Digidexo.com

revet quadriceps

Quadricept Pain

Quadriceps smerte oppstår i låret området der fire muskelgrupper utgjør quadriceps. Ved siden av gluteus maximus, er det den største muskelen i kroppen. Således kan smerten på dette området omfatte et bredt område. Ifølge Runnersrescue.com, "A kvadricep belastning vanligvis resultater fra en muskuløs ubalanse mellom quadriceps og hamstrings." Quadriceps smerte kan oppstå som et resultat av plutselige bevegelser, løping, løfte vekter eller fra direkte innvirkning. En kombinasjon av hvile, is, medisinering, massasje og trening kan bidra til å lindre quadriceps smerte.

Betraktninger

Smerte kan forekomme i den øvre eller nedre område av quadriceps. Lavere smerte kan være relatert til senebetennelse som er betennelse i kneet sener. Høy smerte på innsiden av benet kan faktisk være en anstrengt sartorius- eller lysken (gracilis) muskel. En person kan også ha enten en anstrengt, kvestet eller revet quadriceps muskel, sistnevnte som vil vanligvis krever kirurgi. A avrevne quadriceps kan føre til store smerter og misfarging.

Effekter av Rest, Ice & Heat

De fleste quadriceps smerte krever en periode med hvile. Dette kan forebygge ytterligere skade på området. Det gir også isen på tide å redusere betennelse og smerte. Ice kontroller smerte og hevelse gjennom vasokonstriksjon. Det minimerer blod og lymfe tilførselen til området ved å begrense blodårer. Aurora Health Care fagfolk si til "Bruk is eller en kald pakke til quadriceps området i 15 til 20 minutter, fire ganger om dagen i flere dager etter skaden." Isposer kan sikre at kulden fra isen presses mot det berørte området. Heve låret over hjertet kan også redusere betennelse og følge smerte. Etter betennelsen har sunket litt, kan varmen brukes til å fremme blod (med sine helbredende egenskaper) til den skadde området.

Typer medisiner

Anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen og naproxen kan bidra til å lindre smerter og betennelser. Disse medikamentene er Cox-2-hemmere som minimerer mengden av prostaglandiner (kjemikalier) som Cox-2 enzymer produserer (kroppens naturlige reaksjon på en skade). Aktuelle salver som Bengay kan også være effektive i å redusere betennelse og smerte. Innleggssåler kan også hjelpe som justeringen av føttene kan påvirke dine quadriceps. I tilfelle av alvorlig quadriceps smerte, kan en lege må foreskrive orale steroider eller administrere en kortison skudd.

Typer Øvelser

Akkurat som for andre muskler, kan tøyningsøvelser hjelpe løsne opp quadriceps og fremme helbredelse og smertelindring, når hevelsen har gitt seg. Tøyningsøvelser er mest effektive hvis det utføres innenfor et område på bevegelse som ikke medfører ekstra smerte. Bare trekke ankelen opp bakfra og strekke quadriceps er en type bevegelse. Motstand øvelser eller lys vektløfting er de beste måtene å få blodet strømmer til området. Turgåing, sykling eller lette manual knebøy er noen øvelser som kan hjelpe en person overvinne quadriceps smerte.

Time Frame

Det er ingen fast tidsramme for vinne quadriceps smerte. Recovery er betinget av alvorlighetsgraden av skaden. Senebetennelse eller muskel stammer kan ta flere uker å leges helt. De som er mer proaktive i sine behandlinger vanligvis leges raskere enn andre.

Symptomer på en revet Abdominal Muscle

Symptomer på en revet Abdominal Muscle


Mens du trener, kan en rekke skader oppstå, inkludert en revet abdominal muskel. Sports-relaterte skader ofte skjer når en person ikke er helt strukket ut før aktivitet eller legger for mye press på en bestemt muskel. Abdominal muskel tårer kan være ganske smertefullt, og krever en periode med hvile for å helbrede. Det finnes også forskjellige symptomer på en revet abdominal muskel avhengig av alvorligheten av skaden. For å redusere risikoen for revet muskler, må du huske å strekke helt ut før trening og aldri legge for mye belastning på musklene.

Anatomy av magemusklene

Føler at musklene i magen. Buken veggen består av mange muskler, hvorav vi ikke engang vet vi bøyes inntil det er en skade. Rectus abdominis er den ytterste muskelen, noe som legger ut i front magen og er mest synlig når tonet, som vises som en "six-pack". De eksterne og interne skrå musklene kjøre ned på siden av magen veggen. Vanligvis enkeltpersoner vil trene alle disse musklene til å ha en skjerpet og tonet midsection.

Symptomer på abdominal muskel Tears

Identifisere alvorlighetsgraden av en revet abdominal muskel. Når en person er skadet i en sports-relatert aktivitet, er smerte ofte umiddelbar. Mangel på bevegelse, kramper og muskelkramper og skyting smerte er alle forbundet med en revet abdominal muskel. I tillegg til disse symptomene, kan det også være åpen hevelse og bruising kort tid etter skaden. Når en person har en revet mage muskler, er det vanskelig å bøye eller strekke det ut fordi det kan virke ved første å være en alvorlig muskelkrampe.

Graderinger av abdominal muskel Tears

Mage stammer - eller tårer - er kategorisert i karakterer. Det er tre generelle karakterer, som hver beskriver graden av rive med skaden. Grade I er svakt ubehag, til et punkt hvor en person kan bære på og fortsette en aktivitet for en kort tid. Smerten kan ikke begynne før etter at aktiviteten har stoppet. Grade II beskriver moderat ubehag, der den enkelte kan ikke lenger fortsette med aktiviteter som involverer magen og magen blir øm å ta på. Endelig er klasse III alvorlig ubehag, hvor selv de normale, dag-til-dag-aktiviteter er tilnærmet umulig å gjøre til helbredelse er fullført. I klasse III, hevelse eller kramper vanligvis følger det avrevne muskelsmerter. Karakterer II og III kan også utvikle blåmerker; grade jeg ikke.

Helbredelse etter en Torn Abdominal Muscle

Begrense mengden av aktivitet for å effektivt helbrede. Fordi det er umulig å stoppe enhver bevegelse av bukmuskulatur, redusere overflødig aktivitet er nødvendig for å helbrede. Tiden er den eneste måten for å helbrede en revet abdomen muskel og det er viktig å unngå å utøve inntil rive er helbredet. Glasur skaden for de første 48 til 72 timer i 15 til 20 minutter noen få timer vil bidra til å redusere hevelse og skader som kan oppstå med denne prosessen.

