Digidexo.com

Hvordan fortelle Hvis Et ess bandasje er for stram

Ess bandasjer kan brukes til å gi beskyttelse og støtte for skadde ankler, knær, armer eller håndledd. Disse typer av bandasjer bøyes lett å samsvare med legemet og komprimere skadede områder for å stimulere heling. Innpakning en kroppsdel ​​med et ess bandasje krever tett oppmerksomhet til oppgaven med svingete bandasje for å hindre en altfor tight wrap. En skikkelig innpakket Ace bandasje bidrar til å redusere skader, smerter og hevelse. En feil innpakket bandasje kan gjøre en skade mer smertefullt og føre til økt hevelse og ubehag.

Bruksanvisning

•  Undersøk innpakket område for misfarging av tær, fingre eller arm utover blåmerker fra den første skaden. En altfor stram bandasje kan komprimere huden til å lage en blå eller lilla skjær i huden.

Vurdere hvordan den skadde kroppsdelen føles. Hvis du føler prikking, summende eller nummenhet, er bandasjen såret for stramt.

Vurdere om huden din har nok plass til å puste under bandasjen. Ess bandasjer bør brukes tett, men ikke stramt nok til å kutte av sirkulasjon. Du bør være i stand til å skyve en finger under bandasjen for å sikre en riktig passform.

Vurdere om bandasjen støtter din skade tilstrekkelig, eller om det er som påvirker bevegelsesevnen. En tett sår bandasje kan begrense omfanget av bevegelse unødvendig.

Riktig vikle bandasje rundt kneskaden, overlappende omtrent halvparten av bandasje bredde med hver tur. Denne lagdelingen gir skånsom kompresjon samtidig gir rikelig med utvalg av bevegelse. Cornell University Gannett Health Services anbefaler ikke å forlenge bind over fingre og tær.

Kontroller sikkerheten til de klippene som holder bandasjen på plass. Disse små klipp kan trekke bandasjen for stramt, forårsaker ubehag fra cut-off sirkulasjon.

Fjern bandasjen et par ganger hver dag for å stimulere blodtilførselen til skaden og slipp komprimering. Bryt bandasjen etter 15 til 20 minutter. Sørg for å ha legens godkjennelse for å fjerne bandasjen.

Hint

  • Kontakt legen din hvis du føler økt smerte etter å ha påført et ess bandasje. Legen din bør ta noen smerter eller kramper. Hvis du har pakket din skade for hardt og nummenhet eller misfarging ikke forsvinner relativt raskt, bør du kontakte din lege for anbefalinger.