Digidexo.com

hvordan fjerne superlim fra øyet

Hvordan fjerne superlim fra øyet

Superlim er et lim med en ekstremt sterk binding. Beholdere av superlim er ofte små og kan forveksles med oftalmiske løsninger som øyedråper, ifølge British Journal of Ophthalmology. Enten limet er et uhell falt inn i øyet i stedet for et medikament eller gnidd seg i løpet av et hjem reparasjon eller håndverk prosjekt, må fjerne superlim gjøres med forsiktighet.

Hvordan fjerne superlim fra øyet

•  Vask øyet og øyelokkene med varmt vann hvis øyelokkene er fast til øyet eller til hverandre. Vask så snart du innser at du har superlim i øyet for å prøve å skylle limet ut før det fullt obligasjoner. Vask flere ganger i løpet av dagen for å prøve å lette bindingsfjernende prosess.

•  Dekk til berørte øyet med et gasbind bandasje hvis superlim har limt øyelokkene eller øyevipper sammen. Unngå å prøve å lirke limet av øyevippene eller du kan skade øyet videre. Innen noen få dager, bør limet spre og du vil være i stand til å åpne øynene.

Påfør en natriumbicarbonatløsning til øyet hvis superlim er på øyeeplet selv. Natriumbikarbonat er en løsning som regel gitt gjennom en IV for å behandle tilstander som acidose. Den originale Super Glue Corp sier at med en 3 prosent konsentrasjon av løsningen som et øye vask kan hjelpe limet løsne fra øyeeplet. Forvent forbigående synsforstyrrelser mens du bruker løsningen, slik som overdreven rive og uskarphet.

Oppsøk øyelege hvis du ikke klarer å fjerne superlim fra øyet selv. Øyet legen kan utføre andre prosedyrer, for eksempel trimming øyet vippene for å fjerne lim fra øyet og dens omgivelser.

Hvordan kan jeg fjerne smuss fra øyet mitt?

Hvordan kan jeg fjerne smuss fra øyet mitt?


Å ha et objekt i øyet er ubehagelig og noen ganger ganske smertefullt. Selv den minste flekk av skitt kan føles som en stor klump, føre til overdreven rive og med skade øyet. Disse små prikker kan være veldig sta, men det finnes måter å fjerne smuss fra øyet ved hjelp av forsyninger som finnes i de fleste hjem eller på apoteket. Vær alltid forsiktig når du fjerner noe fra øyet for å unngå riper eller andre skader på orgel.

Hvordan kan jeg fjerne smuss fra øyet mitt?

•  Vask hendene med såpe og vann før du berører øynene dine. Tørk hendene med et rent håndkle.

Hell kaldt vann inn i et øye cup. Eye kopper kan kjøpes på apoteket.

Hold irritert øye åpent ved hjelp av tommelen og pekefingeren på den hånden som er på samme side av kroppen din som den berørte øyet. Skyv den øvre lokket opp fra øyet og nedre øyelokk ned fra øyet.

Skyll øyet ved å bringe øyet kopp med kaldt vann opp til øyet ditt i en rask bevegelse. Tørk øyet med et rent håndkle og blinke ut vannet.

Løft øvre øyelokket med fingeren, hvis det føles som om det fremdeles er smuss i øyet. Bruk en ren, fuktet bomullspinne for å fjerne eventuelle gjenværende flekker av smuss ved å børste pinnen over skitt å plukke den opp.

Hvordan fjerne partikler i øyet

Når du fjerner partikler fra øyet, er det alltid best å feile på siden av forsiktighet. Hvis noen enkle trinnene ikke fjerne fremmedlegemet fra øyet, er det alltid best å oppsøke lege for behandling. Med et barn, er det ekstremt viktig å søke umiddelbar behandling fordi hornhinnen kan bli skrapet hvis øyet er gnidd. På grunn av det faktum at øyet er et ekstremt skjøre struktur, kan permanent skade gjøres hvis partiklene ikke blir fjernet fullstendig.

Hvordan fjerne partikler i øyet

Blink øyet flere ganger. Produksjonen av tårer og bevegelsen av den øvre øyelokket over overflaten av øyet kan bidra til å fjerne partiklene.

Trekk den øvre øyelokk forsiktig bort fra øyet, og legg den over den nedre øyelokk og blinke flere ganger. Øyevippene fra det nedre øyelokk kan fjerne partikler på innsiden av det øvre øyelokket.

•  Skyll øyet med saltvannsoppløsning eller rent vann. Skylle øyet kan vaske bort partikler.

Hvis fremmedlegemet er fortsatt i øyet, kontakt lege.

Hint

 • Hvis det er et objekt innebygd i øyeeplet, ikke prøv å fjerne det. Oppsøk lege umiddelbart.
 • Hvis det er et objekt i øyet som er stor nok til å hindre at øyelokkene lukkes, skal lege kontaktes.
 • Ikke gni øyet. Dette kan føre til hornhinnen skrubbsår.