Forebygging: Stretching og Overforbruk

Strekk før en aktivitet. Før du går til å gjøre en hvilken som helst idrett eller fysisk aktivitet, er det viktig å strekke musklene for å varme dem opp og være mer fleksibel. Strekk grundig med side vendinger for å varme opp magemusklene og bøye fra side til side for å varme opp interne og eksterne skrå musklene. Unngå å tilsette overskytende belastning til enhver muskel for å hindre tårer eller forstuinger.

Komplikasjoner av en revet Hamstring

Komplikasjoner av en revet Hamstring


Du har sikkert sett virkningen av en revet hamstring muskler hvis du har sett en olympisk idrett som sprint eller sett som fotballspiller gikk ned i midten av feltet, selv om ingen andre var i nærheten. En avrevet hamstring er en plutselig skade som er ganske smertefullt og ødeleggende. Kort behandling er nødvendig for å forhindre komplikasjoner.

Komplett Tear

Når hamstring muskelen er helt revet over muskelen, vil utøveren gå ned til grunnen i sterke smerter. I tillegg til å være ute av stand til å bevege seg, er det indre blødninger på stedet av skaden. I noen tilfeller vil det indre blødninger hindre muskel fra begynnelsen helbredelsesprosessen. I stedet for healing, vil arrvev dannes. I tilfeller som dette, kan kirurgi være nødvendig å feste i hamstrings til kneet sene for å hindre permanent skade.

Muscle Rupture

En muskel brudd kan oppstå når det er en plutselig retningsendring. Denne typen skader kan oppstå i fotball, fotball og baseball. Når muskelen er revet i lengderetningen, vil blod strømme inn i muskelen kammeret, og det vil gjøre bevegelse umulig. Denne typen tåre kalles en distraksjon brudd, og det skjer fordi muskelen ikke har styrke til å gjøre hva som har blitt spurt om det.

Sene Utriving

I noen tilfeller vil hamstring rive og så vil senen som festes til bekkenet. Dette er langt mer vanlig enn når hamstring sene festet til skinnebenet tårer unna. Kirurgi kan være nødvendig med dette skader i tillegg. Først i hamstrings må trekkes tilbake på plass og arrvev må fjernes. Deretter senen må reattached til bekkenet med stifter eller svært sterke sting.

Hvordan å lindre smerte Fra revet muskler

Pushing muskler utover sine fysiske begrensninger fører ofte til skade. Disse muskelskader er ofte i form av muskel stammer, der muskelen er helt eller delvis revet. Selv små rifter i muskelfibrene forårsake smerte. Smertelindring fra muskel stammer er avhengig av å redusere hevelse og begynner helbredelsesprosessen. Dette krever redusere belastningen på muskel-og kjemisk eller mekanisk, noe som reduserer svelling gjennom medisinering og is. En vanlig akronym å huske trinn til muskel strekkavlastning er RICE, som betyr hvile, is, kompresjon og Høyde.

Hvordan å lindre smerte Fra revet muskler

Pain Relief

Søk førstehjelp så snart som mulig etter skaden. Dersom skaden ikke i utgangspunktet garanterer medisinsk behandling, fortsetter skritt mot smertelindring.

•  Pakk den skadde kroppsdelen med ess bandasje, noe som gjør at bandasjen ikke er på altfor stramt.

Bruk is til det skadde området i minst 20 minutter. Gjenta hver time eller etter behov for å lindre smerten.

Hvis den skadde muskelen er på en arm eller et ben, heve området over hjertet nivå mens søknad is.

Ta den anbefalte dosen for din alder av en over-the-counter medisiner som paracetamol, ibuprofen eller naproxen.

Hint

  • Alltid konsultere med legen din hvis du har noen bekymringer angående skaden din. De fleste muskel tårer leges på egen hånd. Men noen tårer er alvorlig nok til å kreve kirurgi eller mer avanserte terapier.
  • Gjelder ikke isen direkte på huden. Hvis smertene vedvarer i mer enn tre dager, forstyrrer dine daglige aktiviteter, eller blir verre etter hvert som tiden går, kontakt lege. Ikke ta mer enn den anbefalte dosen av smertestillende midler. Hvis du trenger mer smertestillende medikamenter enn det som er anbefalt, kontakt lege.

Hva kan du gjøre for en Trakk eller revet ligament?

En revet leddbånd oppstår når en joint er vridd eller overstretched. Mest avrevne leddbånd oppstå i knær eller ankler. De kan også forekomme under idretter som krever anstrengende bevegelse, for eksempel tennis eller fotball. Når et leddbånd er revet, vil den skadde personen vanligvis hører en kneppende lyd. Det kan være svært smertefullt, men det er mulig å behandle. Oppsøk lege hvis du har flere ligament tårer.

Ice

Mange avrevne leddbånd kan ta ca åtte uker å helbrede. Under helbredelsesprosessen, bør den skadede behandle revet ligament med is. Avrevne leddbånd kan føre til ekstrem hevelse og isen vil bidra til å redusere hevelse og smerte. Fyll en is pose og plassere posen på det skadde området i minst 15 til 20 minutter om dagen for å redusere hevelse.

Elevation

Heve den skadde området bidrar til å redusere blodstrømmen til det skadde området. Dette bidrar til å redusere svellingen. Hvis du har revet en fot eller kne ligament, rekvisitt foten eller kneet på en stol eller armen av en sofa, så det er forhøyet. Hvis du har revet et ligament i brystet, ligge på den siden som ikke har blitt skadet slik at den skadde siden er høyere enn den andre. I tillegg søke råd hos en profesjonell hvis den revet ligament er i brystkassen siden en anti-inflammatoriske medisiner kan være nødvendig.

Strap-on Cast

Immobilize din revet ligament med en strap-on cast. Hvis skaden er i kneet eller beinet, en grunnleggende strap-on cast kan kjøpes på en sports-varer butikken. Disse kaster kan bidra til å støtte skaden for å bistå med å minimere hevelse. Pass på at stroppene på cast ikke er for stramt, slik at hevelse er ikke forverret.

