Digidexo.com

kaste furuolje

Hvordan Kast av hostesaft

Hvordan Kast av hostesaft


Hostesaft og andre ubrukte medisiner er en bekymring når kastes ned i toalettet, avløp eller vask. Deres rester har potensial til å forurense grunnvann, elver, bekker, innsjøer og hav, noe som kan påvirke fisk og andre vannlevende organismer. Derfor er US Fish and Wildlife Service, den amerikanske Farmasøyter Association, og farmasøytisk forskning og produsenter av Amerika råder forbrukerne til å avhende hostesaft og lignende medisiner på en sikker måte som bidrar til å beskytte jordens overflatevann.

Hvordan Kast av hostesaft

•  Undersøk hostesaft. Hvis det har stivnet eller delvis stivnet, bland i litt vann og rist den for å bidra til å oppløse den. Du må kanskje sette håndtaket av en skje eller en skrutrekker i flasken for å bryte opp de tørkede hostesaft først.

Hell den flytende medisin inn i en plastpose som er lukkbar, slik som en som brukes til lagring av mat.

Legg til noe solid, for eksempel skitt, kaffe eller te grunnlag, sand eller kattesand, til hostesaft for å gjøre det tykk, uspiselige og lite attraktivt for kjæledyr, barn og selv voksne.

Seal posen og kaste den ut i ditt daglige husholdningsavfallet. Forsegle flasken også, og kaste den ut eller resirkulere den. Pass på å fjerne etiketten først siden den har personlig informasjon på den. Soaking flasken i vann først vil hjelpe.

Hint

  • Spør på apoteket dersom det er en kommende resept retur dag sponset av Drug Enforcement Agency. Du kan kvitte deg med hostesaft og andre ubrukte medisiner på bestemte drop-off steder på den dagen, hvis det er ønskelig.

Hvordan å kaste bort Utløpt resept medisin

Hvordan å kaste bort Utløpt resept medisin


Når medisinen er utløpt, er det viktig å kvitte seg med det, uansett hvor dyrt det kan ha vært å kjøpe. Kjemiske endringer kan finne sted etter utløpsdatoen som gjør det ubrukelig eller giftig. Avhende medisiner på riktig måte, slik at dyr og barn ikke kan finne veien inn i det, og så det ikke forurense vannforsyningen.

Hvordan å kaste bort Utløpt resept medisin

•  Samle alle dine utløpt eller gamle medisiner, inkludert eventuelle væsker og piller.

Sett på husholdningenes gummihansker.

Plasser alle pillene i en liten, zip-top, plastpose og forsegle den.

Knus pillene med en klubbe eller kjevle

Åpne posen. Legg en håndfull kattunge søppel eller kaffegrut å absorbere medisinen. Forsegle posen.

Kast posen i en større søppelsekk, knytte den av og kast den.

•  Trekk av alle etikettene på alle beholdere med personlig informasjon om dem. Du kan også bruke en svart permanent markør for å dekke informasjon.

8. Hell den gjenværende væske inn i et glass med varmt vann for å fortynne medikamentet.

9. Flyte den fortynnede blanding tilbake i medisinen flasken. Hvis det ikke passer, hell resten i en annen tom flaske.

Plasser flasken eller flasker i en liten, plast, zip-top bag og forsegle den. Plasser posen i en søppelsekk og knytte den av. Disponere over søppelsekk.

Hint

  • Ring apoteket for å spørre om de tar tilbake gamle resepter.
  • Skyll ikke bort medisiner ned i toalettet eller helle den ned i vasken. Potensielt skadelige stoffer kan komme inn i vannforsyningen.

Hvordan Kast Pille flasker

Hvordan Kast Pille flasker


Avhending av pille flasker kan være vanskelig fordi de kan inneholde personlig informasjon. Reseptbelagte legemidler ha ditt navn, adresse, fødselsdato, legens navn og medisiner typen oppført på etiketten. Hvis denne informasjonen kommer i gale hender, kan det føre til identitetstyveri. Plasten i seg selv kan kastes sammen med noen vanlig søppel, men å beskytte din personlige informasjon er nøkkelen. Det er flere måter å håndtere pille flasker når du kaster dem.

Hvordan Kast Pille flasker

•  Scribble over dine personlige opplysninger med en svart sprittusj; dette vil utslette ditt navn på etiketten. Eliminere ditt navn, medisinering type og legens navn vil minske risikoen for identitetstyveri.

•  Dekk til etiketten på pillen flasker med et klistremerke hvis du ikke ønsker å smøre ut informasjon. Bruk en som er stor nok til å dekke dine personlige opplysninger.

La vannet renne fra en kran, fylle en vask med varmt vann. Sett pille flasker i det å suge. Dette vil løsne limet på etiketten, noe som gjør det lettere å fjerne. La flaskene i vannet i ca 10 minutter.