Hvordan fjerne slim fra babyens Nose

Hvordan fjerne slim fra babyens Nose


I løpet av denne tiden av året den sunneste av babyer kan få den stadig irriterende "rennende nese". Å se babyen der med slim (også kjærlig kalles "snørr") kjører fra nesen kan være litt nedslående fordi du vet hvor ubehagelig det er for deg å ha sniffles. Vel denne artikkelen gir tips og fremgangsmåten på hvordan å fjerne babyens nese.

Hvordan fjerne slim fra babyens Nose

•  Legg babyen over fanget ditt. Tørk forsiktig hans / hennes øvre leppe, nesen og huden like under neseborene, slik at den er tørr, glatt nese og / eller overleppen vil bare gjøre prosessen mer vanskelig. Huden rett under neseborene er veldig følsom og kan bli chapped så vær forsiktig og tørk så lite som mulig, er dette en av fordeler ved bruk av en nasal aspirator.

Med den ene hånden, stødig babyens hode. Med den andre hånden, klemme nese aspirator og hvile underarmen forsiktig på babyens torso, dette er for ekstra stødighet for en squirmy baby og å holde hånden i tillegg.

•  Sett aspirator inn i en av barnets nese bare omtrent en firedel av en tomme og slipper aspirator slik at suge skal finne sted.

Fjern aspirator fra barnets nese, plasser tuppen av aspirator i noen vev og presse å fjerne slim fra aspirator og gjenta prosessen i samme nesebor eller den andre.

Fortsett trinnene til babyens nese er klart.

Hint

 • Kontroller at du er avslappet, babyen wont som denne prosessen veldig mye, men bare husk at du hjelper ham / henne uansett hvor vanskelig det kan være.
 • Jeg har kjøpt flere nesesugepumper og den beste jeg har brukt er de første årene Arc-Hospital stil Nasal aspirator.
 • Noen foreldre / omsorgspersoner liker å bruke saltvann nesedråper før du bruker en vifte, kan dette hjelpe, men er ikke nødvendig.
 • Ikke sett aspirator for langt inn i babyens nese.
 • Les instruksjonene på pakken for mer hjelp.
 • Skyll nasal aspirator med varmt vann etter hver bruk.

Slik fjerner Sagflis fra øyet

Slik fjerner Sagflis fra øyet


Sagflis eller andre små, utenlandske partikler kan være irriterende for øynene. Selv om sagflis er svært små og ikke synlige, kan det føre til mye ubehag. Kroppens egne tårer noen ganger vaske sagflis eller andre små partikler ut av øyet, men hvis tårer alene ikke virker, er det bare å løfte øyelokket og fjerne partikkel forsiktig med en ren finger vil ofte gjøre susen.

Slik fjerner Sagflis fra øyet

•  Vask hendene grundig med såpe og vann. Se i speilet og prøve å finne sagflis partikkelen i øyet. Blink flere ganger i et forsøk på å fjerne sagflis med litt innsats. Tillat øynene dine til å rive opp, mens tårene kan vaske sagflis ut. Ikke gni øynene; i stedet, forsiktig DAB tårene med en vev.

Trekk nedre øyelokk bort fra irritert øye mens du ser i speilet. Se nøye for å søke etter sagmugg. Det er mulig for irriterende å flytte lenger inn i hjørnet av øyet. Gjenta prosessen med øvre øyelokk hvis du fortsatt ikke har funnet sagflis.

La øyet å hvile et øyeblikk og blinke litt mer. Tillat øynene dine til å rive opp, deretter gjenta trinn 2.

Fyll et øye cup eller skutt glass med lunkent vann eller øye vask. Lene seg over en vask og plassere koppen over irritert øyet, noe som gjør at koppen passer perfekt mot øyehulen. Raskt bøye hodet bakover og åpne irritert øye så det ser inn i væsken. Se rundt slik at væsken når så mange områder av øyet som mulig.

lene seg frem over vasken og fjern koppen. Klapp ansiktet og øyet tørt forsiktig med et håndkle. Gjenta trinn 2 til 4, om nødvendig, inntil irritasjons har blitt vasket bort.

Hint

 • Vask alltid hendene grundig før du prøver å kvitte øyet av en utenlandsk stoff.
 • Hvis du er redd for at vanlig vann fra springen vil være ubehagelig for øyet, bland i en klype salt før du vasker ut øyet. Væsken og tårer rundt øynene er naturlig salt, slik at øyet vil lett aksepterer en mild salt løsning.
 • Aldri gni øyet når du føler noe er irriterende det; dette kan problemet verre eller forårsake riper på hornhinnen dersom fremmedlegemet er slitende. Hvis du ikke klarer å fjerne den irriterende fra øyet etter flere forsøk, gå til et presserende omsorgssenter eller annen helseinstitusjon for profesjonell hjelp.

