Digidexo.com

kramper i bena

Hva er årsakene til muskler spasmer og kramper i bena?

Muskelspasmer, eller kramper, er ufrivillige sammentrekninger av musklene. De er mye mer alvorlig enn muskelrykninger, som oppstår på grunn av trøtthet, og kan bli en medisinsk tilstand hvis kronisk. Muskelkramper er i hovedsak en ubalanse av mineraler og elektrolytter i blodet.

Dehydrering

Overdreven dehydrering, spesielt i beinmuskulaturen, upsets mineral og elektrolyttbalansen i blodet, noe som øker muligheten for muskelkramper oppstår.

Overforbruk

Overdreven trening, spesielt i utholdenhetsidretter, bruker opp mineraler og elektrolytter som er i blodet raskt, noe som resulterer i kramper i bena.

Lediggang

Muskelkramper kan også oppstå når en muskel har vært i en posisjon for en lang tidsperiode. For eksempel, folk får muskelkramper i bena når de sitter foran datamaskinen i lengre perioder av gangen.

Medisiner

Mange medisiner har muskelkramper oppført som en bivirkning. Disse stoffene, som oftest, bruke opp, eller en eller annen måte påvirke mineral- og elektrolyttnivået i blodet ditt. Konsultere legen din dersom du opplever muskelkramper etter å ha tatt medisinen.

Sykdom

Mange sykdommer, slik som multippel sklerose, anemi, diabetes, nyresykdommer, og thyroid sykdom, kan føre til muskelspasmer.

Leg Cramps & progesteron mangel

Leg Cramps & progesteron mangel


Leggkramper, plutselige intenst smertefulle ufrivillige sammentrekninger av en eller flere beinmuskulaturen, kan være et resultat av progesteron mangel eller nedsatt progesteron som du nærmer deg overgangsalderen. Progesteron styrer kalsiummetabolismen og produksjon av energi i muskelceller. Syntetisk progesteron i p-piller eller brukes i hormonbehandling for overgangsalderen kan forårsake kramper i bena. Leggkramper er vanligvis milde og forsvinner med riktig fuktighet, kosthold og mosjon.

Funksjon

Progesteron er relatert til muskelmasse og energi. Progesteron mangel produserer energiunderskudd i beinet muskelceller, forårsaker dem til å trekke seg sammen eller krampe. Disse energimangel muskelceller kan fungere som triggerpunkter aktive kramper i andre muskler. Dr. John Lowe forklarer at progesteron har anti-inflammatorisk effekt og fører til at utgivelsen av thyreoideahormoner. Progesteron regulerer cellulær og systemisk vannretensjon og er involvert i produksjon og nedbrytning av kollagen i kneleddet.

Muskelspenninger i kneledd

En NIH studie av effekten av progesteron på utvinning fra kneoperasjon terapi fant at spenning og avspenning av kneleddet er direkte relatert til serum progesteron. Den fremre korsbånd (ACL) er ofte skadet eller revet av idrettsutøvere under plutselige overstrekk i kneet. Den ACL, en av fire store leddbånd i kneet, er festet til den nedre enden av femur i det øvre ben, og dets fibre stige opp til toppen av tibia i det nedre ben. ACL bidrar til å flytte leggen i samordning med låret bein. En NIH studie om kjønnshormoner funnet progesteron reseptorer på den menneskelige ACL. Kvinner er åtte ganger mer sannsynlig enn menn for å skade deres ACL fordi kvinner har mindre og svakere leddbånd og har en tendens til å bruke musklene sine øvre ben mens menn bruker sine leggene.

Graviditet

Leg kramper under graviditet resultat fra progesteron mangel. Progesteron er det viktigste hormonet som styrer homeostase i livmoren. Dr. John Lee forklarer at progesteron gjør endometriet i livmoren mottakelig for egg og klar for embryoet. Progesteron styrer produksjonen av insulin under svangerskapet for å forebygge abort. Frigjøring av progesteron avgjør når barnet vil bli levert. Progesteron spiller en stor rolle i premature fødsler. Under graviditet progesteron er viderekoblet fra morens ben til livmoren, påvirker kalsium metabolisme og energi i muskelcellene av morens ben. Nattlige leggkramper kan være et resultat av en kalium-eller kalsiummangel, eller mangel på blodstrøm inn i de nedre ben.

Fibromyalgi

Fibroself-help.com forklarer involvering av progesteron i konvertering av næringsstoffer inn adenosintrifosfat (ATP) drivstoff. ATP møter energibehovet i muskelen. Progesteron mangel kompromitterer ATP metabolisme, og progesteron regulerte elektrolytter i og utenfor muskelcellene blir forstyrret i en tilstand som kalles fibromyalgi. Den kompromitterte celle metabolismen av fibromyalgi betyr at musklene ikke får nok oksygen, og alvorlig muskeltretthet, ømme flekker, klumper, massene og triggerpunkter forårsaker alvorlige leggkramper.

Progesteron Therapy

Dr. John Lee, forfatter av et gjennombrudd bok om naturlig progesteron, diskuterer progesteron hormonbehandling brukes av menn for å utvikle muskelmasse og styrke. Åtte til 10 mg av progesteron krem ​​forhindrer prostataproblemer hos menn. Dr. John Lee sier at progesteron motsetter østrogen hos kvinner, og er nødvendig for nerve helse og funksjon. Dr. Lee anbefaler 100 mg progesteron per dag for kvinner med fibromyalgi.

Hvordan Sug å hindre eller lindre leggkramper

Hvordan Sug å hindre eller lindre leggkramper


Når leggkramper snike seg innpå deg, kan det hende du føler at det er ingen hjelp i sikte. Med åpenbare årsaker, inkludert overforbruk og dehydrering, er leggkramper også ansporet av mineralmangel. For lite magnesium, kalsium eller kalium kan alle bidra til leggkramper, så sørg for å få nok mineraler i kostholdet ditt. Hvis du fortsatt lider av leggkramper, vil mineral soaks hjelpe kroppen absorbere mer magnesium, avgjørende for kalsium absorpsjon, og kan bidra til å gjenopprette celler til full funksjon. Jevn mineral bad vil sikre optimale nivåer av salt i kroppen, som hjelpemidler ved forhindring og lindring av kramper i bena.

Hvordan Sug å hindre eller lindre leggkramper

•  Søk råd hos en lege. Hvis du ikke kan identifisere en bestemt aktivitet som utløser leggkramper, ta kontakt med din lege. Kramper kan være relatert til mer alvorlige medisinske tilstander som diabetes, og alle alvorlige årsaker bør utelukkes før egenbehandling. Det er også visse forhold, inkludert graviditet som kan kontraindikere bruk av Epsom salter for noen mennesker.

Fyll badekaret med varmt vann så varmt som du med rimelighet kan stå. Varmt vann vil tillate mineralsalter å oppløses fullstendig og vil hjelpe sooth kramper leggmusklene.