Stretch

Strekk revet ligament flere ganger om dagen. Når du har hvilt revet leddbånd noen dager, starte en strekk rutine. Den strekker vil hjelpe deg å få omfanget av bevegelse i muskelen som hadde blitt skadet. En medisinsk faglig kan anbefale en øvelse rutine som fungerer best for din skade. Ikke overarbeid muskelen som du sakte trene for å gjenvinne sin mobilitet.

Quadricep muskel trekke Øvelser

Quadricep muskel trekke Øvelser


Slik at en skadet muskel å helbrede ved å hvile det er en god måte å starte rehabiliteringsprosessen. Dette gjelder særlig for trukket quadriceps, som er muskler som er mye brukt. Du vil til slutt nødt til å begynne å styrke quadriceps; nøkkelen er å strekke muskler og gjøre lette øvelser for å unngå re-skade deg selv.

Quadriceps Strekker

En av de viktigste øvelsene du kan gjøre for din forstuet quadriceps er tøyningsøvelser. Dette vil hindre ytterligere skade mens du utfører anstrengende øvelser siden strekker løser opp muskelen. Begynn i en stående posisjon og løft benet opp bak deg. Grab din fot og begynne å trekke den lett mot kroppen din. Du skal føle quadriceps strekker mens du gjør dette. Du kan bruke en vegg eller en stol å balansere mot siden du skal stå på ett ben mens du gjør dette. Også avslutte treningen hvis quadriceps begynner å gjøre vondt. Du ønsker ikke å ergre skaden din. Du bør holde strekker stilling i minst 10 sekunder, og gjenta prosessen opptil fem ganger.

Sykkel

En av de vanligste feilene folk gjør når de prøver å trene etter en skade fokuserer for mye på den skadde muskelen. En viktig del av muskel utvinning er å sørge for musklene rundt skaden er også sterk. Sykkel regnes som en av de beste øvelsene for å både styrke trukket quadriceps og å styrke omkringliggende beinmuskulaturen som kalver og hamstrings. Sett en stor mosjonssykkel til en lav motstand innstilling og pedal sakte. Du kan øke motstand og hastighet avhengig av hvordan beinet føles. Prøv å gjøre lette tøyningsøvelser før du begynner å bruke sykkel hvis du føler smerte. Selv et par dager med hvile kan føre til at musklene til å stramme nok til å forårsake ubehag under lett trening.

Quadriceps Sammentrekninger

Quadriceps sammentrekninger øvelsen er en av de mest delikate øvelser du kan utføre, og er spesielt nyttig hvis du har opplevd en alvorlig pull. Start med å sitte på et flatt underlag. Utvid skadet benet ut foran deg. Rull sammen et håndkle og legg den under kneet. Skyv beinet ned i håndkle og hold posisjonen i minst fem sekunder. Du bør prøve å presse ned så hardt som mulig uten å forårsake noen smerter til musklene dine. Gjenta denne prosessen minst 10 ganger.

Hjem behandling for en revet ligament

Hjem behandling for en revet ligament


Senene er bindevev som holder leddene sammen. Leddbånd kan lett bli revet, spesielt når du spiller sport. Hvis du foretrekker å unngå legen, finnes det måter å ta vare på en revet ligament hjemme.

Urter og smertestillende

Urte kosttilskudd som Djevelens Claw og Glucosamine, kjent for å fremme felles helse, hjelp avrevne leddbånd leges raskere. Ibuprofen vil hjelpe både smerte og hevelse i ligament.

Kompresjon

En revet leddbånd bør pakkes godt for å redusere hevelse og for å hindre ytterligere skade. Hvis rive er i skulderen, bør en slynge bæres i tillegg.

Rest

Ligament tårer kan ta opptil 12 uker å helbrede. I løpet av den tiden, hvile så mye som mulig og holde området forhøyet så ofte som mulig. Mens du hviler, til is området redusere smerte og hevelse og begrense bevegelse så mye som mulig.

Trening

Etter 6 til 10 uker eller når tåre begynner å føle seg bedre, begynne lett trening. Stopp hvis du føler smerte når som helst.

Legens Care

Noen avrevne leddbånd ikke gro godt uten profesjonell hjelp. Hvis du ikke ser noen bedring etter flere uker, kan du se en fysioterapeut. De vil samarbeide med deg og kan henvise deg til en kirurg om nødvendig.

Øvelser for Quadriceps senebetennelse

Quadriceps senebetennelse er en belastning på quadriceps senen, forårsaker irritasjon eller betennelse som følte like over kneet. Quadriceps senen kobler dine store quadriceps (lår) muskel til kneet. Denne typen senebetennelse er vanlig blant idrettsutøvere eller de som har en jobb eller hobby som setter press på beina. En lege eller fysioterapeut er ofte konsultert for å tenke ut en øvelse plan for denne type skader.

Hvordan det skjer

Quadriceps sene oppstår når overdreven belastning plasseres på kne eller ben, forårsaker små rifter i sene. Symptomer omfatter smerter, hevelse, stivhet og varme i kneet og området rundt.

Styrking Øvelser

Styrkeøvelser vil hjelpe behandle en belastning som quadriceps senebetennelse, ifølge Peak Ortopedi. En av de beste styrkeøvelser for quad, ifølge Wellsphere.com, er knebøy: Plasser føttene flatt på gulvet, hip-bredde hverandre, og senk kroppen din som om du sitter i en stol, holde ryggen rett og bena på en 90-graders vinkel.

Fleksibilitet Øvelser

Strekke quad muskler vil bidra til å øke sin fleksibilitet, og det er en viktig del av healing quadriceps senebetennelse. Fleksibilitet øvelser vil maksimere kontroll og styrke av quadriceps muskler, ifølge Peak Ortopedi. Disse øvelsene inkluderer kne heiser og hoppe tau.

Advarsel

Hvis du opplever quadriceps senebetennelse, er det best å hvile senen i fire til seks uker før trening det, ifølge iTendonitis. Når du begynner å trene, starte med lett til moderat aktivitet og lette på trening.

Forebygging

For å hindre quadriceps senebetennelse, sørg for at du strekke og varme opp før trening, og ikke overanstrenger seg under anstrengende trening eller aktivitet. En knee brace og støttende fottøy vil også hjelpe.

