Digidexo.com

Hva gjør Protein Shakes Do for kroppen?

Det finnes et uendelig antall protein shakes på markedet, men hva gjør de egentlig gjøre for deg? Protein er en viktig del av noen diett, men idrettsutøvere trenger mer protein deretter en gjennomsnittlig person til å hjelpe erstatte ernæring de taper i løpet av en intensiv treningsøkt. Protein shakes også ofte inkludere andre vitaminer og mineraler som gir kroppen riktig drivstoff den trenger for å holde det gående.

Funksjon

Kroppen trenger protein for å bidra til å bygge sunne muskler, bein og hud. Protein shakes er en rask, enkel måte å få sunn ernæring rett etter fysisk aktivitet, så vel som en praktisk måte å konsumere nok protein i løpet av dagen.

Typer

Protein kan finnes i mange nærings-kilder. Den vanligste i protein shakes er melk, myse, kasein og soya. Whey protein er avledet fra melk og absorberes raskt og fordøyd av kroppen redusere mengden av tid proteinet forblir i systemet. Casein, også er et protein som finnes i melk, men er langsommere til å bli absorbert, og brukes av kroppen enn myse. Soy protein kommer fra soyabønne anlegget og er vist å være like effektiv som andre proteinkilder.

Fordeler

Protein shakes er primært for de personer som er friske og passform. De kan hjelpe en muskel byggmester ved å reparere muskelskade, gi en utholdenhet runner en ekstra boost av energi eller bare gi en gjennomsnittlig idrettsutøver riktig ernæring for å øve seg. Hvis du ikke finner et komplett måltid raskt etter treningen, drikker en protein shake kan gi kroppen din den næring den trenger å bruke treningen til kroppens fullt utbytte.

Misforståelse

Selv om protein shakes er tenkt å bidra til hjelp i vekttap, er dette egentlig ikke er tilfelle. Vekttap oppnås ved økt fysisk aktivitet og tar inn færre kalorier. Protein rister ofte har flere kalorier og bør brukes mer av et måltid supplement heller da en eneste næringskilde når du prøver å gå ned i vekt. Hvis du får nok protein i ditt vanlige kosthold, trenger du ikke å konsumere noen ekstra proteintilskudd. En annen vanlig misvisende benevnelse er at protein shakes bidra til å bygge muskelmasse. Styrke trenere trenger å konsumere mer protein enn andre idrettsutøvere, men dette er å bidra til å holde energinivået opp og deres ernæringsmessige inntak på linje med mengden energi de øve, ikke å faktisk hjelpe med muskelvekst.

Bruk

Den gjennomsnittlige person skal forbruke 46-56 gram protein hver dag, avhengig av vekt, generelle helse og aktivitetsnivået - ca 0,8 gram protein pr kilo kroppsvekt. Utholdenhetsutøvere bør spise 1 til 1,6 gram protein per kilo kroppsvekt og styrke utøvere bør få 1,6 til 2 gram protein per kilo.