•  Oppløs ett femtinitti kopper Epsom salt i vannet. På dette tidspunktet kan du også legge noen dråper av din favoritt beroligende eller beroligende essensielle oljer. Disse oljene vil ikke direkte påvirke trangt etappe, men vil hjelpe deg å slappe av.

Sug i 15 til 20 minutter. Mens du slikker, strekke leggmusklene. Massere ømme muskler forsiktig, for å regne ut krampe hvis du er soaking for lettelse snarere enn forebygging. Massasje øker blodsirkulasjonen, så gni noen områder der du har en tendens til å oppleve sårhet hvis du er soaking for forebygging.

Pat huden tørr etter bløtlegging. Epsom salt ikke trenger å skylles av huden, så når du er gjennom soaking bare håndkle tørke forsiktig.

Gjenta trinn 2 til 5 etter behov for lindring. For forebygging av leggkramper, start med soaking to ganger i uken og justere frekvensen i henhold til dine symptomer.

Symptomer på lavt kaliumnivå

Muskelsvakhet

Kalium er et viktig element i kroppen. Ikke bare gjør musklene krever kalium til kontrakt, men hjertet må det også å slå riktig og regulere blodtrykket. Et lavt kaliumnivå kan skape en kaotisk rekke symptomer som ofte er mild, men noen ganger vag. Fordi kalium er ansvarlig for muskelfunksjon, vil en mangel på det føre til svakhet, tretthet og kramper i bena eller armene. Svakheten kan tidvis bli alvorlige nok til å hindre bevegelse av lemmer, mye som lammelser. Disse symptomene kan også være ledsaget av prikking eller nummenhet i beina.

Mageproblemer

Når kalium nivåene er lave, nyrene er mindre i stand til å konsentrere urinen i kroppen. Dette resulterer ofte i forbifarten store mengder urin. En person kan også føle seg svært tørst mye av tiden og kan oppleve kvalme, oppkast, magekramper, oppblåsthet og forstoppelse. Disse symptomene er spesielt vanlig hvis de lave nivåer av kalium ha blitt forårsaket av diaré eller overbruk av diuretika eller avføringsmidler.

Symtoms påvirker hjertet

På grunn av den rollen den spiller i å opprettholde normal hjertefunksjon, vil lave nivåer av kalium ofte resultere i besvimelse på grunn av lavt blodtrykk. I svært alvorlige tilfeller kan disse lave nivåer av kalium føre til hjertebank og uregelmessig hjerterytme.

Psykologiske forstyrrelser

I noen tilfeller har det blitt rapportert at pasienter med lavt kaliumnivå opplever noen form for psykologisk forstyrrelse. Slike tilfeller kan omfatte depresjon, delirium, forvirring og til og med hallusinasjoner.

Varselskilt for anemi

Anemi er en medisinsk tilstand som påvirker nivået av røde blodlegemer i en persons blod, beveger seg fra et normalt nivå av en redusert mengde. Dette kan være på grunn av blodtap, en medisinsk tilstand eller til og med en ødeleggelse av friske celler. Uansett grunn, det er en rekke faresignaler som lett kan indikere anemi.

Fatigue

En av de mest dominerende advarsel tegn på anemi er tretthet. Dette er et resultat av en endring i mengden av røde blodceller i kroppen. Når det er en reduksjon i antall røde blodlegemer, de organer blir fratatt oksygen som trengs for å fungere på et optimalt nivå, hvilket resulterer i tretthet.

Endring i Coloring

Mange ganger, vil en person som lider av anemi begynner å vises blekere enn normalt. Igjen, dette er en konsekvens i reduksjon av røde blodceller i kroppen. Vanligvis vil en persons farging gå tilbake til "normal" når tilstanden er behandlet.

Kramper

Mens de fleste mennesker forbinder leggkramper med behov for mer kalium i kosten, kan det også være et tegn på blodmangel. Men bare å ha noen kramper i bena er ikke nødvendigvis et tegn på blodmangel. Det vil vanligvis være i kombinasjon med andre symptomer.

Kardiovaskulære endringer

Noen mennesker som lider av anemi kan begynne å møte en endring i deres hjerte priser. Dette er vanligvis sett i tider med fysisk anstrengelse, stille som en mer økt eller hurtig tempo i hjerteslag.

Luftveis Endringer

Med endringen i nivået av oksygen i blodet, bør det ikke komme så mye av en overraskelse at en person som lider av anemi kan møte en endring i deres åndedrett. Denne spesielle faresignal vanligvis presenterer seg som en kortpustethet eller vanskeligheter med å fange pusten under fysisk aktivitet.

Fokus

En annen ganske vanlig advarsel tegn på anemi er en generell mangel på konsentrasjon. Det kan være på jobb, skole eller annen aktivitet. På samme måte som de andre tegn, dreier det seg endringen i oksygen transportert gjennom hele kroppen.

Andre faresignalene

Fra tid til annen kan en person som lider av anemi føle en viss følelse av svimmelhet eller en nesten svimmelhet. Dette kan skje i perioder med hvile eller aktiviteten, og vil vanligvis være ledsaget av andre symptomer. En rekke personer som lider av anemi ser også endringer i sine søvnsykluser. Dette kan komme som søvnløshet, noe som ville være en vanskelighet med å få sove eller forbli sovende, eller kan rett og slett være en rastløshet som forbyr en god natts søvn.

Årsaker og botemidler av leggkramper

Leggkramper kan sikkert forstyrre livet ditt, ikke bare på dagtid, men spesielt kvaliteten på søvnen din hvis leggkramper kommer om natten. Selv om årsakene til leggkramper er mange og varierer fra individ til individ, det finnes måter å hjelpe bli kvitt dem.

Årsaker

Noen ganger kramper i bena kan være et resultat av en mangel på visse mineraler eller enzymer i kroppen. De kan også komme som et resultat av trening uten skikkelig strekk. Noen mennesker lider med leggkramper i mange år før de finner en løsning som fungerer for dem. For uansett grunn, kvinner er mer utsatt for leggkramper enn menn. Noen medisiner, for eksempel statin narkotika og diuretika kan føre til leggkramper.

Vanlige Cures

Supplere din diett med kalsium, kalium og magnesium kan være løsningen for deg. Mange ganger, er leggkramper forårsaket av dehydrering. Pass på å drikke rikelig med vann. Bruk en varmepute så snart benet begynner å krampe. Bruk sokker til sengs. Prøv å veksle mellom en varmepute med en is pose. Strekke på bena og føttene på kvelden. Noen leger vil foreskrive et muskelavslappende middel hvis leggkramper oppstår hver kveld.

Mindre vanlige behandlinger

Å drikke tonic vann i kveld kan hjelpe. Du kan også prøve å blande 2 ss. honning med 2 ss. eddik i varmt vann og drikker det på kvelden. En elektrolytt erstatning drink, som Gatorade, kan hjelpe.

Hva planten ikke Kinin kommer fra?

Bruk

Selv kinin opprinnelig ble konstruert for å behandle malaria, former av stoff som nå blir brukt for å behandle lupus, kramper i bena om natten som forekommer, eller leddgikt. Solgt kommersielt som Qualaquin, blir medikament kun brukes for å behandle tilstander, ikke hindre dem.