Revet leggmuskelen Komplikasjoner

Revet leggmuskelen Komplikasjoner


Revet kalv muskler er en vanlig idrettsskade, men de kan forekomme når du gjør nesten hva som helst. Denne skaden er også kjent som en trakk leggmuskelen fordi den er forårsaket når en eller flere av benet er tre kalv muskler strekkes utover sin grense, forårsaker den til å rive bort fra akillessenen. Vanligvis helbreder denne tilstanden helt med riktig behandling, spesielt når RICE (hvile, is, kompresjon, høyde) -metoden er brukt. Imidlertid kan tårer noen ganger føre til komplikasjoner, og de ofte tilstedeværende faresignaler du kan identifisere.

Feildiagnostisering

Revet leggen er ofte feildiagnostisert. Behandling av en akilles ruptur ofte krever fullstendig immobilisering av området og noen ganger kirurgi, men behandle en trakk eller revet leggmuskelen vanligvis krever mye mindre oppmerksomhet. Ikke behandle en akillessene ruptur kan ha permanent, ødeleggende bivirkninger, så det er viktig at du søker legehjelp omgående. Noen tårer kan også bli feildiagnostisert som tromboflebitt, en tilstand der hevelse er forårsaket av en blodpropp. Behandlinger for disse to forholdene er dramatisk annerledes, og tromboflebitt kan være en alvorlig helserisiko dersom blodpropp bryter løs og reiser. Consequnetly, søker legehjelp er tilrådelig.

Feilaktig behandling

Slik skal behandle en revet kalv må du finne ut hva som er revet. Oftest forekommer riften i gastrocnemius muskel og gjør seg kjent ved å forårsake smerte og ubehag på baksiden av benet. Gastrocnemius er den mest utsatte muskel for tårer fordi det er en rask-trekning utvalg som krysser to ledd, ankelen og kneet. Men en rift kan også forekomme i soleus muskelen. Disse tårene har ofte ingen assosiert hevelse, kan symptomene være mye tregere til overflaten og de er vanligvis forverret av aktiviteter som jogging. Tårer kan også være inter-muskel (i muskelen selv) eller intramuskulær (en tåre på kappen encasing leggen). Hver type må behandles forskjellig, så en feildiagnostisering kan føre til langsiktige konsekvenser som myositt ossificans, der bein vokser inni muskelvev.

Re-skade

Det er ofte vanskelig å holde av din skade for hvor mye tid som kreves for optimal healing, særlig ettersom skaden begynner å føle seg bedre. Så fristende som det er å komme tilbake til den vanlige rutinen, kan dette føre til en ny skade som er verre enn den opprinnelige tåre. Hvis det samme området er skadet ofte nok, kan riktig helbredelse være vanskelig, forårsaker livslang smerte eller nedsatt funksjonsevne.

Hvordan Tape Quadriceps for senebetennelse

Hvordan Tape Quadriceps for senebetennelse


Quadriceps senebetennelse påvirker den store senen over kneet. Symptomer kan inkludere betennelser og smerter som gjør at normale fysiske aktiviteter vanskelig. I tillegg til tradisjonelle behandlinger som hvile, is og medisiner, innpakning quadriceps senen kan hjelpe immobilisere kneleddet og hindre ytterligere forverring av quadriceps senebetennelse.

Bruksanvisning

Slik Tape Dine Quadriceps

Plasser en 1,5-tommers rull med ustrekkbart tape på gulvet. Plasser hælen på toppen av rull med tape, slik at beinet er litt bøyd. Klipp to remser av den 2-tommers ustrekkbart tape slik at hvert segment er lang nok til å strekke seg fra kneet til litt over midten av låret. Trykk tapen ned på begge sider av den berørte kneet som to ankere.

Plasser skum underwrap mot dine lår flere inches over kneet. Fest den med to-tommers elastisk bandasje. Deretter bøye låret litt og holde den bøyes gjennom hele taping økten. Ta 1,5-tommers ustrekkbart tape og rull ut en del av det. Fest den første delen av tape på 2-tommers anker tape, litt under den skadde området på innsiden av låret. Kjør tape over låret i en 45 graders vinkel. Skjær tape med saksen, så sikrer den mot 2-tommers anker tape på utsiden av låret. Deretter rulle et stykke 1,5-tommers tape og fest den til den 2-tommers anker tape på utsiden av låret, litt under det berørte området. Kjør 1,5-tommers tape over låret og den andre stykke 1,5-tommers tape på 45 grader i en X-mønster. Skjær 1,5-tommers tape og fest den til den 2-tommers anker tape som er plassert på innsiden av låret.

Fortsett å skjære og stikke biter av den 1,5-tommers ustrekkbart tape opp låret, alternerende hver brikke ved kryss og tvers over hver eneste en i en X-mønster. Hver gang kjøre en 1,5-tommers stykke tape fra innsiden ankeret på utsiden anker, overlappe foregående stykke tape med omtrent en halv tomme. Overlappe 1,5-tommers tape på samme måte når du kjører 1,5-tommers tapen fra utsiden av låret på innsiden.

Legg ved alt av båndet inne i 6-tommers-klebende elastisk crepe bandasje.

Tips og advarsler

  • Hold lår litt bøyd hele taping prosedyren.
  • Ikke gjør dette taping prosedyren uten først å lese gjennom instruksjonene.

Hvordan Wrap Quadriceps for senebetennelse

Quadriceps senebetennelse er en kneskade vanligvis forårsaket av en plutselig økning i intensitet eller varighet av en aktivitet. Symptomer omfatter smerter utretting leggen - spesielt rett over kneskålen - hevelse over kneskålen, morgen og kveld stivhet og varme følelse i området der firemannsrom møte kneet. Å helbrede det, må du slutte den aktiviteten som forårsaket det. Ifølge nettstedet bigkneepain.com, "Innpakning kneet i en ACE bandasje (elastisk bandasje) kan begrense hevelse og lindre smerte." Hvis posssible, holde beinet hevet og is det også.

Bruksanvisning

•  Få elastisk bandasje, som for eksempel et ess bandasje, å vikle kneet. Ace bandasje er tilgjengelig på nettet, i medisinske forsyne butikkene eller i de fleste apoteker.

Bruk én hånd, legg den ene enden av bandasje på kneet - et par inches under hoven area-- og holder på til bandasjen roll med den andre hånden. Pakk bandasjen to ganger under kneet, slik at den løse enden er sikker under lagene.

Hold innpakning flytte opp kneet. Hver wrap skal delvis dekke forrige wrap. Hovne området bør dekkes helt. Fortsett et par inches over hovne området. Målet med innpakning er å komprimere hovne området, så pakk bandasjen så mange ganger som nødvendig for at dette skal skje, men ikke så stramt at blodgjennomstrømningen er truet.