Ta flaskene ut av vannet og renne vasken. Bruke noe med en hard kant for å skrape av klistremerket. En sparkel, metall spatula eller siden av et kredittkort vil fungere.

Riv etikettene i strimler eller biter for å beskytte informasjonen din enda mer. Kast av stykkene i søpla, samt pillen flasker. De kan kastes sammen med annet søppel.

Ta resepter til en samling hendelse. Sykehus og gjenvinningssentre i samfunnet kan ha en samling dag som en måte å trygt avhende medisiner. De vil gå i svart eller fjerne opplysningene fra flaskene og kast dem i søpla.

Når skal Kast dreiekorser

En tourniquet brukes til midlertidig innsnevre en vene eller arterie. Kors gi en rekke bruksområder, spesielt i trekningen av blod. Riktig avhending av kors er avgjørende for å hindre spredning av sykdommen.

Skitt

Som det fremgår av Center for Phlebotomy Education Inc., noen tourniquet som er tilsølt med blod skal kastes. Ved hjelp av en tourniquet som er skitten kan spre smitte til andre pasienter.

Håndhygiene

Hvis du rørt en tourniquet uten først å vaske hendene, bør tourniquet kastes. Ikke vaske hendene mellom hver pasient kan forårsake krysskontaminering via tourniquet.

Skade

Hvis tourniquet er synlig skadet, bør det bli kastet ut. Kors som har tårer eller blir altfor strukket kan føre til mulig skade på en pasient når det brukes.

Hvordan Kast Kolostomi Vesker

Hvordan Kast Kolostomi Vesker


En kolostomi bag er en enhet koblet til stomi opprettet etter en person gjennomgår kolostomi eller ileostomi kirurgi. Posen fanger opp og holder avfall som er omdirigert fra tarmer i stedet for å bli utvist på vanlig måte. Når posen er full, må du fjerne den og kast både posen selv og innholdet innenfor. En liten bit av planlegging og rett forsyninger vil tillate deg å utføre oppgaven trygt og uten søl.

Hvordan Kast Kolostomi Vesker

Fjern kolostomi bag fra stomien. Du bør gjøre dette på badet, så du trenger ikke å gå langt når du fjerner posen.

Tøm innholdet i posen i toalettet og skylle toalettet vann ned i avløpet, akkurat som du ville gjort med hvilken som helst annen sak i toalettet.

Plasser den tomme posen i en lukkbar plastpose og lukk posen. Kontroller at forseglingen er lukket tett for å unngå eventuelle lekkasjer.

Sett forseglet plastpose til hva søppeltømming system du bruker for resten av husholdningsavfall for å kvitte seg med det. Kontakt din lokale sanitær avdeling for å finne ut om de har andre spesifikke krav til avhending av posen.

Hvordan kaste overflødig vekt Med Body Wraps

Hvordan kaste overflødig vekt Med Body Wraps


Bruke kroppsinnpakning som inneholder oljer og urte ingredienser kan kvitte kroppen for giftstoffer, men du er også sannsynlig å få noen andre perks - oppstramming opp slapp hud, redusere forekomsten av cellulitter og selv å miste et par inches i området der wraps brukes. Følg disse trinnene for å kaste overflødig vekt med kroppsinnpakning.

Hvordan kaste overflødig vekt Med Body Wraps

•  Finn et spa eller helsestasjon tilbyr kroppsinnpakninger. Spør venner og familiemedlemmer for anbefalinger og deretter besøke steder for å samle informasjon om deres fasiliteter og tjenester.

Gjør en avtale for en tid når du ikke kommer til å være på vei. Innpakninger kan ta alt fra 45 minutter til 1 time og den første økten kan ta enda lenger.

Følg instruksjonene du får før timen din. For å forberede kroppen din wrap, du kommer til å trenge å drikke rikelig med vann for å holde seg hydrert. Det er også nyttig å dusje på forhånd for å fjerne giftstoffer som kan være på huden din overflaten og deretter ikke gjelder lotion eller parfyme.

Vet hvilke områder av kroppen din du ønsker å målrette under økten. Vurdere å fokusere på et bestemt område - armer, lår, midje eller rumpe - i løpet av den enkelte avtale slik at du er i stand til å holde et øye med utviklingen i at ett område før du går videre til en annen.

Ta med ekstra klær til å endre til etter kroppen din wrap.

Planlegg din neste avtale. Ditt engasjement på oppfølgingskontroller kan være nødvendig for å kaste overflødig vekt med innpakninger som du ønsker.

Hint

  • I hjemmet kropp vikle kits er tilgjengelig for deg å prøve, hvis spa eller helsestasjon behandlinger er ikke et alternativ.