Den Cinchona treet

Kinin opprinnelig ble laget fra Cinchona treet (Cinchona pubescens). Når erholdt fra Cinchona treet, er kinin et hvitt, salt-aktig pulver. Mens treet er innfødt til søramerikanske land som Costa Rica, Venezuela, Peru og Bolivia, ble det brakt til Europa av jesuittprester som hadde levd blant quechua indianere i Peru. Quechua brukt det som et muskelavslappende middel. Kinin ble oppdaget i 1600 som et anti-malaria middel ved blanding bakken bark av trær Cinchona, søtningsmiddel og vann. (Ironisk nok er dette et tilsvarende blanding som for tonic vann, som ofte brukes i blandede drikker.)

Syntetisk Manufacturing

Mens kinin er mest effektive når de fremstilles fra Cinchona trebark, kinin også kan være syntetisk fremstilt. Enten i naturlig form eller syntetisk, kan kinin ha alvorlige bivirkninger som forekommer i nesten alle pasienter som tar den. Disse inkluderer hodepine, øresus, kvalme, svimmelhet, tåkesyn, magesmerter eller svette. Disse symptomene vanligvis forsvinner når du slutter å ta kinin.

Tegn og symptomer på vaskulær sykdom

Vaskulær sykdom pleide å bli kalt "åreforkalkning." I dag er det som kalles aterosklerose. Denne forstyrrelsen er forårsaket av innskudd av fet plakk langs det indre av arteriene og venene i kroppen. Vaskulær sykdom kan påvirke mange forskjellige deler av kroppen, inkludert hjerte, hjerne, ben. Vaskulær sykdom er svært alvorlig og kan føre til hjerneslag, hjerteinfarkt og blodpropp. Pasienter med vaskulær sykdom er ofte behandlet med en kombinasjon av medikamenter, endring av diett og mosjon.

Kardiovaskulære (hjerte)

Ifølge NetDoctor, tillater en liten mengde av vaskulær plakk ikke vanligvis forårsake noen symptomer i hjertet. Hjerte-og karsykdommer er oftere oppdaget når en person opplever mild brystsmerter når de trener. Dette kalles angina. Et annet symptom er en fullstendig blokkering av et hjerte blodåre og muskel rundt blokkeringen dør. Ofte fører dette til et hjerteinfarkt.

Perifer karsykdom

Perifer arteriell sykdom (PAD) er en vaskulær sykdom der arteriene og venene i bena har utviklet plakk blokkeringer. Ifølge NetDoctor, symptomer på PAD inkluderer kramper i bena ved anstrengelse. Smerten forsvinner vanligvis etter hvile bena. Imidlertid kan avansert PAD resultere i konstant smerte. I tillegg kan bena utvikle magesår eller sår, og forlates uten tilsyn, de sår kan bli infisert og angrepet av koldbrann.

Cerebrovaskulær sykdom (Brain)

Ifølge University Health System, San Antonio, når det er blokkeringer i hjernen forårsaket av oppbygging av plakk, kan resultatene være hjerneslag, liten mini-slag og synsproblemer. Som plakk vokser og blir en blokkering, kan en person med denne tilstanden opplever tale tap, svakhet i bena eller armene eller lammelser. I mange tilfeller, når en lege lytter til årer som fører til hjernen, kan de hører unormalt i pulser.

Forebygging

Behandling for vaskulær sykdom i stor grad faller på å opprettholde eller starte en sunn livsstil og vaner. Disse inkluderer trening og spise en diett høy i frukt og grønnsaker og unngå rødt kjøtt, h inneholder mye fett, og velger i stedet fisk og fjærfe kjøtt. Ifølge NetDoctor, røyking er en av de høyeste risikofaktorer for å utvikle vaskulær sykdom, så slutte å røyke (eller ikke starter i første omgang) er en primær faktor i å forebygge vaskulær sykdom fra utviklingsland.

Behandling

Ifølge University Health System, San Antonio, er det mange behandlingsmetoder tilgjengelig for personer med vaskulær sykdom. Behandlinger kan variere fra å anbefale endringer i kostholdet og øke eller begynnelsen øvelse til moderat invasive behandlinger som å plassere en vaskulær stent for å åpne en blokkert arterie eller vene. I alvorlige tilfeller kan en kirurgisk bypass være nødvendig å ta opp blokkerte arterier, spesielt i hjertet. Medisinering kan også være foreskrevet å hjelpe blodsirkulasjonen lettere, og for å redusere oppbygging av plakk på arterie og vene vegger.

Hva er årsakene til Leg Cramps i kvinner?

Hva er årsakene til Leg Cramps i kvinner?


Det er flere årsaker til leggkramper. Både kvinner og menn får noen typer leggkramper, men kvinner har noen leggkramper at menn ikke får.

Trening

Når du trener kan du ha varme kramper i forskjellige muskler inkludert i bena. Ifølge Mayo Clinic, kramper generelt resultat fra deg har ikke hatt nok væske. En ubalanse av kalsium eller kalium kan også være en faktor.

Night

The Mayo Clinic sier at selv om leggkramper om natten kan skyldes diabetes eller PAD (perifer karsykdom), årsaken er mest tiden ukjent. De er mer vanlig med eldre mennesker og gravide kvinner.

Graviditet

The March of Dimes bemerker at biologiske og fysiske forandringer under svangerskapet kan føre til leggkramper i andre og tredje trimester. Årsaken kan blant annet muskelspenninger, problemer med blodsirkulasjonen og ikke nok væske.

Hormoner

Endringer i hormoner i overgangsalderen kan forårsake kramper i bena. Dessuten kan en bivirkning av hormonsubstitusjonsbehandling (HRT) være leggkramper. Hormonrelaterte kramper vanligvis løse.

Kramper

Stretching, ikke sittende eller stående for lenge, massasje, drikke nok væske og regelmessig mosjon kan bidra til å unngå leggkramper.

Advarsel

Smerte, ikke kramper, med betennelse spesielt etter å ha sittet lenge bør vurderes for en mulig blodpropp.

Hvordan reise med en stomi

En stomi er en kirurgisk laget åpning i legemet for det formål å slippe ut kroppsavfallsmaterialer. Dette er gjort på grunn av sykdom, kreft eller unormalitet i kroppen. Denne fremgangsmåte skaper behov for en posesystem som kan festes til åpningen for å samle kroppsavfall. Belter, deksler og hud barriere våtservietter er noen av de pose tilbehør tilgjengelig for omsorg og bekvemmelighet. Pasienter blir undervist egenomsorg og spesifikk av bruker en pose system. Reiser kan enkelt gjøres med de riktige materialer og kunnskap.

Hvordan reise med en stomi

En pre-cut poser hjemme for å unngå å måtte bære saks hvis flyr.