Fest bandasjen med klippet Ace bandasje burde ha kommet med eller bruke atletisk tape.

Tips og advarsler

  • Ikke sove med bandasje. Hvis legen din er enig, fjerne bandasjen i noen minutter i løpet av dagen i tillegg til å hjelpe blodgjennomstrømningen.

Revet brusk i knær hos barn

Ligamentskader og revet brusk kan føre til at barn knesmerter. Hvis smerten er alvorlig eller vedvarer i mer enn et par dager, ta kontakt med ditt barns barnelege. Har barnet ditt sjekket om han ikke kan gå, rette beinet hans eller legge vekt på kneet. Se etter hevelse og rødhet rundt kneet. Rest, putting is på området og gi barnet ditt paracetamol eller ibuprofen vil vanligvis lindre smerten, men en revet ligament eller brusk kan kreve kirurgi for å reparere.

ACL Injury

En revet fremre korsbånd (ACL) er en vanlig idrettsskade blant barn. Den ACL er ett av båndene i kneet forbinder femur til tibia. Plutselig stopper eller vri kneet med foten plantet på bakken kan føre til en overbelastet ACL å rive. En direkte slag mot kneet under roughhousing eller en fotball takle kan også føre til en revet ACL. Barnet kan høre en pop eller sprekk på tidspunktet for skaden.

Diagnose

Legen vil starte med en fysisk undersøkelse av kneet når vi leter etter en ACL rive. Når diagnostisere ACL skade, vil en lege vurdere noen løshet i kneleddet. Magnetisk resonanstomografi (MRI) er en diagnostisk verktøy som kan vise skade på kneet, spesielt menisken, som er brusken på innsiden av kneet. Mange ganger skade på ACL innebærer også rive av menisken.

Behandling

Bruk is til området umiddelbart etter skaden for å bidra til å redusere hevelse. Heve kneet kan redusere hevelse i tillegg. Fysioterapi kan være nødvendig å øke et barns utvalg av bevegelse og forbedre muskelstyrke. Bedre bevegeligheten hindrer kneet musklene fra å bli stiv. Når hevelse rundt kneet går ned, kan vektbærende øvelser legges til barnets rehab program.

Kirurgi

Kirurgi for å rekonstruere revet ligament er ikke alltid nødvendig. Beslutningen om å operere kan være basert på flere ulike faktorer, blant annet barnets alder. Et viktig poeng for ortopeden må vurdere er at et barn er fortsatt økende. Det er risiko for at den normale utviklingen av barnets bein kan bli skadet under operasjonen, som veksten platen ligger nær kneleddet.

Med mindre et barn er involvert i idrett eller er ekstremt aktiv, innebærer rekonstruktiv kirurgi mange måneder med rehabilitering etterpå. Men det er et barn mer sannsynlig enn en eldre voksen til å holde seg til et rigid rehabiliteringsprogram etter operasjonen. Kirurgi involverer enten å reparere revet ACL eller erstatte den skadede leddbånd kneet med en sene tatt fra en annen del av legemet, i hvilket tilfelle ligament må festes på nytt til benet.

Jente Idrettsutøvere

Ifølge leger ved Sports Medicine Center på Akron barnesykehus, fortsetter forekomsten av fremre korsbåndskader å stige hos unge kvinnelige idrettsutøvere. En grunn til dette kan være intense treningsprogrammer for jenter som konkurrerer i skolen sport. Den kvinnelige anatomi kan også øke en ung jentes risiko for å rive ACL. En utsparing i femur hvor ACL ligger er smalere hos jenter enn det er hos gutter. I tillegg, kvinner har brede hofter, noe som fører lårene å skrå mer innover, noe som gir ytterligere belastning på knærne. Kvinnelige hormoner spiller en rolle, også, som jenter er mer utsatt for fremre korsbåndsskade under visse tider i deres menstruasjonssykluser. Bortsett fra effekten av østrogen på ligament vekst, kvinner har mindre testosteron, hormonet som stimulerer vev reparasjon.

Herbal rettsmidler for Quadriceps Patella Tendinitt

Quadriceps patella senebetennelse kan føre til stivhet, hevelse og smerte i kneet området. De som lider av tilstanden kan oppleve ubehag mens du går eller bøyer kneet. Det er nok av konvensjonelle medisiner tilgjengelig for å hjelpe lindre smerten og redusere betennelser. Det er også flere hjem rettsmidler tilgjengelig som kan hjelpe uten bivirkninger.

Gurkemeie

Gurkemeie er ofte brukt i indisk og Midtøsten matlaging for å gi en gulaktig fargetone til ulike matvarer. Gurkemeie kan også brukes som et effektivt anti-inflammatorisk som kan bidra til å lette stivhet av tendinitis. Middelet kan brukes direkte på huden eller tas oralt som en kapsel. Den anbefalte dosering er 400-600 milligram tre ganger per dag. Overskridelse av dosen kan forårsake magesyke og de som lider av magesår og gallestein bør søke et alternativ. Hvis brukt riktig, kan imidlertid gurkemeie gi et naturlig alternativ for å lette senebetennelse, forstuinger og muskelskader.

Ingefær

Ginger gjør en flott tilsetningsstoff i matvarer, noe som gir rettene en ekstra skutt av smaken. Ingefær har også flere naturlige helbredende egenskaper. Ingefær hemmer naturligvis de inflammatoriske kjemikalier i kroppen. Det kan også redusere smerte ved å blokkere de nerver som sender signalene til hjernen. Ingefær kan tas i en rekke måter. Den er tilgjengelig i kapselform med anbefalt dosering ikke skal overstige åtte 500-milligrams kapsler per dag. Du kan få nesten samme effekt ved å ta ½ til en full teskje malt ingefær per dag eller 1/3 av en unse av fersk ingefær. Den eneste begrensningen er for dem som lider av sykdom i galleblæren. De bør søke alternativ behandling.

Peppermynte

Denne velduftende planten kan også redusere smerte og ubehag av senebetennelse. Mint fungerer som en counter-irriterende. I tilfelle av senebetennelse, den blokkerer følelsen av smerte med sine naturlige kjøle sensasjoner. Ved å ta 10 til 15 dråper mynte olje og kombinere det med en unse av vegetabilsk olje, vil du ha en perfekt aktuell salve som kan brukes direkte til det smertefulle området.

