Digidexo.com

Hvordan finne den beste minne skum madrass for en dårlig rygg

Hvordan finne den beste minne skum madrass for en dårlig rygg


Hvis du lider av ryggsmerter, er du som tusenvis av amerikanere. Endre måten, og hva du sove på, kan bidra sterkt. Det kan muligens være forskjellen fra kroniske ryggsmerter og være smertefritt. Dette er hvordan du finner den beste minne skum madrass for en verkende rygg.

Bruksanvisning

Før du kjøper inn en ny minne skum madrass, må du finne ut om ryggen din foretrekker en fast av myk madrass. Din første reaksjon er trolig, "Vel, mykere lyder mye bedre, jeg er sikker på at jeg foretrekker myke". Vel, hvis du sover på en myk madrass nå, og du har ryggsmerter, har du vurdert en fast madrass? Hva du foretrekker og hva ryggen foretrekker kan være to forskjellige ting. Jeg personlig oppdaget dette da jeg byttet fra mykt til firmaet.

Hvis du vet at du er en myk madrass sovende, så bør du våge et minne skum madrass. Madrassen kalles memory foam, fordi det tar form til trykket brukes til det.

•  Tykkelsen av madrassen er også noe å vurdere. Kanskje et minne skum topper ville være mer ideelt. Hvis du får en 8 cm tykk minne skum madrass, skal du være i stand til å komme seg ut av sengen om morgenen? En topper ville tilby det meste av samme komfort, vil ikke være så tykk, og vil være relativt billigere.

Det er også viktig å merke seg at de fleste minne skum madrasser lukter av kjemikalier for de første par ukene i bruk. Dette er normalt. Lukten er kjemikalier i minne skum. Etter det er upakket det tar ikke lang tid før det å lufte ut.

Tips og advarsler

  • Bare fordi du lå på en madrass, og det føles godt og behagelig, betyr ikke at du kommer til å sove godt på den. Kroniske ryggsmerter kan kureres ved å endre hva du sove på.
  • Prøv å sove på et minne skum pute. Dette kan være en billigere test for å finne ut om du foretrekker minne skum.