Pack stomi forsyninger i håndbagasje og innsjekket bagasje for å unngå problemer med tapt bagasje og tap av forsyninger. Ta ekstra forsyninger i tilfelle av uventede forsinkelser. Plasser ekstra forsyninger i bilen hvis du reiser med land, holde forsyninger i den kuleste delen av bilen. Inkluder våtservietter, vev og bandasje tape. Pakk flaskevann for vanning av stomi hvis nødvendig. Inkluder avhending poser til brukte stomi elementer. Inkluderer over-the-counter medisiner for å motvirke diaré som Imodium eller kaolin. Merk alle medisiner og sikre caps er godt lukket.

bære en uttalelse fra legen din som sier behovet for stomi forsyninger i tilfelle bagasjen søk og eventuelle misforståelser av rekvisita og tilbehør. Inkluder legens navn, adresse og telefonnummer.

Planlegge for steder å stoppe og sjekke posen for tømming hvis du reiser med bil for å unngå unødvendige lekkasjeproblemer. Plan for fly overføringer hvis flyr og sjekk posen under overføringen i flyplassen.

Drikk et glass vann eller juice hver time for å opprettholde hydrering under kjøring. Stå i minst ett minutt hver time for å fremme sirkulasjon og redusere kramper i bena. Oppsøk lege mens du reiser for eventuelle uvanlige tegn eller symptomer. Hold telefonnumre umiddelbart tilgjengelig. Ring legen eller stomi sykepleier for alvorlige kramper, utilsiktede kutt, overdreven blødning på stedet av stomi, alvorlige hudirritasjoner eller sår, eller redusert eller ingen effekt i posen for fire eller flere timer.

Hint

  • Ring fremover til flyplass, hoteller og planlagte hendelser for å diskutere stomi behov. Forklare behovet for å ha et sete nær toalettene når du flyr, spiser eller går til en hendelse. Tett oppfølging av stomi posen og holde tilstrekkelig forsyninger på hånden er viktig for en vellykket reise med en stomi.

Om symptomene på dårlig sirkulasjon

Om symptomene på dårlig sirkulasjon


Bad sirkulasjon oppstår når blodstrømmen er begrenset til visse områder av kroppen. Bena, hjerte og hjerne kan få alvorlige konsekvenser hvis dårlig sirkulasjon står ubehandlet. Iverksette tiltak for å forbedre dårlig sirkulasjon og redusere symptomer.

Causese av Bad Circulation

Dårlig sirkulasjon er ofte forårsaket av perifer vaskulær sykdom (PVD) eller perifer arteriell sykdom (PAD). Begge forholdene er alvorlige og krever handling for å kontrollere symptomene og ta tak i problemet.

Perifer vaskulær sykdom er forårsaket når blodkar på utsiden av hjertet eller hjernen smale og begrense blodstrømmen. Perifer karsykdom utvikles når fettavleiringer er dannet på innsiden av blodårene, reduserer blodstrømmen.

Identifisere Bad Circulation

Kjenn symptomene på dårlig sirkulasjon, slik at du kan iverksette tiltak for å bekjempe problemet.

- Kalde føtter og eller hender

- Kramper i leggen mens våken og sove

- Kramper i ben, føtter og rumpe når aktiv som blir bedre med hvile

- Hovne, verkende og slitne føtter

- Føtter og hender sovner

- Åreknuter

- Hud som blir blå, røde eller bleke

- Infeksjoner som er treg til å helbrede eller ikke leges i det hele tatt

Risikofaktorer av Bad Circulation

Din lege vil kjøre tester som kan omfatte en medisinsk eksamen, fysiske, X-stråler og MR for å diagnose forholdene knyttet til dårlig sirkulasjon. Når diagnosen er gjort, må du iverksette tiltak for å løse problemet. Hvis venstre ubehandlet, kan dårlig sirkulasjon føre til alvorlige problemer som blodpropp, hjerteinfarkt, hjerneslag og demens. Noen forhold som fører til dårlig sirkulasjon er diabetes, høyt blodtrykk og høyt kolesterol.

Effekter av Bad Circulation

Forstå symptomer på dårlig sirkulasjon og snakke med legen din om problemet tilbudet innsikt fikse tilstanden. Behandlingstilbud er stort sett livsstilsrelatert og inkluderer får regelmessig mosjon, røykeslutt, ikke sitte i lange perioder uten å flytte, senke kolesterolet og blodtrykket, og holde føttene og hendene varme.

Hvis du er diabetiker, holde blodsukkeret i normalområdet er den beste måten å lindre sirkulasjonsproblemer. Personer med høyt blodtrykk og høyt kolesterol vil også ha nytte av medisiner som hjelper blodstrømmen.

Betydningen av Bad Circulation

Alle trenger å forstå symptomer og farene forbundet med dårlig sirkulasjon. Hvis du lider av noen av symptomene som er nevnt i denne artikkelen, kontakt lege. Bad sirkulasjon kan behandles og livskvaliteten forbedres.

Homeopatiske Cures for Crohns sykdom

Homøopatisk medisin tar hensyn til symptomene til pasienten, så vel som den generelle tilstanden, og kan brukes i noen tilfeller for å behandle symptomer på Crohns sykdom. Homeopatisk medisin ser på pasientens følelsesmessige og fysiske forhold samt pasientens psykiske tilstand. Selv om det er ingen kur for Crohns sykdom, kan homeopatisk medisin behandle smertefulle og vedvarende symptomer.

Herbal rettsmidler

Livsstilsvalg er forebyggende måter å behandle symptomer på Crohns sykdom. Valg av livsstil som kosthold, mosjon, søvn og holde stress til et minimum er gode måter å være proaktiv om Crohns sykdom symptomer. Mercurius kan brukes til å hjelpe rette diaré som er spesielt stygg luktende. Den kan også brukes til behandling av avføring med striper av blod, og i individer som er oppbrukt etter å ha avføring. Mercurius er en homeopatisk kur for pasienter som opplever kroppstemperaturen inkonsistens, som har en tørst som ikke kan slukkes, og at svette ofte. Pasienter som opplever smertefulle kramper i bena og føttene ville ha nytte av homøopatisk kur for Crohns sykdom kalt Podophyllum. Som et homøopatisk middel, bør Podophyllum også benyttes av personer som opplever gushing og eksplosiv diaré som er på samme tid smertefri. Podophyllum hjelper i tilfeller hvor avføring er mer alvorlig etter å ha spist eller drukket. Når en person opplever avføring som er verre etter å ha spist frukt ville dra nytte av homeopatisk kur for Crohns sykdom kalt Veratrum album.

Akupunktur

Akupunktur er ansett som en homeopatisk kur for Crohns sykdom. I århundrer akupunktur har vært brukt til å behandle inflammatorisk tarmsykdom i tradisjonell kinesisk medisin. I forbindelse med akupunktur homeopatisk helsepersonell kan også utnytte moxibustion, som består av brennende urt burot på visse og spesifikke akupunkturpunkter.

Kinin Sulfate Informasjon

Kinin sulfat anvendes for å behandle malaria. Malaria er en infeksjon i de røde blodcellene forårsaket av parasitten Plasmodium falciparum. Kinin sulfat dreper parasitten. Kinin sulfat skal ikke benyttes til behandling av kramper i bena. The Food and Drug Administration har utstedt en advarsel om at det ikke har blitt funnet å være effektive for at bruk og det er et potensial for alvorlige bivirkninger.