Om å kaste opp

Kaster opp er en voldelig refleks som brukes til å rense kroppen for skadelige stoffer. Det er noen ganger et symptom på en alvorlig sykdom eller skade, for eksempel en hjernesvulst eller hjernetraume. Dessverre, oppkast i seg selv kan også føre til alvorlig skade på grunn av den voldsomme kraft og de korrosive virkninger av magesyre.

Fakta

Kaster opp skjer etter et spesielt område av hjernen, kalt oppkast sentrum varslet at noe er galt i kroppen. Mange kjemikalier, hormoner (for eksempel i svangerskapet), smaker, lukter og patogener kan utløse dette varselet. Hjernen signaler kroppen for å kaste opp som reaksjon på stimuli.

Risikofaktorer

Oppkast kan være et uhell inhaleres, noe som kan føre til lungebetennelse eller choking og død. Personer under påvirkning av alkohol eller andre sedativa har en større risiko for choking til døden fordi disse stoffene slappe av svelg og luftveier.
Esophageal tårer og blødning er også bivirkninger av hyppig eller intens kaste opp. I tillegg, og seriøst, kraftig oppkast kan sprekke spiserøret, noe som kan være dødelig.
Dehydrering og elektrolyttforstyrrelser oppstå etter intens, langvarig oppkast. Denne ubalansen kan føre til sjokk og død hvis den forblir ubehandlet.

Fordeler

Kaster opp er en måte kroppen kvitter seg med giftige bakterier og kjemikalier. I tilfeller av utilsiktet eller tilsiktet overdose av piller, kan oppkast redde en persons liv.

Effekter

Habitually kaster opp, som skjer med bulimi lider, ødelegger esophageal fôr og tannemaljen, og det kan føre til mage eller esophageal blødning.
Hvis elektrolytt væsker ikke erstattes etter hyppig oppkast, oppstår en ubalanse som kan forårsake alvorlig skade på alle organer, inkludert hjertet.

Type

Oppkast kan være selvpåført eller naturlig. Selv-indusert oppkast er forårsaket av mekanisk (ved å plassere fingeren eller en annen gjenstand ned i halsen) irriterende gag konvekse eller ved inntak av en spy-induserende væske, som for eksempel sirup av ipecac.
Når kaster opp er ikke selvpåført, årsakene inkluderer patogener, kjemiske giftstoffer, vertigo, graviditet, fordøyelseskanalen obstruksjon, betennelser, sterke smerter, traumer forbundet med hodeskader eller alvorlig sykdom av noe slag.

Identifikasjon

Vomit kan inneholde mat og magesyre, galle, blod eller til og med avføring.
Bile i oppkast er vanlig, og viser seg som grønn eller gul væske. Blod kan vises lyse rødt eller mørkt og kornete; Kontakt lege hvis du ser blod i oppkastet.
Vomit som lukter eller ser ut som avføring kan inneholde avføring. Dette er svært alvorlig, og du trenger for å få øyeblikkelig legehjelp hvis det skjer. Dette kan tyde på en blokkering eller annen alvorlig helseproblem.
Oppkast er ikke enkel oppgulp. Oppstøt er ikke voldelig som oppkast: ufordøyd mat kommer bare tilbake opp halsen --- ikke hyggelig, men heller ikke den smertefull, kraftig utstøting av mageinnhold som kalles å kaste opp.

Hvordan virker Kaster opp Happen?

Du føler kvalme kommer på. Magen begynner å roil. Så, plutselig, du gjør en dash for badet, akkurat i tide til å tømme innholdet i magesekken inn på toalettet. Noe har opprørt magen, men du er ikke sikker på hvordan eller hvorfor. Selv om det virker ganske enkel, kaster opp eller oppkast er faktisk en ganske komplisert prosess som involverer både hjernen og nervesystemet. For å forstå hvordan kaste opp skjer, må du vite hvordan oppkast er utløst og hva som skjer under loven av oppkast i seg selv.

Det handler om å kaste opp krever en utløser eller stimulans. I utgangspunktet mange forskjellige stimulae eksistere som fremkalles, og den type stimulus bestemmer hvilken del av kroppen overfører signalet til hjernen.
En strukturen i hjernen som kalles pons er der all oppkast er koordinert, og det er også en chemoreceptor sone i hjernen utpekt spesielt for kjemiske triggere som fremkalles. Når enkelte medikamenter eller giftstoffer krysse blod-hjerne barrieren for å stimulere denne sonen, det fører til loven av oppkast.
Andre triggere stimulere nervesystemet til å hjelpe kroppen til å spy. Når du prøver å spise noe ekkelt eller stikke fingeren ned i halsen din, fører det til en av dine hjernenerver å initiere din brekningsrefleksen. En annen hjernenerve er involvert med reisesyke. Hvis magen din er irritert av matforgiftning eller chemcials, utløser enteric nervesystemet oppkast, mens sentralnervesystemet er forbundet med stress-relaterte oppkast.
Uavhengig av stimulus, hjernen og nervesystemet er integrerte deler i prosessen med oppkast.