Slik fjerner metallsplinter fra øyet

Slik fjerner metallsplinter fra øyet


Når et metall splint kommer i et øye er det veldig farlig. Fjerne splint umiddelbart er viktig. Splinter i øyet kan forårsake skader på hornhinnen eller kan fullstendig ødelegge synet på det øyet. I noen tilfeller kan en metall splint i øyet resultere i tap av øyet og behovet for en protese. Får splinten fjernes er avgjørende for å hindre ytterligere skade.

Bruksanvisning

•  Unngå å gni øyet, da dette kan resultere i å skyve splinten dypere. Unngå å skyve på øyet, også, da dette kan presse en splint inn i øyet og resultere i punktering av øyet.

Se i speilet for å finne splinten. Trekk øyelokk bort fra øyet, og ser med det andre øyet for å finne splinten. Metallsplinter bør være lett å se på grunn av fargen.

Gå til legen for noen splinter som har kuttet, punktert eller på annen måte forårsaket smerte for øyet. Hvis splinten ser ut som det kan enkelt fjernes, følger resten av trinnene.

Vask hendene med såpe og varmt vann.

Skyll øyet med rent vann. Avhengig av dybden og størrelsen av pinnene, vil noen lett komme ut ved å skylle den ut. Ikke skyll øyet hvis den har blitt punktert eller skåret, eller det er smerter.

6. Klem splint mellom tommel og pekefinger hvis den er fast i øyelokket og trekk den ut. Hvis splint har gått inn i hornhinnen, ikke røre det, eller det kan føre til ytterligere skade på øyet.

Hvordan fjerne fett fra kosten nutritiously

Hvordan fjerne fett fra kosten nutritiously


Fjerne fett fra kosten nutritiously, og du har fullført et nytt skritt i å bygge en sunn ny livsstil. En sunn, fettfattig og næringsrik spise plan kan være like spennende som de fyldigere-fett versjoner av dine favoritt retter. Dagligvarebutikker tilbyr et så bredt utvalg av frisk frukt, grønnsaker og mat med lite fett som for USDA forslag anbefalte daglige kvoter av hver matvaregruppe, diverse mat valg gir mange muligheter for å fjerne fett fra kosten nutritiously.

Hvordan fjerne fett fra kosten nutritiously

Opprett en lav-fett tunfisk salat ved å blande vann-pakket tunfisk med lav-fett cottage cheese, i stedet for majones. I stedet for en tunfisk salat sandwich, kaprer denne salaten blandingen på en riskake, og legg skiver av tomat og agurk, med et dryss av pepper.

Substitute applesauce for matolje når du baker. Bruk en klatt mer av eplemos enn kalt-for-mål på olje i kake og kakeoppskrifter.

Prøv en lav-kalori, lav-fett frukt yoghurt, i stedet for melk, på toppen av en fullkorn frokostblanding, som for eksempel granola.

Bruk 1 prosent melk i stedet for melk med høyere fettinnhold, for eksempel 2 prosent og helhet. Bruk den for alle dine matlaging og drikking behov.

Legg til en side rett av avocado til måltidene. Eller legg en skive eller to av avocado på en sandwich i stedet for majones.

Hint

 • Eplemos kutter fett og kalorier; det gir en del av eple per dag som holder legen bort. Frokostblanding med yoghurt gir eksepsjonell fiber inntak, protein og kalsium, og fyller magen bedre og raskere enn den typiske melk og korn alternativet. På prosent melk er å foretrekke fremfor den fyldigere fett Vitamin D-versjon; det gir mer kalsium enn sin hel-fett fetter. Minst en-prosent melkefett er nødvendig for oppbevaring og riktig bruk av kalsium i en frisk kropp. Frukt og grønnsaker har en mengde vitaminer, mineraler og fytokjemikalier. De fleste frukter og grønnsaker har ikke fett og mye fiber. Imidlertid sn avocado faktisk gir den beste fettet til en menneskekropp; Det er et eksepsjonelt utvalg av alle de fete valg tilgjengelig.

Hvordan fjerne plakk fra halsen blodkar

De viktigste blodkar i halsen påvirkes av plaque er de to store fartøyer på hver side av halsen er kjent som carotis. Arteriell plakk i carotis er farlig fordi det innsnevrer arteriene, og dermed redusere blodtilførselen til hjernen og presentere en større risiko for å få slag. Pasienter med arteriell plakk kan ta visse forholdsregler for å fjerne plakk fra sine nakken blodårene til å redusere risikoen for hjerneskade.

Hvordan fjerne plakk fra halsen blodkar

•  Spis en diett lav på fett og LDL (low density lipoprotein) kolesterol, for eksempel animalsk fett. Spis mer mat som inneholder HDL (High Density Lipoprotein) kolesterol, for eksempel olivenolje, nøtter og fisk som inneholder omega-3 fettsyrer.

Diskuter med legen din fordeler og ulemper med å ta en kolesterolsenkende medisiner (statin narkotika) for å bidra til å redusere plakk og betennelse. Ta alle medisiner som foreskrevet.

Tren regelmessig, utfører både aerobic og lett trening minst tre ganger i uken.