Dosering

Doseringen av kinin sulfat bestemmes av din medisinske tilstand, nivået av nyrefunksjonen din og din individuelle respons på behandlingen. Det er viktig at du tar nøyaktig dosering legen har forskrevet på passende mellomrom. Legemidlet bør tas til det er helt ferdig for å være effektive. Stopping kan føre til at parasitten å spre seg, noe som kan gjøre det mer motstandsdyktig.

Bivirkninger

Bivirkninger kan være hodepine, kvalme, rødme, uvanlig svetting, øresus, svimmelhet, tåkesyn, nedsatt hørsel og midlertidige endringer i fargesynet. Du kan oppleve symptomer på lavt blodsukker som følge av denne medisinen. Disse inkluderer skjelving, forvirring, svetting og sult. Hvis dette skjer bør du spise en matbit eller drikke fruktjuice, og varsle legen din.

Alvorlige bivirkninger

Selv om sjeldne, alvorlige bivirkninger kan være ekstrem trøtthet, høy feber, ledd-og muskelsmerter, hovne kjertler, en sommerfugl-formet utslett i ansiktet ditt, lett blåmerker og blødninger, vedvarende sår hals, alvorlige frysninger, brun urin, rask pust eller bleke hud, negler og lepper. I tillegg kan det tegn på en alvorlig leverproblemer oppstår, med kvalme og oppkast, alvorlig svakhet, magesmerter, gulsott og redusert urin. Hvis noen av disse bivirkningene oppstår, bør du kontakte legen din umiddelbart. Hvis du opplever brystsmerter, besvimelse, uregelmessig hjerterytme eller kraftig svimmelhet bør du også søke øyeblikkelig medisinsk hjelp.

Allergi / Interaksjoner

En allergisk reaksjon på kinin sulfat er sjeldne, men du bør få øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis du opplever kløe, utslett, kraftig svimmelhet, hevelse og pustevansker. Alvorlige interaksjoner kan oppstå med visse medisiner. Du bør ikke ta det hvis du tar disopyramid, kinidin, prokainamid, amiodaron, propafenon, flekainid, sotalol, droperidol, ibutilid, bepridil, dofetilide, ziprasidon, cisaprid, arbutamine, astemizol, pimozid, halofantrin, penicillamin eller meflokin. Før du tar kinin sulfate bør du informere legen din om alle medisiner du tar, inkludert over-the-counter, vitamin og urte kosttilskudd.

Forholdsregler

Før du tar kinin sulfate, informere legen din dersom du har hjerterytmeproblemer, lever-eller nyreproblemer eller en familiehistorie med favism eller G6PD (unormale røde blodceller enzym som kan plutselig ødelegge røde blodceller). Kinin sulfat kan forårsake svimmelhet, derfor bør du være forsiktig når du kjører eller bruker maskiner. Alkoholholdige drikker bør unngås. Informer legen eller tannlegen dersom du tar kinin sulfat før du har noen kirurgi. Gravide kvinner må ikke bruke dette stoffet. Eldre pasienter kan være mer følsomme for effektene av stoffet.

Thyroid Narkotika bivirkninger

Thyroid legemidler brukes for behandling av en overaktiv eller aktiv skjoldbruskkjertel og er ment å øke eller blokkere thyroid hormon produksjon. Thyroid problemer forårsake en rekke bivirkninger, avhengig av alvorlighetsgraden av skjoldbruskkjertelen ubalanse. Medisiner bør tas under oppsyn av en endokrinolog for å sikre at medisinering og dosering er riktig. Bivirkninger forekommer i mange medisiner og allergiske reaksjoner som utslett, oppkast og elveblest bør umiddelbart rapporteres til lege.

Betablokkere

Disse medikamentene handle for å blokkere kroppens reaksjon på symptomer på hypotyreose og arbeide for å redusere hjertefrekvensen. Betablokkere reduserer skjelvinger, uro og nervøsitet, som er vanlige symptomer på en overaktiv skjoldbruskkjertel, og er gitt som piller eller tabletter du skal ta hver dag. Disse trenger ikke handle for å behandle hypertyreose og brukes ofte i samklang med andre medisiner. Betablokkere er ikke uten bivirkninger, inkludert kalde ekstremiteter, tretthet, tørr munn, tørrhet i øyne, hud tørrhet, mangel på styrke og svimmelhet. Noen pasienter som tar betablokkere begynne å ha for treg av et hjerteslag. Selv om disse er mindre vanlige bivirkninger, er det også mulighet for å ha hovne hender eller føtter, søvnproblemer, problemer med å puste, magesmerter, leddsmerter, depresjon og problemer med avføring. Eventuelle bivirkninger bør rapporteres til en lege for å se om det er den rette medisinen.

Propylthiouracil (PTU) og Methimazole (Tapazole)

Propylthiouracil (PTU) og methimazole (Tapazole) er begge anti-skjoldbrusk medisiner som blokkerer produksjonen av thyreoideahormoner. Det kan ta måneder for medisiner for å begynne å jobbe effektivt. Den primære bivirkning er en kløende utslett på huden som kan dekke en liten del av kroppen. Hvis utslettet begynner å spre seg, bør en lege varsles. Andre vanlige bivirkninger inkluderer håravfall, kvalme, oppkast, ledd eller muskelsmerter og hodepine, samt tap av smak. Pasienter som tar PTU også lider av en nedgang i hvite blodceller, et svekket immunforsvar, og til og med leverproblemer eller gulsott. Hvis en pasient er på PTU, vil hennes endokrinolog anbefaler regelmessige blodprøver for å overvåke antall hvite blodlegemer. Hvis noen er lett blåmerker eller blør lettere, er det viktig for legen å bli varslet.

Jod eller Lugols Solution

Jod medisiner hindrer frigjøring av hormoner fra en overaktiv skjoldbruskkjertel. Jodid må brukes med antiskjoldbrusk medisiner, fordi jod kan øke mengden av thyroid hormon og forverre hypertyroidisme. De primære bivirkninger inkluderer kvalme og en metallisk smak.

Hypotyreose og medisinering

Bivirkningene for thyroid replacement therapy medisiner er ganske lik alvorlige tilfeller av hypotyreose. En lege vil følge skjoldbrusk nivåer for å sikre at den er riktig dosering av medikamenter. Pasienter med kjent eller mistenkt hjertesykdom, angina eller arytmi bør bare gis hormon erstatninger som en behandling for hypotyreose med tett oppfølging og begynner ved lave doser. Hjertet er sterkt påvirket av endringer i hormonnivåer, slik at funksjonen av hjertet blir ofte påvirket av mengden av hormoner i kroppen.

