Digidexo.com

Hvordan bruke Accu-Chek Multiclix

Accu-Chek Multiclix enhet, laget av Roche, gjør at de som trenger å gjøre blodsukkeret testing for å trekke blod for å ta en prøve. Anordningen benytter lansetter for å gjøre en liten punktering i huden til å trekke blod som deretter samles på en strimmel for bruk med en blodglukosemåler.

Den Multiclix seg selv er en lansett anordning, ikke en blodglukosemåler er utformet for å minimere mengden av ubehag og tiden det tar å trekke en blodprøve. Små tromler som holder seks lansetter er brukt sammen med Multiclix enheten.

Hvordan bruke Accu-Chek Multiclix

Legge Lancet trommer

Trekk hetten ut av enheten. Plasser lansetten trommel inn i åpningen med den blå ringen enden går inn først. Når det er på plass vil du høre et klikk. Sett på lokket. Vri Multiclix enhet for tilgang til en ny lansett i trommelen før hver bruk.

Finn ut hvor mange lansetter er igjen i en trommel før hver bruk ved å se på de hvite striper på siden av Multiclix enhet som angir hvor mange lansetter som er igjen. Hvis du fjerne hetten og se to røde striper på trommelen, er trommel tom.

•  Bruk av en trommel lansetter inntil den er tom. Hvis du fjerner trommelen mens den fortsatt inneholder ubrukte lansetter, vil du ikke være i stand til å sette den inn igjen for gjenbruk.

Utføre finger

Vask hendene med varmt vann og såpe. Varmt vann vil hjelpe blodstrømmen. La hendene helt tørr, og la din testing armen for å henge løst på siden av kroppen din i et minutt eller to.

Still penetrasjon nivået på Multiclix enhet basert på huden din tykkelse. Tykk hud brukere bør sette nivået til et dypere nivå. Accu-Chek Multiclix enheten har flere penetration nivåer som kan justeres på enheten.

Det kan ta noen få bruker å finne den ideelle og mest komfortable penetrasjon nivå for dine individuelle behov.

6. Ta tak i testing finger rett under leddet som er nærmest fingertuppen. Masser fingertuppen beveger seg i en oppadgående retning. Dette er også kjent som "melking". Klem fingeren rett under leddet nedenfor fingertuppen i tre sekunder.

•  Plasser enden av Multiclix enheten mot siden av den valgte finger. Roche anbefaler at den siden av fingeren som et ideelt sted for minst mulig ubehag, samtidig som for en tilfredsstillende blodprøven som skal samles inn.

Trykk på utløserknappen og vent et par sekunder for å tillate en bloddråpe å danne. Samle noe av blodet på en ny strimmel.

Rengjøring av Accu-Chek Multiclix

Rengjør enheten etter hver bruk med mild såpe og litt varmt vann. Du bør ikke senk enheten i vann. En myk klut kan brukes med mild såpe og varmt vann.

Bruk 70 prosent isopropylalkohol en gang i uken for å rengjøre og desinfisere av lokket på enheten. La hetten lufttørke etter bruk av alkohol.

Clean off lansetten enheten etter hver bruk og tørk av vannet med en myk klut. Ikke bruk blekemiddel eller plassere enheten under vann.

Hint

  • Ikke del enhets eller dele lansetter. Ikke bruk blekemiddel til å rengjøre enheten. Ikke suge enheten eller plassere den under vann.