Opprettholde en sunn vekt til enhver tid. Hvis vektig, ta skritt for å reducein samsvar med legens anbefalinger. Konsultere Body Mass Index retningslinjer fra National Institutes of Health å overvåke utviklingen.

Ikke røyker sigaretter. Bli med et røykesluttprogram hvis du nå røyker og har problemer med å slutte. Følg alle rådene gitt å slutte å røyke.

Ta kontakt med legen din om blodfortynnende medisiner som aspirin eller warfarin, også kjent som coumadin. Diskuter bivirkninger av warfarin og sine evner til å fjerne plakk fra arteriene.

Diskuter blodtrykket med legen din. Ta medisiner for å senke høyt blodtrykk dersom legen foreskriver.

Rådfør deg med en hjerte-spesialist og gjennomgå en ultralyd og en angiograph å fastslå omfanget av noen innsnevring (stenose) eller blokkering i nakken.

Diskuter de to viktigste kirurgiske alternativer for å fjerne plakk fra carotis: angioplastikk med utposning og stenting (CAS), eller endarterectomi (CEA). Diskuter fordeler og risiko ved hver prosedyre.

under på samtykkeskjemaene for legen din å fortsette med fjerning av plakk hvis angiograph avslører blokkering i nakken blodkar. Foregår den riktige operasjon som indikert ved graden av innsnevring eller blokkering i karotidarterien.

Følg spesialist instruksjoner etter CAS eller CEA å prøve å forhindre plakk fra forming igjen. Ta alle medisiner som foreskrevet.

Fortsett å endre kostholdet til å bli tynn og redusere kolesterolet. Følg opp med kirurgen i form av testing og eventuelle endringer i symptomer etter behov.

Hvordan fjerne antirefleksbelegg Fra Briller

Hvordan fjerne antirefleksbelegg Fra Briller


Anti-refleksbelegg legges på briller å gjøre dem enkle å bære. Når blending reduseres, er det mindre belastning på øynene. Hvis du ikke liker den anti-reflekterende belegg, eller det har blitt ripete, finnes det måter å fjerne belegget fra briller. Når belegget begynner å komme seg, kan det være distraherende og hindre din visjon. Hvis du bestemmer deg for ikke å ha den fjernet av en lege, det finnes måter å fjerne anti-reflekterende belegg fra briller selv.

Hvordan fjerne antirefleksbelegg Fra Briller

•  Påfør et tykt lag med flussyre over anti-reflekterende belegg på briller. Bruk en bomullspinne for å bruke den. La den stå på i fem minutter.

Skyll briller med varmt såpevann. Ikke gni linsene som det kan ende opp med å skade dem. Hold briller under en rennende vann inntil hydrofluorsyre er fjernet.

klatt brilleglass med et mykt håndkle. Ikke gni eller trykk for hardt på linsene. Den anti-reflekterende belegg skal være borte på dette punktet.

Hint

 • Gjør denne metoden kun for plast brilleglass, ikke glass.

Hvordan fjerne riper fra plast linse

Hvordan fjerne riper fra plast linse


Plast øye eller solbriller kan bli lett ripete. Dette er særlig tilfelle hvis det er anti-reflekterende belegg på overflaten. Små skrubbsår og riper på plast linser er noe uunngåelig etter iført briller for en stund. Mens du kan ta dem til en optiker for å få riper fjernet, er det hjem rettsmidler for å fjerne riper fra plast linser. Riper kan ikke fjernes fra glass linser som de kan fra plastglass.

Hvordan fjerne riper fra plast linse

•  Ta på gummihansker. Påfør et kommersielt produkt som inneholder hydrofluorsyre, eller rett flussyre, til området av glassene som er ripet. Følg produsentens anvisninger om hvor lenge å la den på. Det er vanligvis sitte på i ca 5 minutter og deretter poleres med en myk klut og vaskes av med vann.

Spray en lett tåke av løsningen fra en DVD / CD-reparasjonssett på ripene. Bruk en myk klut til å forsiktig buff overflaten. Gjenta etter behov inntil riper fjernes fra plastlinse.

Spray en liten mengde av møbelpolish på riper. Buff scratch over linsen med en myk klut før du fjerner riper. Gjør dette to eller tre ganger om nødvendig.

Hint

 • Ikke prøv disse metodene på glass linser.

Hvordan fjerne bugs fra Ears

Mens du sover, enten du er ute å ha en piknik eller bare sitte rundt hjemmet ditt, bugs er overalt. Bugs kan gå inn i ørekanalen uten at du noen gang mistenker det. Små insekter, samt store biller, kan komme inn i øregangen og forårsake skade. Du kan oppleve en ringing sensasjon, en skarp smerte, samt høye skrapelyder. Det er viktig å fjerne bugs fra øret med en gang, før permanent skade eller hørselstap oppstår.

Hvordan fjerne bugs fra Ears

•  Kjøp en mineralolje slik som tre Spirit mineralolje eller Kondrelmul mineralolje. Produktene er tilgjengelige fra apotek eller varehus. Kontroller at du kjøper en mineralolje som er trygt for forbruk i tilfelle det blir inn i munnen ved et uhell. Fortsett til trinn 2 når du har en venn klar til å hjelpe.