Når oppkast er utløst, det handler om å kaste opp seg selv faktisk skjer. Dette skjer vanligvis i trinn.
Først av alt, begynner munnen for å produsere overskuddsmengder av spytt for å tjene som en beskyttende barriere for tennene. Deretter bølger av sammentrekninger begynner i tynntarmen, og tvinger innholdet i magesekken oppover. Både pyloric og esophogeal sphinctors slappe av og mage muskler kontrakt, ytterligere hjelpe kroppen i å kaste innholdet i magesekken. Til slutt, brekning vanligvis oppstår i tillegg, sammen med svette og en rask hjerterytme.

Hva er årsakene til Kvalme & kaste opp?

Kvalme og kaster opp kan ha en rekke årsaker, fra mindre sykdom til alvorlige forhold. Kvalme og oppkast er vanligvis ikke grunn til bekymring, men hvis det fortsetter i flere dager, eller om det er alvorlig, og du kan ikke holde mat eller drikke ned, er en lege besøk i orden.

Virus

Rhinoviruset (forkjølelse) eller influensa (influensa) kan føre til kvalme og kaster opp, så kan de fleste andre typer virus.

Medisinering

Kvalme og oppkast er vanlige reaksjoner på medisiner, og er trolig en bivirkning hvis de følger starten på en ny diett.

Graviditet

Morgenkvalme er en tidlig indikator på graviditet. Det innebærer kvalme med eller uten å kaste opp og kan oppleves som helst på dagen, til tross for navnet.

Matforgiftet

Kvalme og oppkast er typiske reaksjoner på bakterielle infeksjoner fra forurenset mat, inkludert salmonella, E. coli, lysteria, botulisme, kolera, Shigella og Staphylococcus aureus.

Alkohol

Overdreven alkoholbruk og alkoholforgiftning ofte føre til kvalme og oppkast.

Hjem rette for å kaste opp

Kaster opp enten oppstår som et symptom på en bestemt sykdom eller etter inntak av drikke eller mat som opprørt magen. Kvalme forut ofte oppkast, noe som gjør at du kan tømme ut de foruroligende elementer fra magen området. Hvis du opplever et tilfelle av langvarig og kraftig oppkast, kan du prøve følgende hjem rettsmidler for å roe og berolige magen.

Honey

Honning fungerer som et effektivt middel i behandling av oppkast, og du kan bruke den i en rekke blandinger å konsumere et par ganger daglig. Bland en teskje hver av mynte juice, lime juice og honning, med 1/2 teskje ingefær juice. Du kan også legge til en teskje kanel eller en kanelstang til en kopp kokt vann og blidgjøre den med en spiseskje honning, eller nippe til et glass honning vann.

Varm to ristede kardemomme på en teflonpanne, knuse til pulver og tilsett 1 teskje honning med pulveret (du kan også bare sette kardemomme, nellik eller en kanelstang i munnen). Før du går til sengs, bland 1 ss hver av eple cider eddik og honning i et glass vann.

Ginger

Som honning, den nevnte ingefær fungerer effektivt for mye oppkast. Bland en kopp ingefær te med en liten mengde sukker, eller bland 1/4 ts malt ingefær, 1 kopp eplejuice og 1/4 kopp vann til ingefær oppløses, og legger nok is til å danne en slushy rette.

Hvis du har en urolig mage som følge av brekninger, drikke ingefær i form av ginger ale. Klare drikker som 7-Up og Sprite også vil bidra til å bosette magen.

Andre rettsmidler

Innen 12 timer etter oppkast, drikke grønnsaksjuice, vann og ikke-sure drikker. Etter 12 timer, spise fast føde. Unngå tunge og vanskelige å fordøye maten, samt fet og sterk mat.

Hvis overdrevent alkoholforbruk fått deg til å kaste opp, spise en eller to skiver brød til å suge væsken. Hvis magen din er opprørt fra å kaste opp, drikke peppermynte og kamille te. Peppermynte beroliger magen, mens kamille roer magen (som gjør sukkerfrie peppermynte drops).

Bland limejuice med salt, sukker og is, eller kutte en sitron i to og hell en liten mengde av rock salt på den ene halvdelen. Lick saltet halv inntil saften renner ut.

For å roe magesyre og forhindre mer oppkast, bland 1/4 teskje natron i en 8 oz. glass vann. Eller, forbruker natron i cracker form for å redusere kvalme og urolig mage.