L-tyroksin (Synthroid, Levoxyl, Levothroid, Unithroid)

Denne gruppen av medikamenter blir ofte brukt i skjoldbruskkjertelhormon, og er et syntetisk form av tyroksin. Bivirkninger inkluderer ofte endring i kroppstemperatur, feber, endring i appetitt, endringer i hjerterytme, pustevansker, humørsvingninger, tap av hår, svekket bein, skjelvinger, problemer menstruerer og magesmerter / kvalme.

L-trijodtyronin (Cytomel og Triostat)

Denne medisinen brukes sjelden alene som skjoldbruskkjertelhormon. Bruken kan forårsake en plutselig økning i T3 produksjon, noe som kan være farlig for de med hjerteproblemer og hos eldre. Dette stoffet er ofte brukt i kombinasjon med L-tyroksin medisiner. Bivirkninger inkluderer søvnløshet, hodepine, kramper i bena, skjelving, uro, endring i menstruasjon sykluser, endring i kroppstemperatur, diaré, appetitt endringer og endringer i vekt.

Bivirkninger av Nifedical

Nifedical XL er en reseptbelagt medisin som vanligvis brukes til behandling av ulike forhold, inkludert hypertensjon (høyt blodtrykk) og flere typer brystsmerter (for eksempel angina). Medisinen kommer i utvidet-release tablettform. Forlenget-frigjøring betyr at legemidlet frigjøres langsomt og jevnt med tiden. Som med alle typer av medisiner, er det noen mulige bivirkninger som er forbundet med Nifedical XL.

Vanlige bivirkninger

Det er noen bivirkninger som er svært vanlig knyttet til Nifedical XL. Generelt er disse bivirkningene er små og ingen grunn til alarm, da de har en tendens til raskt å avta etter hvert som legemet tilpasser seg til legemidlet. Imidlertid bør bivirkningene forverres eller nøle, kan lege være nødvendig. Disse bivirkningene er kvalme, utmattelse, hodepine, væskeansamling, forstoppelse og hevelse.

Mulige bivirkninger

Det finnes ulike andre bivirkninger som er også mulig, men ikke så vanlig som de nevnte seg. Disse bivirkningene er kramper i bena, dårlig fordøyelse, magesmerter, angst, nervøsitet, rødming, svakhet, søvnløshet, døsighet, tørr munn, diaré, gass, generell kroppssmerter og impotens.

Alvorlige bivirkninger

Noen mennesker kan også oppleve alvorlige bivirkninger som følge av Nifedical XL. Dersom en person opplever potensielt skadelige bivirkninger av medisinen, bør de umiddelbart slutte å bruke det og få medisinsk hjelp. Noen av disse bivirkningene er midlertidig å være blind, lavt blodtrykk symptomer (som føler ør eller svimmel og passerer ut), hjerteinfarkt, brystsmerter, ekstrem væskeansamling eller hevelse, har en hard tid puste, paranoia, depresjon og mannlige brystforstørrelse (kjent som gynekomasti).

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner kan også være tegn på alvorlige Nifedical XL bivirkninger. Dersom en person har allergiske reaksjoner på Nifedical XL, bør de umiddelbart søke medisinsk hjelp. Noen tegn på mulig allergisk reaksjon inkluderer tungpustethet, unormal hevelse, uvanlig utslett, kløe og bryte ut i elveblest.

Mindre vanlige bivirkninger

Det er flere bivirkninger som kan resultere fra Nifedical XL, som er ganske sjelden. De fleste som bruker medisiner ikke opplever disse bivirkningene, som inkluderer senket sexlyst, hevelse i ansiktet, feber, overdreven svetting, hårtap, hetetokter, vondt i ryggen, gikt, vektøkning og migrene. Mennesker som opplever disse sjeldne bivirkninger bør konsultere sin lege umiddelbart.

Tegn og symptomer på hjerte og sirkulasjonsproblemer

Tegn og symptomer på hjerte og sirkulasjonsproblemer


Hjertet og sirkulasjonssystemet er uløselig knyttet sammen; for å opprettholde livet, må hjertet slå sterkt og regelmessig for å sirkulere oksygenrikt blod gjennom det komplekse systemet av arterier og vener som støtter kroppens organer og lemmer. Derfor er det viktig å kjenne igjen varsel tegn og symptomer som kan indikere problemer med enten sirkulasjonssystemet eller hjertet selv.

Tegn på hjerte og sirkulasjonsproblemer

Mens genetikk spiller en rolle i å avgjøre om noen er predisponert for å utvikle hjerte og sirkulasjonsproblemer, livsstil i stor grad bestemmer hjerte og sirkulasjons helse. For eksempel, røyking, en fattig diett og / eller en stillesittende livsstil ofte resultere i oppbygging av avsetninger av herdet fett, eller plakk, som smalner arterier og vener, og gjør sirkulerende blod gjennom hele kroppen langt mer krevende på hjertet. Høyt kolesterol, noe som potensielt kan øke blodets grad av viskositet og ytterligere belastning sirkulasjonssystemet, er også vanlig blant de som lider av hjerte-og sirkulasjonsproblemer. Imidlertid, sirkulasjons-problemer også kan resultere fra forhåndseksisterende tilstander slik som diabetes, astma eller graviditet.

Symptomer på dårlig sirkulasjon

En meget sterk indikator på dårlig sirkulasjon er cyanose, en tilstand der sirkulasjonssystemet mangel på oksygen er dokumentert av forandringer i hudens farge, vanligvis til en lilla eller blåaktig blekhet. Andre vanlige symptomer inkluderer et tap av følelse i kroppens ekstremiteter, nemlig hender og føtter; fremveksten av åreknuter; hyppig hodepine; kramper i ben eller føtter under aktivitet; et fall i hudens temperatur, særlig i føttene eller hendene; svimmelhet og kortpustethet; redusert energi og utholdenhet; samt skremmende hjertebank.

Dårlig sirkulasjon og hjertet

Når vener og arterier som sirkulerer blod gjennom kroppen bli okkludert, eller smalere, med plakett, må hjertet slå hardere og raskere for å presse blodet forbi de områdene av blokkering. Ved dette punktet, har hjertet sannsynlig blir forstørret i et forsøk på å kompensere for den ekstra arbeidsbelastning; men som hjertet vokser, svekker muskelen, som ofte resulterer i hjertestans. I andre tilfeller blir blokkert i en arterie eller vene så stor at blodet ikke lenger kan omgå hindringen, og fartøyet vegger vokse tynnere Da blodtrykks tvinger dem til å utvide utover sine grenser, vanligvis resulterer i aneurisme eller hjerneslag.

Tegn på hjerteproblemer

På grunn av den symbiotisk forhold til sirkulasjonssystemet, og hjertet kan gjenkjenne noen av symptomer og tegn på hjerteanfall redde liv. Hjerteinfarkt symptomer varierer fra person til person, og selv folk som har lidd flere hjertestans ikke alltid innse at de opplever en annen. Merkelig, noen mennesker er helt symptomfri; det vil si, de viser ikke eller oppleve noen varselsymptomene på hjerte-eller sirkulasjons problemer, slik at de ikke søker medisinsk behandling. Dessverre, mange av disse ofrene dør plutselig. Noen av de mer vanlige tegn og symptomer på hjerteinfarkt er: intense brystsmerter og press; kortpustethet; overdreven svetting, ofte ledsaget av vedvarende kvalme eller oppkast; følelsen av fordøyelsesbesvær eller halsbrann; og skarp smerte i enten arm selv om den venstre armen er mest berørt. Hvis du er vitne eller erfaring hjerteinfarkt symptomer, kontakt legevakt eller søke medisinsk hjelp umiddelbart.