Plasser en gryte i vasken. Fyll til randen med varmt vann. Plasser flasken i mineralolje i vannet. Vent omtrent åtte minutter. Kjør varmt vann inn i potten på nytt. Tillate en ekstra fire minutter. Fjerne olje og teste varmen. La den avkjøles i to minutter hvis det er varmt å ta på.

Fyll dropper med mineralolje. Fullfør trinn 3 til 5 mens oljen er varm.

Legg ned på et fast underlag. Et bord eller gulvet kan være nyttig. Plasser deg selv med bug øret oppreist. Trekk øret ved lapp ut og oppover for å åpne øregangen.

Fyll øregangen med mineralolje. Din venn må preform dette. Avle så mye mineralolje som mulig i til øret, til randen, hvis mulig. Bo i den posisjonen uten å flytte for omtrent tre minutter. Insektet (e) fra øret vil drukne og flyter til toppen av øret.

Slå over til motsatt side. Mens han fortsatt holder deg øret, la væsken og bug (s) til å falle ut. Etter mineralolje faller ut, ta deg øreflippen. Trekk utover og innover for å fjerne eventuelle gjenværende olje fra ørekanalen.

Bruk en bomullspinne til å fjerne noen venstre-over mineralolje. Full Bare dette trinnet dersom insekt (s) falt ut sammen med oljen. Hvis du ikke ser en feil, gjør en legetime så snart som mulig for å trekke ut feilen (e) fra øret.

Hint

 • Du kan også bruke en suge bevegelse for å få ut mer olje, samt noen feil. Vipp du hodet til siden. Trykk fingeren kraftfullt over øret hull å dekke. Dra fingeren utover raskt. Du vil høre en svak poppende lyd hvis du gjør dette riktig. Gjenta sugemetoden tre eller fire ganger.
 • Hvis insektet har skrapt eller rev huden, må du ikke bruke mineralolje og søke medisinsk hjelp i stedet. Når blødninger, svie eller noen utenlandske utslippet er til stede, må du ikke sette væske inn i ørekanalen.
 • Ikke klistre noe hardt inn i øret, da det kan skade deler av øret. Unngå nåler og pinsett for å utvinne bug.
 • Søk medisinsk hjelp umiddelbart hvis noen blødning eller smerte oppstår. Hvis du fortsatt kan føle bug eller det ikke etterlater øret, ringe legen din med en gang for ytterligere bistand.

Hvordan fjerne giftstoffer fra kroppen din naturlig

Hvis du er interessert i å fjerne giftstoffer fra kroppen din naturlig, har du flaks. Menneskekroppen er et spenstig organisme utviklet for å rense og fornye seg. Ved å skape de mest optimale forhold og unngå ytterligere eksponering for giftstoffer, kan du sikre at eksisterende giftstoffer i kroppen din vil bli fjernet så effektivt som mulig. Når du har tatt i bruk de nødvendige endringer i livsstil, bestemme om du ønsker å gjøre mer for å fjerne giftstoffer fra kroppen din.

Bruksanvisning

•  Drikk rikelig med vann og spise mye frisk frukt og grønnsaker. Disse sunne valg er helt avgjørende for god helse generelt, men vann og fiber (finnes i råvarer og hele korn) er spesielt viktig for en fullt funksjonell eliminatory system.

Velg økologisk mat så ofte som mulig. "Konvensjonell" eller uorganisk mat er produsert ved hjelp av kunstgjødsel og plantevernmidler som kan være noe giftig, særlig ettersom de bygge opp i kroppen over tid. Eliminere disse forurensningskilder hjelper kroppen din begynne å fjerne giftstoffer.

Unngå animalsk fett så mye som mulig, spesielt fra uorganiske kilder. Animalsk fett samle og lagre giftstoffer, så spiser dem kan være giftige tilsvarer å spise en veldig stor mengde forurenset matplanter.

Opprettholde en sunn vekt. Menneske fett lagrer giftstoffer akkurat som andre animalske fettstoffer gjør, så jo mer du redusere ditt eget fett innskudd, jo mer giftstoffer som er lagret der kan bli eliminert.

Unngå transfett, ofte oppført som delvis hydrogenert olje. Disse oljene er ikke lett fordøyelig og kan skape et giftig miljø i kroppen.

Filter ditt drikkevann for å unngå forurensing som kan være til stede i vannforsyningen.

Spis antioksidantrike matvarer, for eksempel mørke bær, tørkede bønner og grønn te. Antioksidanter bidra til å fjerne skadelige frie radikaler forbindelser fra kroppen.

Hvordan fjerne slim fra lungene

Noen slim i lungene er normalt og nødvendig for en sunn brystet og holde smuss og andre uønskede partikler fra å komme inn i lungene. Men visse sykdommer, fra en mindre kaldt til mye mer alvorlig cystisk fibrose, kan føre til for mye slimproduksjon og foreta rydding lungene - og enda puster - vanskelig. Vanskelighets clearing slim kan føre til infeksjoner i luftveiene. Følg dette rådet fra Salisbury Hospital for å lære å fjerne slim fra lungene og når du skal oppsøke lege.