Hvordan få Skinny uten å sulte eller å kaste opp

Hvordan få Skinny uten å sulte eller å kaste opp


Hvis målet ditt er å være tynn, er vekttap nødvendig. Men sulter deg selv eller kaste opp å gå ned i vekt er tøffe taktikk med uheldige konsekvenser. Anorexia nervosa er en spiseforstyrrelse som betyr å ikke spise, og det kan være livstruende. Bulimi (sletting) er en annen alvorlig tilstand som ikke oppnå sunn vekttap. For å bli riktig tynn, må du bruke en kombinasjon av trening og fornuftig vekttap metoder.

Hvordan få Skinny uten å sulte eller å kaste opp

Å miste vekt Hensiktsmessig

•  Hold en food journal. Skriv ned alt du spiser eller drikker inkludert sauser som salatdressing og godbiter som tyggegummi og godteri. Disse kan legge skjulte kalorier i kostholdet ditt. Ved å holde styr på maten du spiser og hvor mye, vil du finne ut hvor du skal kutte kalorier lettere. Eliminere godteri, brus, søtsaker og høy-fett dressinger er et godt sted å begynne.

Reduser kaloriinntaket. The Center for Medical Vekttap råder at for å gå ned i vekt må du inntar færre kalorier enn du expend. Hvis du reduserer, totale kaloriforbruket med 3500 per uke, eller 500 kalorier per dag, vil du miste en kilo i vekt i en uke. Å miste en til to pounds per uke er et rimelig mål.

Gjør aerobic trening. Aerob trening betyr å flytte store muskelgruppene i kroppen med aktiviteter som sykling, svømming, dans eller tar gruppe treningstimer. The American College of Sports Medicine anbefaler å få minst 30 minutter med moderat intensitet de fleste dagene i uken.

Bygg muskler. Muskler hjelper kroppen din ser tonet og trim fordi de endre din kroppssammensetning, ifølge American Council on Exercise. Hvis du ønsker å være tynn og sterk, kan du prøve aktiviteter som Pilates for kjerne styrketrening eller Yoga for magert utseende muskler.

Få støtte for dine mål. Prøver å gå ned i vekt på egen hånd er vanskelig. Det kan også føre til at du ty til lettvinte løsninger som ikke spiser nok. Kanskje du kan bli med i en gruppe med folk på nettet som er å miste vekt eller delta små ansikt-til-ansikt grupper fokusert på fornuftig vekttap eller sunt å spise.

Hint

  • Finn ut hva en fornuftig vekt er for deg basert på din høyde, rammestørrelse og aktivitetsnivå. Prøver å få "for tynn" er ikke et sunt mål.

Enklere måter å kaste fett

Enklere måter å kaste fett


Du trenger ikke en personlig trener til å felle noen fett. Med noen vekttap eller vektkontroll plan, er det viktig å prioritere helsen fremfor andre hensyn som for eksempel raskt vekttap. Det kan være vanskelig og slitsomt å vasse gjennom alle de forskjellige diett planer og bestemme hvilken som er best for deg. Men det er visse ting du kan gjøre som har vist seg å redusere kroppsfett.

Substitusjon

Substitute lav-fett versjoner av matvarer du allerede spiser. For eksempel, er det smart å spise nøtter fordi de inneholder mye fett og protein, slik at de vil holde deg mett lenger enn carb-basert snacks som potetgull eller kjeks. Men soya nøtter er betydelig lavere i fett enn cashewnøtter, macadamia nøtter og til og med mandler. Det samme gjelder for ost. I stedet for å nå for en blokk med full-fett ost, velger en lav-fett ost snack.

Sukker

Når du inntar flere kalorier fra sukker enn du brenner av, får de kaloriene lagret i kroppen din som fettcellene. Reduser sukker ved å drikke vann i stedet for juice eller brus. Mens mange lav-kalori versjoner av søte drikker finnes, det finnes potensielle farer i forbruker kunstige søtstoffer som aspartam. I stedet kan du prøve å fortynne søte drikker med litt vann. Unngå godteri og annet snacks med høyt sukker, og få din søte fikse med naturlig sukker fra frukt og bær. En annen fordel med frukt er at det er høyt fiberinnhold. Matvarer som inneholder mye fiber, slike grønnsaker og helkorn, er bevist å bidra til å redusere fett.

Porsjonsstørrelsen

Selv om du begrense deg til sunt, godt balanserte måltider, kan du være sliter med å kaste fett fordi du rett og slett spise mer enn du trenger. Slå opp anbefalte mengder av forskjellige typer mat for kroppen din profil (høyde, vekt, alder og så videre). Gi deg selv minst 30 minutter å spise et måltid. Drikk et glass vann før du spiser, og tygge maten sakte. Etter at du har spist et mindre beløp enn du vanligvis spiser, gi deg selv 15 minutter for å se om du fremdeles er sulten, eller hvis du har blitt vant til å spise for mye.

