 4 inches under håndleddet.

Pakk fleksibel bandasje rundt ermet som er immobilisering av håndleddet. Begynn innpakning bandasje på håndflaten av hånden.

Hold bandasjen på plass med fingrene og pakk bandasje rundt hånden to ganger. Flytt opp underarmen ved å overlappe kanten av den siste svingen ca ¼ av en tomme med hver omdreining av bandasje.

Fest bandasjen på plass med metallklips. Plasser et klipp på bandasje slutten på hånden. Bury slutten av klippet på den ene siden av den første svingen du laget av bandasjen. Trekk klippet over så langt som det går, og trykk forsiktig for å feste på plass. Gjør det samme i midten av bandasjen, og på slutten. Bandasjen skal være sikkert holde spenne på plass.

Legg den brede delen av seilet på et flatt underlag i nærheten av der pasienten er. Har pasienten plassere armen i midten av seilet.

Ta de to endene av seilet opp til halsen. Ta den enden som er under armen og ta det rett opp og bak nakken uten å krysse over kroppen. Gjør det samme med den andre enden.

Tie begge endene sammen bak nakken. Gjør knuten solid, men ikke for stramt. Sjekk at den bredeste delen av seilet holder bunnen av armen som vil støtte armen vekt.

Be pasienten om å vrikke fingrene. Sjekk splint hvert 15. minutt for de første par timer for å sikre at fingrene ikke er blå eller føler deg kald. Dersom pasienten ikke kan vrikke fingrene eller de slår kaldt eller blå betyr bandasjen er for stram og bør tas på nytt umiddelbart.

Tips og advarsler

 • Har ekstra bandasje og fatle på hånden for å bruke når du vasker den ene pasienten har på seg.
 • Aldri immobilisere håndleddet med mindre beskjed om å av en medisinsk faglig.

Hvordan bære en Super Sling

Hvordan bære en Super Sling


The Bird og Cronin Super Sling immobilizes armen og skulderen for å fremme helbredelse etter en skade eller operasjon til skulderen. Den er lett og designet for pasientkomfort selv om den gir full og sikker immobilisering av arm og skulder som den er slitt. Super Sling består av en avdeling for å ta tak i armen til en pute tak i armen på en riktig posisjon for å beskytte skulderen, en skulderstropp, og en stropp som sirkler midjen. Du bærer seilet ved å plassere armen i kupeen, og deretter sikre den med stroppene.

Bruksanvisning

Løsne skulderstropp fra seilet og åpne frontpanelet. Plasser armen i fatle, slik at albuen er så langt tilbake som mulig. Fest frontpanelet troppen ved å tre den gjennom toppen D-ring som er plassert over frontpanelet.

Plasser skulderrem sikkert over uskadde skulder (skulder av armen som ikke er i seilet) og tre den gjennom midten D-ring. Feste den slik at enden av stroppen er på midchest nivå. Juster lengden på skulderstroppen ved hjelp av D-ring på baksiden slutten av seilet som nødvendig.

Plasser tommelen gjennom løkken på toppen fronten av seilet hvis det er mer behagelig for deg.

Plasser puten på midjen din. Fest seilet til den større enden av puten bruker klebestripene på puten.

Tre midjerem gjennom D-ringen på den fremre enden av puten for å feste den. Bruk D-ring på baksiden slutten av puten for å justere størrelsen på midjen stroppen slik at den passer ditt liv og er behagelig og sikker.

Tips og advarsler

 • Du kan trenge hjelp med å sette seilet på, særlig hvis din dominerende arm er den som er immobilisert.
 • Har legen din eller terapeut viser deg hvordan du kan bruke og bære denne slynge og foreta de første justeringer slik at du eller din omsorgsperson vil vite den nøyaktige plasseringen der å justere den.

Hvordan velge Ergonomiske produkter for å redusere nakkesmerter

Hvordan velge Ergonomiske produkter for å redusere nakkesmerter


Ergonomisk produkter er utformet spesielt for å redusere eller forhindre smerte og ubehag i målrettede områder av kroppen. De kan være så enkelt som støttebandasje eller så komplisert som ergonomiske stoler med korsryggstøtte. Når det gjelder ergonomiske nakke produkter, det er litt av en rekke elementer tilgjengelig, avhengig av budsjettet og ønsket effekt. Les videre for å lære hvordan du velger ergonomiske produkter for å redusere nakkesmerter.

Hvordan velge Ergonomiske produkter for å redusere nakkesmerter

•  Starte i det små ved å kjøpe en hals krage. For sporadisk, lett smerte forårsaket av dårlig holdning, er det fornuftig å prøve en myk krage. Vektrør er laget av gummi, skum eller annet ettergivende materiale, og bør ikke brukes for mer enn en time av gangen.