Bruksanvisning

•  Ta milde, avslappet pust. Puste normalt, ikke for dypt, slappe av skuldrene og brystet. Dette vil bidra til å roe kroppen din og få kontroll over pusten din.

•  Pust dypt. Ta i en langsom, lang pust, plassere hånden på magen din til å føle vekst og fall av pusten. Du bør ikke forhaste disse åndedrag, men la dem skje på en langsom, naturlig tempo.

Huff. Med et vidåpent munnen, som om du var å blåse varm luft på et speil se den sky opp, huff forsiktig og lang nok til å produsere en knitrende lyd.

Kombiner disse tre åndedrag i et mønster, kalt en pustesyklus, økende til en mer intens hoste: Avslappet pust, dype åndedrag, avslappet pust, huffing, avslappet pust, deretter hoste hvis du må.

Gjenta pustemønster, rydde slim med hver enkelt, inntil to hele pustesykluser ikke produserer noe slim.

Hint

 • For noen, rydding lungene av slim er enklere enn for andre. Gi deg selv nok tid og nok pustesykluser for å fjerne lungene fullt.
 • Hvis du har en mindre kaldt produsere slim, kan det være nyttig å puste inn damp (nøye) for å bidra til å bryte opp slim.
 • Du bør også diskutere tømme lungene med legen din. Basert på din tilstand, kan hun ha råd om en god posisjon for deg å ta mens clearing lungene.
 • Hvis du produserer mye slim på regelmessig basis, og har ikke sett en lege, er det viktig å oppsøke lege for å være sikker på at en mindre slim-forårsaker infeksjon er ikke et tegn på en mer alvorlig sykdom.

Hvordan fjerne fett fra albuene og armene

Hvordan fjerne fett fra albuene og armene


Face it når vi treffer 40ish ... fett synes å angripe oss fra alle retninger. Jeg tror jeg bare slått 40 når jeg så ned og fant denne fantastiske lomme av fett på albuen min! Jeg var allerede disgusted med fett på toppen av hoftene mine. Å være en tynn person, jeg lurte på hvor disse fettlagrene får i slike merkelige steder. Jeg fant ingen svar.
Jeg har oppdaget hvordan å eliminere fett fra albuen min, og for å styrke musklene i armene mine kroppen min glemmer å bruke. Dette er så enkelt og lett, og kan gjøres mens du ser på TV om du så velger.

Bruksanvisning

•  For å påvirke musklene som du ikke bruker, må du holde albuen rett, om du har det hviler på armen av sofaen eller rekvisitt noe noe under den. I det øyeblikket du bøyer armen din, du bruker helt andre muskler. Hold armen rett!

Deretter kan du enkelt heve hånden som på bildet, (holde armen rett). Du kan føle et brannsår på baksiden av hånden din og musklene som kjører under fra albue til skulder. Dette er bra. Dette betyr at du ikke har brukt disse musklene og det er derfor fett funnet sin lykkelig liten vei inn på armen.

Løft hånden din inn i denne posisjonen så lenge du kan, ta den ned og heve den igjen. For de neste ti minuttene, bare holde heve og senke hånden. Dette vil bygge opp de musklene som tidligere urørt og brenne opp fettet på disse musklene.

Det er det! Du er ferdig! Bare gjør dette enkle lille øvelsen ti minutter om dagen, og du vil legge merke til fettet begynner å løpe fra dette området.

Hvis du vil ha raskere resultater, kan du bruke en liten hånd vekt. Husk bare å få disse musklene som brukes i første omgang er et stort skritt!

Tips og advarsler

 • Dette fungerer også ut flab under armene.
 • bøye albuen gjør du trene musklene på toppen av skulderen, holde albuen rett og du trene musklene under armen. Gå tallet.

Hvordan fjerne mugg fra en CPAP Water Container

En CPAP maskin, en forkortelse for kontinuerlig positivt luftveistrykk, blir brukt for behandling av søvnapné. Maskinen tvinger luft inn i en persons luftveiene mens han sover for å sikre riktig åndedrett. Fordi tvinge luft inn i halsen og nesegangene kan være tørking, mange CPAP maskiner er utstyrt med en luftfukter. Humidifer reservoarene er et fuktig miljø som kan være utsatt for muggvekst, noe som kan introdusere irritasjon og infeksjon for brukeren. For å unngå dette problemet, rense CPAP vannbeholderen regelmessig.

Bruksanvisning

•  Fjern vannbeholderen fra CPAP-maskin.

Fyll en vask eller vask med et 50-50 forhold mellom vann og eddik. Tilsett noen dråper mildt vaskemiddel og swish løsningen rundt før det dannes bobler på overflaten.