Høy intensitet trening

Høy intensitet trening er en bevist å brenne mer fett enn lav intensitet, lang varighet cardio trening. Tilbringe 20 minutter om dagen på høy intensitet øvelsen vil bidra til å øke metabolic rate hele dagen. I tillegg til cardio, vil løfte vekter øke muskelmasse, noe som bidrar til å forbrenne fett bedre enn cardio trening alene.

Bør jeg kaste bort min Kontaktlinser etter får syk?

Kontaktlinser kan overføre smitte

Fordi fingrene dine berører øynene dine når du setter dine kontaktlinser i, er det veldig enkelt å overføre bakterier fra hendene til øynene dine. Tilstanden kalles Contact Lens Akutt Red Eye har vært knyttet til øvre luftveisinfeksjoner, spesielt for dem som sover i sine kontaktlinser.

Mange legemiddel Hemme Tears

Mange smertestillende midler og anti-kalde eller anti-hoste medisiner redusere tåreproduksjon, noe som gjør øynene for tørr til å bære kontakter komfortabelt og øker risikoen for en hornhinnen scratch. Noen antibiotika, antidepressiva, antihistaminer og hormonbehandlinger kan også redusere tårer.

Bottom Line

Bytt til dine gamle stil briller når du føler at du får syk. Still dine kontaktlinser til side eller kaste dem ut helt. Ikke sove i dem når syk, og vask hendene ofte for å hindre overføring av smitte til øynene dine.

Hvorfor trenger du kaster opp når man drikker en liter melk?

The Challenge

Melken utfordring (også kalt gallon utfordring) er en drikke utholdenhetsprøve popularisert av fine folk av MTVs "Jackass". Selv om segmentet er for tiden ikke tilgjengelig på noen "Jackass" DVDer (for lisensgrunner på grunn av bruk av en sang), inneholder den profesjonelle Jackasses Dave England og Ehren McGhery prøver å drikke en liter melk i mindre enn 1 time. Dette forsøket ble filmet i Portland, Oregon, i 2000 og avsluttet i svikt som ingen deltakerne var i stand til å fullføre gallon utfordring uten oppkast. (Se referanser 1) Melken utfordringen har siden spredt i popularitet i høgskoler og videregående skoler, til tross for sin vanskelighetsgrad og mindre-enn-appetittvekkende resultater. Mens det er ikke umulig for et menneske å konsumere en liter kumelk i mindre enn en time uten oppkast, er det i beste fall ikke tilrådelig.

The Science

Melken utfordringen er faktisk en utfordring for flere ernæringsmessige grunner. Kumelk inneholder et stoff som heter laktose (eller melkesukker) at de fleste mennesker kan fordøye uten kvalme, ubehag eller oppkast. Dette er på grunn av et enzym som produseres i den menneskelige tynntarm kalt laktase. Mennesker som er laktase mangel (også kalt laktose intolerante) ikke er i stand til å fullt fordøye dette enzymet, og vil oppleve fordøyelsesproblemer som kan inkludere brekninger. (Se referanser 2) drikker en liter melk i mindre enn 1 time kan overvelde en ellers sunn fordøyelsessystemets evne til å fordøye laktose, og også forbindelser problemet ved å innføre store mengder fett og protein. Den basisitet melk kan også føre til at magen er normalt lave pH-nivåer å stige brått, som er en annen faktor som kan fremkalle brekninger. (Se referanser 3)

Resultatene

Selv om populariteten til melk utfordringen har økt, og mens det er ikke nødvendigvis farlig, er det ikke anbefalt. Forhåpentligvis har denne artikkelen mett noen nysgjerrig nok til å prøve utfordringen. Hvis du fortsatt chomping på litt for å prøve det, det er en årlig, offisielle Gallon Challenge som nå er et veldedighetsarrangement. Deltakerne blir belastet en liten avgift, og hvert enkelt års vinnere (de som ikke kaste opp og fullføre utfordringen med de beste tidene) er tildelt premiepenger. Hvis ideen om oppkast opp en liter melk har fortsatt ikke frarådet deg, så kanskje din standhaftig vilje kan bidra til en veldedig sak. Hvis du leser denne artikkelen, har du sannsynligvis har en sterk mage og en eventyrlig følelse av nysgjerrighet, men det bør nevnes at noen av referansene nederst på siden inneholder bilder av enkeltpersoner i ferd med å miste melken utfordring. Vennligst klikk med forsiktighet.

Hvordan Kast Saline Solution

Hvordan Kast Saline Solution


Saltløsning er en kombinasjon av salt og vann i forskjellige konsentrasjoner, avhengig av den tiltenkte bruk. På det medisinske område, er saltoppløsning administrert intravenøst ​​for å øke væskevolumet, fortynnes medisiner og for sårbehandling. At-hjemmebruk for saltvannsoppløsning inkluderer kontaktlinse skylling, nesespray og munn skyll. Når du er ferdig med å bruke saltvannsoppløsning, må du kvitte deg med noen leftover. Siden alle de stoffer som finnes i saltløsningen er naturlige, er disposisjon en enkel prosess.

