Digidexo.com

Hvordan forebygge og behandle hodelus

Hvordan forebygge og behandle hodelus


Hodelus er en tilstand som er mer vanlig hos barn. Det oppstår når lus eller egg av lus, luseegg, har infisert hodebunnen og håret. Det er ting du kan gjøre for å forebygge hodelus. Hodelus er en treatable tilstand som kan ta 10 dager eller lenger for å fjerne.

Bruksanvisning

•  Unngå direkte head-to-head kontakt for å hindre hodelus. Du må heller ikke bruke eller dele elementer som kan komme i kontakt med en annens hode.

Vask alle klær og sengetøy som kommer i kontakt med ett hode i varmt vann. Hvis elementene er ikke vaskes, og du mener at varen har kommet i kontakt med noen som har hodelus, sette elementene i en plastpose og forsegle den stengt i to uker for å drepe lus og luseegg.

Påfør LiceMD å tørke håret og hodebunnen og bak ørene, og massere det inn til håret er grundig våt. Vent i 10 minutter og deretter bruke en fin-tann kam for å separere håret i fjerdedeler av en tomme. Kjør kam gjennom hver seksjon fra roten til tuppen av håret. Tørk av gel, lus og luseegg fra kammen og pin up hver fullført del av håret. Vask hodet og håret grundig med din vanlige sjampo i varmt vann og blåse tørt hår. Inspiser hodebunnen og håret hver dag i 10 dager. Hvis du ser lus eller luseegg, gjenta påføring av LiceMD.

Kjøp RID, en lusebehandling sjampo, som et behandlingsalternativ. Se i emballasjen for å finne ut hva beløpet å gjelde ut din hårlengde. Bruk den til å tørke håret, fra roten til enden av håret. Grundig massere i sjampo for å fullt ut dekke hodebunnen, alle deler av håret og bak ørene og nakken. La produktet sitte i 10 minutter, deretter skumme og skyll alle dekket områder grundig med varmt vann. Kjør fin-tann kam gjennom hver del for å fjerne lus eller luseegg. Gjenta påføringen av RID i sju til ti dager.

Vask håret med sjampo bare (ingen balsam); skyll grundig og håndkle tørt hår. Rist flasken med Nix Creme Rinse da gjelde for hodebunnen, håret, bak øret og nakken, grundig mette disse områdene. La det sitte i 10 minutter og skyll med varmt vann. Håndkle tørt og detangle hår. Seksjon av håret og kjøre en fin-tann kam fra rot til tupp av håret. Gjenta hår seksjonering og gre hvis nits er fremdeles synlige. Hvis lus eller luseegg er fortsatt til stede i syv dager etter det første programmet av Nix Creme Rinse, på nytt.

Tips og advarsler

  • Hvis hodelus og luseegg fortsette å dukke opp etter to uker med hodelus behandling søkt, konsultere legen din for en reseptbelagte medisiner.
  • Mange over-the-counter hodelus behandlinger kan inneholde plantevernmidler eller andre kjemikalier som kan skade ens helse. LiceMD er et plantevernmiddel-fri behandling og ikke inneholder fargestoffer, parfyme eller sterke kjemikalier. Det er et produkt som er godkjent for bruk på alle aldre. RID er lus sjampo drepe inneholde piperonylbutoksyd og pyrethrum ekstrakt som aktive ingredienser. Det er et produkt som er godkjent for bruk på voksne og barn to år og eldre. Nix Creme Rinse aktive ingrediensen er permetrin. Det er et produkt som er godkjent for bruk på barn så unge som to måneder gammel.