Rest

Ifølge Mayo Clinic unngå aktivitet som fører til smerte er en av de beste behandlingene for senebetennelse. Arbeide gjennom smerten og presser faktisk kan gjøre tilstanden verre. Redusere aktiviteten eller opphøre alt sammen hvis smertene er intense. Etter noen dager kan du finne at tilstanden er borte.

Hvordan behandle en revet sene i skulder

En skulder sene er vevet som forbinder muskelen til benet. Disse sener kan bli revet fra anstreng vektløfting, feilaktig løfteteknikk eller et hardt slag mot skulderen. Helbredelsesprosessen kan være langsom og smertefull. Følg disse enkle trinnene for å gjøre utvinningen så rask og smertefri som mulig.

Bruksanvisning

•  Påfør en ispose til skulderen i 20 minutter om gangen, hver 2 timer. Hvis du ikke har kjøleelementer, kan du ganske enkelt plassere isbiter i en plastpose. Plasser en vaskeklut eller håndkle mellom kropp og pakkisen så kald er mindre intens. Isen vil bidra til å holde svelling til et minimum.

Ta anti-inflammatorisk medisin som ibuprofen eller acetylsalisylsyre umiddelbart etter at skaden inntreffer. Fortsett å ta det før senen har grodd. Ikke overskrid anbefalt dose som er oppført på medisin flaske eller pakke. Dette vil hjelpe til med smerte og hevelse.

La din skulder hvile så mye som mulig. Avstå fra å løfte tunge gjenstander. Putting ekstra belastning på en revet sene vil forlenge den helbredende tid. Hvis du opplever intense smerter, bør du sette armen i en spenne for å redusere stress plassert på skulderen din. Arm bukseseler er tilgjengelig på de fleste apotek.

Strekk senen forsiktig inntil den er helbredet for å sikre at all mobilitet blir returnert til skulderen. Sene kan bli stiv og mister elastisitet hvis det ikke er strukket under healing prosessen. Ikke strekke til det punktet at det blir smertefullt, da dette kan skade den sene enda mer.

Typer av Revet Rotator Cuffs

Rotator cuff tårer er en vanlig årsak til skuldersmerter og de øker i frekvens som du blir eldre. Det finnes to hovedtyper av revet rotator cuffs - delvis tykkelse tårer og komplette tykkelse tårer. Symptomene varierer fra ingen smerte i det hele tatt til akutte smerter og svakhet i armen.

Delvis Tear

På skulderen, er det muskler, sener og leddbånd som holder skulderleddet sammen. Rotator cuff består av sener rundt ballen av skulderleddet. Muskler, sener og leddbånd hjelpe din skulder rotere og gi stabilitet til skulderen. Når sener som holder disse musklene til beinet er skadet eller delvis revet, kalles det en delvis tykkelse rotator cuff tåre.

Komplett Tear

Når en eller flere av de sener som holder musklene til ballen av skulderleddet blir helt revet gjennom, kalles det en full tykkelse rotator cuff tåre. I full tykkelse tårer, kan senen forbli festet til benet og fortsette å fungere. Det kan også være av full tykkelse tårer i hvilken en sene er fullstendig løsrevet fra benet. Denne type av rive signifikant påvirker omfanget av skulderen bevegelse og funksjon.

Symptomer

Symptomer på en revet rotator cuff inkluderer svakhet eller tynning av musklene rundt skulderen; smerter når du roterer, løfte eller senke armen; eller en knitrende følelse når du flytter din skulder bestemte måter. De spesifikke symptomene vanligvis avhenge av om tåre resultat av en plutselig traume eller på grunn av langvarig slitasje. Når tåre oppstår på grunn av en plutselig skade, kan symptomer inkluderer akutte smerter, en snapping følelse og en plutselig svakhet i armen. Når tåre oppstår på grunn av langsiktig repeterende aktivitet, kan smertene være mild når du er nå eller strekke overhead. Over tid kan smertene forverres og du kan ha smerter selv når det ikke er aktivitet i det hele tatt. Men ikke alle med en revet rotator cuff har symptomer - American Academy of Orthopaedic Surgeons rapporterer at 5 til 40 prosent av personer uten skuldersmerter kan ha en revet rotator cuff.

Diagnose

Når symptomene er til stede, kan en fysisk eksamen, X-stråler og bildediagnostikk brukes for å bekrefte diagnosen. Under fysisk eksamen, legen vil sjekke din skulder-området for å se om det er mørt, eller om det er noen form for misdannelse. Legen vil også teste din arm styrke, måle skulder utvalg av bevegelse og teste for ustabilitet i skulderleddet. X-stråler alene vanligvis ikke oppdager en tåre. Andre avbildningsstudier, for eksempel en ultralyd eller MR, hjelpe legen bekrefte diagnosen og forstå størrelsen på rive.

Behandling

En rotator cuff tåre kan behandles med kirurgiske eller kirurgiske metoder. Kirurgiske alternativene inkluderer hvile og begrenset aktivitet, legge armen i fatle, anti-inflammatoriske medisiner, steroidinjeksjoner eller fysioterapi og øvelser for å forbedre styrke. Hvis du og legen din avgjøre om kirurgi, den type kirurgi avhenger av hvilken type tåre. En fullstendig rive er reparert ved å suturere sene sammen igjen. Dersom senen er revet vekk fra bein, kan legen gjøre kirurgi for å feste den til beinet. For en delvis rive, legen kan utføre en prosedyre som kalles "debridement" å trimme eller glatte tåre. The American Academy of Orthopaedic Surgeons rapporterer at 80 til 95 prosent av pasienter som har kirurgi for å reparere en revet rotator cuff oppnå et tilfredsstillende resultat.

Tegn og symptomer på en revet sene i foten

Tegn og symptomer på en revet sene i foten


Sener er vevet som forbinder muskler og bein. Vi har fire forskjellige dem i våre føtter. Den akillessene går langs baksiden av ankelen og leggen og er den mest utsatt for skade. Peroneal senen brytes rundt bunnen av foten. De to tibia sener sitte ved siden av ankelen på hver side av benet. Avrevne sener er vanligvis et resultat av ubehandlet tendinitt, en betennelse i senen som kan føre til overkompensasjon i bevegelse fører til mer alvorlige skader. Tendintitis er vanligvis forårsaket av muskeltretthet, dårlig oppvarming, upassende sko, kjører på åsene eller banked spor og overtrening. Symptomene er de samme for å rive i alt fire av fotens sener.