Hva er en definisjon av hjertesykdom?

Hjertesykdom er et generelt begrep som brukes for å beskrive en rekke forhold der helse og / eller funksjon evne i hjertemuskelen venene, arterier eller sirkulasjonssystemet er kompromittert. Hjertesykdom er den ledende dødsårsaken i USA i henhold til American Heart Association og er en viktig årsak til uførhet.

Historie

Selv så sent som på 1900-tallet pasienter med hjertesykdom hadde lite håp og komplett sengeleie ble ofte foreskrevet. I løpet av 1920-tallet en gruppe leger begynte studier i Boston og New York for å avgjøre om pasienter med hjertesykdom kan trygt gå tilbake til arbeid. Med disse studiene små Heart Association organisasjoner begynte å bli utviklet i noen store byer. Disse organisasjonene utført mange studier for å lære mer om behandling av hjertesykdom og begynte å danne en nasjonal organisasjon. I 1948 American Heart Association gikk offentlig med informasjonen det hadde fått. Organisasjonen har fortsatt å vokse, og fortsetter å gi forskning og utdanning om forebygging og behandling av hjertesykdommer til både det medisinske miljøet og allmennheten.

Typer

Det er mange forhold som faller inn under tittelen på hjertesykdom. De omfatter koronarsykdom (CAD), hjerteinfarkt, arytmi, høyt kolesterol, høyt blodtrykk eller høyt blodtrykk, perifer karsykdom, medfødt hjertesykdom og hjertesvikt.

Identifikasjon

Begrepet Åreforkalkning er brukt for å beskrive plakk og den resulterende innsnevring og åreforkalkning. Da denne betingelse skrider resultatet er CAD. Som arteriene blir smalere og herdet på grunn av en opphopning av plakk på innsiden av sine vegger, får hjertet mindre blod. Til slutt arterien kan bli fullstendig blokkert. Plakk kan også bryte ut i mindre biter og forårsake en blodpropp. Hvis blodstrømningen til hjertet er begrenset for mye, er resultatet et hjerteinfarkt. Et hjerteinfarkt oppstår når hjertemuskelen er svekket av ikke får nok blod og oksygen det bærer og hjertet cellene begynner å dø.
Arytmi refererer til en lidelse som rett og slett betyr at hjerterytmen er uregelmessig. Mange har dem selv gjennom deres hjerte er sunt, og de går på uten avbrudd til deres liv. Men de bør også kontrolleres som i noen tilfeller kan de signalisere underliggende problemer.
Høyt blodtrykk oppstår når hjertet må slå raskere for å gjøre opp for lavere beløp av blod og oksygen den mottar på grunn av trange og hardere arterier. Normalt blodtrykk er rundt 120/80 og høyt blodtrykk er vanligvis diagnostisert når lesningen blir 140/90 eller høyere.
Perifer arteriell sykdom (PAD) er også en innsnevring og åreforkalkning, men med denne tilstanden arteriene berørt er i bena og bekkenet. Selv om en blokk eller tett arterie her er langt borte fra hjertet kan det likevel føre til hjerteinfarkt eller hjerneslag.
Medfødt hjertesykdom refererer til en hjertefeil som er tilstede ved fødselen. Det oppstår oppstår når hjertet eller blodårer nær hjertet ikke utvikle seg normalt før fødselen
Begrepet hjertesvikt brukes når hjertet ikke lenger er i stand til å pumpe ut som det skal. Dette betyr at hjertet ikke kan pumpe tilstrekkelig blod og oksygen til kroppen. Når cellene ikke får tilstrekkelig næringsstoffer som finnes i blodet, kroppen kan ikke fungere skikkelig.

Betraktninger

Symptomer på hjertesykdom er varierte og kan være forskjellig for menn da kvinner. Med noen forhold som arytmi og høyt blodtrykk eller kolesterol nivåer er det ingen symptomer og pasienten er uvitende det er enda et problem. I tilfelle av puten, kan det være smerte eller kramper i bena, fot sår som ikke leges eller en reduksjon i temperaturen i bena. Tegn på et hjerteinfarkt kan inkludere kortpustethet, smerter eller ubehag i brystet, kjeve, nakke, armer, skuldre eller rygg, føler ørhet, svimmel eller svak. I tilfelle av hjertesvikt kan det være noen av de ovennevnte symptomer samt vedvarende hoste, hevelse, kvalme og mange andre symptomer.

Forebygging / løsning

Det beste du kan gjøre er å ta skritt for å hindre hjertesykdom ved å vedta sunne livsstilsvaner. Spis en sunn diett lav på mettet fett og kolesterol, opprettholde en sunn vekt, trene regelmessig, ikke røyke og få regelmessige kontroller. Du kan fortsatt spise ute ved å kontrollere dine matvalg på andre dager, og alt som trengs er litt mosjon hver dag for å bidra til å gjøre en stor endring i risikoen for hjertesykdom. Hvis du har problemer med å komme i gang se inn vekttap støtte grupper og organisasjoner. Sjekk din lokale helsestudio eller community center for gruppetrening.

Vitaminer for leggkramper

Leg smerter og kramper ofte oppstår på grunn av en mangel på vitaminer og mineraler i kroppen. Vitamin E og B12, sammen med kalsium, magnesium, kalium er de beste vitaminer for behandling av kramper i bena og annet ben.

Vitamin E

Mangel på vitamin E, som bidrar til å øke blodsirkulasjonen i kroppen, kan føre til kramper og andre smerter. Prøv å ta 400-800 internasjonale enheter (IE) vitamin E per dag og øke forbruket av sennep greener, Chard, solsikkefrø, mandler, spinat og nepe greener, alle gode kilder til vitamin E.

Vitamin B12

Forskere ved Tapei Medical College i Taiwan gitt B12 til pasienter som lider av leggkramper i tre måneder. Ved slutten av studien, 86 prosent av pasientene rapporterte fullstendig lindring og forskere konkludert med at B12 er en trygg og naturlig måte å lindre leggkramper. En lignende studie med de samme resultatene ble også publisert i International Journal of Obstetrics and Gynecology. Prøv å ta en B12 supplement eller spise mer mat som er rik på B12 som kjøtt, egg, meieriprodukter og mest befestede matvarer som soya melker og kornprodukter.