Sett noen av de grunnleggende elementer i ditt hjem, slik som din mobiltelefon headsettet. Hvis du bruker mye tid på telefonen, velger du en hands-free headset som kan hvile på skulderen din. Dette vil eliminere behovet for deg å vri hodet for å vugge mottakeren.

Endre din puter. Nakkesmerter kan forverres av puter som er klumpete, for flat eller for fluffy, forårsaker kroppen til å være dårlig justert mens du sover. Ergonomiske puter er tilgjengelig i mange kjøpesentre.

Kjøp en oppvarmet massasjeapparat som du kan bruke uten store problemer. Du kan også kjøpe en varmepute eller en varmeflaske til å gi varme til halsen.

Velg en pute laget av temperatur-reaktivt minne skum som tilpasser seg konturene av hodet. Denne type pute kan hjelpe deg til å oppnå den rette holdning og høyde, slik at nakken og ryggen er alltid riktig justert.

Endre ditt arbeidsområde. Kjøper en skjerm raiser for å unngå å vippe hodet ned å stirre på dataskjermen, eller velge en justerbar stol som lar deg kontrollere høyden. Sørg for at tastaturbrett er på en god høyde, slik at du ikke anelse skuldrene mens du skriver.

Bruk is eller varme for å redusere nakkesmerter. Få en ispose for akutte smerter som kommer og går. Bruk varme for kronisk ubehag.

Hint

 • Når du handler for ergonomiske produkter for å redusere nakkesmerter, lønner det seg å investere litt ekstra. En billig produkt kan vise seg å være en forpliktelse snarere enn en hjelp. Et produkt som ikke er riktig laget eller produsert med lav kvalitet materialer kan faktisk forverre smerte eller forårsake ytterligere ubehag. Mens det er smart å shoppe rundt etter den beste prisen, sørg for å feste med kvalitetsprodukter.

Hvordan diagnostisere epilepsi

Hvordan diagnostisere epilepsi


Epilepsi er veldig ofte forvekslet med andre sykdommer, så dens diagnose er svært viktig før du går fremover med behandling eller forsøk på å finne årsaken. En rekke tester er ofte nødvendig for å diagnostisere epilepsi. Les videre for å lære mer om hvordan å diagnostisere epilepsi.

Hvordan diagnostisere epilepsi

•  Diskuter din medisinske historie i detalj med legen din. Du vil bli spurt om din helse og livsstil for å fastslå årsakene til dine anfall, som narkotikabruk, hodeskade og kroppslige infeksjoner er andre muligheter i tillegg til epilepsi. Legen din vil også ønske å vite om du eller noen i din familie har hatt anfall i det siste.

Ta med en person som var vitne din anfall med deg til avtalen hvis mulig, som du kan ha problemer med å huske de øyeblikkene som leder opp til anfall og hvordan det dukket opp. Hvis anfallet skjedde utenfor hjemmet på jobb eller skole, spør en nær venn eller kollega til å enten bli med deg til avtalen eller beskrive beslaget til deg på forhånd på en måte du kan videresende til legen din.

Klargjør for legen din å utføre flere tester for å diagnostisere tilstanden din. Den vanligste metoden som brukes til å diagnostisere epilepsi er en EEG test, eller electroencephalograph, som tester hjernens bølgemønstre for uvanlig aktivitet gjennom elektroder som legen festes til hodebunnen din.

Plan for EEG test som skal utføres i en poliklinikk eller på legens kontor. Testen er vanligvis ca 60 minutter lang, men legen din kan kreve en betydelig lengre tid å lese resultatene. Legen kan også foreslå å kjøre testen mens du sover, som hjernebølgeaktivitet er noen ganger lettere å måle under søvn, eller han kan gi deg portable EEG testing av utstyr for å overvåke deg hele dagen.

Vær oppmerksom på at i om lag 50 prosent av tilfellene, trenger epilepsipasienter ikke viser unormal hjerneaktivitet ved EEG test. I disse tilfeller er andre tester er nødvendig. En annen populær diagnostisk test for epilepsi er avbildning av hjernen, som ofte brukes med barn eller for første gangs anfall funnet hos voksne.

Få en blodprøve for å utelukke andre sykdommer som involverer anfall. Blodprøver vil generelt bli anbefalt av legen din hvis nødvendig. Blodprøver er svært ofte brukt for å diagnostisere epilepsi hos barn.

gjennomgå diagnostiske tester for å evaluere din oppførsel og humør, intellektuelle evner, fysisk koordinasjon og muskel kommandoen. Disse testene er nyttig for å forstå effekten beslag har på kropp og sinn, og også kan bidra til å finne årsaken til din epilepsi.

Hint

 • En EEG er vanligvis utføres innen en dag etter anfallet inntreffer, når det er mulig, så resultatene er mest nøyaktig innenfor denne tidsrammen.