Senk vannbeholderen i vasken og la det trekke i ti minutter. Ved hjelp av en børste, skrubbe alle overflater av beholderen, spesielt med fokus på flekkene med mold.

Drain vasken og skyll beholderen under rennende vann.

Legg på et håndkle og la det lufttørke før du setter i maskinen.

Tips og advarsler

 • Bruk kun destillert vann i CPAP luftfukter for å bidra til å hemme muggvekst.
 • Tøm vannbeholderen og fyll den med friskt vann daglig.

Hvordan fjerne slim fra hodet

Når du arbeider med en kald eller øvre luftveisinfeksjon, kan slim bygge opp i hodet og lungene. Snørr er ikke moro, men heldigvis finnes det effektive metoder for å fjerne denne grønne slaps fra hodet. Hvis du har en alvorlig øvre luftveisinfeksjon eller bronkitt, kan du også trenger antibiotika for å rydde opp infeksjonen. Noen mennesker naturlig produsere mer slim enn andre fordi hver person for seg virus og bakterier annerledes. Ditt kosthold kan også påvirke hvor mye slim du produserer. Hvis du er allergisk mot visse matvarer som melk eller andre meieriprodukter, kan du merke at du har mer slim selv når du ikke har å gjøre med en kald.

Bruksanvisning

•  Ta en over-the-counter slimløsende medisiner. Effektive aktive ingredienser for å se etter er medisiner som inneholder en kombinasjon av guaifenesin og dekstrometorfan. Disse medikamentene er funnet på ditt lokale apotek --- spørre på apoteket for å få hjelp. Før du tar denne medisinen, snakk med legen din hvis du tar noen andre reseptbelagte legemidler eller hvis du ammer eller er gravid.

Drikk 8-10 glass rent vann hver dag. Vann vil bidra til å rense kroppen din på innsiden og hydrering er alltid viktig når du arbeider med en kald. Dette kan bidra til klare slim fra hodet, men flere tiltak er nødvendig for å få jobben gjort. Unngå å drikke klorert vann fra springen som dette er ikke bra for urinveiene.

Kjøp noen ultra myke ansiktsservietter på matbutikken. Blås nesen flere ganger per dag for å trekke ut slim gjennom nesen.

Ta en varm dusj to ganger per dag. Pass på at vannet er veldig varmt, slik at dampen kan hope seg opp i rommet. Lukket døren og puste inn så mye damp som mulig. Hvis kommunale vann-systemet er tungt klor, feste en klor filter til dusjen før du gjør dette fordi inhaling klor er ikke bra for lungene.

Drikk rå grønnsaksjuice daglig. Væsker er viktig når du prøver å fjerne slim fra hodet. Du kan også drikke ekstra sunne drikker enn vann. Rå grønnsaker juice som bete, gulrot og agurk forsyne kroppen med vitaminer, enzymer og mineraler som trengs for å bekjempe infeksjoner. Hvis du liker fruktjuicer du kan også drikke rå ananas juice fordi denne frukten inneholder høye nivåer av enzymer for å øke immunitet.

Tips og advarsler

 • Unngå å blande grønnsaker og frukt når juicing. Den eneste frukt som du kan blande inn med grønnsaker er epler. For mange frukt og grønnsaker kombinasjoner kan forårsake magesyke. Prøv å alltid drikke dem separat.
 • Sove så ofte som mulig når du arbeider med en kald. Søvn bidrar til å styrke kroppen din slik at du kan komme over sykdommen mye raskere.
 • Saltvann nesespray er også nyttige verktøy for å bli kvitt slim.
 • Unngå å svelge slim, da dette kan forårsake magesyke og bygge opp i kroppen. Alltid spytte ut eller blåse slim ut på en vev.
 • Noen over-the-counter slimløsende medisiner bør bare bli tatt for en kort periode mens du prøver å gjenopprette fra en sykdom. Ikke ta det for mer enn to uker, og følg instruksjonene på etiketten.

Hvordan å fjerne mugg fra Nuts

Hvordan å fjerne mugg fra Nuts


Mold er en vanlig form for mat forringende, men bare fordi maten er mugne betyr ikke det har gått råtten. Moldy nøtter kan bli frelst fra søpla kan, spesielt hvis du fange formen tidlig eller mutteren har en beskyttende skall. Fjerne mugg fra nøtter, men unngå å bruke en barsk, mulig giftige cleanser på mat senere du har tenkt å spise.

Bruksanvisning

•  Inspiser nøtter én etter én. Enhver mutter som har gått råtten samt mugne er hinsides sparing og skal kastes.

Hell hvit eddik i en bolle. Ikke fortynne eddik.

Ha mugne nøtter i bollen av eddik. Eddik er effektiv på å drepe mer enn 80 prosent av muggsopp, og også er giftfri. Suge nøtter i eddik i 3 til 5 minutter.

Fjern mutterne fra bollen, skyll dem av og inspisere dem igjen. Noen muttere kan også impregneres med formen som skal rengjøres. Kast disse altfor mugne nøtter. Dersom en mutter med et skall beholder noen mold, knekke skallet og sjekk mutter kjøttet før du kaster den.