Smerte

Smerter fra revet sener kan være alvorlig, spesielt i bevegelse og til og med normal aktivitet. Smerten fortsetter om natten mens du hviler. Den beste måten å håndtere smerten er å unngå hard trening, ta en anti-inflammatorisk som ibuprofen og se legen din. Han vil gi deg råd hvis tåre vil leges på egen hånd, eller vil kreve kirurgi. Utvinning tid kan ta så mye som seks til åtte uker. Varme eller kalde omslag, i henhold til legens anbefaling, kan også være effektive for å redusere smerte og hevelse.

Begrenset Fleksibilitet

En revet sene kan føre til stivhet og begrenset bevegelse av foten og / eller ankelen, avhengig av senen som er revet. Dette stivhet, som starter i løpet tendintitis, er en av de medvirkende faktorer til senen blir revet. Ifølge USA Today Heath, mange leger og terapeuter anbefaler self-massasje av området. Dette kan bidra til å avlaste noen av stivhet, som vil holde deg danne overcompensating og gjøre ting verre.

Svakhet

Skade både på peroneal og bakre tibial sener kan resultere i manglende evne til å stå på tærne på grunn av svakhet forårsaket av seneskade. En lege vil be deg om å stå på tærne, og hvis du er i stand til, for å se hvilken retning hælene er spisse. Normalt fungerende, sunne føtter og sener oppmuntre hælene til å peke innover, så hvis din ikke gjør det, kan dette være et tegn på seneskader.

Voksen Ervervet Flat Foot

En revet fot sene kan utvikle og vise seg som flat fot, som er en reduksjon eller ødeleggelse av den naturlige buen på foten. Dette kan ses fra baksiden som utseendet av for mange tær. Tidlige stadier av flat fot reagerer på orthotic sko eller innlegg, men senere stadier krever kirurgi som sikringer bein i foten sammen. Du kan gå tilbake til å jobbe i en uke, men trenger krykker for en til tre måneder. Total utvinning kan ta så lenge som et år.

Hvordan kan jeg behandle en revet ligament Do?

Avrevne leddbånd, også kalt forstuinger, er forårsaket når tilnærmingene av vev som forbinder et bein til en felles er strukket eller vridd, slik at ligament å rive. De mest vanlige revet ligamenter oppstå i ankelen, ifølge Mayo Clinic. Behandle en revet ligament ved å følge standard medisinsk PRIS metode --- beskytte, hvile, is, kompresjon og høyde.

Beskytt

Beskytt det berørte området fra ytterligere skade ved å stabilisere leddbånd. Pakk den med en elastisk medisinsk bandasje for å immobilisere leddet; bruke en ACE bandasje, atletisk tape eller stiv gasbind. Bruk en spenne eller fot boot hvis anbefalt av en medisinsk faglig. Når innpakning foten ikke vikle tærne; de trenger for å være synlig for å sjekke for sirkulasjon og nummenhet. Bruke krykker eller stokk for å hjelpe deg gå. Husk å ha krykker riktig målt og justert for høyden din, eller de kan ikke være effektive.

Rest

Hvil ligament ved ikke å legge press på den tilhørende felles og bein. Unngå å stå i lange perioder av tid til å gi den revet leddbånd tid til å samle krefter. Gjennomsnittlig recuperation tid tar mellom seks til åtte uker.

Is

Påfør kaldt terapi ved hjelp av en is pose eller kald gel pakken; kulden kan redusere hevelse, smerte og ubehag forbundet med det avrevne leddbånd. Påfør umiddelbart etter en skade for mest nytte. Ice terapi er effektiv for de første 24 til 72 timer. Ikke legg isposer direkte på huden; bruke en barriere, slik som et håndkle, mellom huden og is. Bruk is i 20 minutter på og 20 minutter av hver to til tre timer. Ikke bruk is hvis du har blitt diagnostisert med sirkulasjonsforstyrrelser som perifer karsykdom, diabetes eller nedsatt følelse i en lem med mindre du snakker med en medisinsk faglig.

Kompresjon

Bruk en kompresjonsbandasje for å redusere hevelse. Dette ligner på "beskyttelse" trinn --- området er pakket med en medisinsk dressing. Bandasjen skal være stramt nok til å redusere hevelse, men tær bør ikke bli nummen eller misfarget. Pakk fra den ytterste delen av ekstremitet, lengst fra hjertet, og bevege seg i. Bruk en elastisk bandasje for økt fleksibilitet.

Heve

Hev den skadde leddbånd så ofte som mulig for å redusere hevelse og pooling av væsker. Støtte den opp på stablet puter når du sover om natten. Bruk en benk eller sidebord for ekstra støtte. Forsøk på å få lem over nivået på hjertet ditt for optimal høyde.

Quadriceps Øvelser for knesmerter

Quadriceps er ansvarlig for flytting av kneskålen og utretting av knærne. Disse musklene er avgjørende for å kjøre, stå opp og gå opp både bakker og trapper. Quadriceps øvelser for knesmerter er måter for deg å styrke og strekke disse musklene for å gi din kropp og kneet med stabilitet, balanse og nødvendig styrke.

Quadriceps Stretching

Gjør quadriceps krøller. Hold på baksiden av en stol mens du står. Bøye kneet. Ta tak i foten din, og ta med hælen til hoften, sier bigkneepain.com. Hold knærne sammen. Vær sikker på å ikke bøy ryggen. Hold i 30 sekunder. Tilbake til utgangsposisjonen. Gjenta fem ganger.

Gjør vann spark. Inkluder vannets helbredende effekt som en del av quadriceps øvelser for knesmerter. Mens i midje-dypt vann, legg ryggen mot bassengkanten. Løft armene, og plassere dem på bassengsiden. Sparke føttene, og løft kroppen din til den er nesten flytende på vannet. Begynn å gjøre ben spark. Gjør alt hastighet er behagelig for deg. Vannets oppdrift og naturlig motstand, ifølge dummies.com, vil redusere kneet smerte mens du strekker og styrke quadriceps.