Hvordan Kast Saline Solution

•  Flyte ubrukte deler av saltløsningen ned i et avløp. Må kastes etter hver bruk enkelt dose ampuller av saltvann; selv om noen løsning forblir i ampullen. Store multi-dose flasker skal kastes to til fire uker etter den første bruken. Saltvannsoppløsning bør ikke brukes etter utløpsdatoen.

•  Plasser emballasjen på en hensiktsmessig søppel mottaket. Saltløsning ble vanligvis pakket i en plastflaske eller ampulle. Sjekk din lokale forskrifter for resirkulering å avgjøre om emballasjen kan resirkuleres.

Skyll alle ikke-engangsbeholdere med varmt vann. Beholdere som brukes til lagring av kontakter er et eksempel på en ikke-engangs som vanligvis brukes i forbindelse med saltvannsoppløsning.

Vask hendene med såpe og vann. Langvarig kontakt med saltvannsoppløsning kan irritere huden din. Irritasjon skyldes at saltet trekker fuktighet fra huden.

Foods å unngå Mens kaster opp og har diaré

Kaster opp og har diaré er svært ubehagelig og ubehagelig. Men unngå enkelte matvarer kan hjelpe deg å holde fra å forstyrre magen ytterligere.

Typer

Du bør unngå alle melkeprodukter, sitrus mat, faste stoffer, søtstoffer, fet mat, tung mat, krydret, stekt mat, og noen andre matvarer som danner gass, for eksempel bønner, blomkål og brokkoli mens kaste opp og ha diaré.

Fordeler

Hvis du unngå disse matvarene mens kaste opp og har diaré, vil symptomene dine ikke intensivere og forverre.

Effekter

Å spise disse matvarene mens kaste opp og har diaré vil føre kontinuerlig oppkast og mageproblemer. Disse matvarer vil øke avføring og fordøyelse.

Funksjoner

Kaster opp og diaré kan skje for en rekke årsaker. Fra en kald, influensa, matforgiftning til mer alvorlige tilstander som graviditet og kreft.

Betydning

Kaster opp og har diaré vil alvorlig tørke deg så vel som potensielt ødelegge magen fôr og spiserør. Det er viktig å drikke rikelig med væske så lenge tilstanden vedvarer.

Hvordan Kast brukte Insulin sprøyter og Lansetter At Home

Hvordan Kast brukte Insulin sprøyter og Lansetter At Home


I 2004 utstedte The Environmental Protection Agency nye anbefalinger for deponering av sprøyter og lansetter. Inntil da var de fleste insulin brukere anbefales å bare kaste sine brukte kryss og lansetter i søpla. EPA retningslinjene nå anbefaler at nåler og skarpe gjenstander ikke bør settes i søpla, siden de kan skade waster arbeidere eller utgjøre en helserisiko ved å overføre sykdommer som HIV og hepatitt.

Hvordan Kast brukte Insulin sprøyter og Lansetter At Home

•  Ta kontakt med din kommune, lokale helsestasjon eller sanitær avdeling for å finne ut den godkjente metoden for avhending for byen eller byen der du bor.

Snakk med apoteket eller helsepersonell om miljøstasjoner. De kan være plassert på sykehus, legekontor, apotek, eller andre områder i samfunnet. Hvis det ikke er returpunkt i ditt område, kan du bruke en post-back program. Spør legen din eller søk på nettet etter programmer.

Ring den nordamerikanske sprøyte Exchange Network på 253-272-4857 for å lære mer om utveksling av brukte nåler for nye nåler.

Finn ut om lokale avhendings programmer ved å kontakte Coalition for Safe Community Needle Deponering på 1-800-643-1643.

Kjøp en sharps ødeleggelse enhet. Disse enhetene svingen, klipp eller smelte den skarpe, noe som gjør det trygt for vanlig søppel disposisjon. Å finne en, sjekk med ditt lokale apotek eller Internet narkotika butikker og medisinsk forsyning selskaper.

Hvordan jeg Kast Må av Sharps smittefarlig avfall Container?

Hvordan jeg Kast Må av Sharps smittefarlig avfall Container?


Hvis du har blitt diagnostisert med en tilstand som krever at du gir deg selv regelmessige injeksjoner, kan du være bekymret for hva de skal gjøre med nålene etterpå siden brukte nåler regnes som smittefarlig avfall. Hver statens lover er litt annerledes, men den viktigste delen av avhendelsen er riktig å forberede for skarpe gjenstander, og at prosessen er den samme uansett hvor du bor.