Hvordan behandle Ankyloglossia

Hvordan behandle Ankyloglossia


Ankyloglossia er en tilstand som oppstår når membranen som forbinder tungen til den nedre munn er for kort. Kalt "tunge tie" mer vanlig, kan ankyloglossia påvirke fôring vaner, tale og de mekaniske bevegelsene i munnen. Les videre for å lære mer om hvordan du behandler ankyloglossia.

Hvordan behandle Ankyloglossia

•  Bestem om behandling for ankyloglossia er nødvendig. Milde tilfeller av ankyloglossia kan stå alene, som milde tilfeller ofte bedre som barnet vokser. Alvorlig tungen slips som forlater tungen forankret til den nederste delen av munnen krever kirurgisk inngrep. Ethvert tilfelle av ankyloglossia som forårsaker beitespørsmål i et spedbarn må kirurgisk behandlet.

•  Forstå de to typene av kirurgisk behandling for ankyloglossia. Frenotomy er en prosedyre der en lege bare klipp frenulum (membranen som festes tungen til nedre munnen) på kontoret. Denne metoden brukes på spedbarn og krever ingen anestesi. Gjøres på kontoret, tar prosedyren et par minutter. Frenuloplasty er en mer omfattende prosedyre utført på eldre barn og voksne til å frigjøre frenulum helt. En plast eller kjevekirurg endrer frenulum og masker såret. Gjenopprettingstiden er rask og paracetamol er foreskrevet for smerte.

Utfør tunge øvelser etter at du behandler ankyloglossia. Beregnet tunge bevegelser bidra til å strekke frenulum og bedre utvalg av tungen bevegelse.

Hint

 • Selv om komplikasjoner fra kirurgiske prosedyrer for å behandle ankyloglossia er sjeldne, vet at infeksjon i såret kan forekomme.
 • Følg instruksjonene fra legen din etter at du behandler tunge tie for å sikre en vellykket behandling og for å unngå komplikasjoner.

Hvordan virker en tånegl Få infisert med sopp?

Hvordan virker en tånegl Få infisert med sopp?

Forståelse Fungus

Fastsettelse og forstå hvordan en tånegl blir infisert med sopp natur sopp er brakt til forkant.
Sopp er, per definisjon, "en encellede eller flercellede organismen uten klorofyll som reproduserer ved sporer og lever ved å absorbere næringsstoffer fra organisk materiale." (Encarta verden English Dictionary).
Sopp også kalt gjær, mugg, sopp, mugg kjent som skitne bakterien alle har lignende egenskaper og ser ut til å være en del av den samme familien av organismer der de overlever i ulike arenaer i livet. Disse organismene er sykdomsfremkallende parasitter, som betyr at de er i stand til å forårsake symptomer som fører til sykdom som har behov for legehjelp hos mennesker, hvis igjen uten tilsyn. En tånegl blir infisert med sopp når forholdene ligger til rette for sopp å feste seg til en tånegl. Vilkårene er at sporer fra soppen må eksistere og er i stand til å være varm, spise og formere seg. Sporene eksisterende er en trussel i seg selv fordi de er i en sovende tilstand og begynner å trives og formere seg i en varm, mørk, skitten, fuktig atmosfære.

Sovende Fungus reaktivert

Sopp i en sovende tilstand vil bli reaktivert når vilkårene for det å trives er oppfylt. Når soppen er i sporedannende staten, sporene er sovende, og de utvikler et hardt dekke og er inaktive, også kalt vegetativ. Den dekker beskytter dem før de igjen kan trives som deres livsvilkår er laget og deretter de mutere til to forskjellige celler, en prosess som kalles mitose. Folk kan gå inn i en vegetativ haug av sopp og slip sine sko på foten sin og kontrakt en tånegl sopp, eller være i en un-renovert gym dusj, boblebad, salong spa, solarium. De infiserte tånegler vil bli misfarget og som soppen modnes og snart spikeren vil bli svart og falle av. Mold som fester seg til en tånegl, vises spiker gult og grønt i løpet av tidlig infeksjon av muggsoppsporer og de samme betingelser må være til stede, slik som innestengt fuktighet og sporer tilstede.

Forurensning og Contagious

Sopp er kjent for å være smittsom, i et spa sette forurenset spiker kan bli arkivert av en pedicurist eller manikyr og hvis redskapene er forurenset at de kan spre seg fra en person til en annen. Under ingen omstendigheter bør en manikyristen eller pedicurist gi en klient en manikyr eller pedikyr hvis tånegl sopp er tilstede. Utøvernes fots, som også er kjent som ringorm er en vanlig tilstand som mange spa og manicurists overse når serverer folk. En lege skal behandle tånegl som er infisert med sopp. Sopp kan overleve og trives i varme gym sko, et treningsstudio dusj, boblebad, en pedikyr stasjon, et solarium, et badekar og praktisk talt hvor som helst. Nøkkelen til å holde sopp under kontroll er sanitization. Vaske hender, føtter, og ved hjelp av sanitærmidler som er laget for å desinfisere for et slikt formål som sopp.