Kalsium og Magnsium

Ifølge Jacqueline Jacques, en naturopathic lege og spesialist i smertebehandling i Portland, Oregon, opplever du beinet kramper når kroppen er mangelfull i kalsium, magnesium og kalium. Derfor kan inntak av disse vitaminene hjelpe lindre kramper og smerter. Kalsium fungerer til kontrakt kramper muskel, mens magnesium arbeider for å slappe av beinmuskulaturen. Dette push og pull forvirrer muskler og bidrar til å lindre kramper. Prøv å ta 250 milligram magnesium pluss 250 milligram kalsium to ganger per dag. Også, spise mer mat rik på kalsium og magnesium som spinat, nepe greener, sennep greener, grønne grønnsaker og bladbete.

Kalium

Kalium bidrar til å regulere muskelsammentrekninger, og en mangel vil føre beinet kramper. Prøv å ta en 99 mg kalium tablett hver dag og inkluderer kaliumrike matvarer som Chard, crimini sopp, spinat, bananer og annen frukt i kostholdet ditt.

Vitamin C

Sørg for å inkludere mat rik på vitamin C, som sitrusfrukter eller supplere med vitamin C-tabletter fordi vitamin C hjelper kroppen utnytte og absorbere kalsium, magnesium og kalium.

Andre hensyn

Vitamin D, som finnes i melk og gitt ut av solen, hjelper kroppen absorbere kalsium. I tillegg til å forbedre magnesium absorpsjon i kroppen, bør du redusere fett, unngå alkohol og redusere forbruket av brus og desserter.

Fakta om benet og foten Cramps

Fakta om benet og foten Cramps


Muskelkramper i bena eller føttene, noen ganger kalt en "charley horse," er et vanlig problem. Selv om smertefulle disse kramper er forårsaket av en ufrivillig innstramming av muskelen. De vanligvis vare noen få sekunder til et par minutter og kan behandles hjemme. En lege bør konsulteres dersom et ben eller fot krampe varer mer enn et par minutter eller skjer ofte.

Funksjoner

Muskelkramper i føttene eller bena ofte påvirke kalv, hamstrings eller buene av føttene mens du hviler eller etter intens aktivitet.

Betraktninger

Kramper i ben og føtter ofte skje etter å ha falt i søvn og kan være forårsaket av overforbruk av muskelen, lange perioder med sittende, dehydrering, graviditet eller redusert kaliumnivå.

Effekter

Leg og fot kramper resultere i en midlertidig manglende evne til å bevege berørt område og plutselig intense eller skarp smerte.

Advarsel

Konsultere legen din dersom du har hyppige leggkramper, da de kan være forårsaket av dårlig blodgjennomstrømning, nerver i ryggraden eller utilstrekkelig ernæring.

Forebygging / løsning

Leg og fot kramper kan behandles ved å massere området, gå, bøye benet og peker foten, ta et varmt bad, økende væsker, stretching og får nok kalium.

Hva er årsaken til nattlige leggkramper?

Hva er årsaken til nattlige leggkramper?


Du er i dyp søvn da, plutselig, opplever du et fryktelig smertefull etappe krampe som smekker deg rett ut av fredelige slummer. Leggkramper kan være forårsaket av en rekke sykdommer eller tilstander, ifølge Mayo Clinic. I tillegg, hvis kroppen din er kort på visse mineraler, som anses elektrolytter, kan dette føre til leggkramper. De nødvendige mineraler inkluderer kalsium, natrium, magnesium og kalium. Langdistanseløpere noen ganger opplever leggkramper mot slutten av sitt løp fordi kroppene deres har blitt utarmet av disse mineralene gjennom løperens svette.

Graviditet

Jo lenger sammen du får i svangerskapet, og jo større du blir, jo mer sannsynlig er det å oppleve leggkramper, som trolig vil slå om natten, ifølge Babycenter. Det er ikke noe fasitsvar på hvorfor gravide kvinner opplever leggkramper, men det er trolig på grunn av det faktum at kvinnen er bærer ekstra vekt og hennes ben muskler er rett og slett sliten. Leggkramper kan bli forverret av det økte presset at din voksende livmoren setter på blodkar. Disse fartøyene transportere blod fra bena til hjertet og til nerver som fører fra bagasjerommet tilbake til bena. Noen leger tror ikke at mangel på kalsium har betydning for leggkramper mens andre er uenige. Pass på at du får nok kalsium inn i systemet ditt, for din skyld, og fosteret og i tilfelle at kalsiummangel spiller en rolle i leggkramper.

Flat Feet eller Dialyse

Hvis du har flate føtter, trenger føttene ikke tilstrekkelig, eller noen, arch. Hvis du er flatt skudd, kan dette føre til smerter og betennelse i leddbånd i fotsålene. Denne tilstanden kalles plantar fasciitt. Andre utfall kan være bunions, leddgikt i ankelen eller foten, Achilles senebetennelse, shin splittelse og leggkramper.
Pasienter som gjennomgår nyredialyse ofte klager over nattlige leggkramper.

Diuretika eller diabetes

Diuretika, eller vanndrivende medisiner, som noen mennesker finner dem ved å hjelpe kroppen å kvitte seg med natrium (salt) og vann og gjøre nyrene legge mer natrium i urinen. Natrium griper vann fra blodet og dette reduserer nivåene av væske i blodårene, noe som reduserer presset på veggene i blodårene dine. Imidlertid kan diuretika utarme kaliumnivået i kroppen din, noe som kan resultere i leggkramper. Ifølge Diabetes Information Library, folk som har diabetes og som tar insulin som et resultat kan ha lave nivåer av kalium, som, som nevnt ovenfor, kan føre til leggkramper. Videre kan underskudd i natrium og magnesium oppstå i diabetes og også dette fører til leggkramper.

Growing Pains

Noen barn er plaget av nattlige leggkramper, ifølge Diabetes Information Library. Disse kramper forårsaker ved voksesmerter og kan oppleves av barn både med og uten diabetes.

Perifer karsykdom

Perifer arteriell sykdom oppstår i arteriene i beina og bekkenet. Hvis du har fot eller tå sår som leges svært sakte eller ikke vil gro i det hele tatt, eller hvis du har kramper i bena og smerter og en markert nedgang i temperaturen på foten eller leggen, i forhold til resten av kroppen din eller til det andre benet, kanskje du har denne tilstanden, ifølge American Heart Association.

Parkinsons sykdom

Personer som har Parkinsons sykdom blir ofte rammet av leggkramper, ifølge Mayo Clinic. Parkinsons er en gradvis utvikling av sykdom som først manifesterer med en knapt merkbar tremor i bare én hånd. Parkinsons oppstår når hjernen er mangelfull i den kjemiske messenger dopamin. Selv om det ikke har blitt fastslått hvorfor dette skjer, hjernecellene i Parkinson-pasienter som produserer dopamin blitt svekket eller dø.

Thyroid Disease eller Addisons sykdom

Ifølge Mayo Clinic, kan en underactive skjoldbruskkjertelen, som kalles hypotyreose, føre til nattlige leggkramper. Addisons sykdom er ifølge Medterms.com, en feil i binyrene som kan ha blitt forårsaket av blødning, tuberkulose av binyrene, ødeleggelse av cellene i hypofysen eller fysisk traume til binyrene. Lider av denne tilstanden kan være plaget med leggkramper og andre bivirkninger.