Hvordan jeg Kast Må av Sharps smittefarlig avfall Container?

•  Sett hard hetten tilbake på nåler etter bruk. De fleste nålene kommer med en myk innerhette og et hardt ytre cap. Kast ut den myke cap, men satte nålen inn igjen hard cap. Dette vil hindre at det stikker noen skulle hardplastbeholder crack åpne.

Samle brukte nåler eller skarpe gjenstander og holde dem på ett sted. En tom blekemiddel flaske gjør et utmerket valg for å samle din potensielt smittefarlig avfall fordi det er en hard plast og har en barnesikret lokk også. Du finner det enklest å holde container i området der du gjør injeksjoner. Hvis det er barn i huset, husk å holde korken på flasken. Fortsett å avhende skarpe gjenstander inn i flasken til den er full.

Tett flasken når den er full. Kontroller at hetten er på stramt og deretter vikle duct tape rundt lokket flere ganger for å lage en tett forsegling på flasken. Også vikle båndet to ganger rundt flasken, fra toppen av lokket til bunnen av flasken. Dette vil skape en backup i tilfelle lokket bør bli slått løs.

Kast smittefarlig avfall container ved å plassere den i søpla eller bringe den til ditt lokale apotek for destruksjon avhengig av statens lover. Ring ditt lokale apotek for å spørre hvilke lover som gjelder i staten. Noen stater, som Indiana, krever at du merke flasken for å identifisere innholdet og sette den i søpla, mens andre stater, inkludert Mississippi, spesielt krever at du ikke merke flasken hvis du setter den i papirkurven (se referanser for lover fra staten).

Hvordan Kast Bloody Gas i en Dental Office

Hvordan Kast Bloody Gas i en Dental Office


Blodig gasbind funnet i et tannlegekontor anses medisinsk avfall. Waste Management viser at medisinsk avfall - inkludert tilgriset gasbind, bandasjer, hansker og andre medisinske forsyninger - er farlig nok til å forårsake infeksjon bør en annen person komme i kontakt med disse produktene. På grunn av muligheten for overføring av infeksjoner og sykdommer, må ekstrem varsomhet for å bli tatt mens du kaster blodig gasbind. Tannlegekontor skal være utstyrt for å håndtere medisinsk avfall.

Bruksanvisning

Bruk latekshansker. Håndtere eventuelle blodig gasbind med hansker. Har latekshansker plassert nær arbeidsstasjonen for enkel tilgang.

Finn bio-fare boksen i din tannlege kontoret. Bio-Hazard boksene er røde bokser som er laget for å avhende medisinsk smak. Alle blodige og skitnet dental produkter kan plasseres i denne boksen for sikker deponering. En utenforstående vil trolig komme og hente avfallet opp ukentlig for riktig avhending.

Bruk to søppelsekker. Skulle din bio-fare boksen være full, kan du trygt avhende blodig gasbind ved å plassere gasbind i to søppelsekker og knytte dem stengt. Gasbind kan deretter kastes sammen med kontorets vanlig søppel.

Hint

  • For å unngå overføring av smitte eller sykdom, aldri plukke opp blodig gasbind med bare hendene.

Hvordan du skal Kast diabetiker testing forsyninger

Diabetikere bruker Lancing enheter og nåler ofte for å overvåke blodsukkeret, og injisere insulin og andre medisiner. Riktig avhending av brukte skarpe gjenstander hindrer ikke bare vonde nålestikk, men det reduserer også risikoen for overføring av smittsomme sykdommer gjennom nålestikk skader. Som diabetiker, blir du oppfordret til å kast brukte skarpe gjenstander i punkteringssikre beholdere som du kan bestille fra diabetesleverandørselskaper eller helsepersonell. Avhengig av hvor du bor, har du mange alternativer for avhending ditt fulle skarpe beholdere.

Hvordan du skal Kast diabetiker testing forsyninger

Drop off din fylt skarp container ved dedikerte innsamlingssteder. Noen legekontorer, sykehus, helseklinikker, politistasjoner, apotek og helseavdelinger kan samle dine skarpe beholdere.

Ta fylt beholder for skarpe gjenstander til kommunalt husholdning farlig avfall samling nettstedet i din kommune.

Plasser skarpe gjenstander i en spesiell beholder, i likhet med resirkulering containere, og satt utenfor hjemmet for henting av opplært handlers. Noen programmer krever at du ringer for pickups og andre har planlagt pickup ganger.

Send din skarp container til spesielle innsamlingssteder. Du må følge posttjenester retningslinjer for håndtering av medisinsk avfall. Dette fungerer bra hvis du bor i et bygdesamfunn med ingen praktisk avhendingsmetoder.

Veksling dine brukte skarpe gjenstander med nye nåler på deltakende programmer i samfunnet.