Start rocking. Sitte i en gyngestol. Plasser føttene godt på bakken. Start rocking fremover som du strekke quadriceps. Hold i fem sekunder. Rock tilbake med stolen. Gjenta vuggende bevegelse i fem minutter for å starte. Øk din varighet som du avanserer i quadriceps øvelse for knesmerter program. En alternativ metode for denne øvelsen innebærer å sitte i en fast stol og scooting kroppen din frem til du føler at din quadriceps strekningen.

Quadriceps Styrking

Gjør isometrics. Mens du sitter i en behagelig stol, plasserer føttene på gulvet. Hold knærne rett, sier bigkneepain.com. Stramme lårmusklene. Hold i 10 sekunder. Release. Slapp av i tre sekunder. Gjør 10 repetisjoner. Gjør dette quadriceps øvelse for knesmerter hele dagen.

Sitt i en fast stol. Dette quadriceps øvelse for knesmerter er en annen isometrisk manøver. Utvid bena foran deg, med hælene bare berøre gulvet. Hold knærne så rett som mulig. Stramme lårmusklene. Hold i 10 sekunder. Slapp helt av. Gjør 10 repetisjoner, sier den amerikanske Academy of ortopediske kirurger.

Gjør en vegg knebøy. Ifølge American Academy of ortopediske kirurger, stå med ryggen, hode og hofter mot veggen. Stram magemusklene hele tiden mens du utfører denne øvelsen. Flytt føttene ca to meter fra veggen på hip-bredde avstand fra hverandre. Sakte glir nedover veggen. Slide til du er nesten i sittende stilling. Hold i 5 til 10 sekunder. Sakte gli tilbake opp på veggen, tilbake til utgangsposisjonen. Gjenta.

Hvordan bruke Fresh Ruta behandle en revet ligament i ankel

Forstuinger bære skader på leddbånd, bindevev mellom bein og ledd. Disse båndene kan bli strukket for langt, vanligvis på grunn av en vridning kraft som påføres en felles mens den bærer vekten. En vridd ankel kan være en svært liten forstuing som forsvinner i løpet av få dager, eller det kan være alvorlige, som involverer et ligament tåre. Symptomer omfatter smerter, hevelse og blåmerker, og ankelen huden kan føles varm eller varmt å ta på. Ruta graveolens er en urt brukt til forstuinger som en homeopatisk metode, ifølge University of Maryland Medical Center.

Bruksanvisning

•  Begynn med RICE terapi. Behandling for alle forstuinger, inkludert de som involverer homeopati, starter med "hvile, is, komprimere, og heve." Hvil ankelen i 48 timer, bruke en ispose i 20 minutter om gangen for å redusere hevelse, komprimere hevelse med en elastisk bandasje, og heve ankelen. Hold ankelen hevet over nivået på hjertet ditt hvis mulig.

Kombiner 4 oz. av fersk Ruta med en halvliter oliven, safflower, eller annen vegetabilsk olje. Du kan erstatte smult for olje hvis du foretrekker. Varm oljen i en gryte over lav varme, avdekket, i ca 60 minutter. Hvis du ønsker en Ruta salve i stedet for en olje, tilsett 1 oz. av bivoks til blandingen helt på slutten av oppvarmingstiden.

La blandingen avkjøles, og hell det i en flaske eller krukke med et tettsittende lokk.

Masser ankelen med Ruta olje eller salve minst tre ganger daglig, og oftere hvis du kan. Selv forstuinger vanligvis begynner healing innen 48 timer, kan smerten fra en revet ligament somle i flere uker. Fortsett å bruke Ruta så lenge du må for å få fart healing.

Tips og advarsler

  • Homøopater vanligvis anbefaler å bruke aktuell Arnica som en behandling for første hevelse fra ligamentskader, som forklart av Adventist Health Care. Det kan være lurt å bruke en Arnica olje eller salve for de første 48 timene og deretter bytte til Ruta.
  • Se en lege hvis ankelen hevelse og smerte ikke er blitt bedre i løpet av 48 timer.

Revet Foot sene Årsaker

Akillessene

Akillessene er den sterkeste og tykkeste senen i kroppen, og det forbinder leggen til hælen. Når leggen kontrakt, skyver akillessene foten nedover. Uten akillessene, ville du ikke være i stand til å stå på tærne, gå, løpe eller hoppe. Akillessenen kan rives på en rekke måter. Using senen er en av de vanligste årsakene til skade. Økende en aktivitet for mye for fort vil begrense bruken av senen, forårsaker tårer langs dens lengde. Akillessene kan også bli skadet av feiljustering, og dette refererer til noen misdannelser i foten eller beinet. Følgende situasjoner kan forårsake en rift i akillessenen: ben som er ulik i lengde, overpronasjon, underpronation, stramme kalv muskler, svake kalv muskler eller misshaped bein i foten. Til slutt, er uriktig fottøy en mulig årsak til en akillessene tåre. Skoene bør aldri ha for mye eller for lite bue støtte, demping eller hæl støtte. Når skoene blir slitt, må du kjøpe et nytt par.

Peroneal Sener

Foten har to peroneal sener. Disse sener kjøres ved siden av hverandre bak den ytre ankel. En av de peroneal sener festes til den ytre del av foten, mens den andre festes nær innsiden av buen. De peroneal sener arbeide sammen for å stabilisere foten og ankelen, beskytte dem mot ankelskader. To typer tårer er mulig i peroneal sener: akutte tårer og degenerative tårer. Akutte tårer kan være forårsaket av repeterende aktivitet eller traumer til peroneal sener. Degenerative tårer oppstå når peroneal sener er for mye, og de vanligvis utvikle seg over lengre tid, med sener bli tynn og overstretched, etter hvert frynsete.

Tibialis Tendon

Tibialis sene holder fotens navicular bein i riktig posisjon, som opprettholder buen på foten. Hvis tibialis sene er revet eller ødelagt, buen på foten faller og en flatskjerm-fotdeformitet ofte utvikler seg. Tårer til tibialis sene faller vanligvis inn i to kategorier: traumatiske og degenerative. Traumatiske skader oppstår når foten eller ankelen opplever et slag mot innsiden av ankelen. En traumatisk skade kan også skje når ankelen er vridd for langt eller i en alvorlig vinkel. En degenerative tåre i tibialis sene som oppstår senen mister sin elastisitet over en lang tidsperiode. Visse faktorer bidrar også til at sannsynligheten for en degenerativ rive, inkludert hypertensjon, fedme, reumatoid artritt, diabetes mellitus eller tidligere inngrep i innsiden av ankelen.