Digidexo.com

Senking Østrogen Dominans i overgangsalder

Østrogen dominans, produksjon av for mye østrogen, er vanlig, særlig i overgangsalderen. Det kan føre til smertefulle perioder; øke risikoen for brystkreft, livmor fibroids, og fibrocystic bryst sykdom; og bidra til osteoporose. Kosthold, genetikk og miljøfaktorer som kjemikalier som etterligner østrogen når absorbert alle bidra til østrogen dominans.

Typer behandling

Middel for å senke østrogen dominans kan inkludere å ta kosttilskudd, bruker progesteron krem ​​for å balansere østrogennivåer, og gjøre endringer i kostholdet.

Lipotropic Agenter

Kosttilskudd som lecitin, kolin, L-taurin, melk tistel og løvetann er lipotropic, betyr at de stimulerer produksjonen av galle i leveren. Lipotropic midler er nyttige for clearing overflødig østrogen fra kroppen.

Progesteron

Naturlig progesteron krem ​​er vanligvis brukes på huden i små mengder, 1/4 til 1/2 ts., En gang eller to ganger per dag.

Expert Insight

Dr. Joseph Mercola, en lege som fokuserer på naturlige behandlinger, advarer om at progesteron forblir i fettvevet i lang tid, så langvarig bruk av progesteron kremer kan føre til et overskudd av progesteron i kroppen.

Diett

Forbruker en høy-fiber diett og drikke åtte til ti glass vann daglig er effektive måter å skylle overflødig østrogen fra kroppen.