Sett de resterende, rene nøtter i solen. Sollys bryter også ned muggsopp, og tørker dine nøtter etter eddik vask.

Hvordan fjerne antirefleksbelegg Fra Eye Glasses

Hvordan fjerne antirefleksbelegg Fra Eye Glasses


Antirefleksbelegg på dine briller er laget ved hjelp av samme type teknologi som brukes på kameralinser og selv mikroskoper. Mange mennesker føler at det forbedrer deres visjon og gjør sine briller ser bedre; Men hvis du har prøvd ut antirefleksbelegg og besluttet at det ikke er for deg, kan du ha belegg fjernet. Ikke prøv å fjerne det selv; du kan skade linsene.

Hvordan fjerne antirefleksbelegg Fra Eye Glasses

Planlegge en avtale med øyet lege for å diskutere fjerne antirefleksbelegg. Pass på at du lar kontoret vet årsaken til ditt besøk, og ikke glem å ta med briller.

Snakk med legen din om å reparere riper i antirefleksbelegg. Mange mennesker ønsker å få belegget fjernet fordi det er blitt ripete. Imidlertid kan legen være i stand til å reparere riper, noe som gjør det unødvendig å fjerne alle belegg.

Diskuter avgifter ved å fjerne antirefleksbelegg. Det kan være billigere for deg å bestille helt nye objektiver uten antirefleksbelegg enn å ha belegg fjernet fra din nåværende linser.

Vent på den antirefleksbelegg som skal fjernes. Prosessen omfatter typisk polering av briller med et slipemiddel, eller ved hjelp av en kjemisk behandling. Ikke prøv å fullføre noen av disse prosessene selv. Odds er, vil du ende opp med å skade linsene enda mer og må bestille nye likevel.

Bruk kun anbefalte rensevæsker og kluter for å rense briller, om du har anti-refleks belegg eller ikke. Produkter som ikke er anbefalt av øyelegen kan ripe linsene.

Hvordan fjerne hud fra kylling

Enten du er mat for en lav-fett diett, personlig smak eller den nyeste oppskriften du ønsker å prøve, det er tider da vite hvordan man skal flå en kylling vil komme godt med.

Hvordan fjerne hud fra kylling

•  Skyll en hel rå kylling under varmt vann.

•  Legg kyllingen med brystsiden ned på et skjærebrett. Trekk opp huden i nakken. Med en skarp kniv, gjør et innsnitt fra nakken hele veien ned ryggraden til den bakre enden. Vær forsiktig så du ikke skjærer i kjøttet.

Hold nakken med en hånd. Bruk den andre hånden til å gripe tak i huden og dra den bort fra nakken, en side om gangen.

Bruk skarp kniv for å fjerne vingene. Fortsett forsiktig peeling huden bort til du kommer til lår og legger.

Skjær huden vekk fra kyllinglår på hver ende, ved hjelp av kjøkkensaks. Neste, bruke skarp kniv til å skjære huden vekk fra kjøttet. Bruk dine hagesaks for å rydde opp og fjerne eventuelle ekstra hud. Du er nå klar til å prøve ut det nye fatet du så på Cooking Channel!

Hint

 • Start alltid med en ren fugl.
 • Bruk alltid en ren skjærebrett.
 • Bruk alltid en skarp kniv.
 • Aldri kuttet mot deg selv.
 • Ikke glem å rengjøre og desinfisere alt utstyr etter å ha jobbet med rå fjærfe.

Hvordan fjerne tyggegummi fra Hair

Hvordan fjerne tyggegummi fra Hair

Det har skjedd til alle barna på blokken: En stor del av tyggegummi fast i håret. Ingen foreldre liker å håndtere det, og hvis du prøver å plukke den ut, vil du bare frustrere deg selv, rive ut ditt barns hår - og snart alle vil være i tårer. Heldigvis tyggegummi fast i håret ditt er et veldig enkelt problem å fikse - og du kan sette saksen unna.

Hvordan fjerne tyggegummi fra Hair

•  Har barnet ditt sitte stille på en stol.

Flytt overflødig "gum-free" håret vekk fra gummy området, ved hjelp av klipp eller Bobby pinner. Ideen er å isolere problemet området slik at det er enklere for deg å jobbe.

•  Skje ut en liten mengde av peanøttsmør, omtrent så stor som den klump av gummi, eller litt større, og gni den direkte til tyggegummi. Arbeid det inn i gummy området med fingrene, som best du kan.

La den sitte i et minutt eller to, slik at oljene litt tid å løsne tyggegummi.

Plukk tannkjøtt og peanøttsmør ut av håret så skånsomt som mulig. Vær forsiktig med å trekke for hardt. Påfør mer peanøttsmør, og gjenta så mange ganger som nødvendig å fjerne tyggegummi.

Vask barnets hår som du vanligvis gjør.

Hint

 • Hvis barnet er allergisk mot peanøtter, kan majones eller olivenolje brukes på en lignende måte.